![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: *~*~*Z Szafy Mimi*~*~*
To mnie interesuje:
Aloe moisturizing lotion with collagen and elastin.Kremik na bazie aloesu amerykańskiej firmy Forever .Została połowa z 118ml. http://www.evera.pl/x_C_Dz__P_117100... 1710021.html -aloesowa emulsja nawilzajaca ale widze, ze jest drogi, wiec nie wiem czy starczyloby mi Mazidel do podzialki z Toba ![]() Co Cie konkretnie interesuje?
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: *~*~*Z Szafki Mimi*~*~*
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
Ok kofana
![]() ![]() Pozatym cos z tego: *APC 00 *APC 13 *Rossman Sun Ozon - spray z filtrem SPF 30 dla dzieci -jaka jest data wazności?czy na lato 2007 bedzie jeszcze ok? *Faberlic, Q4 aha no i ta reszte avenki ![]() filterek juz sobie nabyłam więc ew. jeśli nadal jesteś chetna to moge odstapic LRP XL |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mnie interesuje u ciebie: ~hydrolat oczarowy ~kwas salicylowy, ~kwas L-mlekowy ~kwasy owocowe 5% ~ekstrakt z zielonej herbaty 95-98% (masz moze jakiś emulgator zeby dało sie coś z tego wykombinowac juz nie zamawiając dodatkowo na mazidłach?) papierki wskażnikowe Differin jak widzisz troche tego jest i warto wiecej niz mój krem ![]() Ew. mam jeszcze gdzieś pierscionek srebrny i wisiorek ,i bransoletke skórzaną retro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam na allegro,chyba wiarygodny opis bo z apteki(ale poszukam jeszcze w googlach): Skład AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, OCTOCRYLENE, DIISOPROPYL SEBACATE, ALUMINUM STARCH, OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXY-DIBENZOYLMETHANE, BUTYROSPERMUM PARKII, DIMETHICONE, TEREPHTHALYLIDENE, DICAMPHOR SULFONIC ACID, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ZEA MAYS, PRUNUS ARMENIACA, PASSIFLORA EDULIS, ORYZA SATIVA, TRIETHANOLAMINE, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONOL, XANTHAN GUM, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, ACRYLATES COPOLYMER, PALMITIC ACID, MYRISTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE, ISOBUTANE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, BHT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PARFUM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Więc tak: spray, cień i faberlic są wolne, a z APC sama nie wiem. Muszę się podogadywać jeszcze w ich sprawie. Z Twojego Hydraphase jednak zrezygnuję, ale nadal interesuje mnie Neutrogena do rąk i cień Bourjois. Może też dwustronny pilniczek by mi pasował, tylko powiedz jaka jest jego wielkość? I jakiej jest firmy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
Juz gdzieś na początku pisałam ze nie pamiętam firmy:/ z wyglądu przypomina mi KillyS,ceną tez -bo dałam za niego 19zł.Ale teraz zagladam i widze ze ty równiez pisalaś tam recensje i ze jest jednostronny???wiec to chyba nie ten ,bo mój jest dwustronny.......Ma 13,5cm.Kupiłam go w markiecie obok Sephory z róznymi pier...kami do łazienki typu naturalne gąbki,cos do manikiuru,jakieś kosmetyki "naturalne" itp.
Również jest podobny do TopChoice ale mój jest z cieniowana rączką no i cena troche mnie zastanawia-chyba ze głupia przepłaciłam........ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Vichy Liposyne.Wyszczuplający krem drenującyd/pielęgnacji ciała.Zostało na wypróbowanie z 30ml ok.10ml
Może znajdziesz coś w zamian??
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
a znajdzies cos u mnie w zmian to sobie jeszcze może coś dobiorę??
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
znalazłabys cos za zielony cien burjois?
TWARZ: -2 szminki nieużywane (raz maźnięte do spróbowania) Loreal color riche-śliczny brązik Caramel Eva i lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Avon Botanicsource relaksujący żel pod oczy (prawie cały 30ml) -maseczka ekspresowo wygładzająca z retinolem i wit.c Bielenda (1/2 z 50ml) -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) WŁOSY: -Londa style Easy Smooth- fluid z filtrem uv i prowitaminą b5 do wygładzania, prostowania włosów dostęony jedynie w salonach fryzjerskich (1/3 ze 150ml) -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -odżywka naprawcza bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -Joanna brylantyna w sprayu (ponad połowa ze 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -krem do ciała Little Black Dress (prawie cały 75ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
LRP Hydraphase XL Riche spf 15-UVA 11 PPD z wymianki,poprzednia właścicielka uzyła kilka razy, ja-2 razy,wiec zostało minimum 40ml. a moze i więcej.Dla mnie zbyt treściwy Tusz czarny YSL,kilka razy wypróbowany,mokry.Niestet y nie umiem posługiwac sie tą czszoteczką,co za tym idzie efekt nie taki jak bym chciała. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15738
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
interesowałaby mnie tusz Ysl... może byś coś do niego dobrała?
jako cosik to odp u mnie. pzdr ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
mimi, zupełnie zapomniałam o Tobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja to chce to co wcześniej ![]() ![]() faberlic rossman 30+ apc 13 i reszta avenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Kuleczki 13 też pójdą w świat niebawem, więc Ci ich oddać nie mogę. Reszta jest wolna, mogę wymienić, tylko znów to chyba mało Ci się opłaca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Oceanic Pharmaceutic albo Ziaja intima tez zawsze sie przyda powiedz mi kochana jeszcze czy latem filterek jeszcze bedzie wazny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jakby co to czekam na pw ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zerknij czy u mnie cos znajdziesz? link w podpisie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
RP Hydraphase XL Riche spf 15-UVA 11 PPD z wymianki,poprzednia właścicielka uzyła kilka razy, ja-2 razy,wiec zostało minimum 40ml. a moze i więcej.Dla mnie zbyt treściwy
![]() Tusz czarny YSL,kilka razy wypróbowany,mokry.Niestet y nie umiem posługiwac sie tą czszoteczką,co za tym idzie efekt nie taki jak bym chciała. moze znajdziesz cos za ktoras z tych rzeczy (albo i obie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.