|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
|
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle wam nie mówiłam jaką przygodę miałam jadąc do schroniska... tam jest remont drogi i cieżko dojechać długo szukałam odpowiedniej ulicy zatrzymałam się żeby zpaytać babkę o drogę wysiadam z auta a auto jedzie do tyłu stacza się
nie wszedł bieg a ja nie zauważyłam zgasiłam auto i wysiadłam dobrze że drzwi nie zamknęłam w porę wpadlam do auta już dość szybko toczącego się i na hamulec teraz mam wielkiego siniaka na pół nogi
|
#4534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym - jak trafic na dobrego gin? moze wychodze na hipohondryczke, ale jak jest wszystko w porzadku to chyba nie boli
|
|
#4535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukaj gina. moze akurat cos innego powie.. Cytat:
ja powoli sie wypalam i na prawde nie ogarniam tych wszystkich rzeczy... Czasami trace juz sily.. Troche sie zmeczylam, ale jeszzce 1,5 tyg
|
|
#4536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak rozpoznać - ja mam dość powazne problemy ginekologiczne i nim trafilam na naprawdę świetnego, to przeszłam nie przesadzając okolo 15 lekarzy. Polecam poczytać na portalach typu znanylekarz.pl itp. opinie o danym lekarzu, czy go polecają pacjentki. Ale nie kobitki z problemem typu - idę rodzic, lekarz dobrze odebrał poród, bo to naturalna rzecz, ale z powazniejszymi problemami. Mam nadzieje, ze Tobie nic powaznego nie dolega |
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie by bylo
ale boli tak jak ostatnio, a wtedy bejbika nie bylo nic nie bylo Cytat:
i nie uwierzycie, mam prawko ponad 10 lat, i ogolnie jezdze duzo, wszedzie i nie mam oporow prowadzic nawet za granica, i wydaje mi sie ze jezdze dobrze, pasazerowienie boja sie ze mna jezdzic ale jak czasem cos zrobie glupiego to stwierdzam, ze jestem w 100% kobieta za kierownica z dowcipow , np. ostatnio wjechalam w taki (w ogole nie widoczny
07.07.2012 JA+ON 25.04.2015 ONA Edytowane przez ladystar Czas edycji: 2012-08-21 o 23:26 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze ja to w ogole nie wierzę, że to juz zaraz... niedawno byl rok.... czy to mozliwe,ze tak szybko zleciało?? szok!!! |
|
|
|
|
#4539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I doklanie!! Nie o to chodzi, zeby lekarz byl mily, sympatyczny i wypisywal recepty bez grymaszenia, a wyleczyl z ciezkich przypadkow, a niestety takich opinii jest jak na lekarstwo dzis mam 23 dc, a @ bedzie w sobote ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- milej nocy Lejdis ide spac bo im wiecej o tym mysle tym bardziej boli
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba jakos do pasa.. niestety jest z tych dlugich. Tak czy inaczej i tak poluje jeszcze na bolerko a sweter bedzie ewentualnie do zarzucenia na sale albo do wyjscia na zewnatrz lub brzydka pogode...zbyt szybko nie wyrabiam!
|
|
#4541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze udaj się do jakiegos lekarza, ktory jednoczesnie wyklada na akademii medycznej? Ja chodze do profesora takiej akademii i przebadał mnie wzdłuż i wszerz super lekarz, nigdy tak dokladnego nie spotkalam jeszcze ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4542 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chcialam cos w tym stylu: 2 pierwsze znalazlam gdzies w necie, a trzecie kiedys nena wrzucila
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
lece spac
![]() Mąż obiecał dzisiaj masażyk z drapankiem jupiiiiiiiiiii![]()
|
|
|
|
#4546 |
|
Raczkowanie
|
nie moge spac....od kilku dni pobolewa mnie brzuch z prawej strony w okolicy wyrostka ale tak pobolewa i przestaje....
i ja sie nakrecilam ze moze to wyrostek, ryczec mi sie chce...miesiac przed slubem ide jutro do lekarza, moze to jajnik... albo juz mnie boli na tle nerwowym aj....jakas przedslubna psychoza
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli chcesz to mogę Ci wyslać po ślubie, myślę, że doszłoby do piątku ![]() Wiedziałam, że to byłoby za dobrze gdyby nic się nie stało przed ślubem Wczoraj nasz świadek, rodzony brat TŻta wylądował na dołku. Zamknęli go na 48h po tym jak na mieście znaleźli przy nim marihuanę. Co więcej, przyjechali do domu TŻta, przeszukiwali pokój tego brata ii znaleźli dodatkowo 9 torebeczek plus małą wagę. Rodzice TŻta nic nie wiedzieli, siedzieli po południu w domu a tu nagle przyjeżdża czterech policjantów i zaczynają im przeszukiwać dom. Nie wiadomo czy zostanie tylko na 48h czy na dłużej, bo mają prawo trzymać go nawet 3 miesiące do rozprawy. Więc na chwilę obecną nie wiemy czy mamy świadka... Całe przygotowania szlag trafił bo teraz wszyscy martwią się co będzie z bratem. Mama TŻta choruje na serce i ledwo wytrzymała tą wiadomość. Ja nie wiem co teraz będzie....
|
|
|
|
|
#4548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pasowałoby podjechać do adwokata czy kogoś i spytać sie jakie sa reguły.... A Mamie musiało byc cholernie wstyd
|
|
#4549 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Czytałam was wczoraj cały czas, ale nie miałam weny na odpisywanie
![]() U mnie dzisiaj 3 i kolejna historia W obliczy tego, co napisała przed chwilą fablous, moje problemy są pierdółkami, ale podzielę się z wami.Otóż zamówiłam w niedzielę welon na all i prosiłam, żeby szybko wysłali, żeby doszedł do piątku. Wczoraj włamałam się na maila mojej siostry (jej jest podany w koncie allegro), a tam wiadomość od sprzedawcy jaki ma być kolor, bo mają białe i ecru Dotarło do mnie, że oni go jeszcze nie wysłali i może nie dojść... Dobrze, że mam drugi z salonu, to najwyżej założe tamtem Cytat:
Cytat:
Od jutra idę na wolne, już dzisiaj mam nadzieję zerwać się koło 11![]() Cytat:
Chciałam taki elastyczny na etolę, a wszytko takie mega sztywne, że masakra. Nie będę miała w końcu nic.Cytat:
Cytat:
Szkoda, że wasz najważniejszy dzień będzie przebiegał pod znakiem afery z bratem Pana Młodego...
|
|
#4550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4552 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki
Cytat:
Jestem tego samego zdania! nam odmówiło koło 20 osób (dokładnie to już nawet nie pamiętam) w tym jedna osoba w dniu wesela po prostu sobie nie przyszła- ani się z tego nie tłumacząc.... Niech żałują nieobecni! ![]() Cytat:
Cytat:
niezłe bagno, teraz to potrzeba jakiegoś prawnika, żeby wiedzieć jak to ogarnąć, co by nie pogorszyć jego sytuacji jeszcze... Współczuję
|
|
#4553 |
|
Zadomowienie
|
Wysłałam na pocztę jeszcze kilka fotek z kościoła
są trochę ładniejsze niż te z sali
|
|
#4554 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny, przypomniałyście mi, że i ja muszę iść do gina... Jestem właśnie po zakończeniu szukania tego dobrego w nowym mieście.., Czy to normalne, że mam koszmary poślubne? Kolejną noc z rzędu śnił mi sie mój ślub, że się na niego spóźniłam albo nie przyszłam wcale |
|
|
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() poranna kawka zaliczona teraz do pracy.. blee![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4556 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie, nie sprawdzała poczty od niedzieli i wiadomość była nieprzeczytana.
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4558 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurka wodna... nacytowałam i mi się nie wycytowało
![]() Lady a może masz opóźnioną owulkę? Chociaz wtedy cały cykl by się wydłużył. Ja mam tak że przez cały okres trwania cyklu mnie nie raz w różnych dniach boli jajnik, np. teraz jestem tydzień przed @ a w niedzielę tak mnie jajnik naparzał że myślałam że zejdę. Dodatkowo pamiętacie moje przejścia z sikaniem krwią- byłam na usg i wyszło mi że nerki w porządku, ale w pęcherzu mam jakieś złogi/osad który konsystencją przypomina błoto i lekarz nie wie czy są to miejsca zapalne czy skrzepy krwi czy co to w ogóle jest. Zrobiłam posiew i zobaczymy co wyjdzie. Cały czas towarzyszy mi uczucie takie jakbym kilka kg na pęcherzu trzymała![]() Fabi nieźle Was braciszek TŻta urządził
|
#4559 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny musicie mi wybaczyć że wogóle nie zaglądam - mam remont w domu i nie wiem kiedy się z tym uporam .. ehm
a ze spraw ślubnych to zamówiłam tort i załatwiliśmy papiery z USC ehm jeszcze 38 dni.. |
|
|
|
#4560 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Kiciu, co z pieskiem?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

przeciez to nienormalne zeby kilka dni bolal mnie jajnik(?) i to nie w trakcie owu tylko przed @ 

nie wszedł bieg a ja nie zauważyłam zgasiłam auto i wysiadłam dobrze że drzwi nie zamknęłam w porę wpadlam do auta już dość szybko toczącego się i na hamulec 
moze wychodze na hipohondryczke, ale jak jest wszystko w porzadku to chyba nie boli
ale boli tak jak ostatnio, a wtedy bejbika nie bylo
nic nie bylo
ale jak czasem cos zrobie glupiego to stwierdzam, ze jestem w 100% kobieta za kierownica z dowcipow , np. ostatnio wjechalam w taki (w ogole nie widoczny 

ale chyba jakos do pasa.. niestety jest z tych dlugich. Tak czy inaczej i tak poluje jeszcze na bolerko a sweter bedzie ewentualnie do zarzucenia na sale albo do wyjscia na zewnatrz lub brzydka pogode...
nie wyrabiam!