|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Choć z tż-tami na co dzień mieszkamy od plotek życiowych nie uciekamy
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie nic ciekawego, zbieram się bo mam rozmowę, tzn, nawet nie rozmowę a odrazu godzinę próbną - śmieszy mnie to trochę, ale dobra Stresu zero No więc godzinka tam, a potem wreszcie do domu jadę. Zabieramy ze sobą chrześnicę TŻta, mam nadzieję, że będzie grzeczna w tym pociągu, bo na codzień nie zachowuje się dobrze. No i tyle, to będzie udany weekend, mam zamiar spędzić go ze znajomymi i %%
|
|
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mała ile ma lat? Będziecie mieć wprawki do rodzicielstwa ![]() My też na weekend wybywamy w końcu do domu i również będą królować %
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bardzo chce jechać do babci, więc ją zabieramy do TŻta rodziców Dzięki temu TŻta brat i jego żona trochę odetchną, mają zamiar nawet wyjechać gdzieś do Zakopca - ale im zazdroszczę A mała jest niedobra po prostu, krzyczy, trzeba non stop na nią patrzeć i chwalić to co ona akurat pokazuje/śpiewa/mówi - po prostu typowa jedynaczka Kiedyś byliśmy z TŻtem w odwiedzinach u niej, to ja zamiast siedzieć z gośćmi przy stole to się z nią musiałam bawić na podłodze (kiedy tego nie robiłam to ona w ryk że 'nikt się z nią nie chce bawić' a jej mama nic na to), bo nie wiem czemu ale dzieci to akurat jakoś dziwnie lgną do mnie Szkoda że odwrotnie to nie działa |
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak jesteśmy u TŻta brata to jego córcia leci do mnie i 'ciocia pobaw się ze mną' ![]() Moja chrześnica też ma 4 lata i też jest jedynaczką..więc wiem co to znaczy ![]() U mnie za oknem szaro,leje i grzmi
|
|
#937 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewuszki kwiatuszki
![]() ![]() środa... kurde, mam dwóch szefów dzisiaj, ale bez sensu. mieli mieć spotkanie, ale im odwołali, więc już całkiem bez sensu:| |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ mówi, że ona (ta mała) grzeczna, mądra itp. ale jeśli non stop jest w centrum zainteresowania, to owszem, może się tak wydawać. Na rozmowę, pogaduszki, plotki z jej mamą (dziewczyna w moim wieku) nie ma co liczyć, bo tylko klaudia i klaudia, a zrób to, a zrób tamto, a pokaż cioci lalkę, a zaśpiewaj, a powiedz wierszyk i tak cały czas Dla mnie dziecko grzeczne to też takie, które umie się zająć sobą, pobawić się z innymi dziećmi, samemu pooglądać bajkę..---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- A u mnie słoneczko, ale bez szału, upału nie ma. |
|
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama ponoć też chciała ![]() No fakt...jak dziecko umie zagospodarować sobie czas, to jest fajnie ![]() Chociaż podejrzewam,że jak będziemy mieć swoje, to może być podobnie..każda mama jest zapatrzona w swoje maleństwo
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#942 |
|
Konto usunięte
|
DZIEWCZYNY,
chyba rezygnuję z tych studiów, gdyż popatrzyłam na ogłoszenia z tej branży: JUNIOR EXECUTIVE CONSULTANT: rzynajmniej 2 letnie doświadczenie w projektach dotyczących rekrutacji Konsultant ds. Rekrutacji: minimum 2-letnie doświadczenie w całościowym prowadzeniu projektów rekrutacyjnych KONSULTANT DS. REKRUTACJI: Doświadczenie w pozyskiwaniu kandydatów metodą „direct/executive search” Research Consultant/Trainee - bez wymagań ale to praktyki Młodszy/a Specjalista/ka ds. Rekrutacji: posiadanie minimum półrocznego doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w firmie doradztwa personalnego (warunek konieczny) RESEARCH CONSULTANT: Doświadczenia zawodowe w consultingu HR min 2 lata |
|
|
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie piękna pogoda słońce grzeje....mam ochotę iść na szmaty:d po pracy może tż wyciągnę bo ma urlop:/ ale za to w piątek jedziemy na łódki na Solinę. a sobota/niedziela domki i bieszczady. tato i babcia tż obchodzą urodziny i z tej okazji wynajeli domek i będzie impreza.... i nawet zostałam wliczona jako stały skład
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdraszczam wyjazdu, choć bieszczady znam to i tak bym się przejechała Oj imprezka.. Fajnie! Szykujecie z TŻtem jakieś prezenty?
|
|
|
|
|
#947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze Wam powiem,że nie mogę się doczekać mojego sobotniego, babskiego wypadu na imprezę
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w piątek z jedną koleżanką, w sobotę/niedzielę z drugą i będziemy oglądać jej płytę z wesela, a to pośmiejemy! Brakuje mi koleżanek, tu w krk nie mam żadnych, więc zawsze tak się cieszę na przyjazd do domu
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tyg mi się nie chce, a weekendy mamy zawsze jakoś zaplanowane. Także bardzo chętnie wybiorę się żeby potańcować i popić w damskim towarzystwie
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm kurcze placka upiekę, wafla zrobię i nawet się przejmować nie będę prezentami. tż się składa z siostrą na jakaś pierdołę, a jego tato nawet tego nie użyje ani razu. A babcia to wszystko ma z punktów ze społemcały wyjazd ma być prezentem, o tak powiem, żeby na działce nie robić urodzin. a co do imprezy to tak średnio się cieszę. bardziej samymi Bieszczadami.Mamy plan iść na wschód słońca, ale nigdy nam to nie wyszło....... A wogóle to wyprawa jak po złote runo. Przyjeżdza rodzina z Wrocławia, Kielc. a żeby wszystkie graty spakować to tato tż bierze przyczepkę także rumunesku pełną gębą będzie. ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() a wcześniej każdy czwartek studencki musiał być zaliczony. i powiem szczerze że trochę mi brakuje.....
I AM THE STIG szalona wątróbka jeździ Edytowane przez whenee Czas edycji: 2012-08-22 o 13:25 |
||
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Symbolicznie ma być![]() Cytat:
Od czasu do czasu trzeba odetchnąc z koleżankami Ja będę z tego korzystać w tą sobotę i w przyszły weekend, podczas babskiego wypadu do Wwy ![]() Wiecie co..właśnie sobie wybrałam miejsce, gdzie chciałabym wesele. I na karteczce spisałam osoby, które chciałabym zaprosić
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2012-08-22 o 13:28 |
||
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciiiiłam! ![]() I tak jak przeczuwałam gów** z tego będzie
|
|
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Redsy Żurawinowe uwielbiamy,od 2 lat naszych tż kochamy"
Cytat:
Chyba z nim pogadam Skoro dziecko za 2lata to ślub wypadałoby wziąć za rok ![]() Aż tak źle było?
|
|
#954 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Redsy Żurawinowe uwielbiamy,od 2 lat naszych tż kochamy"
|
|
|
|
#955 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
No nie gadajcie, że taka mała średnia wieku, bo się będę źle z tym czuła i nie odmładzać mi się tu!! Tym bardziej pod kontem moich staranek ![]() Dziewczyny potrzebuje fajny przepis na pierś z kurczaka, najlepiej na filet ale może ostatecznie być i na jakieś kawałki. Chcę zaskoczyć TŻta pierwszym obiadkiem w naszym nowym mieszkanku, wiecie tak romantycznie z winkiem etc, ale nie ma pomysłu na obiad Tusia - może przyszło9ściowo pomyśl o tym kierunku, może gdzieś by Ci się udało jednak znaleźć pracę ? Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-08-22 o 20:29 |
|
|
|
|
#956 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jutro mam pierwszą lekcję niemieckiego ciekawa jestem, jak będzie---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
bo jak się poznaliśmu w 2004, to ja sobie wymyśliłam, że ślub będzie 7.07.2007 ale nic z tego nie wyszło![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
jest impreza
|
|||||
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już jestem ![]() Od 4 dni walczę z angina ![]() Ale już jest lepiej i zaczynam wracać do życia
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma być coś szybszego? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A to dobrze, myślałam że to ze mną jest coś nie tak ![]() dolidoli -zdrówka!
|
|
#959 | ||
|
Podróżniczka
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;36055237]
jutro mam pierwszą lekcję niemieckiego ciekawa jestem, jak będzie---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- mój małż zrobił jeden z przepisów z lidla. kurczaka (piersi całe) posypał dużą ilością skórki cytrynowej, w środek wsadził kiełbaskę chorizzo i bazylię a na wierz położył ser i to wszystko zapiekł. na stronie lidla może jest jeszcze gdzies przepis - polecam! [/QUOTE] Ten pomysł z lidla całkiem moze być fajny Ja zapiszę się na kurs kadry-płace Dowiedziałam się od mojego przyszłego pracodawcy, że stanowisko się zwolni za pół roku, więc muszę być gotowa Cytat:
Pierś nadziewana marchewką brzmi zachęcająco Cytat:
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-08-23 o 10:33 |
||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia i behind dzięki
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Stresu zero

Dla mnie dziecko grzeczne to też takie, które umie się zająć sobą, pobawić się z innymi dziećmi, samemu pooglądać bajkę..

Chcę zaskoczyć TŻta pierwszym obiadkiem w naszym nowym mieszkanku, wiecie tak romantycznie z winkiem etc, ale nie ma pomysłu na obiad 
ale nic z tego nie wyszło
jest impreza