|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36018610]Ja szukam na allegro, bo taniej trochę.
Chyba skończy się na tym że kupię jakiegoś używanego Samsunga Galaxy S2. Zastanawiałam się jeszcze nad Sony Xperia S, ale w tym podobno bateria 8h trzyma. Chciałabym Samsunga Galaxy S3, ale budżet niestety ograniczony. Szukałam tego ostaniego na tablica.pl, ceny tańsze niż na allegro, ale boję się tam kupować, jak nie znajdę z odbiorem osobistym. Dzisiaj ktoś odpisał i mówił że kupił telefon we wrześniu. Taa, niby jak skoro miał premierę w maju tego roku. A tak wogóle to dzisiaj zaczynam moje ostanie naście. Dziewiętnaście [/QUOTE]Też się nad Xperią zastanawiam, ale ta bateria..... ŁOOO! Wszystkiego najlakierowańszego! ja za 4 mce w druga połowę trzydziestek wejdę Mniam A ja staram się zakwas wychodować. Jak się uda, to za tydzień zrobię chleb. Ale sza. |
|
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
Znazłam S3 za 1200zł na tej tablicy. Ale napisał mi że nie wystawi na allegro i warszawa i odbiór osobisty
W takiej cenie to ja nie znajdę. A ten nowy był i 32 giga.
|
|
|
|
#4324 |
|
Oby do wiosny
|
Aha.
Młoda też ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36019333]Znazłam S3 za 1200zł na tej tablicy. Ale napisał mi że nie wystawi na allegro i warszawa i odbiór osobisty W takiej cenie to ja nie znajdę. A ten nowy był i 32 giga.[/QUOTE]Nie dałabym tyle za telefon. Z tym, że ja mam na abonament i zawsze płacę 1PLN |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie
u mojego TŻ jest sytuacja że brat i siostra są z tego samego dnia i tego samego miesiąca, a różnicy 5 lat ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4326 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam na kartę, play fresh, ale tak często nie wymieniam. Ostatni ma już 4 lata i mnie wnewia.
Już w takiej cenie tamtego nie znajdę. Szkoda że ten ktoś na allegro nie wystawi. Jaki to byłby szpan na informatycznym |
|
|
|
#4327 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36019601]Ja mam na kartę, play fresh, ale tak często nie wymieniam. Ostatni ma już 4 lata i mnie wnewia. Już w takiej cenie tamtego nie znajdę. Szkoda że ten ktoś na allegro nie wystawi. Jaki to byłby szpan na informatycznym hahahaha |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36018610]Ja szukam na allegro, bo taniej trochę.
Chyba skończy się na tym że kupię jakiegoś używanego Samsunga Galaxy S2. Zastanawiałam się jeszcze nad Sony Xperia S, ale w tym podobno bateria 8h trzyma. A tak wogóle to dzisiaj zaczynam moje ostanie naście. Dziewiętnaście [/QUOTE]Nad tym samym się zastanawiałam, ale szkoda mię piniendzy Chociaż kusi mnie coraz bardziej. Chorowałam na niego jakiś miesiąc temu, teraz mnie nie rusza wcale. Jakiś kaprys miałam, dobrze, że nie kupiłam ![]() No i ja kocham Smasungi miłością szczerą, bezgraniczną i wieloletnią już. Więc pewnie coś z Szajsungów po raz kolejny pójdzie w ruch ![]() 100 lat! Wszystkiego najlepszego! Duuuużo lakierów i mocnych paznokci! ![]() Ja mam urodziny za 5 dni ![]() ![]()
|
|
|
|
#4329 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4331 | |||||||||||
|
Kawoholiczka
|
Dzień dobry.
Już Was nadrabiam, chociaż strasznie dużo stron natrzaskałyście... Cytat:
Tak mnie to denerwuje (wczoraj malowałam paznokcie cztery razy!), że postanowiłam zostawić tę jedną warstwę. Nie dziwię się, ja swoimi kwadratami potrafiłam zrobić oczko w rajstopach albo coś jeszcze gorszego. Myślę, że bardziej okrągły będzie nie tyle bezpieczniejszy, co wygodniejszy. Chociaż kwadraty Ewalucji śnią mi się po nocach.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oszczędź mnie Cytat:
Cytat:
Dzięki, postaram się je bardziej zaokrąglić (piłuję i piłuję, w końcu będą króciakami).Cytat:
Ty wiesz, co ja sądzę o Twoich pazurkach, prawda? Ogromna przemiana, którą powinnaś tutaj wstawić, bo jest warta uwagi i pochwały. Przestałaś obgryzać, a to najważniejsze Zazdroszczę tych białych półksiężyców, u Ciebie takie duuże, a ja ich nie mam prawie wcale. To nie fair! Nie piłuj na migdałki, takie są ładne. No i zazdroszczę fajnie odsuniętych skórek, tak schludnie wyglądają. Zamień się!Cytat:
Faktycznie, Lolli ma cudne pazurki, no i trzy razy dłuższe od moich. A Ty jaki masz kształt paznokcia? Migdałek? Bo nie są spiczaste jak u Lolli, a takie zaokrąglone właśnie. Do takich dążę. Te, co wkleiłaś (ze wzorkiem) są prześliczne! Warto było się namęczyć, co? Dla takiego efektu ![]() Cytat:
![]() Dziękuję! Ufff, to chyba wszystko.
|
|
#4332 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Ale dziękuję |
|
|
|
|
#4333 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
mój znajomy ma ten telefon ja mam maleństwo - Sony Ericsson xperia x10 mini pro ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36018610]A tak wogóle to dzisiaj zaczynam moje ostanie naście. Dziewiętnaście [/QUOTE]wszystkiego najlepszego jak najwięcej lakierów i spełnienia wszystkich marzeń ![]() poczęstujesz? smacznego ![]() zanotowane ![]() Cytat:
dziękuję aj, bo się zarumienię będę je skracać niedługo
|
|
#4334 | |
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
I nie ma sprawy.Chciałam jeszcze rzec słówko o Xperii, bo widzę, że rozmawiacie o telefonach. Mam Xperię od jakiś dwóch miesięcy, może trzech i w baterii nie widzę żadnych ubytków. Szybko się ładuje, wystarczy nawet godzinka albo trochę mniej i już jest naładowany. Generalnie bateria utrzymuje się nawet przez cztery dni. Polecam, szczególnie tę Xperię z rozsuwaną klawiaturą. Dotyk też porządny, niczego mu nie można zarzucić. No i fajne opcje ma, ładne tapety i dużą pamięć. Polecam!
|
|
#4335 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Bez porządnego topa ani rusz. Ja polecę INM Out the door, a Lolli SecheVite ![]() Cytat:
Dotyk w LG (nie pamiętam modelu) i Corbym to tragedia. Life with walkman jest przyjaźniejszy. |
||
|
|
|
#4336 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja się zastanawiam nad jakimś topem i o tym pierwszym nie słyszałam, przybliżysz mi coś? ![]() bo SV słyszałam i nad nim się mocno zastanawiam ![]() Cytat:
w SE dotyk to marzenie, jak ja się przeniosłam z LG na SE to byłam w szoku wielkim, jaka jest przyjemność korzystania z takiego telefonu
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poznaję siebie w ogóle, fenomenalnie Postaram się na dniach wstawić zdjęcia, ale pół metra włosów poszłoooooo Jak do mamy do pracy pojechałam się pochwalić to mnie poznać nie mogła i zaniemówiła ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- A właśnie włosomaniaczki- polecicie mi jakiś fajny preparat prostujący?
|
#4338 | |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36018610]A tak wogóle to dzisiaj zaczynam moje ostanie naście. Dziewiętnaście
[/QUOTE]STOOO LAT! ![]() Cytat:
ostatnio odsłonił u mnie pierwszą warstwę lakieru, wyglądało to strasznie ![]() Mój TŻ ma Samsunga Galaxy S II...ostatnio ten telefon świruje totalnie włącza się wyświetlacz co jakiś czas, bateria słaba...wczoraj przez to budzik nie zadziałał na szczęście moja stara Nokia 6610i jest niezawodna Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2012-08-21 o 14:11 |
|
|
|
|
#4339 | ||
|
Zakorzenienie
|
oooo jedną z moich ulubionych liczb widzę
![]() Dzięki kochana ![]() hmmm ja beztalencie jestem i w sumie opanowanie konada nei było takie trudne, masz jakieś płytki w domu? Co ci nie wychodzi? Cytat:
![]() Lolli to migdałkowe guru ja w tej chwili mam chyba bardziej owalne niż migdałkowe, ale jak są dłuższe to piłuję w migdał własnie. Za to nie nosze kwadratów... pokazuję z djęcia z kwadratami tylko w celach edukacyjnych ostrzegając, że dla niektórych okrągłe są po prostu stworzone. Okropnie moje paznokcie wyglądały w kwadratach... na prawdę. Ale to też dopiero teraz widzę...A top to dla większości z nas must have... Nie wiem czy któraś z nas faktycznie czeka aż lakiery wyschnie bez topa... przyznać się? Ja to z resztą z topem siedzę co najmniej godzinę... ale ja to jestem w ogóle ewenement... Cytat:
![]() A koleżanka z krk ma mi przywieźć INM... lubię go. Może u mnie z tym wysuszaniem jest kiepsko... ale poza tym - eksta.
|
|
#4340 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Ile skróciłaś? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4341 |
|
Konto usunięte
|
Kliknęłam na allegro S2
Teraz moje konto płacze. Mój pierwszy zakup na allegro. Komentarze miała dobre, mam nadzieję że chociaż dojdzie ![]() S3 wcale nie potrzebuje. Taki ekran mi starczy. Tamten ma 4 rdzenie to pewnie baterie szybciej też je. I S2 ładniejszy jest. Mam nadzieję że chociaż na trochę mi starczy. Kolor biały I S2 cieńszy jest. Patrząc na moje Lg viewty już jakiś czas widzi mi się cieniutki telefon. I jest duży, więc oduczę się noszenia go w kieszeni, tylko będzie w torebce Dziękuję za życzenia
|
|
|
|
#4342 |
|
Zakorzenienie
|
ależ mnieskrzywdziłaś, nie spodziewałam się tego po Tobie Aniu ![]() Oj kurcze nie wiem nie wiem czy dam No dooobra, przekonałaś mnie Jakieś pół metra ale na klubie dam bo mam świra na punkcie prywatności x.x
|
#4343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do włosów to tutaj bardziej kręcone.. hmmmm ciekawe co mi ciekawego bedzie robił... bałam się torchę ale jak nie wypróbuje to się nie dowiem. Lolli używa zachwycona, Orchid też..
|
|
#4344 | |
|
Strażnik Wizażu
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36023583]Kliknęłam na allegro S2
Dziękuję za życzenia [/QUOTE]Męska decyzja! ![]() Cytat:
dlatego preparatu nie polecę żadnego ![]() O mamo...a co z tymi ściętymi włoskami się stało? do jakiejś fundacji pójdą czy coś...?
|
|
|
|
|
#4345 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno poszło na klub
z serii "jedno zdjęcie dziennie ale nikki jest tak nieogarnięta że robi jedno na 3 tygodnie w zależności od humoru " Ahh, to zajrzę zaraz na prasowane włosy
|
#4346 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
co robię źle, niech ktoś powie?
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pomalowałam całą ścianę 5 centymetrowym wałkiem, bo tylko ten nadawał się od użytku
Ręka mi odpada.
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja na oko mówię ile było, ale duuuużo. A wiesz co, nie wiem, one ściachane były i w nie najlepszym stanie, więc nie wiem czy nadają się do czegoś :p musiałabym baaaaaaaaardzo zdrowe te włosy mieć, a jak na razie to ja z nimi nic szczególnego nie robię, ale krótsze teraz będzie mi łatwiej utrzymać W ogóle pierwsze 5 minut jak wyszłam z salonu to ciągle z taką miną- bo nie mogłam uwierzyć, że to dalej ja jestem Ale fryzjerka jest super ^^
|
|
#4349 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No dobrze: To profesjonalny top, który sprawia, że mani jest suche w kilka minut ( po 15 zmywałam naczynia), i przedłuża trwałość nawet do 10 dni. Przewaga nad SV- mniej ściąga a do rozcieńczenia wystarczy zwykły spirytus. SV trochę lepiej nabłyszcza. Cytat:
No chyba żartujesz! [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36023583]Kliknęłam na allegro S2 Teraz moje konto płacze. Mój pierwszy zakup na allegro. Komentarze miała dobre, mam nadzieję że chociaż dojdzie ![]() S3 wcale nie potrzebuje. Taki ekran mi starczy. Tamten ma 4 rdzenie to pewnie baterie szybciej też je. I S2 ładniejszy jest. Mam nadzieję że chociaż na trochę mi starczy. Kolor biały I S2 cieńszy jest. Patrząc na moje Lg viewty już jakiś czas widzi mi się cieniutki telefon. I jest duży, więc oduczę się noszenia go w kieszeni, tylko będzie w torebce Dziękuję za życzenia [/QUOTE]Ile to cudo? ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
O maaasz. |
|||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
No nie do końca pół metra ale bardzo dużo
Fotka w klubie
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2012-08-21 o 14:38 Powód: metrów, świetna jestem :D |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.

[/QUOTE]

W takiej cenie to ja nie znajdę. A ten nowy był i 32 giga.

Tak mnie to denerwuje (wczoraj malowałam paznokcie cztery razy!), że postanowiłam zostawić tę jedną warstwę. 

Faktycznie, Lolli ma cudne pazurki, no i trzy razy dłuższe od moich. A Ty jaki masz kształt paznokcia? Migdałek? Bo nie są spiczaste jak u Lolli, a takie zaokrąglone właśnie. Do takich dążę. Te, co wkleiłaś (ze wzorkiem) są prześliczne! Warto było się namęczyć, co? Dla takiego efektu 
jak najwięcej lakierów i spełnienia wszystkich marzeń

Nie poznaję siebie w ogóle, fenomenalnie 

co robię źle, niech ktoś powie?