|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciecierecie PMki 2012 są najpiękniejsze na świecie - cz. 28
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- spadam nad ta wodę;* buźka
|
|
#4592 |
|
Wtajemniczenie
|
W sklepie, gdzie jest krepina na pewno mają też drut. A jak nie to w sklepach zaopatrujących kwiaciarnie albo typu obi, leroy merlin, castorama.
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
dlugo sie nie odzywalam ,ale mam pelno spraw na glowie ;/po pierwsze prosze uspokojcie mnie bo ja jeszcze nie mam sukni slubnej! zacznie sie szyc dopiero w sobote, w niedziele pierwsza przymiarka i w przyszlym tyg w czwartek ma byc do odbioru, mam szyta u krawcowej i przekonuje mnie ze bedzie wszystko ok, wczoraj mialam jechac na przymarke, ale zadzwonila, ze na ta sobote jeszcze konczy suknie innej dziewczynie i ona tez jest na weseleu wiec nie ogarnie... stresuje sie niemilosiernie, dzis juz w nocy nie moglam spac, bo to jedna z najwaznieszych rzeczy ![]() na dodatek jestem w ciazy wiec stresu musi byc mniej, a tu inaczej...
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Kathe gratuluję ciąży
Życzę dużo zdrówka i spokoju dla Ciebie i maleństwa A z suknią spokojnie zdążycie, nie martw się!!!! Fab jest mi bardzo przykro, że zostaliście tak wkopani przez brata TŻta. Mam nadzieję, że teściowa jakoś się z tym ogarnie. Wam życzę owocnych poszukiwań nowego świadka, a bratu TŻta... hmmm upojnych godzin i dni w celi. Przepraszam, ale ja mam konkretnie wyrobione zdanie nt dragów, nawet jeśli chodzi o maryśkę
|
#4596 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tż był u mojego lekarza ortopedy zrobić mu kompa i powiedział mu o moim przeskakiwaniu rzepki, a ten powiedział że najprawdopodobniej czeka mnie operacja im szybciej tym lepiej dla mnie bo przy następnym wyskoku mogą mi pójść wiązadła chyba się zastrzele
|
||
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam wielką chęć na owoce, a nic nie mam w domu
|
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
gotuje swoj pierwszy w życiu barszcz czerwony ciekawe co z tego wyjdzie
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie, mam gruszki, jabłka, śliwki węgierki, brzoskwinie i jeżyny. Wszystko z własnego ogrodu. I nawet winogrono mi już dojrzewa
![]() Codziennie mąż zabiera do pracy mnóstwo owoców, oczywiście uprzednio przyszykowanych przez żonkę. Dzisiaj zapomniał jabłek, ale ciasto, które mu wczoraj upiekłam, zabrał i to z nawiązką ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36040794] Tż był u mojego lekarza ortopedy zrobić mu kompa i powiedział mu o moim przeskakiwaniu rzepki, a ten powiedział że najprawdopodobniej czeka mnie operacja im szybciej tym lepiej dla mnie bo przy następnym wyskoku mogą mi pójść wiązadła chyba się zastrzele [/QUOTE]Ojojoj... mam nadzieję, że po badaniach okaże się, że jednak operacja nie jest konieczna
|
#4600 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36041157]to się nazywa facet łasuch
[/QUOTE]Śniadanie i obiad sa mało ważne, ale gdy nie ma czegoś słodkiego w domu to juz jest niepocieszony. Już wolę sama coś upiec, doszkalając się, niż kupować te wszystkie Ecośtam w sklepie.
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
niusia no niestety... francuskiego to ja nie znam, więc nie pomogę z podziękowaniami. [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36040794]to może sama zaproponuj lekarzowi rodzinnemu? suknia będzie gotowa, i grtuluje zajścia w ciąże ![]() Tż był u mojego lekarza ortopedy zrobić mu kompa i powiedział mu o moim przeskakiwaniu rzepki, a ten powiedział że najprawdopodobniej czeka mnie operacja im szybciej tym lepiej dla mnie bo przy następnym wyskoku mogą mi pójść wiązadła chyba się zastrzele [/QUOTE]Trzymam kciuki żeby Twoje kolanko działało.
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaj adres, przyjadę, rowerem przyjadę, bo auto u blacharza stoi... |
|
|
|
|
#4604 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nawet chyba coś na jutro zrobięCytat:
|
||
|
|
|
#4605 |
|
Przyjaciółka KWC
|
fab współczuję Ci sytuacji ze świadkiem, musi być też szok dla rodziców TŻa i pewnie nie będzie im łatwo przestać o tym myśleć, a ślub tuż tuż. lady ja Ci moge dać namiar na polecanego ginekologa, jest dobry, ale zdziera za bardzo z nieproblematycznych pacjentek takich jak ja, więc nie chodze już do niego tylko borykam się z intelektem i zaangażowaniem ginekologów z Lux Medu. Natomiast on Ci może pomóc zdiagnozować Twój problem i cos zaradzić.Kathe gratuluję
|
|
#4606 |
|
Rozeznanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;36041295]też uwielbiam piec ciacha
nawet chyba coś na jutro zrobię[/QUOTE] Nie mogłam wczoraj zasnąć w nocy. Wstałam, upiekłam blachę ciasteczek owsianych z masłem orzechowym i poszłam spać |
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Gadacie o jedzeniu i robię się głodna, a teraz o ciastach. Nigdy nic nie piekłam, a może spróbuje i zrobię niespodziankę mężowi. Macie coś łatwego, co nie może się nie udać?
|
|
|
|
#4608 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
mi prawie nic nie wychodzi tak jak powinno z piekarnika a szarlotka ostatnio wyszła.![]() Ja co prawda fanką nie jestem, ale TŻ obrócił blaszkę.
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Jednak plany co do panieńskiego trochę się zmieniły. Posiedzimy 3 lub 4 godzinki u mnie i idziemy do jednego hotelu potańczyć Jedna koleżanka też zapomniała jak to wygląda już, więc podziela moją radochę
|
|
#4610 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje za gratki
![]() ja chcialam wczesniej miec uszyta ale ona mowila ze za wczesniej nie ma co, bo ona szyje cala przez tydzien i jest do odbioru, przymarki codziennie wiec nie mam sie martwic, ja mam suknie z tymi flabankami od allure, gore z plisami i pas srebrny, wiec udziwnien nie mam az takich, kurde boje sie ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ja mam panienski, w ta sobote, w paitek purtel bo nie chce w patek przed rozruby ![]() troche boje sie panienskiego bo moje kolezanki jeszcze o ciazy nie wiedza i nie chcialabym od razu rozglasniac tego tym bardziej ze w moim gronie jest papla wiedza tylko tz i moi rodzice, zdziwia sie troche ze pic nie moge, co mam im powiedziec?
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i orientacyjny cennik ) Kathe - GRATULUJE!!
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Kathe: gratulacje!
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
jakiego miałyście szampana na weselu?
dziewczyny STRES mnie dopada... na prawde... ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
jesli nie chcesz im mowic powiedz ze jestes na antybiotyku nawet juz w piatek powiedz ze nie bedziesz pic ![]() i oczywiscie gratuluje
|
|
#4614 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Chociaż moim zdaniem jak Cię dobrze znają to i tak się domyślą - może wtajemnicz świadkową albo inną zaufaną osobę i poproś o dyskrecję i dopilnowanie żeby nikt Cię nie namawiał?Poszło
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pasuje taka sukienka na panieński? http://www.axparis.co.uk/products/On...l-Dress--.html Kupiłam na all w kolorze ni to koral ni to róż i chciałabym ją założyć. Dziewczynom zaznaczyłam w zaproszeniach, żeby ubrały kiecki i obcasy.
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2012-08-22 o 12:06 |
|
|
|
|
#4616 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.tekstowo.pl/piosenka,howie_day,collide.html
czy ta piosenka nadaj eise na pierwszy taniec? zastanawiamy sie jeszcze nad kindla- z kims takim jak ty |
|
|
|
#4617 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
|
|
|
#4618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Albo powiedz wprost o co chodzi.
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czasem na imprezach alko wcale nie piję i nikt się nie dziwi. Ale w przypadku panieńskiego dziewczyny pewnie nie odpuszczą i będa drążyć temat...
|
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tym zebem nawet nie przyszlo mi do glowy
niezle masz pomysly ![]() ja myslalam nad tym ze mam niby wstret do alko po ostatnim weseleu, ale to chyba by nie przeszlo ![]() kurde teraz gdy jstem w ciazy to powinnam miec wstret do alko a ja bym se wypoila jakies winko lub cus, kiedys tak nie mialam;/ ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- a co myslicie o piosence? urzekla mnie w teledysku z para mloda : http://www.youtube.com/watch?v=e-lJO...eature=related |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Życzę dużo zdrówka i spokoju dla Ciebie i maleństwa

(i orientacyjny cennik
nawet juz w piatek powiedz ze nie bedziesz pic