Ślubujące w 2012 - część II - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-21, 21:59   #2941
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

cudowna wiadomość byliście już kiedyś w tamtych stronach? może ja też poszukam czegoś już teraz... na razie planuję Sylwestra

no właśnie nie byliśmy bo zawsze nas gdzie indziej niesie ale teraz już koniec kropka musimy tam w końcu pojechać.

polecam szukanie teraz bo różnice w cenach są kolosalne. Sami się o tym przekonaliśmy w zeszłym roku gdy wycieczka na Kretę którą rezerwowaliśmy z prawie rocznym wyprzedzeniem kosztowała przed naszym wylotem ponad 2x drożej to jako last! paranoja
Stary 2012-08-21, 22:12   #2942
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no właśnie nie byliśmy bo zawsze nas gdzie indziej niesie ale teraz już koniec kropka musimy tam w końcu pojechać.

polecam szukanie teraz bo różnice w cenach są kolosalne. Sami się o tym przekonaliśmy w zeszłym roku gdy wycieczka na Kretę którą rezerwowaliśmy z prawie rocznym wyprzedzeniem kosztowała przed naszym wylotem ponad 2x drożej to jako last! paranoja
no to super, że w końcu i tamten kawałek świata zobaczycie
kusisz, kusisz i chyba naprawdę zacznę się rozglądać

dobra - koniec roboty na dziś! czas wyłączyć kompa i wyspać się na jutro.
ciekawe jak tam nasze najświeższe Żoneczki - Wariate coś się dawno nie odzywała, chyba ją pochłonęła praca i przygotowania...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-08-21 o 22:15
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:12   #2943
Malgos_12
Zakorzenienie

A ja mam ochotę na Teneryfę polecieć.... gdzieś koło kwietnia, ale zobaczymy jak wszystko pójdzie. Chyba, że znajdę jeszcze dobrą cenę na Meksyk albo Dominikanę ale wszystko się zobaczy...

Magnusia - a możesz mi zdradzić jakie warunki i jaka cena za ile dni itd?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-21, 22:18   #2944
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
A ja mam ochotę na Teneryfę polecieć.... gdzieś koło kwietnia, ale zobaczymy jak wszystko pójdzie. Chyba, że znajdę jeszcze dobrą cenę na Meksyk albo Dominikanę ale wszystko się zobaczy...
mnie się ostatnio dość często obija o uszy Fuerteventura i tak się zastanawiam, że chyba nas to miejsce przywołuje

Teneryfa też brzmi ciekawie no a Dominikana, to już w ogóle

jakie było najpiękniejsze miejsce, w którym dotąd byłyście?
mogę tak Was tylko podczytywać i cieszyć oczy Waszymi fotkami, bo nie mieliśmy dotąd okazji pozwiedzać świata z TŻtem... ale zamierzam to zmienić!

dobranoc Żonki i Narzeczone niech Was dziś nie budzą burze

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-08-21 o 22:25
Stary 2012-08-21, 22:37   #2945
Malgos_12
Zakorzenienie

byłam w wielu krajach (głównie europejskich) i ciężko byłoby mi wybrać jedno miejsce... w każdym jest coś szczególnego, wyjątkowego (mogłabym wymieniać i wymieniać W Europie chciałabym jeszcze odwiedzić przede wszystkim Portugalię i Czarnogórę. Teneryfę (lub Gran Canarię) rozważam głównie z tego powodu, że zwłaszcza ta pierwsza to wyspa całoroczna więc wakacje o każdej porze roku są tam możliwe z większym lub mniejszym słoneczkiem, ale mimo to cieplutko. Poza tym głównie przed sezonem są dość tanie.
Stary 2012-08-21, 22:57   #2946
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

2 tygodnie od 11.04, Hurgada, w all - 3120 zł/os.
Hotel Titanic Beach SPA & Aqua Park biuro podróży TUI

Oj Teneryfa piękna i jest co zwiedzać- szkoda, że tam takie pożary szaleją no i spalił się trzeciorzędowy las laurowy na Gomerze i spora część parku narodowego (wpisany na listę UNESCO)... wielka strata był przepiękny

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:

jakie było najpiękniejsze miejsce, w którym dotąd byłyście?

było ich sporo bo w kżdym miejscu jest coś pięknego.
Ale jedno z piękniejszych miejsc po jakim dreptałam to laguna Balos
https://www.google.pl/search?q=balos...O87ltQbkrICgDg

cudownie tam jest

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
byłam w wielu krajach (głównie europejskich) i ciężko byłoby mi wybrać jedno miejsce... w każdym jest coś szczególnego, wyjątkowego (mogłabym wymieniać i wymieniać W Europie chciałabym jeszcze odwiedzić przede wszystkim Portugalię i Czarnogórę. Teneryfę (lub Gran Canarię) rozważam głównie z tego powodu, że zwłaszcza ta pierwsza to wyspa całoroczna więc wakacje o każdej porze roku są tam możliwe z większym lub mniejszym słoneczkiem, ale mimo to cieplutko. Poza tym głównie przed sezonem są dość tanie.

na Portugalię to i ja się czaję od jakiegoś czasu, jeszcze mi po głowie Madera chodzi no i Dominikana też
Stary 2012-08-21, 23:06   #2947
Malgos_12
Zakorzenienie

Widzę, że ceny mocno poszły w górę od czasów kiedy jeszcze się w nich bardziej orientowałam. Pewnie to nie jest dużo, ale z drugiej strony w kwietniu to spodziewałabym się mimo tego niższych cen...
Ja zobaczę jak będzie bo zawsze sobie myślę, że Teneryfa czy te wszystkie wysepki kanaryjskie, Madera czy Baleary to fajne są na wypady z dzieckiem bo łatwo dostępne, nie leci się zbyt długo itd. dlatego wcześniej marzą mi się tamte strony jak Dominikana itd - może być dobrym miejscem na poczęcie potomka
Stary 2012-08-21, 23:11   #2948
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że ceny mocno poszły w górę od czasów kiedy jeszcze się w nich bardziej orientowałam. Pewnie to nie jest dużo, ale z drugiej strony w kwietniu to spodziewałabym się mimo tego niższych cen...
Ja zobaczę jak będzie bo zawsze sobie myślę, że Teneryfa czy te wszystkie wysepki kanaryjskie, Madera czy Baleary to fajne są na wypady z dzieckiem bo łatwo dostępne, nie leci się zbyt długo itd. dlatego wcześniej marzą mi się tamte strony jak Dominikana itd - może być dobrym miejscem na poczęcie potomka
oj ceny poszły w górę i to ostro, niestety. Jeszcze 2 lata temu w kwietniu do Egiptu można było polecieć do dobrego hotelu za 2500 zł teraz ciężko takie ofert dorwać.
Na kanary długo się leci - z Warszawy 6,5h z tego co pamiętam dla mnie więcej iż 3h w samolocie to horror, myślałam że jajko zniosę lecąc na Teneryfę
potomek n Dominikanie- hmmmmm niezły pomysł
Stary 2012-08-21, 23:37   #2949
Malgos_12
Zakorzenienie

no tak, ale patrząc na to jak paliwo poszło w górę to nie ma się dziwić.. ja właśnie wypatrzyłam ofertę na St. Lucia na 9 dni, B&B za 615 euro od osoby, oczywiście to taka podstawowa wersja.... ale muszę się zastanowić...
Stary 2012-08-21, 23:47   #2950
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Mennicy wiele lat pracowała
Musiałaś super wyglądać z ta czerwona fryzurą

Co tu się tak cicho zrobiło? Pochwalę się Wam że mamy juz prezent dla świadków, powiększone zdjęcie (w sobotę jak Tz pójdzie na 2 kawalerski to pojadę do Ikei po antyramę to myśleć o nim nie będę chociaż przez godzinę ) i jutro chyba mam przymiarkę (denerwuję się trochę bo po ostatniej mam jakis taki niesmak chociaż dzięki Wam mam świadomość ze przesadzam...)
Zapewne tak, choć najzabawniejsze było zejście z tego koloru, bo zamarzył mi się wtedy po raz pierwszy w życiu platynowy blond jako że robiłam to domowym sposobem to po pierwszej farbie miałam na głowie flagę biało-czerwoną odrosty złapały i były białe, a czerwone końcówki ani dudu. po drugim miałam już pomarańcz

super że macie prezent dla świadków! a co jest na zdjęciu?

Cytat:
Napisane przez stagnacja21 Pokaż wiadomość
Hej! Dawno nic nie pisałam, ale czytam Was cały czas na bieżąco. Do ślubu zostały mi już nie całe 3 tygodnie i zaczynam się stresować. Martwię się, że rozpłaczę się na przysiędze.

Suknię już mam w domu i większość spraw już załatwione, jednak denerwuję się, że o czymś zapomnimy.

Zamówiliśmy takie albumy dla rodziców http://decorisus.pl/p/5/317/5275/Alb..._01/kn/as.html
Mam jednak problem, jak je zapakować, może Wy macie jakiś pomysł?

Sukienkę mam w kolorze ecru i zastanawiam się, czy nie będzie wyglądała na poszarzałą na tle białych pokrowców na krzesłach na sali i w kościele.
śliczny ten album dla rodziców!

z suknią - może to tak trochę wyglądać...zależy jaki odcień ecru, moja na przykład wpada trochę w złoto...

Cytat:

ooo na Meksyk albo Dominikanę chętnie bym się podłączyła

Cytat:
było ich sporo bo w kżdym miejscu jest coś pięknego.
Ale jedno z piękniejszych miejsc po jakim dreptałam to laguna Balos
https://www.google.pl/search?q=balos...O87ltQbkrICgDg

cudownie tam jest
pottwierdzam! ślicznie tam jest i jeszcze wysepka Gramvvoussa! chociaż droga tam to mordęga w 40stopniach to samo miejsce wynagradza wszelkie niedogodności

zdjęcie środka zaproszeń wrzuciłam w klubie w moim temacie - jest wypełnione, a taką mam dzisiaj migrenę, że nie chce mi się nad nim siedzieć, więc mam nadzieję że nie będziecie nas śledzić
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:13   #2951
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
z

pottwierdzam! ślicznie tam jest i jeszcze wysepka Gramvvoussa! chociaż droga tam to mordęga w 40stopniach to samo miejsce wynagradza wszelkie niedogodności

0 tak wejście na tą twierdzę wenecką jak upał po 50 stopni w pełnym słońcu to horror ale jak jest się na górze widoki miodzio . Osobicie myślałam że zawału dostane pod koniec wspinaczki- pierwszy raz w życiu wypiłam pół litra wody na raz

współczuję migreny- wiem co to znaczy

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
no tak, ale patrząc na to jak paliwo poszło w górę to nie ma się dziwić.. ja właśnie wypatrzyłam ofertę na St. Lucia na 9 dni, B&B za 615 euro od osoby, oczywiście to taka podstawowa wersja.... ale muszę się zastanowić...

o kurde ale widoki tam są . Kompletnie się nie orientuję w cenach w tamten rejon

Edytowane przez magnusia
Czas edycji: 2012-08-22 o 08:16
magnusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:22   #2952
szczesliwa25
Rozeznanie

Kochane, widzę że temat wakacyjny pełną gębą ;-))

nawet nie próbuję każdej z osobna odpowiedzieć bo już się lekko pogubiłam

w każdym razie u nas temat wakacyjny został nieco zepchnięty na dalszy plan, tym bardziej, że ostatnio nawał pracy nie pozwala nam niemal na nic - sezon ślubny to u nas z przyczyn oczywistych najbardziej pracowity czas w roku - potem jeszcze okolice wszystkich ważniejszy świąt
I dlatego wakacje planujemy dopiero na początek listopada.

Jutro jadę zrobić kolor - przy okazji chcę zrobić fryzurę ślubną - efekty wkleję do klubu
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 08:41   #2953
Luzia
Zakorzenienie

dziewczyny wpadam tylko na chwile, bo ciezko mi pisac.. wylalam wczoraj kawe na laptopa i padla mi polowa klawiatury..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:24   #2954
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
A jakie prezenty macie dla świadków?
Cytat:

Dominikana to i moje marzenie Ale jest ich kilka: Bora Bora, Dominikana, Jamajka, same wyspy egzotyczne Marzy mi się Tajlandia i Indie. Ale w najbliższym czasie chcemy odwiedzić Paryż i Rzym

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 09:44   #2955
szczesliwa25
Rozeznanie

O właśnie, co dajecie świadkom?
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 11:42   #2956
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Dominikana to i moje marzenie Ale jest ich kilka: Bora Bora, Dominikana, Jamajka, same wyspy egzotyczne Marzy mi się Tajlandia i Indie. Ale w najbliższym czasie chcemy odwiedzić Paryż i Rzym

a ja dodam do tego jeszcze Malediwy, Polinezja, Madagaskar, Nowe Zelandia..... jest tyle pięknych miejsc na świecie
no nic trzeba w lotto grać
Stary 2012-08-22, 13:19   #2957
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Paryż i Rzym - świetne miasta, na serio warte polecenia... w Paryżu jest takie jedno małe muzeum (którego szukaliśmy dość długo) - z ludzkimi i zwierzęcymi mutantami...
o proszę
http://www.youtube.com/watch?v=y8_3WT1zbMA

Cytat:
a ja dodam do tego jeszcze Malediwy, Polinezja, Madagaskar, Nowe Zelandia..... jest tyle pięknych miejsc na świecie
no nic trzeba w lotto grać
może Dominikana moim wielkim marzeniem nie jest, ale bardzo bym chciała zobaczyć i tamte strony... w IE to często wydatek rzędu 1500euro na osobę, ale jak się poszuka.... mój jeden kolega był na Dominikanie (oczywiście jakiś czas temu) za 2400zł na tydzień (miał koleżankę w biurze podróży), z all incl, a potem biuro padło...

oj tak, wiele miejsc wartych oglądania, Malediwy mi troszkę przeszły jak zaczęłam o nich czytać bo to był początkowy cel naszej podróży poślubnej... ale pojechałabym tam na 2 dni, ot tak się rozejrzeć... ja bym chciała jeszcze USA ze względy na park Yellowstone, wielki kanion itd. plus ameryka południowa - moja druga koleżanka straciła tam w ciągu miesiąca około 300 euro i cały czas podróżowała - najdroższy był bilet... chciałabym do Singapuru, Keni.... ok nie będę wymieniać bo lista się nie zamknie
Stary 2012-08-22, 13:26   #2958
mayeczka87
Rozeznanie

No tak, zapomniałam o Malediwach i Seszelach

W Rzymie byłam i jestem zakochana, w Paryżu byłam, i nie bardzo przypadł mi do gustu... ale byłam młoda

My Świadkom daliśmy:
Świadkowej koralik troll beads + medal
Świadkowi spinki do mankietów + medal

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-08-22, 13:35   #2959
Malgos_12
Zakorzenienie

a pamiętasz czemu Paryż ci się nie podobał? jak dla mnie jedno z fajniejszych miast, choć chyba Barca ma szczególne miejsce

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-08-22 o 13:51
Stary 2012-08-22, 15:22   #2960
magnusia
Zakorzenienie

ale dzisiaj cicho tutaj
Stary 2012-08-22, 15:50   #2961
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
a pamiętasz czemu Paryż ci się nie podobał? jak dla mnie jedno z fajniejszych miast, choć chyba Barca ma szczególne miejsce
Czemu? Nie zrobił wrażenia, w muzeach się wynudziłam ;p Wersal mi się podobał, wieża Eiffel'a absolutnie mi się nie podobała, sterta złomu ;p ładniejszą wieżę mam koło domu Mamy ;p No ale tak jak mówię, miałam wtedy jakieś 12-13 lat, może byłam za młoda, dlatego daję mu drugą szansę i jedziemy z TŻ Macie jakieś miejscówki tanie, ładne? Pokój oczywiście 2 osobowy

Ćwiczę!! 1.12.2012

Stary 2012-08-22, 15:57   #2962
kasioonya
Rozeznanie

Piękne te miejsca, które pokazujecie i opisujecie dziewczyny! Mam nadzieję, że kiedyś wybiorę się z Mężem choćby do jednego z nich Małgoś to muzeum... Nie podejrzewałam "romantycznego" Paryża o takie miejsce, ale zaintrygowało mnie...

Szczęśliwa jak tam fryzurka? Czekamy na zdjęcia

No i coś Pradip umilkła, a miały być fotki z przymiarki...

Luzia współczuję wypadku z laptopem - ja kiedyś utopiłam w kawie telefon Jak dasz radę, to napisz jak przymiarka i próbna fryzurka

Co do prezentu dla świadków - my zaprosiliśmy naszych (małżeństwo) na kolację do restauracji tydzień po ślubie i dodatkowo wręczyliśmy Ballantines'a , bo lubią

Ja się dziś zdołowałam w pracy - jakaś jestem mało odporna psychicznie na wiadomości o poważnych chorobach dzieciaczków... I w dodatku zaczynam poważnie myśleć o emigracji...

Niki - widziałam dziś w kwiaciarni piękne słoneczniki i pomyślałam czy Tobie uda się mieć "słoneczny" bukiet pytałaś już o to w kwiaciarni? zamierzasz mieć jakieś inne żółte dodatki czy dekoracje?

Co do Paryża - zawsze marzyłam o podróży do Francji. Uczyłam się przez parę lat francuskiego, swego czasu planowałam studiować filologię romańską i miałam fioła na punkcie wszystkiego, co francuskie A TŻ przed swoimi 18. urodzinami pojechał stopem do Paryża, a później na Lazurowe i zakochał się w Nicei - wiem, że chciałby tam wrócić

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas

Czas edycji: 2012-08-22 o 16:01
Stary 2012-08-22, 16:24   #2963
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu? Nie zrobił wrażenia, w muzeach się wynudziłam ;p Wersal mi się podobał, wieża Eiffel'a absolutnie mi się nie podobała, sterta złomu ;p ładniejszą wieżę mam koło domu Mamy ;p No ale tak jak mówię, miałam wtedy jakieś 12-13 lat, może byłam za młoda, dlatego daję mu drugą szansę i jedziemy z TŻ Macie jakieś miejscówki tanie, ładne? Pokój oczywiście 2 osobowy
myślę, że zmienisz zdanie na temat Paryża zresztą, pójdziecie tam gdzie chcecie, zobaczyć to co was będzie interesowało. Mój tż mimo że nie interesują go katedry i za muzeami nie przepada był bardzo zadowolony z wyjazdu.
Ja mam miejscówkę, ale nie sądzę żeby ci się spodobała, ładna to ona raczej nie była, ale za to blisko do metra, własna łazienka i łóżko - bo w końcu tam tylko spaliśmy.

Cytat:
Piękne te miejsca, które pokazujecie i opisujecie dziewczyny! Mam nadzieję, że kiedyś wybiorę się z Mężem choćby do jednego z nich Małgoś to muzeum... Nie podejrzewałam "romantycznego" Paryża o takie miejsce, ale zaintrygowało mnie...

Szczęśliwa jak tam fryzurka? Czekamy na zdjęcia

No i coś Pradip umilkła, a miały być fotki z przymiarki...

Luzia współczuję wypadku z laptopem - ja kiedyś utopiłam w kawie telefon Jak dasz radę, to napisz jak przymiarka i próbna fryzurka

Co do prezentu dla świadków - my zaprosiliśmy naszych (małżeństwo) na kolację do restauracji tydzień po ślubie i dodatkowo wręczyliśmy Ballantines'a , bo lubią

Ja się dziś zdołowałam w pracy - jakaś jestem mało odporna psychicznie na wiadomości o poważnych chorobach dzieciaczków... I w dodatku zaczynam poważnie myśleć o emigracji...

Niki - widziałam dziś w kwiaciarni piękne słoneczniki i pomyślałam czy Tobie uda się mieć "słoneczny" bukiet pytałaś już o to w kwiaciarni? zamierzasz mieć jakieś inne żółte dodatki czy dekoracje?

Co do Paryża - zawsze marzyłam o podróży do Francji. Uczyłam się przez parę lat francuskiego, swego czasu planowałam studiować filologię romańską i miałam fioła na punkcie wszystkiego, co francuskie A TŻ przed swoimi 18. urodzinami pojechał stopem do Paryża, a później na Lazurowe i zakochał się w Nicei - wiem, że chciałby tam wrócić
Przejechałam całe Lazurowe i Francja jest dla mnie bardzo ładnym krajem, poza tym jak się wjeżdża z Włoch, mija granicę to od razu zauważa się, że Francja jest czystsza ... choć Włochy tez lubię
Nigdy mnie jakoś nie ciągnęło do Paryża, ale były tanie bilety i w ogóle nie żałuję

Kasioonya - a jaki kraj ci chodzi po głowie, jako kierunek emigracji?

No ciekawe co wyjdzie ze słonecznikami Niki.
Stary 2012-08-22, 17:07   #2964
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Przejechałam całe Lazurowe i Francja jest dla mnie bardzo ładnym krajem, poza tym jak się wjeżdża z Włoch, mija granicę to od razu zauważa się, że Francja jest czystsza ... choć Włochy tez lubię
Nigdy mnie jakoś nie ciągnęło do Paryża, ale były tanie bilety i w ogóle nie żałuję

Kasioonya - a jaki kraj ci chodzi po głowie, jako kierunek emigracji?

No ciekawe co wyjdzie ze słonecznikami Niki.
ehh, Małgoś - kiedy Ty zdążyłaś pozwiedzać te wszystkie miejsca? taka młoda, a pół świata widziała hihi

gdzie chciałabym wyemigrować? nie mam pomysłu na konkretne miejsce - może Austria, Niemcy lub Anglia... najważniejsze, żeby być z Mężem, poczuć się bezpiecznie i stabilnie (pod względem socjalnym) - i już nawet nie mówię o tym, żebym mogła realnie myśleć o takich podróżach, ale żebyśmy (chociaż!) nie musieli się martwić, że nie mamy warunków, żeby zdecydować się na dziecko... żal trochę studiów, ambicji i planów zawodowych, ale chcę być matką, a tu nie możemy sobie na to pozwolić...

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-22, 17:48   #2965
Malgos_12
Zakorzenienie

a tak jakoś się udało ale im więcej zwiedzam tym bardziej ciągnie mnie w dalsze rejony świata i widzę, że jeszcze niewiele widziałam

Kasioonya - dokładnie! jak dla mnie też wolę gdziekolwiek byle z Tż-tem, ja nie wiem jak dajesz sobie radę kiedy nie ma twojego męża...
Stary 2012-08-22, 18:06   #2966
Wika28
Zakorzenienie

Dziewczynki, nie dam rady Was teraz nadrobić, ale w temacie wakacji wklejam kilka zdjęć mojego szczęśliwego Męża nad naszym polskim morzem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cyfertowanie4.jpg (107,8 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cyfertowanie7.jpg (135,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cyfertowanie6.jpg (72,1 KB, 22 załadowań)
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:12   #2967
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
a tak jakoś się udało ale im więcej zwiedzam tym bardziej ciągnie mnie w dalsze rejony świata i widzę, że jeszcze niewiele widziałam

Kasioonya - dokładnie! jak dla mnie też wolę gdziekolwiek byle z Tż-tem, ja nie wiem jak dajesz sobie radę kiedy nie ma twojego męża...
no to kochana życzę Ci udanych tych wszystkich podróży, które jeszcze przed Wami

jakoś muszę dawać radę tylko czuję, że każdy taki dzień jest dniem straconym... ale już niedługo wraca, więc będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, nie dam rady Was teraz nadrobić, ale w temacie wakacji wklejam kilka zdjęć mojego szczęśliwego Męża nad naszym polskim morzem
ha ha ale super Mąż naprawdę szczęśliwy - poznaję po radosnej stopie a Wy już wróciliście?

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Et si tu n'existais pas
Stary 2012-08-22, 18:17   #2968
Malgos_12
Zakorzenienie

no "radosna stopa" jest super hahaha
Stary 2012-08-22, 18:20   #2969
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
no to kochana życzę Ci udanych tych wszystkich podróży, które jeszcze przed Wami

jakoś muszę dawać radę tylko czuję, że każdy taki dzień jest dniem straconym... ale już niedługo wraca, więc będzie dobrze

ha ha ale super Mąż naprawdę szczęśliwy - poznaję po radosnej stopie a Wy już wróciliście?
jeszcze wypoczywamy, dlatego wpadam tutaj tylko na chwile

Edytowane przez Wika28
Czas edycji: 2012-08-22 o 18:21
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:44   #2970
niki19
Zadomowienie

Hej

Cytat:

jeszcze nie pytałam ,w piątek będę w kwiaciarni to wtedy się dowiem jeśli udało by się ze słonecznikami to myślałam nad słonecznikowa dekoracją samochodu oraz , słoneczniki jako dekoracja na sali weselnej ale na razie to wszystko takie wstępne plany , najpierw muszę się dowiedzeć czy dostanę te słoneczniki w październiku

Załatwiliśmy wczoraj poradnie można powiedzieć ,że poszło gładko , jedno 30 minutowe spotkanie

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości