sexy niespodzianka dla chłopaka w meiejscu publicznym - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 11:16   #61
Cholerka_
Rozeznanie

GG do Cholerka_
Dot.: sexy niespodzianka dla chłopaka w meiejscu publicznym

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Autorko wątku, a teraz tak bardziej na poważnie, bo sporo żartów poleciało i nieco złośliwości (jak to tutaj bywa), a ja jestem ciekawa kilku rzeczy:
- po ile macie lat,
- ile trwa związek i czy to związek, czy takie spotykanie się,
- czy Ty w ogóle masz ochotę na tego typu eksperymenty i zaskoczenia, czy chcesz po prostu zadowolić faceta,
- jak myślisz - jak nie włożysz bielizny, to on zadowoli się samą świadomością, że jej nie masz, czy będziesz musiała mu to pokazywać i czy po tym będzie w tym kinie umiał utrzymać emocje na wodzy i ręce przy sobie?

Czytając wszystkie posty, też zastanowiło mnie to co mu da niezałożenie majtek? "Patrz kochanie nie mam majtek." Co z tego jak nic w kinie nie zrobi, chyba że założenie jest inne... Niektóre posty są śmieszne, bo przecież przy sali z widownią, ona nie siądzie na nim rozkrokiem i oboje nie zaczną jęczeć, dyszeć i nie wiadomo co robić. Co najwyżej sięgną sobie nawzajem do majtek, a tego nie musi być widać. Jestem przeciw takim ekscesom, ale widziałam wiele innych różnych rzeczy, przy których kino to na prawdę może być intymne miejsce, przy małej ilości sąsiadów i ciemności. Ludzie uprawiają seks w lożach w klubach, które nie są tak zaciemnione jak kino... Jak można zrobić niespodziankę, gdy facet już Ci powiedział, że masz coś na tym wypadzie dla niego zrobić. Niespodzianka kojarzy mi się z tym, że mężczyzna się nie spodziewa niczego. Może Twojemu facetowi coś brakuje, że potrzebuje takich wrażeń? Co do przytoczonych pytań koleżanki, wasz wiek i długość "związku" powie dużo o tym czy chodzi tylko o seks, czy o urozmaicenie.... Rób niespodzianki gdy on się nie spodziewa, no i niech on czasem jakąś niespodziankę zrobi Tobie, może nie koniecznie przyjście bez majtek do kina :P.
Cholerka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:20   #62
kamma14
Raczkowanie

zapomniałam na to pytanie odpowiedzięc. jesteśmy ze sobą od roku.
Stary 2012-08-22, 11:20   #63
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
Dlaczego? Dla mnie to taki sam poziom abstrakcji: ktoś uprawia seks czy maca się publicznie, więc ktoś inny może być w ten sam sposób bezpośredni i to sobie uwiecznić i rozpowszechnić. Taki lajf.
ok, ale to, że ktoś się gdzieś pomaca, prócz ewentualnego zgorszenia osób trzecich nie wyrządza innych krzywd.

w momencie jak takie macanie zostaje uwiecznione i trafia do netu, to już jest to kara, że tak ujmę niewspółmierna do winy.

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
przyglądałam się i nie było kamer. może jeszcze wtedy nie było to tak popularne jak teraz mówicie
były, były ale pewnie ich nie widziałaś.
Stary 2012-08-22, 11:21   #64
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamma14 Pokaż wiadomość
po pierwsze dziękuję za normalną odpowiedz

1) mamy oboje po nieco ponad 20
2)tak mam tylko nie mam weny
3)tego nei wiem
A ile trwa ten związek / znajomość? Oboje doszliście do wniosku, że tego potrzebujecie, czy on rzucił tylko takim hasłem?

Wiesz co byłoby najbardziej "seksi"? Gdybyś włożyła na randkę ładną sukienkę i buty na obcasie (o ile potrafisz w nich chodzić). Bez udziwniania na początek. Czasami to, co zakryte jest dużo bardziej seksowne. Chcesz żeby Ci facet pchał rękę pod spódnicę w miejscu publicznym? Sama się zastanów. Wierz mi, że to wcale nie będzie "seksu", a możecie się najeść wstydu, jeżeli ktoś zauważy.

Ps. dopisałaś, że jesteście ze sobą pół roku - i co? On już szuka mocniejszych emocji, urozmaicenia? Sama randka z Tobą nie jest wystarczająco ekscytująca? No chyba, że Ty bardzo, bardzo tego chcesz, wręcz sama go namawiałaś. Z doświadczenia jednak wiem, że to głównie faceci naciskają na coś takiego, a kobiety chcą zadowolić "misia". Tylko, że co będzie za kilka lat? Anal i "na dwa baty"? Czasami naprawdę nie ma co się spieszyć do pewnych rzeczy.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2012-08-22 o 11:24
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:26   #65
kamma14
Raczkowanie

on takim hasłem rzucił.

no wiem że ubranie się sexownie byłohy najlepsze, ale jak mówiłam wcześniej potem pójdziemy gdzieś nad rzekę czy coś po trawie i to byłoby dl amnie trochę niewygodne
może bym ubrała takie nadkoalnówki, ostatnio bardzo mogne a podobno facetów baaaardzo podnieca
Stary 2012-08-22, 11:26   #66
embe87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kaaef Pokaż wiadomość
Załóż majtki, ale na głowę.
Zobaczysz, jaki będzie zaskoczony.

świetny pomysł!
embe87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:28   #67
kamma14
Raczkowanie

Cytat:
A ile trwa ten związek / znajomość? Oboje doszliście do wniosku, że tego potrzebujecie, czy on rzucił tylko takim hasłem?

Wiesz co byłoby najbardziej "seksi"? Gdybyś włożyła na randkę ładną sukienkę i buty na obcasie (o ile potrafisz w nich chodzić). Bez udziwniania na początek. Czasami to, co zakryte jest dużo bardziej seksowne. Chcesz żeby Ci facet pchał rękę pod spódnicę w miejscu publicznym? Sama się zastanów. Wierz mi, że to wcale nie będzie "seksu", a możecie się najeść wstydu, jeżeli ktoś zauważy.

Ps. dopisałaś, że jesteście ze sobą pół roku - i co? On już szuka mocniejszych emocji, urozmaicenia? Sama randka z Tobą nie jest wystarczająco ekscytująca? No chyba, że Ty bardzo, bardzo tego chcesz, wręcz sama go namawiałaś. Z doświadczenia jednak wiem, że to głównie faceci naciskają na coś takiego, a kobiety chcą zadowolić "misia". Tylko, że co będzie za kilka lat? Anal i "na dwa baty"? Czasami naprawdę nie ma co się spieszyć do pewnych rzeczy.
od roku, napisałam ze od roku

wiem ale to chodzi o jakąś małą rzecz, drobiazg! nie by go niewiaomo jak podniecić,ale by powiedział "wooooww ale dziś wyglądasz" (nie mówię że mi nie mówi zawsze że łądnie wyglądam)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 11:31   #68
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Cytat:
Napisane przez Cholerka_ Pokaż wiadomość
Czytając wszystkie posty, też zastanowiło mnie to co mu da niezałożenie majtek? "Patrz kochanie nie mam majtek." Co z tego jak nic w kinie nie zrobi, chyba że założenie jest inne... Niektóre posty są śmieszne, bo przecież przy sali z widownią, ona nie siądzie na nim rozkrokiem i oboje nie zaczną jęczeć, dyszeć i nie wiadomo co robić. Co najwyżej sięgną sobie nawzajem do majtek, a tego nie musi być widać. Jestem przeciw takim ekscesom, ale widziałam wiele innych różnych rzeczy, przy których kino to na prawdę może być intymne miejsce, przy małej ilości sąsiadów i ciemności. Ludzie uprawiają seks w lożach w klubach, które nie są tak zaciemnione jak kino... Jak można zrobić niespodziankę, gdy facet już Ci powiedział, że masz coś na tym wypadzie dla niego zrobić. Niespodzianka kojarzy mi się z tym, że mężczyzna się nie spodziewa niczego. Może Twojemu facetowi coś brakuje, że potrzebuje takich wrażeń? Co do przytoczonych pytań koleżanki, wasz wiek i długość "związku" powie dużo o tym czy chodzi tylko o seks, czy o urozmaicenie.... Rób niespodzianki gdy on się nie spodziewa, no i niech on czasem jakąś niespodziankę zrobi Tobie, może nie koniecznie przyjście bez majtek do kina :P.

no właśnie do majtek sobie nie będą sięgać, bo autorka przecież ma ich nie ubierać ;-)

Autorko, jedna z wizażanek pisząca o pewnym poziomie wcale nie powiedziała, że pewien poziom prezentuje się chodząc w golfie i bzykając tylko po to, żeby zostać zapłodnionym. nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:

wiem ale to chodzi o jakąś małą rzecz, drobiazg! nie by go niewiaomo jak podniecić,ale by powiedział "wooooww ale dziś wyglądasz" (nie mówię że mi nie mówi zawsze że łądnie wyglądam)

brak majtek nie sprawi, że powie "ale dziś wyglądasz" trochę się teraz mieszasz, bo na początku było hasło o nieubieraniu majtek i sexy niespodziance, a teraz chodzi o "wow" ?

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2012-08-22 o 11:32
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:32   #69
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
jakże wyszukana fantazja, zapewne z jakiegoś wysokich lotów usańskiego serialu dla młodzieży
Dokładnie, smarkateria i już musi sobie urozmaicać

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:34   #70
201803080934
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez suszarka Pokaż wiadomość
były, były ale pewnie ich nie widziałaś.
rany, będziemy się tak przepychać? nie było, specjalnie patrzyłam, bo to ja zainicjowałam seks, i jeszcze przed wejściem do kina miałam to w głowie.
kino to nie jest jedyne miejsce publiczne, w którym uprawiałam seks, już się zdążyłam nauczyć na co zwracać uwagę.
201803080934 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 11:35   #71
Ashaai
Zakorzenienie

Myślę, że trochę przesadzacie

Kopulacja w kinie i inne takie to odpada. Ale jak chłopak ma taką fantazję, by założyła spodnie bez majtek, bo chciałby sobie łapkę w ostatnim rzędzie potrzymać tu i ówdzie to co komu do tego? Może taka gra wstępna i budowanie atmosfery przed wieczorem

Są młodzi, zakochani. Niech się cieszą sobą, eksperymentują itd. Kiedy to będą robić? Na emeryturze?

Autorko, pomyśl o czymś fajnym. Tylko pamiętaj by to było z klasą i ze smakiem, pomyśl o innych ludziach w kinie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 11:37   #72
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież chodziło o:
Cytat:
i pewnie będzie w kinie troszkę się ze mną "pobawić"
Już się tak nie tłumacz, nie zakładaj galotów i ciesz się tym gołym tyłkiem
Stary 2012-08-22, 11:41   #73
201803290936
Konto usunięte

Cytat:

Nie włożenie majtek miało by sens (nie wiem, czy słowo "sens" tu pasuje,. ale OK) w dwóch sytuacjach:
1. idziecie się kochać do lasu / na łącę - kwestia praktyczna, nie musisz ściągać majtek, bo ich nie masz,
2. idziecie ze znajomymi na kolację, siadasz na przeciwko niego lub nawet obok, ale tak, że on nie może do Ciebie sięgnąć, a wcześniej mu mówisz, że nie masz majtek - wtedy źródłem podniecenia jest fakt, że go zaskoczyłaś, że tylko on o tym wie, że nie może sięgnąć po to, czego by chciał. Świadomość faktu, a nie sam fakt - to podnieca, bo seks rodzi się w głowie, a nie z braku majtek. Jak już chcesz grać w tą grę, to od razu zaczynaj z wysokiego poziomu, a nie z poziomu "przez cały seans pakował mi ręce pod spódnicę / musiałam się od niego opędzać".

I musisz się ostatecznie zastanowić o jaki efekt Ci chodzi i po co chcesz go wywołać. Nie rozumiem jaki problem jest ubrać sukienkę i buty na obcasie - możesz mieć nad tą rzekę klapki na przebranie lub po prostu zakończyć randkę jednak na normalnym gruncie, nie idąc tam. Trochę bardziej decyduj o tym jak ma wyglądać ten scenariusz.
Stary 2012-08-22, 11:43   #74
Cholerka_
Rozeznanie

GG do Cholerka_

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
no właśnie do majtek sobie nie będą sięgać, bo autorka przecież ma ich nie ubierać ;-)
Ok zamieniając przenośnię - do krocza .
Stary 2012-08-22, 11:43   #75
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem jaki problem jest ubrać sukienkę i buty na obcasie - możesz mieć nad tą rzekę klapki na przebranie lub po prostu zakończyć randkę jednak na normalnym gruncie, nie idąc tam.
Widać klapki w torebce to większy problem niż brak majtek na tyłku Że tak powiem - mogłoby "wiać sandałem"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-08-22, 11:46   #76
suszarka
Buc

Cytat:
Napisane przez Grin Pokaż wiadomość
rany, będziemy się tak przepychać? nie było, specjalnie patrzyłam, bo to ja zainicjowałam seks, i jeszcze przed wejściem do kina miałam to w głowie.
kino to nie jest jedyne miejsce publiczne, w którym uprawiałam seks, już się zdążyłam nauczyć na co zwracać uwagę.

no to w takim razie nie będę się spierać z profesjonalistą w tym temacie.
Stary 2012-08-22, 11:48   #77
Cholerka_
Rozeznanie

GG do Cholerka_

Cytat:
Napisane przez Ashaai Pokaż wiadomość

Kopulacja w kinie i inne takie to odpada. Ale jak chłopak ma taką fantazję, by założyła spodnie bez majtek, bo chciałby sobie łapkę w ostatnim rzędzie potrzymać tu i ówdzie to co komu do tego? Może taka gra wstępna i budowanie atmosfery przed wieczorem

Są młodzi, zakochani. Niech się cieszą sobą, eksperymentują itd. Kiedy to będą robić? Na emeryturze?

Autorko, pomyśl o czymś fajnym. Tylko pamiętaj by to było z klasą i ze smakiem, pomyśl o innych ludziach w kinie
Autorka stwierdziła, że będzie się chciał z nią pobawić w kinie, więc nie chodzi o same potrzymanie ręki między nogami. Przepraszam ale czytając tą wypowiedź wyobraziłam sobie komiczną sytuację. Siedzą oboje ona trzyma mu rękę w spodniach, on jej między nogami i cieszą się jak dzieci nie robiąc nic, zamiast trzymać się za ręce znaleźli inne części ciała .

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
2. idziecie ze znajomymi na kolację, siadasz na przeciwko niego lub nawet obok, ale tak, że on nie może do Ciebie sięgnąć, a wcześniej mu mówisz, że nie masz majtek - wtedy źródłem podniecenia jest fakt, że go zaskoczyłaś, że tylko on o tym wie, że nie może sięgnąć po to, czego by chciał. Świadomość faktu, a nie sam fakt - to podnieca, bo seks rodzi się w głowie, a nie z braku majtek.

Jest jeden problem, skoro facet mówi kilka dni wcześniej "nie zakładaj majtek" i zna swoją dziewczynę an tyle, że wie, iż to zrobi, to co to za niespodzianka i działanie na wyobraźnie? ;D
Stary 2012-08-22, 11:59   #78
kamma14
Raczkowanie

ale czy dla Ciebie "pobawić" znaczy tylko uprawiać dziki sex w kinie z jękami i krzykami?! chodzi o to by właśnie raz na czas mógł sobie potrzymać rękę może coś się DYSKRETNIE pobawić! pozatym nie powiedziałam że nie założe majtek!! wy sobie dorabiacie!
Stary 2012-08-22, 11:59   #79
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Jest jeden problem, skoro facet mówi kilka dni wcześniej "nie zakładaj majtek" i zna swoją dziewczynę an tyle, że wie, iż to zrobi, to co to za niespodzianka i działanie na wyobraźnie? ;D
Zrobić to z zaskoczenia, a nie teraz, bo on tak chce. Poczekasz, to może się doczekasz, kochany . A do kina ubrać się ładnie, seksownie, ale w dobrym guście - tym go zaskoczyć.
Stary 2012-08-22, 12:01   #80
kamma14
Raczkowanie

powiedział bym zrobiła coś takie bardziej hartcorowego! JAK NP. nie zakładanie majtek. nie powiedział mi dziś nie wolno Ci majtek nosić!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
Zrobić to z zaskoczenia, a nie teraz, bo on tak chce. Poczekasz, to może się doczekasz, kochany . A do kina ubrać się ładnie, seksownie, ale w dobrym guście - tym go zaskoczyć.
tak mam zamiar zrobić! dzięki
Stary 2012-08-22, 12:04   #81
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:

wreszcie normalna odpowiedź. A cały wątek zrobił się żenujący przez te psychologiczne zapędy niektórych wizażanek. Co Was obchodzi ila mają lat i dlaczego chłopak ma taką fantazję? Jakoś na innych wątkach potraficie doradzić jak rozpalić namietnosc w związku, podajecie pomysły na grę wstępną, a tu lincz (i nie chodzi mi o seks w kinie, bo to faktycznie może być niesmaczne)...

Autorko, ja też rozumiem o co Ci chodzi i mam pewien pomysł - może załóż marynarkę na gołe ciało?
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 12:12   #82
kamma14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilka_vanilka Pokaż wiadomość
wreszcie normalna odpowiedź. A cały wątek zrobił się żenujący przez te psychologiczne zapędy niektórych wizażanek. Co Was obchodzi ila mają lat i dlaczego chłopak ma taką fantazję? Jakoś na innych wątkach potraficie doradzić jak rozpalić namietnosc w związku, podajecie pomysły na grę wstępną, a tu lincz (i nie chodzi mi o seks w kinie, bo to faktycznie może być niesmaczne)...

Autorko, ja też rozumiem o co Ci chodzi i mam pewien pomysł - może załóż marynarkę na gołe ciało?
dziękuję
hmmm...ciekawe, ale jest aprawdę gorąco i chyba bym nie wytrzymała przy ponad 30 stopniach, ale wykorzystam kiedyś na pewno! dzięki!
naprawdę podoba mi się ten pomysł.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

a może założę jakąś koszulę rozpinaną cieńk ą i nie ubiorę staniczka?
Stary 2012-08-22, 12:13   #83
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
ale czy dla Ciebie "pobawić" znaczy tylko uprawiać dziki sex w kinie z jękami i krzykami?! chodzi o to by właśnie raz na czas mógł sobie potrzymać rękę może coś się DYSKRETNIE pobawić! pozatym nie powiedziałam że nie założe majtek!! wy sobie dorabiacie!
A co, masz tam jakiegoś resoraka? Co to za zabawa w trącanie łechtaczki? Rozumiem, że trącanie w taki sposób, żeby Ci nie było za przyjemnie, bo wtedy zaczęłoby się wzdychanie, jemu stanąłby eustachiusz itp. No ja nie rozumiem. Jeszcze może na jakiejś emanuelle, ale teraz to grają głównie madagaskar i epokę lodowcową. O ludu!
Stary 2012-08-22, 12:17   #84
kamma14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mpt Pokaż wiadomość
A co, masz tam jakiegoś resoraka? Co to za zabawa w trącanie łechtaczki? Rozumiem, że trącanie w taki sposób, żeby Ci nie było za przyjemnie, bo wtedy zaczęłoby się wzdychanie, jemu stanąłby eustachiusz itp. No ja nie rozumiem. Jeszcze może na jakiejś emanuelle, ale teraz to grają głównie madagaskar i epokę lodowcową. O ludu!
do czego dążysz swoimi wypowiedziami? bo nie rozumiem... chcesz się pokłócić?czy co? ja zadaję pytanie niektóre dziewczyny potrawią odpowiedzieć normalnie a jeśli im się to nie podoba to powiedzieć swoje zdanie a nie kłócić się i przepychać i myślisz że się obrazę czy co?
Stary 2012-08-22, 12:18   #85
yes
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny.
wybieram się jutro z chłopakiem do kina i ogólnie potem na miasto i pewnie będzie w kinie troszkę się ze mną "pobawić" i powiedział bym go jakoś zaskoczyła. stąd moje pytnie. JAK? mówił żeby to było np. cośw stylu bym nie załozyła matek czy coś...
macie może jakieś pomysły?
skoro on sam proponuje Ci, byś go zaskoczyła- cokolwiek nie zrobisz, on się spodziewa czegoś z Twojej strony = a więc nie będzie zaskoczony no chyba, że olejesz prośbę
Stary 2012-08-22, 12:20   #86
kamma14
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
skoro on sam proponuje Ci, byś go zaskoczyła- cokolwiek nie zrobisz, on się spodziewa czegoś z Twojej strony = a więc nie będzie zaskoczony no chyba, że olejesz prośbę
tak wie że coś będzie miał, ale nei wie co... i to chyba jeszcze większa ciekawość go zżera!
Stary 2012-08-22, 12:21   #87
Ashaai
Zakorzenienie

Cytat:
Autorka stwierdziła, że będzie się chciał z nią pobawić w kinie, więc nie chodzi o same potrzymanie ręki między nogami. Przepraszam ale czytając tą wypowiedź wyobraziłam sobie komiczną sytuację. Siedzą oboje ona trzyma mu rękę w spodniach, on jej między nogami i cieszą się jak dzieci nie robiąc nic, zamiast trzymać się za ręce znaleźli inne części ciała

Owszem, pobawić. Pobawić nie znaczy uprawiać seks. A może sobie chłopak lubi tak potrzymać Co kto woli. Każdego podnieca co innego. Może jemu to sprawia przyjemność. Skoro tak, to czemu nie?

Zresztą z tego co wyczytałam, to on podał tylko PRZYKŁAD, a nie wydał dyspozycję co ma konkretnie zrobić.

Trochę mnie dziwi podejście niektórych z Was. Młode babki jesteście a tak mało wyrozumiałe mają teraz tylko w domu, pod kołderką, na misjonarza, raz dwa i koniec bo eksperymenty i urozmaicenia to tylko dla starego małżeństwa dotkniętego monotonią ?
Stary 2012-08-22, 12:24   #88
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Trochę mnie dziwi podejście niektórych z Was. Młode babki jesteście a tak mało wyrozumiałe mają teraz tylko w domu, pod kołderką, na misjonarza, raz dwa i koniec bo eksperymenty i urozmaicenia to tylko dla starego małżeństwa dotkniętego monotonią ?
nie. ale nie chciałabym siedzieć w kinie obok parki, która tam nie przyszła na film, tylko żeby się "pobawić". No ale ja widocznie mało wyrozumiała i niedzisiejsza jestem
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-22, 12:27   #89
kamma14
Raczkowanie

Cytat:
nie. ale nie chciałabym siedzieć w kinie obok parki, która tam nie przyszła na film, tylko żeby się "pobawić". No ale ja widocznie mało wyrozumiała i niedzisiejsza jestem
ale to chyba jasne że skoro będzie sla pełna ludzi i cżłowiek na człowieku to nie będziemy takich rzeczy robić!
Stary 2012-08-22, 12:29   #90
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
otóż to. Już ostatnio widziałam parkę, która siedziała razem, dookoła było dużo ludzi, a on jej wsadził rękę w majtki (siedziałam zaraz obok). Strasznie mnie to zniesmaczyło. Niech się bawią jak chcą, urozmaicają ale nie każdy chce na to patrzeć. Do kina ludzie idą obejrzeć film, a nie nawet przypadkiem zobaczyć takie 'ręczne zabawy'.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości