Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 16:53   #3721
aska27adopcje
Zadomowienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez malbell Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny Podczytuję Was tak już od kilku dni i zbieram się żeby się odezwać. Dajecie mnóstwo pozytywnej energii i mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona
Jestem przyszłą mamuśką lutową, dzisiaj zaczełam 15 tydzień, a termin mam na 12.02. Któraś z Was pisała, że nie ma nikogo z Łodzi, no to jestem ja
Śle buziaki
Witaj Kochana .... super , ze z Łodzi to jestesmy juz 2
Moze napisz cos wiecej o sobie, bo napewno Cie dziewczyny o to poprosza ... Ja opsobiscie ciekawa jestem gdzie prowadzisz ciaze i jesli chodzisz prywatnie ile placisz za USG

Aniu witaj
Stary 2012-08-22, 17:11   #3722
misia1505
Rozeznanie

o właśnie kobity...takie może intymne pytanie..ale było o cycach, pipkach, pałkach itp...to tak z ciekawości powiedzcie mi...golicie się do zera?[/QUOTE]

Ja nie, używam maszynki do włosów i golę na 1mm lepszy komfort, nie swędzi, nie piecze
Stary 2012-08-22, 17:11   #3723
malbell
Przyczajenie

Cóż mogę napisać... Może zacznę od tego, że mam 26lat, mężata od ponad roku z niespełnionym piłkarzem. Sama chociaż prawie skończyłam matematykę jestem trochę roztrzepana -> właśnie przypaliłam zupę!!!! załamka... To będzie nasz pierwszy dzisiuś także doświadczenia żadnego nie mam

aska27 jeżeli chodzi o opiekę to ja chodzę do dr Estemberg i u niej wizyta kosztuje 120zł, a USG 60 zł. Babka jest super, cieszy się z ciąży jak ze swojej i nie zawsze płacę za USG. Wcześniej myślałam, że będę chodzić do LuxMedu, bo mam kartę z pracy, ale jak się potem okazało to bardzo ograniczony abonament, usg już płatne 80zł a na wizytę musiałam czekać ponad miesiąc to mi się znudziło...
malbell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:16   #3724
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Cóż mogę napisać... Może zacznę od tego, że mam 26lat, mężata od ponad roku z niespełnionym piłkarzem. Sama chociaż prawie skończyłam matematykę jestem trochę roztrzepana -> właśnie przypaliłam zupę!!!! załamka... To będzie nasz pierwszy dzisiuś także doświadczenia żadnego nie mam

aska27 jeżeli chodzi o opiekę to ja chodzę do dr Estemberg i u niej wizyta kosztuje 120zł, a USG 60 zł. Babka jest super, cieszy się z ciąży jak ze swojej i nie zawsze płacę za USG. Wcześniej myślałam, że będę chodzić do LuxMedu, bo mam kartę z pracy, ale jak się potem okazało to bardzo ograniczony abonament, usg już płatne 80zł a na wizytę musiałam czekać ponad miesiąc to mi się znudziło...
Kurcze to w sumie wychodzi ze nie place tak duzo, bo 200 zl usg, a Ty liczac z wizyta 180 zl ... Ja ciaze prowadze panstwowo w przychodni na chojnach ... tylko tam nie ma sprzetu do usg na miejscu i z nfz sie czeka 3 tyg i robi je inny lekarz ... a wiesz jaki koszt u tej Twojej 3d ?? czy jeszcze sie nie dowiadywalas ...

Kochana a wiesz juz w ktorym szpitalu bedziesz rodzic ?? Ja chce w matce polce, bo jak mialam ryzyko poronienia to spedzilam tam 2 tyg i wszystkie dziewczyny byly bardzo zadowolone z opieki tam ...
Stary 2012-08-22, 17:26   #3725
bokeh
Zakorzenienie

Hej wlasnie wrocilam z galeri handlowej w ktorej tak sie zle poczulam ze myslalam ze zemdleje nagle goraco zimny pot bol zoladka i wszystkiego.... Musialam sobie usiasc.
W sumie to poszlam do dwoch sklepow w poszukiwaniu prezentu dla babci, potem tesco gdzie kupilam bodziaczki jesli macie gdzies blisko tesco to wstapcie bo maja duzo przecen na dzieciaku teraz ja za 5szt body z 59 na 35 wiec u zl za sztuke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0419.jpg (87,7 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0418.jpg (98,3 KB, 31 załadowań)
Stary 2012-08-22, 17:28   #3726
nafiyqa
Zakorzenienie

Witam nowe mamy

Ja juz po wizycie u gina. Nie było usg, łeeeeeeeeee
Powiedzial, ze wszystko gra. Mam brac zelazo (moj wynik miesci sie w dolnej normie) i polecil mi suplementy dla mam.
Namieszal mi tez odnosnie TP. Stwierdzil, ze w moim przypadku OM nie ma znaczenia i mam patrzec na przewidywany TP wg usg genetycznego. Myslalam, ze jestem w 14tc, a na wizycie wyszlo, ze to jednak 15, tylko cholerka nie wiem, ktory dokladnie dzien :/
Musze sie zabrac za liczenie i jakos to wykombinowac...

Poza tym dostalam pelno ksiazeczek od poloznej nt. ciazy

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:38   #3727
BlackSanctum
Zakorzenienie

U mnie od początku ciąży tylko 1kg więcej, a to już 18. tydzień, także bez obaw, nie trzeba rosnąć z prędkością światła. Nie ma też co się bać skoku wagi na koniec - trzeba się po prostu racjonalnie odżywiać... A od momentu założenia karty ciąży przybyło 0,5kg i tyle mój lekarz przyjmuje do wiadomości.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2012-08-22 o 17:40
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:43   #3728
LadyWhisper
Zakorzenienie

Bokeh ale cuda

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:43   #3729
bokeh
Zakorzenienie

hej nowe mamy ! wszystko będzie dobrze z dzidziolkami

jeszcze apropo co do wagi to ja przytyłam chyba z 2 kg najpierw wazylam 59 a teraz mi sie waga utrzymuje w okolicach 61kg

Ale mi sie dzidzia wierciła az miałam wrażenie że zaraz brzuch będzie falował
Stary 2012-08-22, 17:46   #3730
monamur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Witam nowe mamy

Powiedzial, ze wszystko gra. Mam brac zelazo (moj wynik miesci sie w dolnej normie) i polecil mi suplementy dla mam.
Namieszal mi tez odnosnie TP. Stwierdzil, ze w moim przypadku OM nie ma znaczenia i mam patrzec na przewidywany TP wg usg genetycznego. Myslalam, ze jestem w 14tc, a na wizycie wyszlo, ze to jednak 15, tylko cholerka nie wiem, ktory dokladnie dzien :/
Musze sie zabrac za liczenie i jakos to wykombinowac...
Poza tym dostalam pelno ksiazeczek od poloznej nt. ciazy
Super,że wszystko dobrze z tymi tygodniami to naprawde można kręćka dostać

Witam nowe mamuśki, dziś się was sporo ujawniło fajnie, bo lutóweczki

Dziewczyny a mnie to tak napiep*a kręgosłup, tak między łopatkami, chyba wychodzi długie siedzenie przed kompem i może jakaś wada postawy?w każdym razie bardzo mnie boli jak się schylam, wstaje z łóżka. Wiecznie cos
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:49   #3731
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Bokeh ale cuda

kurde od początku ciąży 0,5 kg....
ciekawe jak? najgorsze że ja tez nie jem jakoś wow przesadnie dużo nawet mniej niz wcześniej kiedy mogłam wchłonąc zupe i wielki talerz jedzenia a teraz to na sniadanie buleczka i owoc potem jakas rybka albo rryz albo zupa i kolacja rzadko kiedy ewentualnie jak gdzies wychodze ze znajomymi to coś zamawiam ale staram się nic takiego ala pizza (staram sie )
Stary 2012-08-22, 17:50   #3732
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dziaba1 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy dostanę coś z pzu bo ubezp. mam od kwietnia a zaszłam w ciążę w maju (pod koniec) czy liczy się to od tego momentu zajścia czy też zależy od czegoś innego?Słyszałam że trzeba być pół roku ubezp.conajmniej ale od jakiego momentu licząc?
Wczerwcu zaniosłam zaśw. do zakładu że jestem w ciąży
I jeszcze jedno mam ciotkę środowiskową czy środowiskową można sobie wybrać? czy to zależy do jakiego lekarza zapiszę dziecko ?
Ja też się w PZU przed ciążą ubezpieczyłam i moja księgowa powiedziała mi, że jest tam pół roku karencji, więc po urodzeniu dzidzi dostanę kasiurę...

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
a u mnie zaraz lunie, ciemno sie zrobilo
Ja dzisiaj rano 2 burze przeżyłam, a właściwie znowu w piwnicy z psem przesiedziałam. Armagedon normalnie nadszedł, aż mnie brzuch z nerwów rozbolał

Cytat:
Ja juz chce znac plec .. dzis sie bede na USG uumawiac ... juz 50 zl wiecej, bo od 2 trymestru 200 zl ... Myslalam o tym 3g, ale doszlam do wniosku, ze chyba poczekam jeszcze jak dzidzia bedzie starsza, bo jednak 300 zl, to duzo .... chyba ze zdradze moja gin i na 3g pojde gdzies gdzie jest taniej
Kochana, w tej samej sytuacji jesteśmy. Wszystkie kobitki chwalą się super ciuszkami, a my nic, bo płci nie znamy. Mam nadzieję, że 4 września dowiem się czy siusiak czy pipka w brzuchu pływa

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, Powoli i niesmialo dolaczam do waszego grona. W tamtym roku poronilam, wiec tym razem jestem w mega paranoi. Nikomu sie nie chwale, co pare tyg napada mnie panika ze moze cos sie znowu zlego stalo, ale powoli zaczynam miec nadzieje ze moze tym razem wsyztsko bedzie ok Jestem w 17tym tyg, termin mam na 2 lutego. Jutro mam wizyte, i po cichu sie ludze ze moze bedzie juz mozna zauwazyc plec Malucha. Duzo mam do nadrobienia, wiec na razie pewnie sie przyczaje i nadrobie zaleglosci w czytaniu waszych postow. Pozdrawiam, Ania
3mam kciuki za zdrowego dzidziusia i za Ciebie oczywiście

Cytat:
Cześć Dziewczyny Podczytuję Was tak już od kilku dni i zbieram się żeby się odezwać. Dajecie mnóstwo pozytywnej energii i mam nadzieję, że i mnie przyjmiecie do swojego grona
Jestem przyszłą mamuśką lutową, dzisiaj zaczełam 15 tydzień, a termin mam na 12.02. Któraś z Was pisała, że nie ma nikogo z Łodzi, no to jestem ja
Śle buziaki
Witaj lutowa mamuśko

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
U mnie od początku ciąży tylko 1kg więcej, a to już 18. tydzień, także bez obaw, nie trzeba rosnąć z prędkością światła. Nie ma też co się bać skoku wagi na koniec - trzeba się po prostu racjonalnie odżywiać... A od momentu założenia karty ciąży przybyło 0,5kg i tyle mój lekarz przyjmuje do wiadomości.
Ja przed ciążą ważyłam 48, a teraz 53. Oj będzie co po urodzeniu zrzucać
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 17:53   #3733
malbell
Przyczajenie

Cytat:
Kurcze to w sumie wychodzi ze nie place tak duzo, bo 200 zl usg, a Ty liczac z wizyta 180 zl ... Ja ciaze prowadze panstwowo w przychodni na chojnach ... tylko tam nie ma sprzetu do usg na miejscu i z nfz sie czeka 3 tyg i robi je inny lekarz ... a wiesz jaki koszt u tej Twojej 3d ?? czy jeszcze sie nie dowiadywalas ...

Kochana a wiesz juz w ktorym szpitalu bedziesz rodzic ?? Ja chce w matce polce, bo jak mialam ryzyko poronienia to spedzilam tam 2 tyg i wszystkie dziewczyny byly bardzo zadowolone z opieki tam ...
Wiesz co, jeżeli chodzi o 3d to nie wiem ile osobno kosztuję bo ona mi robi przy okazji wizyty w cenie. A jeżeli chodzi o szpital to nie wiem Myślałam, że w Madurewiczu bo ta moja gin tam pracuje... ale poczytałam opinie, mój mąż też był tam po L4 dla mnie i mówi że komuna. Winda nie działa, kobiety w mocno zaawansowanych ciążach na czwarte piętro po schodach. A o Matce Polce też słyszałam dobre opinie, także może tam... jak dojadę bo mam tam najdalej chyba
Stary 2012-08-22, 17:57   #3734
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Super,że wszystko dobrze z tymi tygodniami to naprawde można kręćka dostać

Dziewczyny a mnie to tak napiep*a kręgosłup, tak między łopatkami, chyba wychodzi długie siedzenie przed kompem i może jakaś wada postawy?w każdym razie bardzo mnie boli jak się schylam, wstaje z łóżka. Wiecznie cos
Juz wiem, gdzie jestem Udalo sie policzyc

Mi tak bol zawsze wchodzi jak dlugo cos robie pochylajac glowe w przod albo wlasnie jak krzywo siedze przy kompie.
Prostujemy sie Albo uciekaj polezec

Stary 2012-08-22, 18:00   #3735
djerba
Wtajemniczenie

Dziewczyny!!! ja tak na szybko!!! i nie żartuję!

Ismael to nie Ismael!!!!!
to baba!!!!!!! osz jedna......
niestety pindolka nie było...i nic nie wskazywało na to, że się gdzieś schował
a ja już trochę ciuchów nakupowałam........aaaaaa
Stary 2012-08-22, 18:00   #3736
nafiyqa
Zakorzenienie

Kurcze, czy to ma znaczenie, jakie witaminy bierzemy?
Te, co zalecil mi gin (centrum materna) kosztuja 30,89 za 30 tabletek (cena z dozu).
To duzo jak na suplement czy normalna cena?
Drugie, o ktorych mowil to Pharmaton Matruelle (42zl za 30 tabletek).

No to poszalal...

Stary 2012-08-22, 18:02   #3737
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość

osz kurde ! no to dupa.... a raczej pipa...... niemniej gratuluje dziewczynki
nie chce nim mówić ale jedna Ci to wykrakała :P
Stary 2012-08-22, 18:03   #3738
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję! Z drugiej strony pewnie jesteś trochę zawiedziona, bo się zdążyłaś już nastawić na chłopca i wszystko pod niego "ustawić", że tak powiem? Nie przejmuj się, Sade będzie miała siostrzyczkę. Fajnie!

Chyba właśnie dlatego mój lekarz powiedział tydzień temu, że mi nie zrobi USG i koniec...
Stary 2012-08-22, 18:03   #3739
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
osz kurde ! no to dupa.... a raczej pipa...... niemniej gratuluje dziewczynki
taaaa...ja już zgłupiałam...bo pomimo, że nic nie widział, to czemu wtedy tak szybko stwierdził ,że to boy...
a jeśli teraz też źle powiedział? :/
no masakra jaakaś......
Stary 2012-08-22, 18:04   #3740
nafiyqa
Zakorzenienie

djerba, ale jaja (w przenosi, bo doslownie ich nie widac )
Musicie kolejny raz postarac sie o chlopca

Stary 2012-08-22, 18:04   #3741
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Gratuluję! Z drugiej strony pewnie jesteś trochę zawiedziona, bo się zdążyłaś już nastawić na chłopca i wszystko pod niego "ustawić", że tak powiem? Nie przejmuj się, Sade będzie miała siostrzyczkę. Fajnie!

Chyba właśnie dlatego mój lekarz powiedział tydzień temu, że mi nie zrobi USG i koniec...
No jestem jestem....a co dopiero jak się dowie mój mąż... to już będzie w ogóle załamka
właśnie mu napisałam maila...he he he
Stary 2012-08-22, 18:04   #3742
malbell
Przyczajenie

Cytat:

Jeżeli chodzi o to usg 3d to nie wiem ile osobno kosztuje, ostatnio zrobiła mi przy okazji wizyty. A jeżeli chodzi o szpital, to nie wiem... Myślałam o Madurewiczu bo moja gin tam pracuje... ale poczytałam opinie, mój mąż też był po L4 dla mnie i mówi że komuna winda nie działa, kobiety w zaawansowanych ciążach na czwarte piętro się wdrapują... O Matce Polce też raczej pozytywnie wszyscy mówią, tylko to ode mnie najdalej chyba. A słyszałaś coś o Rydygierze?
Stary 2012-08-22, 18:09   #3743
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość

kurde od początku ciąży 0,5 kg....
ciekawe jak? najgorsze że ja tez nie jem jakoś wow przesadnie dużo nawet mniej niz wcześniej kiedy mogłam wchłonąc zupe i wielki talerz jedzenia a teraz to na sniadanie buleczka i owoc potem jakas rybka albo rryz albo zupa i kolacja rzadko kiedy ewentualnie jak gdzies wychodze ze znajomymi to coś zamawiam ale staram się nic takiego ala pizza (staram sie )
Kurde ja jem róznie... dzisiaj zjadłam tak na śniadanie a raczej o 7 rano zjadłam dwie małe kanapki z wędliną i papryką mniam, później ok 10.30 dwie kanapki z jajkiem i ...papryką... później kawałek szarlotki, jabłko nektarynke, i teraz zrobiłam sobie kolacje, dwie kanapki z jajkiem, sałatke z warzywek i do tego mleko

nie wiem czy to dużo? czy mało.
czasem zjem naprawdę dużo ale wiem ze to juz jest przesada.
no i wiem że muszę zmienić trochę swój jadłospis, dodać więcej ryżu - przedtem jadłam b.dużo brązowego musze znowu zacząć, kasze, rybe ... a nie wiecznie kanapki i zupki... ;/

Cytat:

TO CI NIESPODZIANKA!!!!!!!!!
Sade będzie miała siostrzyczkę mimo wszystko i tak supcio!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:17   #3744
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniazlublina Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, Powoli i niesmialo dolaczam do waszego grona. W tamtym roku poronilam, wiec tym razem jestem w mega paranoi. Nikomu sie nie chwale, co pare tyg napada mnie panika ze moze cos sie znowu zlego stalo, ale powoli zaczynam miec nadzieje ze moze tym razem wsyztsko bedzie ok Jestem w 17tym tyg, termin mam na 2 lutego. Jutro mam wizyte, i po cichu sie ludze ze moze bedzie juz mozna zauwazyc plec Malucha. Duzo mam do nadrobienia, wiec na razie pewnie sie przyczaje i nadrobie zaleglosci w czytaniu waszych postow. Pozdrawiam, Ania
Cytat:
Śle buziaki
Witam nowe mamusie

Cytat:

Ale niespodzianka! dobrze że nie okazało się po porodzie Ważne że dzidziol zdrowy
Ja pamiętam jak siostra się popłakała, jak okazało się że będzie drugi syn A teraz by za nic w świecie nie zamieniła go na babę
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:21   #3745
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:

Mimo wszystko gratulujęJa też jakoś tak na babę się już psychicznie nastawiłam, chociaż płci jeszcze nie znaju...
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:25   #3746
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

że co??????!!!!

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

aż się zaczęłam zastanawiać czy z Majki sie Mikołaj nie zrobił :p jutro się dowiem...

A z drugiej strony co za KUTAFON z lekarza, że mówi jaka płeć jak nie jest pewien. Ja bym na Twoim miejscu poczekała jeszcze do następnego usg i zobaczyła co potwierdzi... Masakra jakaś....
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:26   #3747
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:

Djerba ale akcja! Kurcze a tak cos czulas i sie balas i masz babo babe! Ale gratulacje, maz bedzie mial przekichane 3 baby w domu

Czyli do konca nie mozna byc pewnym, kto w srodku mieszka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:27   #3748
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Witam nowe mamusie

Ale niespodzianka! dobrze że nie okazało się po porodzie Ważne że dzidziol zdrowy
Ja pamiętam jak siostra się popłakała, jak okazało się że będzie drugi syn A teraz by za nic w świecie nie zamieniła go na babę
mi też łzy w oczach stanęły jak miałam powiedzieć, że druga córcia będzie mężowi - a ten się ucieszył i powiedział, że spróbujemy za 2 lata Teraz się już cieszę z Majeczki
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:30   #3749
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
że co??????!!!!

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

aż się zaczęłam zastanawiać czy z Majki sie Mikołaj nie zrobił :p jutro się dowiem...

A z drugiej strony co za KUTAFON z lekarza, że mówi jaka płeć jak nie jest pewien. Ja bym na Twoim miejscu poczekała jeszcze do następnego usg i zobaczyła co potwierdzi... Masakra jakaś....
ano!!!! mógł mi nie mówić wcześniej...a nie teraz się tłumaczy, że to nabrzmiałe narządy płciowe...
aż mu się uszy czerwone zrobiły jak wyszło, że to jednak kobietka
hehehe
a słuchajcie, a może podejść do innego lekarza i na innym sprzęcie zobaczyć...czy na 3d pójść? bo tam na pewno będzie dobrze widać..ale może być tak, że zasłoni nogi

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Djerba ale akcja! Kurcze a tak cos czulas i sie balas i masz babo babe! Ale gratulacje, maz bedzie mial przekichane 3 baby w domu

Czyli do konca nie mozna byc pewnym, kto w srodku mieszka
no bo to by było zbyt piękne, żeby chłopak był...a tak baaaaaardzo go chcieliśmy..
ja dalej nie jestem pewna :/
Stary 2012-08-22, 18:31   #3750
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
mi też łzy w oczach stanęły jak miałam powiedzieć, że druga córcia będzie mężowi - a ten się ucieszył i powiedział, że spróbujemy za 2 lata Teraz się już cieszę z Majeczki
Ja mam wrażenie, że jak mi lekarz powie, że mam córkę, to będę płakać, tak się na chłopca nastawiłam i tak bardzo czuję, że to on, a nie ona. TŻ zresztą tak samo.

A co do lekarza, to często mówią, że nie potwierdzą tego na 100%, bo na razie dobrze nie widać, a kobiety i tak chcą wiedzieć, co tam widzą między nóziami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości