|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. X
Cytat:
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
no ten to typ desperata, do każdej pisze
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-21 o 19:39 |
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś usłyszałam od kolesia, że będę go prosić żebyśmy się spotkali
Nie prosiłam...ba, nawet unikałam go jak ognia
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Po Brevoxylu łuszczy mi się broda
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- To działa na mnie jak czerwona płachta na byka. W dodatku ten "mój" zaczął mnie nazywać "przyszła narzeczono", a to sprawia, że tym bardziej miałam ochotę urwać kontakt.
|
#4805 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Tak, akurat "edukacyjnie" to dla mnie spory kawałek w tym momencie. Teraz i tak planuję zacząć studia magisterskie, a za dwa lata będę już po nich (mam nadzieję
). Nie chcę być w sytuacji kończenia studiów, aby zostać bezrobotną - to jedna z moich największych obaw i coś przed czym się zamierzam bronić rekami i nogami... obierając kiedyś inną ścieżkę naukową i wybierając jako kierunek finanse czy zarządzanie miałabym już teraz czas na pracę w trakcie studiów, czego wielu moim rówieśnikom zazdroszczę
|
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4807 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba ci absztyfikanci biorą je z jakichś pseudoporadników dla podrywaczy![]() Az mi się przypomniało, spory czas temu wizazanki wykryły forum dla facetów, gdzie opracowali oni jakieś kodeksy podrywania, brylowania w co modniejszych klubach w dużych miastach, mieli swój system 'oceniania' kobiet, nazwy dla technik i inne cuda podobno, jeszcze opisywali swoje 'best akcje'
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Ogółem "próbuje" od roku. W międzyczasie "zaliczył" nieudany związek i jak piesek wrócił do "nękania" mojej osoby
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Trust, powiedz mi proszę, czy brevoxyl jest na receptę? masz ten 4 %?
używałam differinu z powodzeniem, niestety, mądra baba po szkodzie...maść się skonczyła a do derma sie nie zapisałam. Aktualnei mam całą twarz w zaskornikach zamkniętych i otwartych. Wyglądam jak kaszalot Po tamtej też sie łuszczyłam...muszę to jakoś ogarnąć do wrzesnia, coś polecicie? maseczka aspirynowa?fitry mam w razie czego.
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ tu dziś spokojnie!
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4812 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36029749]Jaki tekst
Chyba ci absztyfikanci biorą je z jakichś pseudoporadników dla podrywaczy![]() Az mi się przypomniało, spory czas temu wizazanki wykryły forum dla facetów, gdzie opracowali oni jakieś kodeksy podrywania, brylowania w co modniejszych klubach w dużych miastach, mieli swój system 'oceniania' kobiet, nazwy dla technik i inne cuda podobno, jeszcze opisywali swoje 'best akcje' [/QUOTE]Wydaje mi się, że wiem o jakie forum chodzi Naprawdę przeginka co oni tam wypisywali.
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Ci dobra kobieto, każę zakupić rodzicielce bo już nawet ona zauważyła i nawet skomentowała, że coś się dzieje
![]() kiedyś miałam tylko na czole a teraz jeszcze dziwne na policzkach, gdzie zazwyczaj mam spokoj. Okropnie to wygląda pod światło... muszę interweniować przed wrześniem. Dodatkowo ze na czole widać takie mikrozmarszczki? taka bardzo widoczna struktura skóry...także złuszczanie się przyda.A z differinem jakoś nie miałam przygód, poza ewentualnym podrażnieniem i łuszczeniem się skóry, czasem piekła. Lubiłam krem bambino na noc ale zmienili skład i zaczął mnie zapychać. Panno Ewelino moj byly facet na tym siedział jak sie dowiedziałam to zaczełam sie zastanawiać, czy nie wpadłam w te jego sidła prosto z forum. Smuteczek, skoro bez superhiperpro porad nie są w stanie wyrwać laski. Jakby każda taka sama była.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-21 o 19:48 |
|
|
|
#4814 |
|
Inkwizytor
|
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa |
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie miałam problemów z czołem, a tu nagle same zaskórniki. Podejrzewam, że to wina mojej obfitej w węglowodany i cukry diecie. Brodę miałam zawsze obsypaną w mniejszym lub większym stopniu. Teraz wyskoczyła mi też jedna mina na policzku, ale już dogorywa. Ogółem stan mojej skóry jest dobry, bo nie rzuca się to w oczy, ale wystarczy, że ja sama to wszystko widzę i się denerwuję
Chociaż łuszczący się nos i w ogóle skóra to mało przyjemny widok... Ale na łuszczący nos wcześniej pomógł mi olejek pichtowy z petroleum, więc będę nim przecierać.
|
#4816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na szczęście ;P tylko sporo moich rówieśników ma już rodziny itp...
|
|||
|
|
|
#4817 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
a tam, wielce nawiedzony pan filozof, dla ktorego jak sie okazalo, jestem mało optymistyczna. Grunt, że ma swoją Lucy i wygląda jak obleśny, zapuszczony 30latek
![]() edit: łeee Kokosowa, ale mam mózg, mogłam Ci lubelską szczypę odpustową dorzucić do paczki ![]() no, chyba, że nie lubisz
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-21 o 20:06 |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahaha, paru moich eksów też teraz się zapuściło i wygląda wręcz aseksualnie
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
no mi tam od razu lepiej jak sobie na niego popaczę
ciekawe tylko, co by zrobił, jakby mnie zobaczył trochę sie wyrobiłam wkoncu a on uwielbia długie włosy. Za jego kadencji miałam ledwo za ramiona, teraz mam przed biodra prawie. Smuteczek
|
#4821 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczorowa pora
Co polecacie z Catrice i Essence? Jutro bede w Naturze, wiec moze zlapie cos fajnego
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
na odpustach nie bywasz? a moze to tylko w moim rejonie, niii wim
ugh przypomnialo mi się o nich dopiero jak mi sie gastro włączyło. A te cukierki to tez w sumie mam
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
O nie, słodycze!
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorową porą
![]() Cytat:
Ja też
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
bry dziewuszki
ide Was nadrobić zaraz ![]() wpadło mi już w oko , że niektóre blogerki były w Marrionaud i niektóre przyjęły propozycję OPI ![]() a do mnie dzisiaj przyszła paczka z nowej współpracy i wpadłam w osłupienie
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

a po 5 minutach wciskania bajeru dał mi juz swoj numer telefonu.

Nie prosiłam...ba, nawet unikałam go jak ognia

Po tamtej też sie łuszczyłam...

muszę interweniować przed wrześniem. Dodatkowo ze na czole widać takie mikrozmarszczki? taka bardzo widoczna struktura skóry...także złuszczanie się przyda.