|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
męskie utrwalanie fryzury - wymagające ;-)
hej
pierwszy post ;-) aktualnie (od marca) noszę włosy do góry, leciutko porozwalane (nie wiem jak to napisać ;-)), niemniej lubię, gdy włosy tworzą jedną całość (przykład ze strony welli - http://www.wella.pl/consumer/fryzury...ic.jsp?id=115). dotychczas korzystałem z produktów welli - na początku były to wosk shockwaves, które pozwalały mi uzyskać satysfakcjonującą fryzurę - ale na jakieś 2-3 godziny. połysk to on nadawał i włosy nie wyglądały źle, tylko to, że nie trzymał... no i wyczesywanie tego specyfiku to jakaś fikcja. pod koniec wakacji zaczęłem używać wellaflex for men, żel. no i znowu to samo - pare godzin i z wymarzonej fryzury pozostaje tylko zarys, włosy nienajładniej wyglądają. jutro kończy mi się właśnie ten żel, no i wypadałoby coś sobie kupić ;-) ostatecznie ten wellaflex nie jest zły, ale gdybyście mogły mi zaproponować coś lepszego, to nie pogardze. wymagania: * ma trzymać mocno, długo * nadawać połysk * mnie sklejać włosów /zbytnio/ * nadawać się do codziennego użytku, zarówno na suche jak i wilgotne włosy (3 razy w tygodni mam poranny trening pływacki) z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: męskie utrwalanie fryzury - wymagające ;-)
Witam!
Mam dla Ciebie propozycje, potrzebujesz mocnego żelu, który nadaje polysk. Sam uzywam Taft Power Gel Extreme 6. Mocny zle powinnien dac CI to czego szukasz. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: męskie utrwalanie fryzury - wymagające ;-)
hmm..może guma do włosów?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.