|
|
#1141 |
|
BAN stały
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
|
|
|
|
#1142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę figury!!! |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dzisiejszy zestaw wyjsciowy do miasta
jedynie tak po SH ale nie zaliczam tego do miasta Nasteczka, chudzielcu Fajnie wygladasz w tych rurkach
|
#1144 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Odwaznie, na czerwono Ładne buty, torebka Zestaw nr 1 swietny
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Zakorzenienie
|
Zestaw to jeden i ten sam :P tylko kurtka nalozona bo w samym golfie to zimno
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Ślicznie wygląda z czerwonym. Nie pytam gdzie kupiłaś Oba zestawy bardzo ładne. Oooo rany, jakie krzywe guziki! Oddawaj kurtałę! , 36 to dla mnie.Oczywiście żart, nic nie widać . Bardzo ładnie w niej wyglądasz.
|
|
#1147 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
Anies, dzieki za uznanie guru tego watku
|
#1149 |
|
BAN stały
|
Ten z lewej, myslalam ze to oczywiste
Widac troche, ale co tam :P |
|
|
|
#1150 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
A raczej Ty w nim. super!
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Zakorzenienie
|
Stellios to byl sprawdzian na orientacje
Hathayoga, Dziekuje nie wiedzialam, ze az tak on sie prezentuje :P w wogole to mam banana na twarzy jak patrze na twoj avatar "fuck"
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo bardzo mi się podoba(sz) ale zabrzmiało
|
|
|
|
|
#1153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1154 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() A płaszcz - tak jak pisałam, extra. Chętnie bym go ukradła
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Pyra1990 Ale się uśmiałam ! w każdym razie bardzo dziekujęstellios Tak jak wspominałam wcześniej to zwykły bazarkowy( ) stanik, ale w stylu push-up ![]() Milky_quartz dziękuję bardzo Paulinaaa_ Zaraz Ci dam chudzielca hehe, no nie wygodne więc lecą w świat. A Twój zestaw też fajny - Diablica hehe P.S Nie mogę cytować wielu postów, tylko ostatni mi się zaznacza, też macie taki problem? |
|
|
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
Nasteczka - fajny zestaw z rurkami, Paulinaa co to za torebka? Super kolor!
|
#1158 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1159 |
|
Raczkowanie
|
Droga Stellios
Tekst się czyta CAŁY, a nie wyrywa się go z KONTEKSTU.Nigdzie, ale to NIGDZIE nie pisałam w stylu pejoratywnym o forum, o modzie a tymbardziej o tym, co tutaj jest preznetowane 9czyt. powierzchownośc).Nie wiem czemu tego nie zauważasz, i nie wiem dlaczego się tego tak uczepiłaś. Ja tylko zaznaczyłam cos, i naprawde nigdzie nie widze w swym wpise czegoś obraźliwego czy czegoś negatywnego o tym forum.Sama go lubie, więc co to za absurd by był, gdybym pisała o nim i o tom, że tutaj sie pokazuje fotki swej powierzchowności?Sama o nia codziennie dbam, i to, że nie preznetuje tego na publicznym forum, wcale nie oznacza, że nie jestem typową babą, któa sto razy dziennie sie przegląda w lustrze Taka rada na przyszłość, jak kobieta kobiecie Ci polece, gdone to uwagi jest i zapamiętania: * czytaj ze zrozumieniem * nie wyrywaj z kontekstu wyrazów * nadinterpretowanie owszem jest modne, ale czy byc powinno? Także, usiądź, przeczytaj raz jeszcze co napisałam, i uderz się w pierś - gdzie to ja źle coś napisałam i komuś coś zarzuciłam??? Mysle, że jesteś niesprawiedliwa i doszukujesz się czegoś czego nie ma, a co miałabyś ochote widziec.Może to przewrażliwienie na swym punkcie i robi swoje?Czasem warto przestać mysleć o sobie jak o pepku świata, który każdy chce zaatakować Więcej usmiechów życze.Wciąz życzliwie nastawiona, bez podteksów i z samymi dobrymi intencjami - Galja. Przepraszam wszystkich za tą prywate - juz zmykam.Stellios, jak masz coś jeszcze pisz na priv |
|
|
|
#1160 |
|
BAN stały
|
Dziekuje za zyczenia
![]() A usmiechnieta bywam na codzien, mimo wszytsko
|
|
|
|
#1161 |
|
Raczkowanie
|
Paulinaaa_ świetny płaszczyk i torba
Ogólnie zestawik ładnyNo i ja załączam swoje stwory potwory
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Mój wczorajszy strój na ślub koleżanki oraz na małe przyjęcie wieczorne, które zorganizowała z mężem dla grona przyjaciół
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Przepraszam, że tak późno, ale ok tygodnia temu, zepsułam sobie wizaż, pisałam o tym na lumpeksowym wątku. Niestety, ale straciłam "wzrok" mogłam czytać, ale nie wiedziałam o czym czytam i dziś, ku mojej uciesze, go odzyskałam. Bardzo dużo nowych zestawów się pojawiło, może opiszę te, które najbardziej przypadły mi do gustu![]() Na, początek szefowa klasa sama w sobie..kwintesencją smaku, bardzo mi się podobają zestawy z okularami muchami..wow Przypominają mi Willy Wonkę z filmu Charlie i fabryka czekolady...ja lubię takie dziwaczne klimaty![]() Witam na forum ziolkobelle, babesse i Camillę ![]() Bardzo się cieszę, że mogę oglądać Wasze zestawy. Babesseie gratuluje cudnych torebek, aż nabrałam ochoty na zakup jakiejś nowej ![]() Atoska bardzo ładnie wyglądałaś na studniówce ![]() yassue zestaw średnio przypadł mi do gustu, ale chciałam Ci napisać, że masz bardzo ładną figurę praline czy jeteś fanką „Mechanicznej pomarańczy”? Bardzo ciekawe zestawy, ja już jestem zastara na takie szaleńswto, ale podziwiam Twoja odwagę Oby tak dalej![]() Anies5 ...hym...klasyka Wszystko mi się widzi Zresztą jak zawsze A co się tyczy spódnicy to jest bardzo ten tego Możesz śmaiło w niej kicać na uczelnię Piękny ten golfik musztardowy stellios dzieki Tobie znowu zaczęłam czesać tak wysoko kucyk Dzięki za inspirację Swoja droga cudny ten sukienko – golf Jeszcze tam po cichu napiszę, że gratuluję odwagi, ja do tej pory mam opory z zamieszczeniem swojego zdjęcia....VanillaCafe wszystkie bardzo w moim stylu, w ukochanym zestawieniu bieli z czernią... ale pierwszy to prawdziwy majstersztyk, uwielbiam krawaty i białe koszule saswati pogratuluj mamie odwagiJ Szkoda, że większość kobietek nie ma takich pomysłów ![]() A_K zestaw z krawatem, moim skromym zdaniem godny uwagi ![]() NasteCzka ale figura I na deser Paulinaaa_ – białe cudo rzeczywiście robi wrażenie, w ogóle fajne masz kozaki, pamiętam jak je wklejałaś na zakupowym, ale wtedy nei zrobiły na mnie wrażenia, a tu proszę Dobra dziewczyny kończe, bo się rozpisałam i nikt nie będzie czytał Pozdrawiam i ciesze się, że Was coraz więcej
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#1165 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale powiem ci, ze wlosy zwiazuje z reguly wtedy kiedy mam bad hair day albo kiedy po prostu nie chce mi sie z nimi NIC robic A do skukienko golfu sie pzrekonalam juz ostatecznie. Dziekuje za mile slowa
|
|
|
|
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
chociaz ja bym zmienila jeansy_Ya, joł man dzieki za cieple slowa tzn zadnego bicia, wyzywania no wiec przyslowie gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta nadal dzialaczekam na twoje zestawiki ![]() Camilla, w twoim zestaiwe bardzo podoba mi sie torebka ale z prelek bym zrezygnowala ale ogolnie stroj na duzy plus
|
#1167 |
|
Przyczajenie
|
Siemka Paulinaaa!! Jestem tu nowa, ale od dawna czytam to forum i oglądam twoje zestawy. Powiem wprost: jestem nimi poprostu oczarowana!!!! Są przecudne, masz świetny gust i bosko zestawiasz ciuchy!
|
|
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1170 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

Moze dziwnie to zabrzmi
Ale faceci pewnie szaleja

jedynie tak po SH
ale nie zaliczam tego do miasta

ale zabrzmiało 
i dziś, ku mojej uciesze, go odzyskałam. Bardzo dużo nowych zestawów się pojawiło, może opiszę te, które najbardziej przypadły mi do gustu
ale z prelek bym zrezygnowala