|
|
#451 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Suknie ślubne Firmy EMMI MARIAGE!
Cytat:
Prawda taka, ze najtaniej maja w salonach firmowych - Warsz., Kiel. i Radom i tak samo w Czechach. |
|
|
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie zgodzę się z Tobą. W radomiu za suknię krzykneli mi 3600zł, a w salonie współpracującym z EM kosztowała 3150zł, więc różnica niezła.
|
|
#453 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam w firmowym salonie EM w Krakowie na ul. Długiej i tam nie było takich cen o jakich Wy piszecie. Suknia, która bardzo mi się spodobała kosztowała 2400zł. I nie była to cena wyprzedażowa, celowo pytałam. A inne kosztowały tak do 3500zł, oczywiście te na które zwróciłam uwagę, nie wiem jak reszta. A celowałam w suknie typu princessa, ewentualnie falbanki
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Jest to salon współpracujący z EM w Tczewie, jego adres znajdziesz na stronie EM w zakładce salony współpracujące. Taka różnica w cenie wynika z tego, że salony firmowe EM narzucają spore marże, a salony współpracujące tego robić nie muszą.
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-03-12 o 17:51 |
|
|
|
|
#456 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam suknie princesse model POEM z kolekcji 2011 , mialam ja na swoim slubie jest fenomenalna !!! kupilam ja na dlugiej w krk , chyba w najtaniej sprzedajacym salonie z sukniami EM.
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
anula2313 - wstaw zdjęcia
|
|
|
|
|
#458 |
|
Raczkowanie
|
wstawialam kilka wczesniej
![]() MAM ja nadal na sprz ![]() jest fenomenalna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#459 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#460 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, wiecie moze ile moze kosztowac model vanilla z 2011? chcialam odkupic od kogos uzywana ale naszukalam sie w internecie i znalazlam tylko ze trzy ogloszenia niestety na zbyt maly wzrost
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
kinga1290 zadzwoń do salonu i zapytaj czy nie mają ze starej kolekcji na sprzedanie tego modelu (ekspozycja salonowa) i wtedy może za niższą cenę uda Ci się kupić i dopasować do Twojego wzrostu
|
|
|
|
|
#462 |
|
Przyczajenie
|
<złamanie regulaminu> Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2012-08-08 o 16:11 |
|
|
|
|
#463 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczynki,
Tak czytam i czytam i mam do Was pytanie :-) czy któraś z Was może miała na sobie Marabu? Bo mnie ta suknia zaczarowała tylko nie wiem czy jest wygodna... jakby któraś Piękna Panna Młoda zechciała się pochwalić zdjęciem to byłabym przeszczęsliwa:dziekuje-kwiatek: |
|
|
|
|
#464 |
|
Przyczajenie
|
ja miałam ją na sobie jak na razie tylko na przymiarkach, ale leży tak idealnie, że nie martwię się o spadający gorset podczas wesela
Suknia jest lekka, chociaż na taką nie wygląda. Poza tym, jak są przymiarki wszystko dopasują idealnie do ciebie. Naprawdę polecam. Jeszcze nie miałam wesela, ale czekam z niecierpliwością kiedy w końcu ją założę i wzbudzę zazdrość w koleżankach i kuzynkach no i zachwyt w oczach przyszłego męża Ta suknia właśnie taka jest- IDEALNA , niepowtarzalna i z klasą, zapiera dech w piersiach
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#466 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, uspokoiłyście mnie troszkę, bo rozmawiałam ze swoją krawcową i powiedziała mi, że ona może trochę ważyć... i lepiej na wszeli wypadek zrobić nawet cienitkie ramiączka, żeby w ferworze zabawy co nieco nie wyskoczyło
![]() Dla mnie to też jedna jedyna, od której oderwać wzroku nie mogę... ah piękności moje Zatem drogie szcześliwe posiadaczni wymarzonych sukien chwalcie sie zdjęciami! Czekam z niecierpliwością! Wszystkiego naj Kobietki! |
|
|
|
|
#467 |
|
Przyczajenie
|
witam moje drogie panie nie wiem czy ta wiadomość do Was dojdzie, ale potrzebuje pomocy w poszukiwaniu salonu z sukniami ślubnymi gdzie maja gotowe suknie w stylu tea-lenght czyli 7/8. Znalazłam taki salon w Bielsku, ale wydaje mi się że maja troszkę drogo po za tym może znacie taki salon gdzieś bliżej Katowic albo Gliwic.
Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Była bym zapomniała a może któraś z Was ma do odsprzedania taki fason sukni Podrawiam Ola |
|
|
|
|
#468 |
|
Raczkowanie
|
hej ja mam do sprzedania princesske dluga , ale jak ja obetniesz bedziesz miala wlansie taka suknie w stylu lat 60 z dlugoscia 7/8 w emmi mariage takie suknie sa po ok 3 tysiące wiec u mnie za połowe taniej mogla bys ja kupić , kolor biel , sukienka posiada w tali srebna wstązke
|
|
#469 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Co Emmi Mariage to Emmi Mariage. Kupiłam swoją suknię i zrobiłam niesamowitą furorę na swoim ślubie. Każdy mówił że suknia piękna i niespotykana niby klasyczna a jednak...zabójcza.
Trochę fotek na moim blogu http://zoskaijejswiat.blogspot.com/2...i-mariage.html Zapraszam
|
|
#471 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mogę zapytać z jakich kwiatów miałaś bukiet? |
|
|
|
|
|
#473 |
|
Przyczajenie
|
Uwaga !! w Salonie Sukien Ślubnych WEDDING ROOM zamówiłam sukienkę wieczorową. Tydzień przed uroczystością otrzymałam informację, że sukienka nie została uszyta i nie będzie z przyczyn losowych!! NIE POLECAM SALONU!! Mimo to, że sytuacja została rozwiązana z właścicielem to i tak jestem nie zadowolona ze współpracy z tym salonem, ponieważ na tydzień przez ślubem muszę szukać nowej sukienki!
|
|
|
|
|
#474 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja zakupiłam u nich suknie. Jest taka jak sobie wymarzyłam. Salon jest wyposażony w piękne suknie. Obsługa potrafi doradzić albo powiedzieć, że w takiej źle wyglądasz. Polecam. Ceny też nie są wysokiem |
|
|
|
|
|
#475 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!! Prosze powiedzcie jak sie sprawuja gorsety sukien EM? Czy sa mocno usztywniane, dobrze trzymaja? Sukniami jestem mega zachwycona, ale mam spory biust I stad moje obawy. Oczywiscie nawet nie wiem czy dobrze bym wygladala w gorsetowym fasonie, ale wole wiedziec wczesniej jakiej jakosci sa te z EM I byc przygotowana. Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji I moze powiedziec czy gorset zdola trzymac w ryzach wiekszy biust?
I jeszcze jak ktoras z Was moze sie podzielic doswiadczeniami ze wspolpracy w salonem w Warszawie, to bede wdzieczna ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#476 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, powiedzcie mi jak u Was Było z pierwsza przymiarka? Ja zamówiłam już swoją i co mnie bardzo zadziwiło że pierwsza przymiarke będę miała miesiąc przed ślubem, stąd moje pytanie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak w innych salonach z sukniami ślubnymi, ale ja gdy zamawiałam suknię ( nie Emmi Mariage), to pierwszą przymiarkę miałam 3 tyg przed, gdyż jak mi tłumaczyła babka z salonu, przyszłe Panny Młode dużo chudną przed ślubem, więc nie ma sensu robić przymiarki 2-3 m-ce przed, skoro i tak trzeba będzie ją zwężać. Ja ostatnie zwężanie sukni miałam 3 dni przed ślubem, bo jeszcze schudłam przez te 3 tyg.
|
|
#478 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
interesuje mnie Twoja suknia. Pewnie już sprzedałaś ale próbuję wszystkiego. Proszę o info jeśli jeszcze ją posiadasz. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#479 |
|
Zadomowienie
|
ja kupowałam suknię w Madonnie i miałam pierwszą przymiarkę dokładnie 23 dni przed ślubem, suknię odbierałam 4 dni przed.
|
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
Ja też zamówiłam suknię z tej firmy i przymiarkę mam 2 miesiące przed ślubem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Przecież muszę wiedzieć, czy stać mnie na daną suknię czy nie...Przecież nie będę mierzyć sukni i napalać się na taką, na którą mnie nie stać

Ślub 27. X. 2012