|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Belseno super że wakacje udane !!!
Fuksja - to dobry brat , mój by 50groszy nie pożyczył na cycki. Jeszcze mówił "CO ZA RODZICE" Klaudeczka! umieram z ciekawości co tam wymyśliłaś
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Fuksja, fajnie,że pojawiło się światełko w tunelu z kaską.Trzymam żeby brat okazał się hojny ![]() TŻ=towarzysz życia
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspominałaś przecież że jedziesz - ale ja już tak szybko nie trybię jak Ty swoje plany w życie wprowadzaszCytat:
Hihi- dzielnie sobie radziłaś z pływaniem. Morze tak od razu to nie lada wyzwanie
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#2374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2375 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no musiałabym się w końcu wybrać. tylko ja mam pytanie. czy jak idę sobie na godzinkę to mam pływać (tak jak ostatnio 60 długości żabką ) czy mam po prostu w tej wodzie być i machać sobie rękami jak do żabki ale się nie przemęczać ? i np. tylko lajtowo sobie przepłynąć 10 długości. po tym ostatnim nic mi nie było, nic mnie nie bolało. na początku jedynie ciągnęło ale po paru machnięciach ciągnięcie minęło ![]() i w sumie byłam chyba 2 razy wtedy tylko....
|
|
|
|
|
#2376 |
|
Raczkowanie
|
miłego dzionka dziewczynki
![]() lecę do pracy a od jutra dwudniowy urlopik wtedy wpadnę na dłużej
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
belseno ja masuje 2 razy dziennie rano i wieczorkiem tak z 5-7minut. Wskazujacym palcem ugniatam blizne raz w jedna raz w druga potem okreznymi ruchami ja masuje a na koniec lekko szczypie
ale lepiej zadzwon do doktora bo kazdy ma innaczej no i bez oliwki
|
#2378 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kobietki
![]() Majirel dziś Twój dzień! Trzymam kciuki ![]() Miłego dnia wszystkim
|
#2379 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
Majirel 22.08 - To dzis!!! spełnisz swe marzenie! Trzymamy kciuki za Ciebie ![]() Dzidzia Horo 24.08 - 2 Lenkii 06.09 - 15![]() Alex0912 12.11. - 82![]() Powodzenia Majirel ![]() A ja dzis znowu do pracy bleeee tyle ze druga zmiana to chociaz pośpie bo jak mam wstawac o 5 rano to jestem chora caluje was kochane i zycze milego dnia
|
#2380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na sucho mi nie szło.... ale mam już wygojone blizny i może tą oliwką szkody nie wyrządziłam. No nic...napisałam emaila z wszystkimi pytaniami i czekam...
|
|
#2381 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-22 o 11:23 |
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Mnie oświeciło. Normalnie jestem w złym nastroju jak co rano
Muszę schudnąć bo te cycki jakieś małe do tej wielkiej d... Najgorsze jest to, ze ostatnio diety mi nie idą. Za jaką bym sie nie wzięła to fiasko!... Nie wiem... jestem sfrustrowana... Muszę schudnać 5 kg bo tyle mi przybyło, a jest to coraz trudniejsze ...! W sumie nie może być łatwe jak sie je pierogi ruskie w nocy. Przyjmę każdą diete . Jeszcze na kopenhaskiej nie byłam ale takie drastyczne ograniczeniowe nie dla mnie:P To najwyzej znów przejdę na białkową, może cellulit mi zniknie.. Czemu kiedyś było łatwiej Teraz jestem już leniwa i mi sie nie chce...
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
to jest problem, ja umiejąc doskonale pływać jak pierwszy raz po zabiegu spróbowałam to miałam poważny problem ale faktem jest, że jak już poćwiczyłam to zakres ruchu zwiększył mi się niesamowicie a pływałam tylko przez tydzień ale za to codziennie po kilka razy. Mam 2 pomysły dla Ciebie 1. to motylki na ręce takie dmuchane dla dzieci 2. są takie długie hmmm... jak to nazwać pręty? takie coś długie z pianki o średnicy ok 6cm, kobitki z tym ćwiczą w wodzie, można się na tym położyć tak jakby owinąć pod pachami i to utrzymuje Cię na wodzie a ręce masz swobodne i możesz nimi poruszać bo deska to nie wiem czy coś da bo jak się będziesz trzymała deski to jak masz ćwiczyć te mięśnie przy rękach?
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Gwen co Ty tu wypisujesz....laska z Ciebie nieziemska a dietować się chcesz.....rozsądne odżywianie jest najlepsze, przecież każda dieta wprowadza jekies spustoszenie w organiźmie, a potem dochodzi efekt jojo. A czytając o Twoich szaleństwach odnosi się wrażenie, że lubisz sport - więc ćwicz, dodaj trochę więcej aerobów, pamiętaj, że spalanie zalegającej tkanki tłuszczowej rozpoczyna się mniej więcej po ok 40 min, najlepsze efekty dają tez treningi interwałowe (naprzemienna intensywność) gdyz po takim treningu organizm najdłużej ma zwiększoną przemianę materii.....niz po np treningu siłowym czy nawet fat burnerze.
A co do cellulitu to ZIMNA WODA. włącz ją w zakończenie każdej kąpieli, ewentualnie aby wzmocnić efekt wybierz się do dobrego masażysty na porządny drenaż limfatyczny... na 2, 3 spotkania. I pamiętaj, że tak naprawdę chude laski wcale nie są piękne, kobieta musi mieć trochę ciała byleby było jędrne i najlepiej wysportowane... ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Andzikus nieźle przetrzepałaś mi albumy bardzo dziękuję za miłe słowa... a ten czarny staniczek wygrzebałam w szmateksie.... ale zaświadczam ,że miał wszystkie metki, totalny nowelas.
|
#2385 |
|
Zadomowienie
|
Nie , no na prawdę mi tak przybyło teraz. Niezdrowo sie odzywiałam i za dużo mąki pszennej. Jeśli chodzi o wodę to zawsze się polewam zimną
bo lubię. Co do trenignów to tak średnio. leniwa jestem. Lubie rózne szaleństwa i adrenaline ale z 'ciężką pracą' to raczej nie mam po drodze.Z tymi treningami to trzeba być systematycznym kurczę. Może od października znów sie zapiszę na jakiś fitness.
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z oliwką ostrożnie- żeby się z kolei od tego masowania nie rozbiły mechanicznie blizny. I oczywiście napisz do doktora- wypytaj dokładnie jak masować i ile czasu i co używać - bo może np. z silikonem możesz masować.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
Mya wyslałam ci PW
|
#2388 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
gwendolinka to powiem Ci, że ja na jesień to zapadam prawie w sen zimowy i w ogóle nie chodzę na żadne fitnesy bo mi się po prostu nie chce:p. A teraz to jeszcze jako tako
|
|
|
|
#2389 |
|
Zakorzenienie
|
gwen, madziullasz super radzi.Racjonalne żywienie to podstawa.Zmień tylko nawyki żywieniowe na dłużej i włącz trochę ruchu.
A co mi tam, pochwalę się że zgubiłam ponad 34kg które przybyło mi jak zaczęłam się rozmnażać ok 4lat temu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczynki
Dzisiaj moje cycki miały pierwsze wystąpienie publiczne i powiem Wam, że dwie koleżanki gadały nie ze mną, a z moimi cyckami . Pozostałe chyba nic nie dostrzegły.Kurdę, chyba następny kredyt wezmę, tym razem na kilka luźniejszych bluzek . Jeszcze nic sobie nie kupiłam takiego obszerniejszego, poszłam dziś do pracy w starej koszuli, na cyckach jest trochę opięta, ale nie miałam w czym iść, no a teraz muszę dzieciom książki kupić i 1000 innych rzeczy do szkół Ale nic to, ważne że cyce są A powiedzcie mi proszę, jak strupki mają się do basenu? Mogę je moczyć, czy lepiej poczekać, aż odpadną? Pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział , a dr chyba nadal nie ma telefonu, bo nie odbiera ![]() Ogólnie to jakiś dół mnie dziś dopadł, tylko nie wiem, dlaczego
|
#2391 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HEYKA dziewczyny MADZIULASZ. Widzę ze znasz sie na rzeczy Ja walczę wciąż z cellulitem , najwiecej po zewnętrznej stronie ud , dobija mnie to No dziewczyny OLIWKA i MADZIULASZ piersi Wasze piękne są , tylko pozazdrościć ![]() HORO trzymaj sie kochana Oj ja pamietam jak te ostatnie dni mi sie ciągnęły . Teraz staram sie o nastepnego okruszka , a tak sie starałam Co do porodu to ja miałam cesarkę właśnie z powodu tych chorych bioder . I powiem Wam ze jak słyszałam na porodówce , te krzyczące z bólu kobiety, to sie cieszylam ze mam cesarkę i nie chcem nigdy naturalnie rodzic . A moja ginekolog jak sie dowiedziała ze muszę mieć cesarkę , powiedziała ze , to nawet lepiej, bo przy naturalnym porodzie i mama i dziecko są strasznie wymęczone . Ja po cesarce czułam sie swietnie , wiadomo ze nie biegałam odrazu , ale wszystko robiłam bez bólu . FUKSJA TY sie nie dołuj KOBIETO , na wszystko przyjdzie czas ! . Ja tez czekam na cycki od 15 -tego roku życia i muszę jeszcze poczekać jakieś dwa,trzy lata bo chcę mieć jeszcze dziecko A i jeszcze byłam w albumie PTRYCJI , no i powiem Ci kochana , ze pasują CI te cycki , i sczuplutka jesteś ze ho ho
|
|
|
|
|
#2392 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
anika75 no czyli pierwsza prezentacja. Napisałabym Ci, że książki mogą poczekać ale w sumie to nie mogą. Ale wiesz jakaś ładna koszula to na to zawsze się jakaś kaska znajdzie.
|
|
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
Littaleya fizjoterapeutą to ja nie jestem więc niewiele pomogę Ci w sprawie bioder aczkolwiek pamiętaj,że niećwiczony mięsień też zanika więc powinnaś porozmawiać z dobrym i ROZSĄDNYM lekarzem może jest coś co mogłabyś uprawiać? Przede wszystkim musisz słuchać swojego ciała i sama ocenić czy możesz czy nie, czasami początki są trudne i bolesne ale potem jest juz łatwiej, może się zdarzyć, że pomylisz ból mięśni z bólem stawów(które też trzeba rozruszać).
A jeśli chodzi o Cellulit to połową sukcesu jest odżywianie a drugą ćwiczenia, właśnie aeoroby ale są rzeczy, które także pomagają czyli wszystko to co pomaga się pozbyć toksyn z organizmu i usprawnia obieg krwionośny. 1. picie wody. 2. masaże limfatyczne pisałam o trzech gdyż ja osobiście uważam, że przy niewielkiej ilości cellulitu i dodatkach powinno wystarczyć aby ruszyć to świństwo. Ale sama takiego masażu nie zrobisz. Masażysta musi naprawdę być w tym dobry, bo to nie może być głaskanie. a pozycje są różne np. opiera ON Twoją stopę na swoim ramieniu i obiema rękoma "jeździ " nimi od stopy w dół.... 3. Pomocne są też wizyty w saunie, wypacasz toksyny a po każdej serii zimny prysznic co ujędrna i pobudza skórę... A i z nowości fajną sprawą też jest endermologia.
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Puk puk witam i całuje wszystkie cycolinki
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
bardzo delikatnie wzrokiem może pożerać ale paluszkami tylko pomyziać![]() Jeśli chodzi o basen to na śmierć juz nie pamiętam jak to było,czy miałam jeszcze strupki,ale może jeszcze poczekaj,bo woda chlorowana nie jest dobra---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- HORO kochana to juz tuż tuż -życzę szczęśliwego rozwiązania a małej kruszynce oby było na tym świecie tak dobrze jak u Ciebie pod serduszkiem
|
|
#2396 | ||||
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, dziekuje za wizyty w moich albumikach i wszystkie cieple komentarze
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Kobietki, chyba wazne!!!! Zajrzalam dzis do pierwszej wiadomosci naszego watku i zauwazylam pewna niekonsekwencje - zaleca sie nie podawanie stron www firm i lekarzy w obawie przed reklama itd a ponizej podaje sie linki do sklepow sprzedajacych staniczki. Przeciez to zywa reklama przed ktora chcemy sie chronic. Czy raczej nie powinno sie podawac nazwe modelu staniczka zamiast linkow do sklepow je sprzedajacych?
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-08-22 o 19:45 |
||||
|
|
|
#2397 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-08-22 o 20:04 |
||
|
|
|
#2398 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Andzik, ale to chodzi o linki do klinik, a nie sklepów ![]() A ja dziś pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i ... no dziwnie - pod pachami ciągnęło, głowy przy cofaniu nie mogłam do końca odwrócić a wsteczny dwiema łapami wrzucałam
|
|
#2399 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku jak ten czas leci, prawie miesiąc tu nie gościłam i jestem w szoku, że tak szybko lista kobietek przed operacją się zmienia i tak szybko wszystko leci i jest na coraz więcej
|
|
|
#2400 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
wiec z tego wynika że żaden poślizg nie jest mi potrzebny taki ucisk to mogę i na suchą skóre, w zasadzie to i przez stanik moge to robić...a szczypać to ja za bardzo nie mam jak bo to pod skórą na otoczce.A z dziwnych rzeczy odkryłam wczoraj, że umiem poruszać cyckami
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-08-22 o 21:21 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

ESy florESy (.)(.) 
żeby brat okazał się hojny

wróciłam i jak widzicie cudną pogodę Wam przywiozłam a byłam w Chorwacji i pływałam w morzu i jakież było moje zdziwienie jak pierwszy raz weszłam do morza i okazało się, że nie mogę pływać. Miałam tak jakby za krótkie mięśnie, ciągnęło tak dziwnie i w lewym cycuchu bolało, że odpuściłam i poszłam ćwiczyć do basenu. Na początku pływałm na stojąco tzn. tak zupełnie w pionie i przed sobą malutkie zamachy rękami robiłam bo położyć się na wodzie nie było szans. Na szczęście dało się te mięśnie porozciągać i po 3 dniach pływania na stojąco powoli się kładłam a pod koniec już pływałam w morzu, nie tak komfortowo jak przed zabiegiem ale jednak. Od września zapisuje się na basen i będę dalej ćwiczyć. Troszkę poczytam co tam u Was, widziałam galerie Olivki i hmmm... Kochana jakimiś dopalaczami je karmisz czy co? No wystrzeliły do przodu niesamowicie, już |Ci się w dłoniach nie mieszczą

Majirel 22.08 - To dzis!!! spełnisz swe marzenie!
na sucho mi nie szło.... ale mam już wygojone blizny i może tą oliwką szkody nie wyrządziłam. No nic...napisałam emaila z wszystkimi pytaniami i czekam...

dr powiedziala zebym chociaz z deska jezdzila no tak tyle ze ja wody sie boje hehe no i co teraz?
, a dr chyba nadal nie ma telefonu, bo nie odbiera
, najwiecej po zewnętrznej stronie ud , dobija mnie to