|
|
#1831 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Po tym, co dziś widziałam, nic mnie już chyba nie zdziwi... Dziewczyna, około 17 lat, odziana w asymetryczny sweterek (dłuższy po bokach, mam nadzieję, że wiecie o co chodzi).
Żadnych spodni, spodenek, legginsów, nic... Niby sweterek jej tyłek zakrywał, ale jak się pochyliła... Masakra! |
|
|
|
#1832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Czyli każdy, kto nie śledzi i nie kopiuje stylu blogów modowych jest niemodny? I pewnie bez stylu, nie to co rzesze dziewcząt powielajacych te same style i pomysły i obaszających te same ciuchy. ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Cytat:
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1835 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() A ta cała Dominika mnie przeraża, jest strasznie wychudzona brrr |
|
|
|
|
#1836 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Jestem tego samego zdania i już kiedyś to napisałam. Skończyło się na wrzutach na moim blogu typu "zaraz twarz ci wybuchnie od wypelniaczy" czy "nikt ci nie zazdrosci tego krzywego nosa", po "sztuczny plastik, dzielo chirurga, ohydna itp" Pisałam też do właścicieli wizażu, ale rozdali tylko kilka banów, a wątek działa dalej. Cytat:
|
||
|
|
|
#1837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1838 |
|
BAN stały
|
Może PR działa, ale rację dziewczyna ma.
|
|
|
|
#1839 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A poważnie, wpadłam ostatnio na Twojego bloga, widziałam tam zdjęcia jak miałaś krótkie włosy i muszę powiedzieć, że wyglądałaś mega! Naprawdę, to bez żadnego jadu i złośliwości
dbam o porządek w szafie! Edytowane przez MilkyShake Czas edycji: 2012-08-22 o 11:48 |
|
|
|
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
Mam fajny pomysł - niech lepiej bloggerki nie wchodzą na ten wątek, bo tylko się kłócą i nie potrafią przyjąć krytyki. Wyzywają od niemodnych, wrednych i chamskich. A same nie są lepsze.
Zamiast blokować wątek powinno zablokować się parę użytkowników, które przychodzą tu po wyświetlenia na swojego bloga ![]() Nikogo nie obchodzi wasze życie blogowe, po co jeszcze plujecie swoim jadem naokoło? Jak pokażesz dupę w notce to mamy prawo się na ten temat wypowiedzieć, nikt was po główkach głaskał nie będzie jeśli będziecie się tak zachowywały.
|
#1841 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Acz wtedy nie będą mogły pokazywać, że mają lepszą rację, a jak juz pokazują co niebiosa (lub nie) dały, to można tylko chwalić i podziwiać
Wchodząc na blogi i komentując je tutaj rekompensuję sobie brak braku samokrytycyzmu, potwierdzam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1843 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Uważacie, że pisząc tu nie mamy życia (znaczy jestem martwa?
|
|
|
#1844 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
btw, Tor, przeciez nie tak dawno pisalas, ze dzieki naszemu zainteresowaniu, blogerki zarabiaja "pieniazki" - nie wiesz, ze dojnej krowy sie nie zabija?
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dogodzisz
|
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faszyn from raszyn, białe kozaczki, wiocha.pl i sto innych stron tego typu - prezentują kicz i tandetę, z tym też walczycie? jeśli prezentuję się tandetę, to i zawsze znajdą się ludzie, którzy tę tandetę skrytykują. może dajcie w końcu odetchnąć wizażowi, bo wasze blogerskie jęki są słabe i nikogo nie ruszają ;-) btw. właśnie, jeszcze niedawno teksty - pieniążki dzięki wam zarabiamy, haters gonna hate! a teraz zmiana o 180*, hipokryzja nas tu powoli zalewa.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-08-22 o 13:19 |
|
|
|
|
#1847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówiąc szczerze - nie wiem, czemu wszystkie pretensje blogerek o krytykę pojawiają się tutaj, a nie w temacie o blogach i blogerkach?
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tych wszystkich szafiarek. Ja najbardziej cenie sobie http://raspberryandred.blogspot.com Może nie do końca odzwierciedla to mój styl. Ale naprawdę bardzo lubię Weronikę. Jest śliczna i niemal za każdym razem gdy do niej zaglądam, nie mogę się nadziwić jak niesamowicie potrafi się ubrać dosłownie za...grosze czasami aż trudno jest mi uwierzyć, że jest z mojego rocznika. Chciałabym tak wyglądać![No może jej ostatni zestaw jest słaby. Zdarza się ]
|
|
|
|
|
#1849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to, że ktoś kupuje sobie mocno wycięte szorty i robi sobie w nich zdjęcia akurat na plaży (w sensie, wychodzisz z domu i przez całe miasto idziesz w innych, a na plaży przebierasz w takie wycięte, zamiast zostać w tych, w których przyszłaś lub po prostu w stroju kąpielowym, jak normalny człowiek na plaży? tia, jasne ;-)), wcale nie oznacza, że takich samych osób nie widuję w mieście, bo WIDUJĘ. i odnosiłam się do tego zjawiska, a za przykład ilustrujący majtkoszorty idealnie posłużyły zdjęcia z omawianego blogaska. i tak, widuję takie osoby w centrum Krakowa. i tak, rozwala mnie to a wątek jest o rozwalającej modzie, jakby ktoś zapomniał.
|
|
#1851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie każdemu się to przecież musi podobać i nie widzę nic złego w wyrażeniu swojej opinii.
|
|
#1852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podejście co poniektórych mnie tu bawi bo chciałabym zobaczyć ich miny po magicznym przeniesieniu do centrum takiego londynu czy innego większego miasta w takim UK np. Toż to oczy wyszłyby z orbit a materiału na posty byłoby na pół roku. Od razu nawiąże do podpisu którejś z wizażynek tutaj...nie uważam żeby zachodnia tolerancja szła w parze z klasą |
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Cię to dowartościuje to tak, ŻADNA z nas NIGDY nie wyjechała poza granice Polski ;-) niektóre też w ogóle nie mieszkają poza granicami, no gdzieżby tam ;-) jesteś jedyną Polką na obczyźnie. kolejna dziewczyna z kompleksem polskości.
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
No faktycznie UK to centrum światowej mody
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
ja nawet nie wiem co to UK, nigdy poza Kraków nie wyjechałam ;-)
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
polaczek z Ciebie
![]()
|
|
|
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
GK- dziewczyna z polowa posladow na wierzchow ( wylazily spod szortow a stalam za nia na ruchomych schodach jadacych w gore :O)
co z tego ze zgrabna.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#1858 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jeżeli się trzęsły, to współczuję. Rok temu musiałam jechać za panią w stringach i półprzezroczystych spodniach, bo kto to widział, żeby po schodach chodzić - jedzie się, gada i wypina tyłek w osobę za Tobą...
|
|
|
|
#1859 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#1860 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisałam o UK bo tutaj jestem i takie mam doświadczenie, a wy sobie to nadinterpretujcie jak wam się podoba
Bo nigdzie nie pisałam o reszcie świata, nie pisałam także że UK to stolica mody ( a nawet powiedziała bym że tolerancja tutaj mocno nadwyręża wizerunek tubylców ) i nie zarzucałam wam zaściankowości( tylko zauważyłam że tutaj można potkać takie okazy że gołe pośladki to jest pikuś ). Jak ktoś tu ma kompleks to niestety nie Ja bo nie Ja wyskoczyłam od razu z grabiami
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

nie wiem czemu uważacie że każda wizażanka z tego wątku tak namiętnie wchodzi na wasze blogi, prędzej powiedziałabym że to osoby podczytujące to forum
szkoda że ja nie myślałam w taki sposób jak jako dzieciak z podstawówki prowadziłam bloga na onecie, może bym teraz kokosy zarabiała
nie wspominając o tym, że wydaje mi się, że trochę przybrała na wadze (i to na plus), jej nogi nie wydają się już aż takie patykowate

klask i: