Wszystko o Avonie - Część II - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-03, 20:40   #3301
aniamik
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Ja bede miala w poniedzialek torbke IRLANDE tą białą z czarnym haftem, to moge zamieścić zdjęcia, gdyby któraś z Was chciała
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 20:50   #3302
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Ja bede miala w poniedzialek torbke IRLANDE tą białą z czarnym haftem, to moge zamieścić zdjęcia, gdyby któraś z Was chciała
ja z checia zobacze co prawda juz byly umieszczone ale kolejne nie zaszkodza
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 20:51   #3303
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
ja z checia zobacze co pr5awda ju zbyly umieszczone ale kolejne nie zaszkodza
No to chyba przegapilam te zdjecia, a bardzo chcialam ją zobaczyc przed kupnem, no trudno
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 20:53   #3304
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Majula, czy ja dobrze widzę, że ten bronze ma jakiś złotawy połysk? Na Twojej ręcę bardzo mi pasuje A jak jest z ich trwałością na oku? Ja się boję zaufać cieniom innym niż Inglot, bo wszystkie oprócz Inglota mi się szybciutko na oku zbierają, takie mam beznadziejnie oczy
Ma taki zlocisty polysk rzeczywiscie ale bardziej zlocisty jest ten pinky peach u mnie sie utrzymuja ok 5h co dla mnie jest super bo wiekoszosc cieni nie utrzymuje sie tak dlugo wiec ja jestem zadowolona
Stary 2007-02-03, 22:04   #3305
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_martyna Pokaż wiadomość
ja z kat 3 skladam zamowinie dopiero w czwartek wiec paczke bede miala 13 lutego.i troche wybralam dla siebiie
ja tez wtedy składam i tego samego dnia paczuszka mi przyjdzie, tak jak u Ciebie

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
Wrzuciłam jeszcze raz co mi przyjdzie (nie tylko moje), z K03 w poniedziałek. więc jak chcecie, to mogę wrzucić jakieś forki, opisy...
20586 WIOSENNA PARASOLKA
27631 EXTRAORDINARY DEO KULKA
21238 KOLEKCJA BIZUTERII TALINE - będzie fotka
21535 OPASKA NA WLOSY SPA
01024 ANTYP.CHUST.DEZOD.BREATHE
00976 ANTYPERSP./KREM BREATHE
08839 ODSW.ODZ./WL.CIENKICH JASMIN
34207 ZESTAW 3 MINI BLYSZCZYKOW
10223 FAR AWAY DEO KULKA
35154 PLYN/KAP.CZEKOLAD.TRUFLA
13441 SENS.PLYN/KAPIELI CELEBR.ME
53165 AS TONIK NAWILZAJACY
53157 AS KREM MOISTURE24
20602 NASZYJNIK ORALIA
79467 KR.INT.REGEN.OKOL/OCZU VB - nowy krem anew, będzie skład
Te rzeczy chciałabym zobaczyć na foteczce

A co powiecie na temat wody Pączek Róży, która jest w ofercie internetowej? Czy jest trwała, jaki zapach ma w przyliżeniu... Ale raczej i tak sobie ją zamówie... hihi... i jeśli przyjdzie...

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 22:18   #3306
lady-dark
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość

A co powiecie na temat wody Pączek Róży, która jest w ofercie internetowej? Czy jest trwała, jaki zapach ma w przyliżeniu... Ale raczej i tak sobie ją zamówie... hihi... i jeśli przyjdzie...
Ta woda była bardzo ładna - taka delikatna i ,,idealnie'' różana
Chyba już jej dawno nie ma w ofercie
Ale jak masz okazję to możesz śmiało zamawiać.
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-03, 22:53   #3307
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
pierwsze zdjecia cienie limestone plum na nastepnym zdjeciu sa powder pink pinky peach
majula dzięki za zdjęcia
Chcę sobie kupić ten cień, ale nie mogłam się zdecydować który. Podobają mi się 3: Powder Pink, Pinky Peach i Chocolate.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-03, 23:03   #3308
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość

Te rzeczy chciałabym zobaczyć na foteczce

Ja wrzucałam już kiedys zdjęcia parasolki, zaraz jak mi przyszła.

Co do Pączka To miałam, nawet chyba mam jeszcze. Zapach ładny, typowo różany, dosyć mocny. Mi po pewnym czasie się znudził i oddałam mamie
Stary 2007-02-04, 09:15   #3309
kasiek1122
Zakorzenienie

a co to się stało, że nikogo nie ma? ale za to we wtorek to będzie tłoczno tak przeglądałam foteczki, które zamieściła majula tych cieni, ale słabo widzę powder pink..czy na oku jest mało zauważalny, tzn czy daje efekt lekkiego połysku (bo na zdj wydaje się strasznie delikatny) czy może jest dość widoczny?
Stary 2007-02-04, 09:51   #3310
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vrenth Pokaż wiadomość
Wrzuciłam jeszcze raz co mi przyjdzie (nie tylko moje), z K03 w poniedziałek. więc jak chcecie, to mogę wrzucić jakieś forki, opisy...
20586 WIOSENNA PARASOLKA
27631 EXTRAORDINARY DEO KULKA
21238 KOLEKCJA BIZUTERII TALINE - będzie fotka
21535 OPASKA NA WLOSY SPA
01024 ANTYP.CHUST.DEZOD.BREATHE
00976 ANTYPERSP./KREM BREATHE
08839 ODSW.ODZ./WL.CIENKICH JASMIN
34207 ZESTAW 3 MINI BLYSZCZYKOW
10223 FAR AWAY DEO KULKA
35154 PLYN/KAP.CZEKOLAD.TRUFLA
13441 SENS.PLYN/KAPIELI CELEBR.ME
53165 AS TONIK NAWILZAJACY
53157 AS KREM MOISTURE24
20602 NASZYJNIK ORALIA
79467 KR.INT.REGEN.OKOL/OCZU VB - nowy krem anew, będzie skład
ach już się nie moge doczekać jutra, kiedy zobacze na Twoim zdjęciu kolekcje biżuterii Taline- strasznie kusi i ciekawi mnie jej realny wygląd
widze, że masz także Vrenth możliwość wrzucenia na wizaż zdjęcia OPASKI NA WLOSY Z SPA- z miłą chęcią bym ją obejżała, bo wsumie zastanawiałam się nad nią wcześniej, może jakby się okazała fajna to uległa bym i zamówiła i ją.

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
wsumie już po opisach dziewczyn właściwie z niej zrezygnowałam, ale jeśli byś miała możliwość zrobienia zdjęcia to z miłą chęcią bym ją zobaczyła jaka jest na zewnątrz i w środku, wiadomo, że każdy ma inny gust-a może czasem by mi się spodoba i wówczas wzieła bym ją w kat 04.

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
a co to się stało, że nikogo nie ma? ale za to we wtorek to będzie tłoczno tak przeglądałam foteczki, które zamieściła majula tych cieni, ale słabo widzę powder pink..czy na oku jest mało zauważalny, tzn czy daje efekt lekkiego połysku (bo na zdj wydaje się strasznie delikatny) czy może jest dość widoczny?
o tak we wtorek zdecydowanie będzie tu tłoczno, wsumie sama nieukrywam, że nie mogę doczekać się kat 05 ... ciekawi mnie co tym razem avon nam zaoferuje może wreszcie w promocji pojawią się szminki diamentowe, bo dawno już ich nie było a ja mam ochote na champagne shimmmer bo po dokładnym obejżeniu szminki sparkling pink mamy z kat 13, bardzo mnie się te szmineczki spodobały, zresztą mama ze swojej jest bardzo zadowolona

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 09:56   #3311
kasiek1122
Zakorzenienie

Przed chwilą mama mi powiedziała:"Kochanie, weź się zapytaj tych swoich avonków (tzn WAS) czy puderniczka ta z różą nie rozwala się szybko" hehe avonki więc, czy macie jakieś doświadczenia z tą puderniczką? Bo moja mama ma wątpliwości, bo boi się że to łączenie między lusterkiem a dnem jest słabe i że szybko się urwie, zepsuje itp

Katiiaa, a ja myślę że w piątce może być coś w stylu, że jeśli cos kupisz np lakier to zmywacz masz gratis, albo jeśli kupisz szminke to konturówka gratis. Dawno tych promocji nie było, myślę że mogą się pojawić.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 10:01   #3312
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
majula dzięki za zdjęcia
Chcę sobie kupić ten cień, ale nie mogłam się zdecydować który. Podobają mi się 3: Powder Pink, Pinky Peach i Chocolate.
zamieszczalam fotki pinky peach na oku. dalabym jeszcze raz ale net mi na moim kompie nie dziala a z tego nie mam jak mozesz poszukac pare/ parenascie stron wczesniej...
Stary 2007-02-04, 10:05   #3313
majula
Zakorzenienie

Witam w niedzielny poranek
Cytat:
Na rece i pod lampa wyszedl on dosc delikatny moim zdaniem jest on ciutke mocniejszy ale ja te cienie rozprowadzam reka i sa delikatniejsze, ale wystarczy aplikatorem rosmarowac i jest mocniejszy ale nie tez jakos super mocny
Stary 2007-02-04, 10:10   #3314
wiolaelk
Raczkowanie

Mam takie pytanko. podoba mi się ten komplet bizuterii Delphi, czy możecie napisać czu warto go zamowić? Czy w rzeczywistości jest ładny? Boje się że może wygladać na taki "babciny", "odpustowy".
wiolaelk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 10:11   #3315
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:

Katiiaa, a ja myślę że w piątce może być coś w stylu, że jeśli cos kupisz np lakier to zmywacz masz gratis, albo jeśli kupisz szminke to konturówka gratis. Dawno tych promocji nie było, myślę że mogą się pojawić.
ooo tak mogłaby byc taka promocja ;-)

ciekawe co tym razem avon wymyśli
Stary 2007-02-04, 10:24   #3316
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
za ciemny jest ten kolor Plum jest jak dla mnie-myślałam ,że będzie troszkę jaśniejszy
witam
fajnie wygląda ten plum-dobrze że go zamówiłam
nie mogę się już doczekać jutra, przyjdzie paczuszka
no a we wtorek nowy katalog
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 11:16   #3317
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

dziewczyny, a co myślicie o cieniach sypkich (w kulce) i eyelinerach Color Trend?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 11:30   #3318
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiolaelk Pokaż wiadomość
Mam takie pytanko. podoba mi się ten komplet bizuterii Delphi, czy możecie napisać czu warto go zamowić? Czy w rzeczywistości jest ładny? Boje się że może wygladać na taki "babciny", "odpustowy".
pisałam już o Delphi jakieś parę postów temu. Nie jest odpustowa, ale dość elegancka, więc może trochę postarzać (to wg. mojej mamy).

zdjęcia parasolki i opaski SPA się również pojawią. nie ma problemu, tylko nie chce mi się robić pojedynczych zdjęć, dlatego pytam o wszystko od razu ;-)

co do wody Pączek Róży to pachnie bardzo ładnie. mama miała krem, który był bardzo trwały, ale moja próbka wody znikała ze skóry po 2-3 godzinach. bardzo ładnie różana, ale dla mnie nietrwała. a co dziwniejsze wody Today czy Surrender na tym samym nadgarstku potrafiły się trzymać do półtora dnia - dziwną mam tą skórę...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 11:47   #3319
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Witam w niedzielny poranek

Na rece i pod lampa wyszedl on dosc delikatny moim zdaniem jest on ciutke mocniejszy ale ja te cienie rozprowadzam reka i sa delikatniejsze, ale wystarczy aplikatorem rosmarowac i jest mocniejszy ale nie tez jakos super mocny
hmmm chyba się skuszę na ten cień dzięki majula
Stary 2007-02-04, 11:49   #3320
Limonatka
Zakorzenienie

Cytat:
Ma taki zlocisty polysk rzeczywiscie ale bardziej zlocisty jest ten pinky peach u mnie sie utrzymuja ok 5h co dla mnie jest super bo wiekoszosc cieni nie utrzymuje sie tak dlugo wiec ja jestem zadowolona
Hmm, to może się skuszę... Trochę się boję i szkoda mi kasy, ale hmmm ten Bronze tak mi się podoba ...

Cytat:
Przed chwilą mama mi powiedziała:"Kochanie, weź się zapytaj tych swoich avonków (tzn WAS) czy puderniczka ta z różą nie rozwala się szybko" hehe avonki więc, czy macie jakieś doświadczenia z tą puderniczką? Bo moja mama ma wątpliwości, bo boi się że to łączenie między lusterkiem a dnem jest słabe i że szybko się urwie, zepsuje itp

Haha, fajnie nas Twoja mama nazywa Ja nie miałam tego pudru z różą, ale miałam wieeeleeee opakowań poprzednika, czyli też pudru w tej puderniczce, ale bez róży A to chyba po prostu udoskonalona wersja. puderniczka sama mi wygląda na dokładnie taką jak poprzednia, a mi się ani razu nic z nią nie stało. Nawet ja mi raz spadła, to puderniczka była cała, jednie reszta pudru się pokruszyła Ale tak się często dzieje z resztkami pudrów prasowanych

O kurczę, właśnie chciałam składać mini zamówienie z K03, ale sobie uświadomiłam, że jeszcze nie zapłaciłam fakturki za K02! Termin mam do 8 lutego, więc jeszcze kupa czasu, ale czy oni mi przyjmą zamówienie z K03 jak nie mam zapłaconego K02???

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 11:52   #3321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Limonatka Pokaż wiadomość
Hmm, to może się skuszę... Trochę się boję i szkoda mi kasy, ale hmmm ten Bronze tak mi się podoba ...

Haha, fajnie nas Twoja mama nazywa Ja nie miałam tego pudru z różą, ale miałam wieeeleeee opakowań poprzednika, czyli też pudru w tej puderniczce, ale bez róży A to chyba po prostu udoskonalona wersja. puderniczka sama mi wygląda na dokładnie taką jak poprzednia, a mi się ani razu nic z nią nie stało. Nawet ja mi raz spadła, to puderniczka była cała, jednie reszta pudru się pokruszyła Ale tak się często dzieje z resztkami pudrów prasowanych

O kurczę, właśnie chciałam składać mini zamówienie z K03, ale sobie uświadomiłam, że jeszcze nie zapłaciłam fakturki za K02! Termin mam do 8 lutego, więc jeszcze kupa czasu, ale czy oni mi przyjmą zamówienie z K03 jak nie mam zapłaconego K02???
bronze jest bardzo fajny-i wydajny mimo że opakowanie sugeruje że nie starczy go na zbyt długo-ja kupiłam go jak się tylko pojawił i wciąż go mam
Stary 2007-02-04, 11:59   #3322
amber2046
Zakorzenienie

We wtorek pewnie nie będę mogła dostać się na ten wątek, ale ze mnie ostatnio nocny marek, więc jeśli zdołam się opanować to zobaczę katalog przed snem około 3 w nocy.

Mam nadzieje, że będą tam same nieatrakcyjne dla mnie promocje, najchętniej na balsamy (mam zapas do końca roku) i żele pod prysznic (ta sama sytuacja co z balsamami).

Postanowiłam opanować się i pościć przez dwa najbliższe katalogi, bo tak naprawdę to niczego mi nie trzeba, a szczególnie muszę unikać zakupu kolorówki.

Szlaban na Avonowe szaleństwa.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 12:00   #3323
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
witam
fajnie wygląda ten plum-dobrze że go zamówiłam
nie mogę się już doczekać jutra, przyjdzie paczuszka
no a we wtorek nowy katalog
ten plum jest super na wieczor na jakies imprezki jak dla mnie
Cytat:
hmmm chyba się skuszę na ten cień dzięki majula
prosze
Cytat:
bronze jest bardzo fajny-i wydajny mimo że opakowanie sugeruje że nie starczy go na zbyt długo-ja kupiłam go jak się tylko pojawił i wciąż go mam
zgadzam sie z Ta opinia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 12:19   #3324
Wtajemniczenie

Cytat:
ten plum jest super na wieczor na jakies imprezki jak dla mnie
ja używam na co dzień czarnego/ciemno szarego cienia, więc plum nie będzie tylko na imprezy
Stary 2007-02-04, 12:34   #3325
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
zamieszczalam fotki pinky peach na oku. dalabym jeszcze raz ale net mi na moim kompie nie dziala a z tego nie mam jak mozesz poszukac pare/ parenascie stron wczesniej...
Dzięki, znalazłam
Wygląda bardzo ładnie na oku. Skończy się pewnie tak, że kupie wszystkie 3 cienie
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 12:40   #3326
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki, znalazłam
Wygląda bardzo ładnie na oku. Skończy się pewnie tak, że kupie wszystkie 3 cienie
no boski jest i super sie trzyma i blyszczy
Stary 2007-02-04, 12:49   #3327
kasiek1122
Zakorzenienie

[quote=Limonatka;3608291]Haha, fajnie nas Twoja mama nazywa Ja nie miałam tego pudru z różą, ale miałam wieeeleeee opakowań poprzednika, czyli też pudru w tej puderniczce, ale bez róży A to chyba po prostu udoskonalona wersja. puderniczka sama mi wygląda na dokładnie taką jak poprzednia, a mi się ani razu nic z nią nie stało. Nawet ja mi raz spadła, to puderniczka była cała, jednie reszta pudru się pokruszyła Ale tak się często dzieje z resztkami pudrów prasowanych
quote]
dziękuję Ci w takim razie na pewno zamówię go dla mamy bo moja mama ma takie szczescie, że wszystko rozwala..a ten może przetrzyma troche

Cytat:
no właśnie ta wydajność jeden gram to mało, ale wychodzi na to że cienie są bardzo leciutkie skoro są takie wydajne ja biorę bronze, powder pink i zastanawiam sie na chocolate jest taki pyszny
Stary 2007-02-04, 12:50   #3328
majula
Zakorzenienie

Cytat:
ja używam na co dzień czarnego/ciemno szarego cienia, więc plum nie będzie tylko na imprezy
Ja nie moge do pracy miec mocnego makijazu ale jak ja zmienie to mzoe akurat
Cytat:
Dzięki, znalazłam
hmm ja sie te znei moglam zdecydowac wiec wzielam wszystkie oprcz niebieskiego
Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
no boski jest i super sie trzyma i blyszczy
dokladnie
Stary 2007-02-04, 13:09   #3329
kasiek1122
Zakorzenienie

a nakrapiany cień do powiek?str 122 K03. Podejrzewam , że jest badziewny ale mam pytanie czy ten cień jest sypki (wiem, ze nie wygląda) czy taki do rozcierania o konsystencji szminki (uciekło mi jak taki stan skupienia się nazywa). Moja młodsza siostra jest na nigo napalona, ale nie wiem czy to dobry pomysł żeby jej go zamówić miałam jeszcze ochote na ten tusz do kresek we flamastrze ale po przeczytaniu recenzji na KWC odechciało mi się go i cały czas myślę nad treselle silver, ale chyba poczekam do piątego poziomu ja będę miała paczuszkę we czwartek, więc na pewno podzielę się spostrzeżeniami buziaki
i niech zrobią jeszcze srebny albo szaro srebny cień z tej serii co Pinky Peach hehe bo ja chcem:P
Stary 2007-02-04, 13:22   #3330
Agaciskos
Raczkowanie

Cytat:
a nakrapiany cień do powiek?str 122 K03. Podejrzewam , że jest badziewny ale mam pytanie czy ten cień jest sypki (wiem, ze nie wygląda) czy taki do rozcierania o konsystencji szminki (uciekło mi jak taki stan skupienia się nazywa).
To jest taka dziwna maź. Nie polecam. Zbiera się na powiece a i ładnie wcale nie wygląda. Za taka kasę można już kupić coś lepszego.
Agaciskos jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości