|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnie chwile z brzuszkami, czas na wrześniowo-październikowe mamy!
Cytat:
czyli coś się ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Cytat:
myślę że mogą to być krzyżowe Iwcia jak się czujecie ?
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Konczita - tylko ja jestem napakowana sama woda, tymi kroplowkami.....
katiem - nie pisalam, bo cala noc nie spalam.. kobieta obok rodzila, a ja musialam pod tym ktg lezec.. jestem strasznie wymeczona, bo jeszcze mnie ta kolka zlapala... i to taka jak na poczatku... |
|
|
|
#2313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedna dobrze ze masz ta wizyte i jedz do szpitala nawet na ta Polna, nie rozumiem jak mogli cie wypisac w taki stanie |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem jak mam Cie pocieszyć ![]() Miejmy nadzieję, ze wieczorem ginek coś poradzi. |
|
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już sama niewiem jak ma być. Mam to gdzieś i jak powiedziałam do 20-tego września nie rodzę. Koniec i kropka. Niech sobie boli, a ja mam to w dupie. |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a jak tam maggie??nikt nie ma od niej wiadomosci??
|
#2317 | |||
|
Zakorzenienie
|
anesh_ napędziłaś mi ze swoją malutką niezłego stracha! Bardzo się cieszę, że Majka jednak się obudziła i jesteś już spokojniejsza.
Cytat:
![]() Oho... coś się dzieje! Kciuki zaciśnięte! ![]() Cytat:
Zaraz mi kciuków zabraknie. ![]() Cytat:
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny a jak tam maggie??nikt nie ma od niej wiadomosci??
|
#2319 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie moze ktos skrobnie sms kto ma numer
|
|
|
|
#2320 |
|
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() Jestem po wizycie u prywatnego swego ginka na dzień dzisiejszy zamiast Tośki będzie Sebastian bo chyba mignęły jajka na ekranie ale nie do końca wiadomo i przesunął mi się termin z 19 na 16 październik ![]() Łożysko ma II stopień więc nie jest źle jak na 32 tydzień i wód jest dużo ![]() Kolejna wizyta 4 września u mojej okrutnej prowadzącej ![]() ciekawe jakie informacje o dzidzi z tamtąd wyniosę, liczę jednak na dziewczynkę już się przyzwyczaiłam przez te osiem miesięcy i Tż tak samo ![]() Sojka1990 czas najwyższy colds biedactwo w takim stanie Cię wypuścili, co za lekarze. Jedź na tą Polną, lepiej żebyś była pod obserwacją bo w sumie to nic Ci nie zaradzili.
Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2012-08-22 o 13:56 |
|
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I ciekawe jak z plcią bedzie
|
|
|
|
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
no Sojka i Sandra rozpakowywujcie sie bo nudno robi sie na wątku
![]() zartuje oczywiscie malego wypisalam z przedszkola i poszlam juz po papiery na becikowe. Kupilam sobie ta stimerie co reklamuja,makaron penne ze szpinakiem, w smaku nie zabardzo,ale sobie mysle szpinak zdrowy to jem i zjadlam,ale malemu chyba nie smakuje bo w brzuchu nawet nie drgnął
|
|
|
|
#2323 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mialam tez napisać ale mnie uprzedziłas ![]() Cytat:
nie wiem jaki tam mają sprzęt w tym szpitalu ale u mnie jak komukolwiek podłączyli to KTG a dzidzia sie poruszyła to zaraz z brzucha zjechało i tętno na zero. Niby niezawsze no ale zdarzało sie nieraz i potem co badanie to stres bo spadało albo inne durnoty wypisywało :banghead: Cytat:
co za chory szpital noż kur.... mać!!!! Następny do wywalenia w powietrze, nic sie ludźmi nie przejmują aaaaaa!!!! Cytat:
strasznie Ci kochana współczuje, jestem w stanie Cie zrozumieć co czujesz. Ciągle nie wiadomo komu zaufać i czy w ogóle to robić ![]() Czujemy sie bardzo dobrze, troszke niewyspana bo mam rozrzucone branie tabletek co 6 godzin. O 6 rano, 12 w południe, 18 i o północy, także zegarynek mnie w nocy budzi. No ale jestem 100x bardziej wyspana niż w tym szpitalu no ale to wiadomo. Ciśnienie 124/76 więc same widzicie ile stresu sie najadłam w szpitalu ![]() Kochane dziękuje wszystkim za odpowiedź o cesarce w razie ciśnienia wysokiego przy porodzie. Uspokoiłyście mnie troszke Nie jestem w stanie Was nadrobić od wczoraj bo ciągle coś dziś robie, ale już koniec na dzisiaj bo mam dość. W nocy jak poszłam do wc to z rogalem na twarzy że w końcu mój czysty piękny kibelek gdzie można w spokoju swoje potrzeby załatwić bo tam to zawsze ktoś właził albo trza było chrząkać żeby słyszeli że ktoś jest. Normalnie szkoda słów. A tak mnie strasznie krocze boli i w ogóle w środku jakoś jakby mnie znowu skopał ktoś a o kości ogonowej nie wspomne...
|
||||
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja to jeszcze martwię się o axxxa, bo już naprawdę dawno nie było od niej żadnych wieści. Czy któraś z Was próbowała się z nią jakoś skontaktować chociaż tutaj przez Wizaż?
Cytat:
Ciekawe na czym ostatecznie stanie.
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później się znowu trochę ruszała po tej czekoladzie...a teraz chyba znowu śpi. Mam nadzieję, ze te upały miną i moja kruszynka dalej będzie aktywna jak wcześniej. Colds trzymaj się kochana ![]() Sandra, Sójka to już w sumie czas na Was, no nie?
|
|
|
|
|
#2326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale numer z tą płcią ja mam wizytę dziś i mam nadzieję, że usłyszę, że Julka pozostała Julką - bo jak nie to mały będzie śmigał w różu |
|
|
|
|
#2327 |
|
Wtajemniczenie
|
próbowałam teraz wyslac privA ale sie nie da, ma podany tylko numer gg, ale ja nie mam gg wiec nie mam jak napisac.
|
|
|
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
matko znow mi tak cukier skacze ze szok,zle sie czuje juz poszlam spac a teraz znow az mni sie szarzy przed oczami i kreci w głowie a musze dzis 20 km jechac po meza i nie mam na kogo liczyc...masakra. Dobrze ze jutro kontrola...pewnie znow beda mi kombinowac z dawkami...ta insulina na noc wcale mi nie zbija cukru!!
|
|
|
|
#2329 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie może jakoś sam wrócić? ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaraz napiszę do niej.
Cytat:
Cytat:
No właśnie, ja bym jazdy samochodem nie ryzykowała. |
||
|
|
|
#2331 | |||
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Wróciłam do domu i padam, u mnie taki upał że tragedia ![]() Byłam na badaniach, wyniki w porządku wyszły, więc teraz czekam na piątkową wizytę o ile doczekam w dwupaku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie denerwuj się, spokojnie doczekaj do wizyty, zobaczysz co ci powie twój lekarz Sojka, Sandra czyżby znowu zapowiadały się dwa porody w jednym czasie ?? Może znowu będą wątkowe bliźniaki jak Adunia i Jaś
|
|||
|
|
|
#2332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja mam ale widziałam ze Tamlin juz pisała wiec juz nie bede pisac Cytat:
Anesh dobrze ze sie mała ruszyła tez pamietam jak paanikowałam. Karolluki u nas w szpitalu teraz mają zasadę psikać octaniceptem i czyscic wacikami do uszu i tak robiłam i super sie sprawdziło. top samo uzywam do rany po cieciu. Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2012-08-22 o 15:18 |
|||
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomość od Maggie:
Nadal są w szpitalu. Mała miała dziwne drgania, podejrzewano padaczkę, ale po usg główki i obserwacji stwierdzono że to nic niepokojącego. Dziś za to wyszła żółtaczka więc dlatego zostały. Wszystkie dziewczynki pozdrawia. |
|
|
|
#2334 |
|
Rozeznanie
|
Jaja z jajkami
u mnie ciężko zobaczyć dokładnie co się dzieje bo tłuściutki brzuch mam i kiepski obraz Maggie trzymamy kciukasy żeby wszystko się dobrze skończyło.Kurczę jakie to nerwy z dzieciaczkami strach się bać.
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie trzymam kciuki żeby wszystko było jak należy!!!
![]() matko ten wątek mamy tak napięty wiadomościami różnorakimi że naprawde masakra ![]() Ciągle coś u kogoś sie dzieje... U mnie skwar na dworze straszny, wyprałam pościel i już wyschłło od 13tej godziny Tak sie zastanawiam czy jutro a najpóźniej pojutrze łóżeczko już rozłożyć i naklejki ponaklejać na ściane. Żeby potem za późno nie było
|
|
|
|
#2336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o kurde,ale dobrze ,ze to wylkuczyli.Zycze im szybkiego powrotu do domu ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
.m ój mężulek twierdzi,że zdązy ze wszystkim![]() sojka jak samopoczucie??
Cała sztuka polega na tym,żeby będąc sobą być kimś wyjątkowym ! ![]() Edytowane przez sandra23s Czas edycji: 2012-08-22 o 16:41 |
||
|
|
|
#2337 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki,
Wróciłam dziś do domku Spróbuje trochę ponadrabiać, ale jest ponad 60 stron, więc pewnie nie dam rady wszystkiego przeczytać. Konczi, Asiulka,Maggie gratuluje serdecznie dzieciaczków Idę szukać zdjęć, mam nadzieje że jakieś są?Jak ja za Wami tęskniłam ![]() A Marta nadal w szpitalu? Po wyjściu ze szpitala pojechaliśmy wreszcie obejrzeć wózki. Bedzie Tako Laret. Tylko się na kolor nie mogę zdecydować. Strasznie podoba mi się fuksja, mąz wolałby stonowany beż.
|
#2338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin
Nie pyszne nie sa,ale ja bym tego nie wyrzucila. Nie chce mi sie gotowac to testuje takie produkty. |
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też ostatnio zaczęłam rozważać kupno Tako Laret, choć wcześniej byłam uparta na Grandera. Jednak jak ostatnio dziewczyny zaczęły tutaj wklejać linki to bardzo mi się spodobał ten model. Tylko nie widziałam go jeszcze na żywo, więc aż nie będę miała okazji to nie podejmę w 100% decyzji.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

dobrze ze masz ta wizyte i jedz do szpitala nawet na ta Polna, nie rozumiem jak mogli cie wypisac w taki stanie 
ja też miałam oksy i zaczęły się bóle podbrzusza. i teraz na to czekam właściwie. Albo znowu na odejscie wód.

4 razy juz posiedzenie mialam

w takim stanie Cię wypuścili, co za lekarze. Jedź na tą Polną, lepiej żebyś była pod obserwacją bo w sumie to nic Ci nie zaradzili.

a o kości ogonowej nie wspomne...