Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 14:37   #2161
Enilis
Rozeznanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII

Cytat:
Napisane przez PieknaMariola Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, że czepiamy się (tak, ja też) przede wszystkim niedojrzałych dziewczyn, które popełniają głupie błędy (odpowiadają na intymne tagi, pokazują podpaski w haulach, chwalą się publicznie niewłaściwym zachowaniem w pracy itd.). Są naiwne, a potem się dziwią, że jest wrzawa.

Profesjonalistki są doceniane i chwalone. Jakoś nie widziałam, żeby Brunetka nagrała tag "mój facet coś tam".
o i z tym ostatnim zdaniem się zgodzę trafione w pełni
Enilis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:47   #2162
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PieknaMariola Pokaż wiadomość
Odnoszę wrażenie, że czepiamy się (tak, ja też) przede wszystkim niedojrzałych dziewczyn, które popełniają głupie błędy (odpowiadają na intymne tagi, pokazują podpaski w haulach, chwalą się publicznie niewłaściwym zachowaniem w pracy itd.). Są naiwne, a potem się dziwią, że jest wrzawa.

Profesjonalistki są doceniane i chwalone. Jakoś nie widziałam, żeby Brunetka nagrała tag "mój facet coś tam".
Masz rację. Dlatego moja TOP3 to dziewczyny z klasą, które nie opowiadają o swoim życiu na prawo i lewo. Wiem, że Alina studiowała nas krakowskiej ASP i że ma faceta, a rodzice mieszkają na wsi, wiem, że Hania ma męża, jest na 5 roku psychologii, pasjonuje się motoryzacją i uwielbia szpile, i wiem, że Megi wyjechała z rodzicami jako mała dziewczynka, mieszka w Niemczech blisko granicy i zajmuje się prawem niemieckim. I tyle, i mi to wystarcza. Nie interesuje mnie ich prywatne życie, tylko makijaże i kosmetyki przez nie polecane. Wszystkim trzem ufam i często kupuję coś, co one polecały i nie zdażyło mi się jeszcze trafić na bubla. No i wszystkie trzy są bardzo w moim guście jeśli chodzi o urodę i głos, więc miło się na nie patrzy i przyjemnie słucha W dodatku, choć mają wiedzę, talent i umiejętności i wszystkie są wykształcone, nie podkreślają tego nachalnie i się nie wywyższają. To też jest ważne, kobieta z klasą wie, że jej inteligencję widać, nie musi o niej mówić.

Edytowane przez akisia
Czas edycji: 2012-08-22 o 14:50
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:51   #2163
akasha84
Zadomowienie

a wie ktoś co się dzieje u Paninorge?
Stary 2012-08-22, 14:52   #2164
monamonisia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Akfarela Pokaż wiadomość
Hej dziewczęta
Ja tak z innej beczki, znacie może kogoś/filim, który pokazuje jak ściąć długie włosy maszynką na prosto ? Tak wiecie, końcówki, żeby były idealnie proste
filmiku nie widzialam, ale mi fryzjerka w ten sposob obcina- najpierw prostuje na maksa prostownica a pozniej wlacza maszynke i 'jedzie'
Stary 2012-08-22, 14:53   #2165
ladymln
Zadomowienie

A DigitalGirl gratuluję i trzymam kciuki! Mam TLC i na pewno będę starała się oglądać !

Co do Hani to wiemy jeszcze, że ma kota/koty i ciągle w powietrzu fruwa ich sierść :P To tyle prywaty. Zresztą o Nissiax83 też nie wiemy dużo, wiemy co studiowała, skąd pochodzi i gdzie teraz mieszka, i jaką wykonuje pracę, i że ma kota, ale też nie mówi nic o ślubach, rozwodach, swoim chłopaku, nie pokazała go chyba nigdy, nie robi takich tagów i wydaje mi się, że właśnie takie dziewczyny mają prawo żądać poszanowania ich prywatności, bo jak już ktoś przekroczy pewna granicę, to niech się potem nie dziwi intymnych pytań.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:02   #2166
Maschenka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
a wie ktoś co się dzieje u Paninorge?
ostatnio pisala na FB ze zamyka kanal,teraz tego wpisu nie widze,a filmiki na kanale sa tak wiec nie wiem moze ma kryzys jakis
Stary 2012-08-22, 15:03   #2167
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Też jej kibicuję .
Ciekawa jestem, czy niektórym dziewczynom z parciem na szkło ciśnienie nie skoczyło z zazdrości
beznadziejniak, kogo masz na myśli? tez jej szczerze gratuluje bo ma piękną buzię i jej makijaże są przyjemnością. pamiętam tylko jej fryzurę rockową wyszedł mi kołtun, we fryzjerstwie taka zdolna nie jestem
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:15   #2168
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maschenka Pokaż wiadomość
ostatnio pisala na FB ze zamyka kanal,teraz tego wpisu nie widze,a filmiki na kanale sa tak wiec nie wiem moze ma kryzys jakis
no własnie tak pisałą, potem napisała, że po kryzysie to dostawała komentarze niezbyt pochlebne coś na zasadzie: proście mnie, błagajcie żebym wróciła a ja jestem taka dobra i wrócę... sporo tego typu wpisów się pojawiło ale Ona znowu to wykasowała a teraz cisza... i się zastanawiam o co kaman :/
Stary 2012-08-22, 15:18   #2169
bubus900
Zakorzenienie

digital ma 25 lat?
jezu, ja myślalałm, że jest po 30
szok!
Stary 2012-08-22, 15:19   #2170
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
beznadziejniak, kogo masz na myśli? tez jej szczerze gratuluje bo ma piękną buzię i jej makijaże są przyjemnością. pamiętam tylko jej fryzurę rockową wyszedł mi kołtun, we fryzjerstwie taka zdolna nie jestem
Fryzura była świetna, ale ja nawet nie spróbowałam, bo wiedziałam, że ja nic poza kucykiem nie zrobię na swoich włosach
Wiele osób ją namawiało na outfity, ale się nie dała przekonać. A żałuję, bo mówiła, że uwielbia sukienki i kobiecy wygląd i chętnie bym podpatrzyła jej sposób ubierania. Kiedyś, po usilnych prośbach widzów, pokazała filmik ze ślubu, ale usunęła, bo pojawiły się niefajne komentarze (naprawdę chamskie i nietaktowne niektóre). Więcej tego błędu nie popełniła i od teraz skupia się tylko na makijażach. A ja lubię jej "politykę tanich kosmetyków" jak ona sama o tym mówi. Nie oglądam hauli, gdzie są same MAC-i i inne Smashboxy i Benefity, bo choć kosmetyki piękne, to mnie na nie nie stać, więc nie chcę po prostu tracić czasu (i ślinić się do monitora, bo Benefit ze swoimi opakowaniami kręci mnie niesamowicie ).
Za te tanie kosmetyki lubiłam też Maxineczkę i mam nadzieję, że nie zrezygnuje z tego na rzecz tych pro (pamiętam, jak np kupiła za bezcen jakiś brokat na allegro i zrobiła z tego przepiękny makijaż).
Stary 2012-08-22, 15:25   #2171
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez akisia Pokaż wiadomość
Za te tanie kosmetyki lubiłam też Maxineczkę i mam nadzieję, że nie zrezygnuje z tego na rzecz tych pro (pamiętam, jak np kupiła za bezcen jakiś brokat na allegro i zrobiła z tego przepiękny makijaż).
Obawiam się, że dawna Maxineczka już nie wróci Od jakiegoś czasu jest strasznie profesjonalna i używa droższych mazideł (jak choćby ostatni film z makijażem). Znacznie bardziej wolałam ją w czasach, gdy do pielęgnacji używała głównie Ziaji, a do makijażu tańszych, drogeryjnych kosmetyków. No ale wiadomo, kto chciałby być malowany Essence
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 15:28   #2172
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mother Hedgehog Pokaż wiadomość
Migrujący kolczyk? To ma coś wspólnego z migrującymi piersiami?
nie wiem co to migrujące piersi, ale migrujący kolczyk to duży problem. po prostu 'wędruje', tzn wychodzi na zewnątrz, albo przesuwa się. często tak się dzieje w przypadku np. brwi.

ja też niesamowicie się cieszę z sukcesu Digital, dobrze, że mam TLC, na pewno będę śledzić jedna z moich ulubionych youtuberek, a do tego pięęęękna

a co do Monstera, to ją również uwielbiam. jej kolczyki i styl są bezbłędne. no i nagrywa świetne filmiki.
Stary 2012-08-22, 15:32   #2173
bubus900
Zakorzenienie

ramona
Stary 2012-08-22, 15:33   #2174
olenkasz
Zakorzenienie

gdzie?
Stary 2012-08-22, 15:38   #2175
bubus900
Zakorzenienie

maxiramona
tak mi się napisało, bo ja na nią już nie mówię maxi, a ramona właśnie
Stary 2012-08-22, 15:49   #2176
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Obawiam się, że dawna Maxineczka już nie wróci Od jakiegoś czasu jest strasznie profesjonalna i używa droższych mazideł (jak choćby ostatni film z makijażem). Znacznie bardziej wolałam ją w czasach, gdy do pielęgnacji używała głównie Ziaji, a do makijażu tańszych, drogeryjnych kosmetyków. No ale wiadomo, kto chciałby być malowany Essence
Heh, to by była duża szkoda. Pamiętam, jak pojechała z tymi pędzlami, że jak nie umiesz malować, to najlepsze pędzle ci nie pomogą, i tym u mnie zapunktowała i jak używała wszystkiego do wszystkiego, "no bo czemu niby szminka nie może być zamiast kremowego różu", kupowała tani i dobry korektor w osiedlowym sklepiku i pokazywała, jak obciąć włosy itd. Generalnie był okres, że miałam swoje TOP4 i była jeszcze Maxi właśnie, ale potem coraz mniej kręciła i choć nadal jest wśród moich ulubionych, to jednak nie czekam już tak na jej filmiki, bo albo drogie, albo recenzja Manhattanu (a mogłaby jakieś haule, tanie nie znaczy złe, makijaż za x zł zrobić).
Nie zrozumcie mnie źle, nie widzę nic złego w tym, że ktoś drogich kosmetyków używa. Ale jednak myślę, że dużo dziewczyn za te tanie kosmetyki i dużo diy makijażowego ją lubiło i subskrybowało.

Edytowane przez akisia
Czas edycji: 2012-08-22 o 15:51
Stary 2012-08-22, 15:54   #2177
201604181004
Konto usunięte

Aaa co się dzieje z tymi takimi siostrami co wszystkim działały na nerwy?: D
Stary 2012-08-22, 15:58   #2178
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
RockGlamPrincess i LitlleStar1987? Nie wiem, nie oglądam
Stary 2012-08-22, 16:00   #2179
yes
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, ale mnie one nie denerwowały haha jestem wyjątkowa
Stary 2012-08-22, 16:01   #2180
201604181004
Konto usunięte

haha no jesteś mnie tak dzięki za nicki oglądałam je sto lat temu az wejdę
Stary 2012-08-22, 16:04   #2181
akisia
Zakorzenienie

Cytat:
haha no jesteś mnie tak dzięki za nicki oglądałam je sto lat temu az wejdę
Nie! Wejdziesz, obejrzysz, coś tu napiszesz i znowu będzie, że wizaz zły i obgaduje
Stary 2012-08-22, 16:09   #2182
201604181004
Konto usunięte

zamykam się
Stary 2012-08-22, 16:59   #2183
malaczarna248
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
mnie najczęściej przerażają buty panny młodej, fryzura ładna, makijaż też, sukienka prawie jak od Zienia, a buty i rajstopy/pończochy? Masakra. Buty z reguły są takie starodawne, na dziwnym obcasie jak u dziewczynek na komunię, zapinane na kostce, mój koszmarek :P A pończochy obowiązkowo białe. Moim zdaniem ładniej wygladają delikatne cieliste, ale co kto lubi :P
też zwróciłam na to uwagę i zgodzę się, że lepiej wyglądają cieliste i do tego obowiązkowo zabudowane buty, a nie sandałki - jak też się zdarza
malaczarna248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:03   #2184
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Nowy makijaż u zmalowanej. Muszę przyznać, że podobałby mi się gdyby granice cieni zostały dobrze roztarte.
http://www.youtube.com/watch?v=CEcGI...&feature=g-u-u

P.s. Czekolada musi być plastikowa skoro tak trudno jest jej się w nią wgryź :P

27.09.2014r.

Edytowane przez Justyna.kociaczek
Czas edycji: 2012-08-22 o 17:05
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:07   #2185
malaczarna248
Raczkowanie

Cytat:
paradoks - wszystkim działają na nerwy, ale i tak mają wielu subskrybentów
przyzwyczaiłam się do ich sposobu mówienia, natomiast mają w sobie coś takiego, że wydają się nieszczere

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Masz rację. Dlatego moja TOP3 to dziewczyny z klasą, które nie opowiadają o swoim życiu na prawo i lewo. Wiem, że Alina studiowała nas krakowskiej ASP i że ma faceta, a rodzice mieszkają na wsi, wiem, że Hania ma męża, jest na 5 roku psychologii, pasjonuje się motoryzacją i uwielbia szpile, i wiem, że Megi wyjechała z rodzicami jako mała dziewczynka, mieszka w Niemczech blisko granicy i zajmuje się prawem niemieckim. I tyle, i mi to wystarcza. Nie interesuje mnie ich prywatne życie, tylko makijaże i kosmetyki przez nie polecane. Wszystkim trzem ufam i często kupuję coś, co one polecały i nie zdażyło mi się jeszcze trafić na bubla. No i wszystkie trzy są bardzo w moim guście jeśli chodzi o urodę i głos, więc miło się na nie patrzy i przyjemnie słucha W dodatku, choć mają wiedzę, talent i umiejętności i wszystkie są wykształcone, nie podkreślają tego nachalnie i się nie wywyższają. To też jest ważne, kobieta z klasą wie, że jej inteligencję widać, nie musi o niej mówić.
Zgadzam się. Poza tym wydaje mi się, że NIEKTÓRE dziewczyny na yt sprawiają wrażenie, że tylko ciuch i kosmetyk jest ważny w życiu, albo mimo swojego wieku mają mentalność nastolatki
malaczarna248 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:08   #2186
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kojarze Megi z jednego forum kosmetycznego, tam dosc duzo pisala o sobie, wstawiaja swoje zdjecia itp., no ale na youtube, kiedy oglada nas kilka tys widzow, profesjonalizm jest wskazany.

Dziewczyny, zauwazylyscie, ze na twitterze jest takie kolko wzajemnej adoracji? Wlasciwie nie ma jak sie wbic w rozmowe, youtubowiczki stworzyly sobie takie hermetyczne srodowisko, nie odpowiadaja na pytania osob, ktore subskrybuja ich profile itp. Tylko odpowiadaja na pytania dziewczynom, ktore nagrywaja filmy na YT :/
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:11   #2187
beznadziejniak
Łotewa

Siostry Glam dla mnie się troszkę sprzedały. Sorry tak myślę. Dawniej je oglądałam namiętnie ale co chwile reklama się pcha na ich kanał. Nie wspomnę już, że wszędzie reklamują pędzle sigmy...
ps. Co jak co ale Marzena ma śliczne włoski i za ta ją chyba polubiłam na początku
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:16   #2188
bubus900
Zakorzenienie

Agniesiik - masz rację z twitterem, wiele razy pisałam, a nigdy nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
Stary 2012-08-22, 17:17   #2189
happyswallow
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justyna.kociaczek Pokaż wiadomość
Nowy makijaż u zmalowanej. Muszę przyznać, że podobałby mi się gdyby granice cieni zostały dobrze roztarte.
http://www.youtube.com/watch?v=CEcGI...&feature=g-u-u

P.s. Czekolada musi być plastikowa skoro tak trudno jest jej się w nią wgryź :P
Granice cieni może nie zostały dobrze roztarte, ale za to brwi według mnie wyszły jej świetnie, idealny kształt i grubość.
happyswallow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:20   #2190
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Agniesiik - masz rację z twitterem, wiele razy pisałam, a nigdy nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.
Ja tez, wkurza mnie takie durne zadawanie pytan tam, podtrzymywanie sztucznej rozmowy w stylu "nagralam dla was film o x i y, ktory wolicie najpierw?". a jak naprawde cos sie do nich napisze, to wszystko maja gdzies. nie kumam w takim razie, po co wstawiaja tam zdjecia niby dla widzek. no chyba, ze jara je fakt, ze wstawia zdjecie kubka kawy, albo swojego obiadu...
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości