Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 19:22   #3391
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
My poszliśmy do kilku banków i nie wiem jak oni to robią, ale w każdym wyszła nam zupełnie inna

Ja już kiedyś Was pytałam, ale nie zaszkodzi jeszcze raz - odnośnie becikowego. To ma być próg na osobę licząc, że w rodzinie są dwie osoby (ja i mąż) czy trzy (ja, mąż i dzidzia) Wiadomo lepsza druga opcja bo przychód na osobę spada po podzieleniu dwóch wynagrodzeń
mnie sie wydaje ze na 3
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:35   #3392
badziabadzia
Zakorzenienie

bokeh, świetny komplecik
Stary 2012-08-21, 19:48   #3393
mala_19kw
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny. Widze ze temat naszego państwa został poruszony i to zenujace becikowe... Wrr na sama myśl mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera:p
Ale mam dzisiaj nerwa...
W ogole czytam książkę o ciąży i juz sama glupia jestem jak te miesiące sie liczy. Jutro wchodze w 5 miesiąc. Z tego co któraś kiedys pisała 5m-c zaczyna sie od 18 i trwa do 22,5. Na pierwszej stronie ze od 18-22. A w tej książce ze od 17 do 20,5. Co źródło to inaczej. Bezsensu.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 19:59   #3394
BlackSanctum
Zakorzenienie

Gochaa_P, no niestety, moja mama zrezygnowała z większości ładnych, ozdobnych kwiatków przez naszą sukę, bo psica po nich biega.
Fajna Twoja, czarna. Moja jest srebrna. Są jeszcze białe i brązowe, te drugie są śliczne.

LadyWhisper, to raczej na pewno Maluszek w Twoim przypadku, nie martw się.

No z tymi miesiącami to tak już jest, w każdym razie 17-18. tydzień to już piąty miesiąc i tyle.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:04   #3395
mala_19kw
Zakorzenienie

Black masz racje to 5 miesiąc i nie ma o czym dyskutować. Tylko wkurzajace jest to ze każde źródło podaje co innego a przeciez to powinno byc określone jednoznacznie a nie moze tak moze tak... Potem taka biedna kobieta w ciąży sama głupieje i wychodzi na to ze nie wie w którym miesiacu ciąży jest. Ponawiam pytanie: czy mamy inny klub oprócz tego co założyła MadamAgula?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-08-21, 20:07   #3396
eff8
Zakorzenienie

Byłam dziś na spotkaniu z kolezankami z liceum wszystkie mamy dzieci w tym samym wieku
aa jutro wybieram sie do lumpka ciekawe czy cos kupie a mialam nie kupowac nic przed poznaniem plci, ciekawe czy sie powstrzymam

ja przed ciąża ważyłam 53 kg przy wzroście 172 cm, a przed pierwsza ciąża 52 kg

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Black masz racje to 5 miesiąc i nie ma o czym dyskutować. Tylko wkurzajace jest to ze każde źródło podaje co innego a przeciez to powinno byc określone jednoznacznie a nie moze tak moze tak... Potem taka biedna kobieta w ciąży sama głupieje i wychodzi na to ze nie wie w którym miesiacu ciąży jest. Ponawiam pytanie: czy mamy inny klub oprócz tego co założyła MadamAgula?
tak jest drugi klub

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:11   #3397
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
dziewczyno jesteś cudowna, dziękuję Ci ślicznie
ja jestem jakiś matoł jeśli chodzi o wyszukiwanie takich rzeczy

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Kupiłam jeszcze dziś w h&m komplecik dla maluszka
piękny to z tej serii co ja mam żabkę- jeszcze łoś widziałam jest

a mnie moja siostra zabrała na kolacje do pizzy hut- zjadłam co prawda tylko talerz sałatki i szklankę lemoniady a jestem pełna jak balon

ale udało mi się oprzec pokusie lodów i ciastek

aaaaa i mam na dziś stertę książek kucharskich do czytania bo wyprzedaż była- a ze TZ wziął synusia mojego w delegacje to dziś mam troszkę odpoczynku od domku
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:14   #3398
aska27adopcje
Zadomowienie

Ale wy dzieczyny idziecie jak torpedy ... Normalnie co chce sie odezwac, a dzis sprzatam, to juz 2 strony naprodukowane .... Tak wogole to witam wszystkie mamusie z wieczorka ... widzialam, ze poruszacie temat mieszkan to ja sie wypowiem ....

mielismy z moim tz kupic mieszkanie, bo obecnie mieszkamy wlasnie w 100 letniej kamienicy ... ceny mieszkan w lodzi, sa jednak porazajace, za mieszkanie kolo 60m w nlokach w miare nowych trzeba liczyc 300 tys niestety

Ja kocham moje mieszkanie, ale niestety koszta mieszkania sa wysokie, bo wszystko na prad niestety ... czynsz wysoki 430 zl, mamy 66 metrowe mieszkanie ... sa to 2 olbrzymie wysokie i piekne pokoje, niestety oplaty w lecie wynosza z internetem ok 900 zl, zima nie mniej niz 1300 zl
Jednak po dluzszym zastanowieniu i poczytaniu nieco o nowych technologiach, postanowilismy zainwestowac kase w piece akumulacyjne, koszty ogrzewania na miesiac w zimie spadna do 100 zl na miesiac ... koszt takiego pieca + instalacja to kolo 10 tys ... Jednak pan nam wyliczyl, ze jesli je zalozymy, to koszta miesieczne w zimie zamkna sie w max 800 zl ... tak wiec oplaty beda takie same jak w blokach ...

Postanowilismy zrobic w przyszlym roku generalny remont z przebijaniem scian, przenoszeniem lazienki, powiekszaniem kuchni ... takze z tych 66 metrow, bedzie pokoj dziecka, sypilania i salon z kuchnia i lazienka ...

Co do grzyba w kamienicach, wiecie ja nie wiem jak mozna do tego dopuscic u mnie nigdy nic takiego nie bylo, mio, ze gotuje, susze, ale nigdy nie bylo, wazna jest chyba odpowiednia wentylacja, a zima ogrzewanie ... Ja jestem zmarzluch, wiec u mnie 22 st minium sa ... do tej pory grzalismy konwektorami + termowentylator do dogrzewania jak za zimno, ale niestety rachunki 700 zl za prad to dla nas nic nowego ... a po zimie i tak zawsze duze doplaty do placenia byly

Edit ->

dziewczyny piekne psiaki Shar peja to bym normalnie ukradla, swego czasu marzylam o takim psie, ale mi kurna nagadala znajoma, ktora ma, ze wieczne problemy z grzybica sa w tych faldach skornych, ze trzeba smarowac, przecierac, talkowac .... a potem moj Tz juz mnie do hoddowli owczarkow zawiozl, zeby tylko zobaczyc, no i wiadomo wrocilismy z psem :P

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-21 o 20:22
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:22   #3399
Lubcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny

Ja tylko dzisiaj na chwileczkę ponieważ pakujemy z mężem nasze manatki i jedziemy jutro na urlop do Karpacza na 8 dni mam nadzieje że pogoda nam dopisze i zwiedzimy co nieco
Przez te kilka dni nie będę miała dostępu do neta dlatego, życzę wszystkim aby z waszymi dzidziami wszystko było dobrze i aby wasze samopoczucie też było w jak najlepszym porządku
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:24   #3400
eff8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Ja tylko dzisiaj na chwileczkę ponieważ pakujemy z mężem nasze manatki i jedziemy jutro na urlop do Karpacza na 8 dni mam nadzieje że pogoda nam dopisze i zwiedzimy co nieco
Przez te kilka dni nie będę miała dostępu do neta dlatego, życzę wszystkim aby z waszymi dzidziami wszystko było dobrze i aby wasze samopoczucie też było w jak najlepszym porządku
udanego urlopu

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:25   #3401
aska27adopcje
Zadomowienie

Lubcia udanego wypoczynku kochana ...
Bylam w Karpaczu kilka razy, super bedziesz miala wakacje, bardzo mi sie tam podoba
Stary 2012-08-21, 20:43   #3402
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Byłam dziś na spotkaniu z kolezankami z liceum wszystkie mamy dzieci w tym samym wieku
aa jutro wybieram sie do lumpka ciekawe czy cos kupie a mialam nie kupowac nic przed poznaniem plci, ciekawe czy sie powstrzymam

ja przed ciąża ważyłam 53 kg przy wzroście 172 cm, a przed pierwsza ciąża 52 kg

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

tak jest drugi klub
No to ładne rzeczy. I ja nic o tym nie wiedziałam?:s
Do kogo sie zgłosić po loginy?delicjanka?

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny

Lubcia kochana,udanego wypoczynku!
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2012-08-21, 20:44   #3403
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Cześc dziewczyny poczytałam Was troche i jak zawsze nie wiem do czego się odnieść

Lady ja też myślę czy nie szukac mieszkania w Bytomiu bo tam serio tanio.... tylko ja zawsze taka katowiczanka

Robiłam wczoraj zdjęcia i powychodziły takie śliczne, super sie udała pogoda i w ogóle para taka fajna dziś tez odebrałam album ślubny który zamawiałam pierwszy raz i też jestem pod wrażenbiem

A obecnie czekam na tż który juz 2 h wraca z pracy, nie muszę wam chyba mówić jaki mam humor

Ale piękny komplecik!! Muszę się wybrać do h&m

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
dziewczyno jesteś cudowna, dziękuję Ci ślicznie
ja jestem jakiś matoł jeśli chodzi o wyszukiwanie takich rzeczy

piękny to z tej serii co ja mam żabkę- jeszcze łoś widziałam jest

a mnie moja siostra zabrała na kolacje do pizzy hut- zjadłam co prawda tylko talerz sałatki i szklankę lemoniady a jestem pełna jak balon

ale udało mi się oprzec pokusie lodów i ciastek

aaaaa i mam na dziś stertę książek kucharskich do czytania bo wyprzedaż była- a ze TZ wziął synusia mojego w delegacje to dziś mam troszkę odpoczynku od domku
Zarumieniłam się Cieszę się że mogłam pomóc

Cytat:
Hej dziewczyny

Miłego wypoczynku
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:48   #3404
bokeh
Zakorzenienie

jest tu jakaś dziewczyna z WARSZAWY??? Jak jest to mam prezent :P tylko to pilne

z warszawy lub okolic żeby dojechać sobie do warszawy, aha i jak ma jutro czas około 20

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2012-08-21 o 20:49
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 20:55   #3405
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
jest tu jakaś dziewczyna z WARSZAWY??? Jak jest to mam prezent :P tylko to pilne

z warszawy lub okolic żeby dojechać sobie do warszawy, aha i jak ma jutro czas około 20
lenova jest z Warszawy
tylko jak ta bidulka się czuje bo coś dziś miała nie tak z bólem głowy
Stary 2012-08-21, 20:57   #3406
aska27adopcje
Zadomowienie

http://multikino.pl/pl/filmy/spadaj-tato/

idziemy na to do kina na 22, zaprosilam TZ ... Mam nadzieje, ze nie bede zalowac, bo opinie sa rozne ... Ale kocham Adama Sandlera, wiec ryzykuje
Stary 2012-08-21, 20:59   #3407
bokeh
Zakorzenienie

Bo historia moja biedna jest taka, że wczoraj na FB lubiękino udostepniło konkurs że trzeba było napisac jaki i dlaczego jest ulubiony film allena i do wygrania dwa bilety na premierowy seans zakochani w rzymie, ja w eufori zaczęłam pisac maila a dopiero potem doczytałam że ta premiera w Warszawie i oczywiście co?? wygrałam.... szczęście w nieszczęściu i nie chce żeby się zmarnowało.... a seans jutro o 20 15
Stary 2012-08-21, 21:01   #3408
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Bo historia moja biedna jest taka, że wczoraj na FB lubiękino udostepniło konkurs że trzeba było napisac jaki i dlaczego jest ulubiony film allena i do wygrania dwa bilety na premierowy seans zakochani w rzymie, ja w eufori zaczęłam pisac maila a dopiero potem doczytałam że ta premiera w Warszawie i oczywiście co?? wygrałam.... szczęście w nieszczęściu i nie chce żeby się zmarnowało.... a seans jutro o 20 15
o jaaaaa
uwielbiam Allena a Penelope to już wogóle
pisz do Lenovy na PW i na maila ja bym tam nie odmówiła
Stary 2012-08-21, 21:04   #3409
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaaaa
uwielbiam Allena a Penelope to już wogóle
pisz do Lenovy na PW i na maila ja bym tam nie odmówiła
ja też uwielbiam!! i skrobnęłam im taką odpowiedź konkursową o moim ulubionym filmie że widać jaki efekt i normalnie nie umiem tego przeżyć ale tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym i nie czyta sie ze zrozumieniem
Stary 2012-08-21, 21:11   #3410
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
ja też uwielbiam!! i skrobnęłam im taką odpowiedź konkursową o moim ulubionym filmie że widać jaki efekt i normalnie nie umiem tego przeżyć ale tak to jest jak się jest w gorącej wodzie kąpanym i nie czyta sie ze zrozumieniem
widzę,że mamy podobne charakterki
mój Tz się śmieje,że jesteśmy jak ta para z reklamy Tp s.a- ja Serce on Rozum
ostatnio przeglądam gazetkę z media marktu, patrzę taku duży tv w dobrej cenie- mówię do niego:
- kochanie, jeźdzmy, jeźdzmy, kupmy pliz zobacz jaki fajny i jaki tani
już byłam prawie gotowa do wyjścia a on na to
- spokojnie, ochłoń, zobacz co tu jest napisane,że to w ratach 50/50

bez tego mojego TZ Rozumu to bym chyba zginęła
Stary 2012-08-21, 21:11   #3411
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Teraz wynajmuję mieszkanie 40metrów za 1400zł (duże miasto) ale z ogrzewaniem w czynszu - tak jak w bloku zwykle. Nie mam żadnego pieca, nic, a wodę ciepłą i będę mieć ogrzewanie z prawdziwego zdarzenia i nie dopłacać i marznąć :[ To jest koszmarne zimą, żeby w swetrze spać;/;/ nie wyobrażacie sobie jeśli nie mieszkałyście.

Piec gazowy ogrzewa dośc dobrze - ale jest drogiiii, odetchnęłam z ulgą że teraz będę płacić tylko ten wynajem + prąd i nie muszę się martwić regulowaniem kaloryferów.
Wyobrażacie bo tak mieszkałam, a teraz mamy centralne ogrzewanie zrobione i jest super. Sufity też obniżone.

Cytat:
jak to czytam to mi się nóż otwiera w kieszeni i mam ochotę krzyczeć
a ja jak ten debil noszę podatki w zębach i gówno dostanę
pieprze to wszystko mnie Państwo najzwyczajniej w świecie oszukało i WYDYMAŁO!!!!!!
Marsi, ale ty masz, o ile dobrze pamiętam, mieć cc na koniec grudnia? to się załapiesz

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Pracuję w Rzeszowie ale mieszkam 40 km od rzeszowa, jak się na Dynów jedzie.

Co do tego becikowego wg nowych zasad to my pewnie nie dostaniemy, ale musze jeszcze w domu policzyć...masakra tak zachęcaja do posiadania dzieci
Łooo moja teściowa stamtąd jest

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Eh .... byli dzisiaj do pomiaru lakobelu do kuchni .... Myślałam, że zamkniemy się w 1000 zł, a wyszło 1450 zł Ok 400 zł to same drzwiczki do wnęki, którą tu pokazywałam kiedyś. Moglibyśmy zrobić ją później, ale płacić za drugi montaż to bez sensu. Zrobimy więc, niech to z głowy będzie.
Tylko problem pojawił się nowy - przy kuchence chcemy hartowane szkło, a ono będzie miało trochę inny odcień. Znalazłam w necie przykład i wg mnie ta róznica ni w pieść ni w oko I tak pomyślałam, że skoro ma się różnić, to niech to już będzie znaczna różnica - np. do jasnej zieleni wziąć ciemną zieleń, albo beż. Jak myślicie?
Daj inny kolor, lepiej będzie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

A ja się zaczynam martwić o prace po porodzie
Gadałam z kierownikiem, czy jest jakaś decyzja co dalej ze mną i powiedział, że mam przynieść zaświadczenie, że jestem w ciąży i umowa będzie przedłużona ... Czyli wynika z tego, ze nie myślą dać mi umowy na czas nieokreślony, a po porodzie powiedziec papa Niby kiero mówi, ze chcą żebym pracowała dalej, ale co z tego, skoro nie powiedział o stałej umowie ...

Spoko, najwięcej kasy dla firmy przynoszę, pracuję w niektóre soboty i niedziele, na urlop szkoda mi iść, za ten czas ciąży wzięłam tylko 2 dni wolnego na badania i wizytę, chcę pracować tak długo jak się da bez L4 i tak to doceniają

No chyba, że kombinują w ten sposób, że przyjmą mnie po macierzyńskim i znowu będa mogli dać mi 2 umowy na czas określony Musze pogadać jutro z księgową
Musze pogadać jutro z księgową
Powiem tak - poszłabym porozmawiać poważnie. Bo jeśli mają cię wydymać po porodzie, to pracę miałabym w rzyci i poszła na l4. Z jakiej racji miałabym teraz zapieprzać ponad siły?

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
też mam husky - suczkę Nukkę siedmiomiesięczną
Ge-nial-na

Cytat:
Cześc dziewczyny poczytałam Was troche i jak zawsze nie wiem do czego się odnieść

Lady ja też myślę czy nie szukac mieszkania w Bytomiu bo tam serio tanio.... tylko ja zawsze taka katowiczanka

Robiłam wczoraj zdjęcia i powychodziły takie śliczne, super sie udała pogoda i w ogóle para taka fajna dziś tez odebrałam album ślubny który zamawiałam pierwszy raz i też jestem pod wrażenbiem

A obecnie czekam na tż który juz 2 h wraca z pracy, nie muszę wam chyba mówić jaki mam humor

W Będzinie poszukaj

komplecik świetny

A ja dzisiaj u przyjaciółki pół dnia siedziałam z córą, młoda padnięta jak szlag, ja też bo upał i duchota nieziemskie :/ Ale i ona i jej córa urodziny ostatnio miały, to prezenciory zawiozłam - zabawki/układanki dla małej a dla niej takie cuś:

http://szajajaba.blogspot.com/

A moja córa też zaległy prezencior załapała, duplo, szał jest i mam siatę ciuszków malutkich
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 21:17   #3412
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
widzę,że mamy podobne charakterki
mój Tz się śmieje,że jesteśmy jak ta para z reklamy Tp s.a- ja Serce on Rozum
ostatnio przeglądam gazetkę z media marktu, patrzę taku duży tv w dobrej cenie- mówię do niego:
- kochanie, jeźdzmy, jeźdzmy, kupmy pliz zobacz jaki fajny i jaki tani
już byłam prawie gotowa do wyjścia a on na to
- spokojnie, ochłoń, zobacz co tu jest napisane,że to w ratach 50/50

bez tego mojego TZ Rozumu to bym chyba zginęła
no ja mam tak że jak coś mi się uwidzi, to musze to mieć to jest straszne bo np podoba mi się coś a moge jechać po to np za dwa dni, to te dwa dni to jest męczarnia

a co do rat 50/50 (akurat pracuje w Saturnie a to ta sama firma;P) to nie jest tak że ta cena tylko obowiazuje w ratach, możesz też to kupić za gotówkę...

Szaja, zdjęcie Twojej córki w tunice-sweterku i te jej loczki blond
Stary 2012-08-21, 21:18   #3413
marsi11
Zakorzenienie

dziewczyny- w SuperPharm jest promocja z kartą lifestyle- pampersy z 54 zł na 29- siostra mówiła,że dziś w jej okolicy wszystkie wykupili
Stary 2012-08-21, 21:20   #3414
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny- w SuperPharm jest promocja z kartą lifestyle- pampersy z 54 zł na 29- siostra mówiła,że dziś w jej okolicy wszystkie wykupili
o jaaaa pewnie już nie ma
Stary 2012-08-21, 21:25   #3415
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
co to za karta ?
Stary 2012-08-21, 21:26   #3416
Konto usunięte

Bokeh GDZIE ty w tym saturnie pracujesz????
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 21:27   #3417
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
co to za karta ?

a to kiedyś właśnie w SP załozyli mi przy jakiś zakupach
http://www.klublifestyle.pl/produkty/cenazkarta/page/3
Stary 2012-08-21, 21:27   #3418
bokeh
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36032801]Bokeh GDZIE ty w tym saturnie pracujesz????[/QUOTE]

tzn obecnie L4 ale w SCC a co
Stary 2012-08-21, 21:29   #3419
Konto usunięte

A nic, poza tym, że mój mąż też w saturnie pracuje... i też w scc Pozdrowienia od Piotra P.
Stary 2012-08-21, 21:30   #3420
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mam tak że jak coś mi się uwidzi, to musze to mieć to jest straszne bo np podoba mi się coś a moge jechać po to np za dwa dni, to te dwa dni to jest męczarnia
dokładnie
nie zapomne jak zrobiam test a TZ powiedział: no i jak ty teraz wytrzymasz te 9 miesięcy przecież ty jajo zniesiesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości