|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Wkleje zdjęcia jak kabel będe miała myśle, że ok piątku. Mam świetną sukienkę którą ostnio kupiłam po 10 wyprzedaży za 33 zł a kosztowała 380 zł buhuha. Najpierw kupiłam ją po pierwszej przecenia za 150 zł w zime jeszcze potem oddałam ją i w sierpniu już była już za 33 zł . A chlebek jest naprawdę dobry a więc tak : Trzeba mieć miseczkę taką półokrągłom do tego 3 łyżki otrąb pszennych, 2 łyżki jogurtu albo serka homo, pół łyżeczki proszku do pieczenia, jajko, sól lub inne zioła. Wszystko razem mieszamy i wkładamy do mikrofali ok 5 min na max moc i gotowe.
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Ja muszę w końcu wrzucić rzeczy na allegro :P Bo odłożone tylko ciągle mi się nie chce :P
I Zośka według twoich zaleceń pije wodę z cytryną :P Mam ładny duży kubek i powoli dopijam
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lady Ja uwielbiam robić sałatki!^^ To się przyznaję, uwielbiam
Zawsze jakis makaron, ryż, kostkę sojową wrzucę, kiełki, zarodki Aż sobie smaka narobiłam ![]() Jasne, że się ruszamy, palcami po klawiaturze piszemy ![]() Całe szczęście posprzątane mam mieszkanie, ale jeszcze przydałoby się przetrzeć podłogę w kuchni, ona taaaaaaaaaaak szybko się brudzi ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() Nie mam takiego sprzętu jak mikrofala, więc odpada ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Szkoda tak ciuchy wyrzucić, a już nie mam kuzynek, żeby oddawać. One już mają swój styl i nie chcą nosić używanych po starszej kuzynce. Rozpieszczone dzieciaki ![]() SŁOOOONKO WYCHODZIIII!!!!!
|
|
#2944 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Jeśli nie jesteś świadkową czy siostrą to spokojnie możesz iść w czarnej jeśli lepiej się w niej czujesz
![]() Ja nie mam humoru Ten ślub mnie denerwuje W poniedziałek bylam na próbnej fryzurze i do dupy oczywiście z tyłu nie jest źle, zresztą nawet tył mnie nie interesuje ale przód do dupy Nie podoba mi się bo ja wole mieć coś na gębie Jakieś loki czy coś ale nie wiem co dokładnie chciałam wyglądać tak inaczej szukam po necie jakiś fryzur ale skąd mam wiedzieć czy w tym będzie mi dobrze... Wczoraj byłam na przymiarce sukni Też mi się nie podoba taka mało ozdobiona jest, mało wyrazista Przyszyją mi u góry jakis tam pasek ozdobny no ale według mnie za mało rzuca się w oczy Nigdy więcej ślubów Tż może być spokojny nawet jakbym miała się z nim męczyć to i tak sie nie rozstaniemy tak więc mam dość już tego Jeszcze nie wiem ile będzie gości bo mam takie osoby które jeszcze szukają osoby towarzyszące Co za rodzina.... Muszę jeszcze wymienić balony na inny kolor bo te co mam to są za blade, kupić księge gości, poduszkę na obrączki i jeszcze nie wiem co z welonem bo mam siostry prosty a mi bardziej pasuje ozdobiony kryształkami tylko że znowu 200 zł trzeba dać, nie wiem co robić a o biżuterii nie wspomnę Nie dość że nie wiem co mi będzie pasować to jeszcze z 400 zł trzeba wydać Kolczyki 85 zł, bransoletka 130 a naszyjnik 215 Podałam ceny takiego możliwego kompletu Suknia 2590, dodatki do sukni 200, bielizna itp 130, fryzjer 350, kosmetyczka 200, buty 120....aż mi się nie chce pisać ile to kosztuje Dobrze że rodzice nam to sponsorują ale tak myślę że w sumie 60 tys wydadzą to byśmy mieli tą kase na mieszkanie...ale co by rodzina powiedziała...tak bez wesela?? tak więc nigdy w życiu więcej ślubów ![]() Co do sobotniej imprezy to pamiętam tylko tyle że miałam wieczór panienski ![]() film mi się urwał koło 23 Dalej pamiętam urywki że z kimś tańczyłam, że gdzieś chdziłam Tżeta pamiętam tylko wtedy jak zatańczyłam z nim ,,pierwszy taniec'' a później że odprowadziłam go spać koło 4 rano jak wstałam koło 8 to jeszcze pijana byłam Ale nie rzygałam co jest to do mnie nie podobne palce u nóg mam pościerane, dobrze że mam 2 tygodnie na wyleczenie ich sukienkę na plecach porwaną co mnie lekko dziwi bo z przodu to rozumie ale na plecach...??? ze zdjęć widziałam że brałam udział w pociągu tak więc wieczór panieński zaliczam do udanych szkoda że za wiele z niego nie pamiętam Zdjęcia też takie mam że na żadnym nie jestem normalnie albo tylem, albo bokiem, albo gdzieś daleko Ktoś pijany je robił Tż tez za wiele nie pamięta i dobrze taka impreza raz w życiu Już nie będę panienką ach...
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#2945 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Współczuje Ci tych przygotowań ja się wkurzam a idę tylko jako gość od miesięcy tylko słyszę od kuzynek mojego Tż o sukienkach, odchudzaniu, fryzurach, paznokciach i wszystko na wesele blabla bla. Ciotki wszystkie podniecone latają jak ostnio byliśmy na imprezie rodzinnej to w kółko jeden temat aż się odechciewa a to tylko jeden wieczór jest. Potem będą przez rok przezywać, że jedzenie takie a sala była taka a, że gdzieś tam lepiej było i tak dalej i tak dalej niekończąca się historia hehe, a najlepsze jest to, że panna młoda tylko sukienkę sobie wybrała resztę rodzice, państwo młodzi nie mają nic do gadania
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
to spróbuję, prosty przepis
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Milena rzeczywiście dużo roboty z całym ślubem :P Ja tam lubie organizacje
Ale na pewno będzie to dzień, kiedy będziesz najpiękniejsza ze wszystkich ;* I na zawsze zostaniesz połączona z jednym facetem ;p hahaha i dobrze, że wieczór się udał :P O to w koncu chodzi W ogóle jak dobrze patrzeć na to ile laski chudniecie ;p moje 55 nie wydaje się takie "nierealne" :P Wiesz Zośka- mam dziwną figurę do ubrań i obawiam się cokolwiek kupować przez neta. Każda sukienka musi być i tak przerabiana, spodnie to jeszcze czasem ok, koszulki też (choć muszę mierzyć). Ogólnie duży biust jest fajny, ale nie przy ciuchach ;p Nienawidzę zapinanych koszulek na guziki- po prostu tragedia jak dla mnie. I w ogóle liczę, że jak zrzucę wszystko to zacznę bardziej proporcjonalnie wyglądać. Teraz to góra przez cycki i brzuch taka wielka. A na nogach zazwyczaj średnio przybieram (choć teraz i w udach przybrałam) i okropnie wyglądam ;p |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Milena Nie mam komentarza na te wszystkie rzeczy
Strasznie dużo roboty z tym ślubem, a ile kasy na to idzie...matko! ![]() Pewnie coś fryzjerka wykombinuję z fryzurą i będziesz dobrze się w niej czuła Spokojnie, one się znają na rzeczy. A co do sukni...Jak pokazałaś zdjęcie, to ona sama dla mnie jest bardzo rzucająca się w oczy i wyrazista, więc dodatki w ogóle mi do niej nie pasują, ale do kwestia gustu oczywiście !Mhm...wieczór panieński odhaczony i zaliczony do udanych ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Lady Też mam prbl z ciuchami, ale to najbardziej ze spodniami. Jestem wysoka, ale mam też b. szerokie biodra. Strasznie ciężko mi coś kupić dobrego, jak w pasie dobre to na długość nie, no i na odwrót:/ ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Dobra, śniadanie zjadłam: -musli,otręby,jogurt naturalny teraz popijam zieloną herbatę z miodem i jest git;P
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale już nie długo będziesz mieć to za Sobą i tylko wspomnienia zostaną . Lol to czemu tak zwlekają z odpowiedzią czy idą sami czy z osobą towarzyszącą , beznadziejnie bo Wy chyba też musicie zgłosić ile dokładnie osób macie . A nie mieliście podanego terminu do kiedy trzeba zgłaszać ? ![]() ooo to panieński to grubo było widzę haahah ale w końcu panieński Twój
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
O- herbatę mogę przecież miodem słodzić
Dzięki za przypomnienie :PAle chyba na zieloną się nie przerzuce ;p Muszę dziś jogurty, musli i otręby kupić ;p |
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Ja w ogóle herbate zawsze pije z woreczkiem cały czas w środku i łyżeczką
Inaczej to juz nie herbata hahaha :dMoja mama robi najlepsza jak mamy gości czy coś takiego - zeby była w dużej ilości- w dużym garnku gotuje wode, dorzuca woreczek/2 herbaty i dodaje sok z cytryny i cukier- w małym kubku nigdy taka nie wychodzi. Jest przepyszna Dobra, ja już po drugim śniadaniu- zjadłam 2małe kromki ciemnego chleba (czytałam, że jeśli jeść chleb to z rana), delikatnie posmarowane masłem z serem i szynką. I do tego pól czerwonej papryki i popiłam wodą z cytryną :P |
|
|
|
#2953 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Macie racje dziewczyny, nie będe się tym przejmować Panna Młoda zawsze ładnie wygląda kupe kasy, stresu i załatwiania a jedna noc i później jeszcze cię obgadaja że kotlet zasłony, że sala brzydka Olewam to A ten welon chyba sobie kupie Później na allegro wystawie Może ktos kupi zaraz wrzuce zdj próbnej fryzury tylko tył bo przód w ogóle nie wyglądał Muszę coś wymyślić co chcę---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
tylko trzeba mieć silną wolę Ja też biorę sie za siebie znowu od października bo 2 kg mi wróciło
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
||
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu muszę poświęcić trochę czasu na przygotowywanie posiłków
Szczególnie w czasie szkoły- żebym zawsze dzień szybciej przygotowała jakaś przekąskę Teraz wiem, żeby pilnować, żeby zawsze jeść jakieś warzywo I do południa owoc Zawsze to pomijałam a to błąd. Czas to zmienić!
|
|
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
co tu dziś taki spokój ?
![]() ja już po szkoleniach i się nudzę !! Milenka już się nie mogę doczekać Twoich zdjęć z wesela chodź wesele dopiero przed Tobą ale będziesz mieć tak śliczna sukienkę jestem ciekawa jak będziesz wyglądać ![]() ![]() |
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
Pełna mobilizacja
Nie chciało mi się robić różnych ćwiczeń, więc przestawiłam rowerek do pokoju i hop-10 km Przejechane! Idę się chyba wykąpać, przygotować mniej więcej do wyjazdu i skoczyć po pierś z kurczaka do obiadu Może mi coś doradzicie- myślę o ryżu i do tego pierś z kurczaka z papryka. Tylko teraz- co jako jakiś sos? I lepiej na patelni czy w parowarze (pierś chętnie bym w parowarze zrobiła, a papryka? nie będzie "za mokra"? Laski, potrzebuje rady hahaha I ryż też mogę w parowarze zrobić, więc luuz
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Pieczarki jako sos...?
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Idę coś do kuchni pokombinować, bo coś niezbyt mi się chce jechać do sklepu po cokolwiek ;p
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
hellloł laseczki
![]() Wczoraj była najgorsza noc .... nie spałam do 2 w nocy bo tak gorąco było. Nie wiem ile było stopni ale jak wracaliśmy do domu o 20stej z basenu to w samochodzie wyświetlało się 37,5. Nie było czym oddychać, myślałam że zwariuję.... Gdzieś przed 2 w nocy lekko popadało!!!!! w oddali gdzieś burza była ale tylko błyski na niebie widziałam z daleka. No i wtedy zaczęło napływać chłodniejsze powietrze ahhh jak fajnie było. Zasnęłam już wtedy bez problemu. No ale dziś od rana znowu upał :/ nie mogę się doczekać aż to się skończy i temperatury będą po 20pare stopni ![]() Nic mi sie dzisiaj nie chce.... leże w łóżku dzieciaki sie bawią w swoim pokoju, grają w gry. Ja leże z kotem i oglądamy eska tv. Muszę wstawić pranie, ogarnąć kuchnie, zrobić sos do spaghetti na obiad - jezuuu jak mi sie nie chce!!! takiego lenia już dawno nie miałam te upały mnie wykończyły już chyba .....
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
Monika ciągle za mna spaghetti chodzi... chyba jutro pojade po pomidory i zrobię sama to może trochę mniej będzie mi leżeć na sercu
I w końcu znalazłam piersi w zamrażalniku :P Zrobiłam je na patelni z ogórkiem, papryką, trochę cebuli, pomidory pokrojone z puszki i trochę sosu słodko-kwaśnego ;p Nakombinowałam :P Ale nie potrafię się odgonić od sosów i przede wszystkim uwielbiam sosy czerwone hahaha Ale się najadłam. Do tego miałam pół woreczka ryżu Tyle mi wyszło, że nawet na jutro będę mieć jak nikt mi nie zje :P Nakładam teraz wszystko na małe talerze- żeby wydawało się, że jem więcej Może porcja niedietetyczna, ale co mi tam ;p obiad to obiad ;p Jednak jutro na zakupy pojade- dziś za gorąco :P Zaraz jednak do babci i chyba wezmę jabłka i gruszki i zrobię sobie kompot ;p i zajadę coś kupić drobnego na śniadanie :P |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Monia Ty to masz z tą pogodą
Sahara normalnie. Dobrze, że chociaż minimalnie Ci się powietrze przerzedziło i nie było takich upałów, dobre chociaż tyle ![]() Jeszcze troszkę i zobaczysz że się skończy !Lady Wygląda smakowicie Ja wiem czy niedietetyczne...:confuse d: Ten kupny sos na pewno jest nafaszerowany chemikaliami, a tak to ok![]() Ja zrezygnowałam z wege burito na obiad, a miałam taaaką ochotę je zrobić Ale Tż dzisiaj nie ma w domu, będzie dopiero jutro bo do swojej mamy po nocce musiał jechać, więc dla samej siebie nie mam jakoś zaparcia, żeby gotować takie rzeczy. Więc mój obiad: -5 rozgotowanych pierogów ruskich z połową cebuli smażoną na łyżce oleju. Tłuszcz tez musi być, więc akurat, a wieczorem ide na fitness. Na podwieczorek zjem jednak małą miseczkę zupy bo się ostała, a na kolację serek wiejski z rzodkiewką ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Gdzie się podziały Agunia i Czekoladka ???
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Dodałam tego sosu trochę- bardzo mocno i tak go czuć. Kupiłam go kiedyś w Lidlu jak było coś z kuchnią chińską
) Ogólnie to polecam- sos z pomidorów też wystarczał Mi posmakowało Byłam na małych zakupach i kupiłam jogurt naturalny, ser półtłusty, otręby, serek wiejski i takie wafle ala chleb żytnie Chociaż tyle na początek ;p Na jutro na II śniadanie mam koktajl z owoców- uzbierałam trochę malin, mam gruszki i jabłko
|
|
|
|
#2969 |
|
Wtajemniczenie
|
Age to widzę na innym wątku bo ja to czytam dużo szukając inspiracji i widzę tam i Age i Eldo ale co z czeko tego nie wie nikt
![]() Wczoraj film oglądałam bo taki gorąc pod samym dachem, że spać się nie dało a potem burza mega była i tez do 3 w nocy nie zasnęłam przez nią ![]() Lady jak taki sos ze słoika to nie jest najgorzej- te w słoiku to dosyć lekkie są i sto razy zdrowsze niż torebkowe a jak się nie chce lub nie umie samemu sosu zrobić to są ok tylko etykiety trzeba czytać i te najlepsze wybierać tylko Ja dziś dzień bez gotowania od rana już 0.5 kg borówki zeżarłam wędlinę i z 0,5 kg pomidorów i mam jeszcze brokuły i nektaryny i dzień lenia jak znalazł ale jutro Tż mi nie daruje i myśl żeby naleśniki ze szpinakiem zmajstrować bo oboje lubimy ![]() A ta moja sierota osobista gdzieś zapodziała buty do biegania...w domu ich nie ma , w pracy niby też- może u rodziców zostawił ale wyobrażacie sobie żeby nie wiedzieć gdzie się buty zostawiło Kuszą mnie jeszcze resztki lodów pistacjowych w zamrażarce ale to wieczorem zdecyduje czy mi się limicie kalorii zmieści ![]() A i jeszcze milena sukienkę masz cudną i właśnie mega wrażenie ona robi i bez dodatkowych ozdób, dół ma tak cudowny a prawd jest taka, że dla tych co Cie lubią to będzie najpiękniejsze wesele i najpiękniejsza panna młoda a dla innych to nawet jak byś na głowie stanęła to i tak wszystko będzie nie takie i zlać to trzeba
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Hej słoneczka
![]() nie mam mocy nadrabiać bo padam na twarz. może zrobię to później. U mnie dalej praca i praca... wydaje mi się ze nie powinnam jesc codziennie na drugie sniadanie grahamki, bo moze utyję od tego pieczywa? normalnie się czuję jakoś grubiej, a przecież ciagle posilki mam normalne. boję sie zważyć!! jutro mam ważną rozmowę w sprawie innej pracy, proszę trzymać za mnie kciuczki ![]() kupiłam wczoraj pyszną mieloną kawę aromatyzowaną, o smaku 'milosc w paryzu' czyli czekoladowo pomaranczowa i druga to orzechowo-kremowa. normalnie pachną tak ze szok!! kupiłam dla szefa i bede musiala co troche nowy smak dla spróbowanie kupowac bo jest ich kilkanascie i są booossskie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

Zeby nie bylo tak ciemno ;p
Aż sobie smaka narobiłam 

z tyłu nie jest źle, zresztą nawet tył mnie nie interesuje ale przód do dupy Nie podoba mi się bo ja wole mieć coś na gębie Jakieś loki czy coś ale nie wiem co dokładnie 

te upały mnie wykończyły już chyba .....