Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 10:25   #3901
marsi11
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość

Ja nie śpię od 7, kurde mam wrazenie,że ten kregosłup boli mnie coraz bardziej

(
u mnie zaczyna się podobnie tylko,że ja mam dyskopatie
wieczorem to mi się wyć chcę i najchętniej leżałabym na twardym

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

to ja już mam takiego balona, że za cholerę go nie ukryję a jak porównuję z koleżanką i przyszłą bratówką, które mają terminy 2 i 3 dni po mnie, to niebo a ziemia, bo one mają płaściutkie brzuchy a ostatnio mi szefowa powiedziała (która zresztą też jest w ciąży), że za bardzo eksponuję brzuch i powinnam chodzić w luźniejszych bluzkach a małpa jedna jest mniej więcej w tym samym tyg. co ja i jej mniej brzuszek widać i tylk ochodzi i się wypina, żeby ktoś uwagę zwrócił
co za debilizm
jak może Ci kazać nie eksponować brzucha
Boże ja bym nie wytrzymała
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:35   #3902
suzi31
Raczkowanie

Hej
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Ale miałam wczoraj przygodę z Dzidziolkiem
Pisałam że ostatnio , tzn od wtorku, jakby mniej sie ruszał. za radą delicjanki przeczekałam sprawę zrzucając winę na pogodę. Bąbelek uaktywnił się wczoraj na Flinstonach tak się ucieszyłam że z radości aż zasnęłam błogim snem w połowie filmu
Mąż mnie obudził, umyłam się no i w łózku stwierdziłam ze "pomęczę" go jeszcze troszkę i zaczelam delikatnie uciskac bruch palcami w roznych miejscach. Dzidzia sie troszkę ruszała ale stwierdziłam ze na noc nie bede jej już wiecej męczyc, niech odpoczywa. No i przyłożyłam całą dłoń do brzucha po prawej stronie i jakoś tak mnie wzięło ni stąd ni zowąd żeby całą tą moją dłonią ten brzuch delikatniusio ucisnąć. I wyczułam takie zgrubienie wielkości, ja wiem, może paznokcia - od razu pomyślałam - nóżka jak potem nacisnelam jeszzce raz to to cos sie schowało a poczułam ruch z lewej strony czegoś o wiele wiekszego - pewnie główki
normalnie szok. jak teraz to piszę to mam łzy w oczach.
Gratuluję, fajnie czuć maleństwo Pstryczku, tylko pomysł z uciskaniem - nawet lekkim brzuszka- chyba nie jest dobry My lubimy głaskać się po brzuszku, a położne to odradzają.

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki ... ja z badan wrocilam. a pani do mmnie, pani to zyje wogole 75;55 cisnienie ... chyba pojade dzis do smyka wymacac te wozki ... bede szukac bexy i xlandera
Mnie wczoraj zaczęła boleć głowa, zmierzyłam ciśnienie i miałam 85/64, to już jest niskie i źle się czuję, a co dopiero Twoje
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:36   #3903
Lenova
Wtajemniczenie

dziewczyny co myślicie o czymś takim :
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzeda...AdIdZ406963095

Potrzebne to czy lepiej kupić przewijak oddzielnie i wanienkę oddzielnie?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:37   #3904
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jejku, ile Wy wiecie o tych wozkach...

Widze, ze wiekszosc z Was stawia jednak na nowy.
My chyba jednak dostaniemy go "w spadku".
Ale nawet gdyby tak nie bylo, to TZ juz wczesniej mowil o kupnie uzywanego (za pieniadze przeznaczone na nowy wozek wolimy kupic cos innego dla malucha).
oj, ta nasza genetycznie wrodzona oszczędnosc ja wynalazałam sobie piękny tako granatowo- czerwony za 150 zł na dojazd po niego musze doliczyc jakies 50 zl i za 2 stówki mam wózeczek o jakim marze jedyna wada,ze jest ciężkawy ale na szczęście nie bede musiała go nigdzie wnosic bo mieszkamy w domu wolnostojącym i mamy ogromny ganek, w którym wóz bedzie parkował
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:39   #3905
ilkas
BAN stały

Witam się z rana
Właśnie zjadłam śniadanko.
Jejku myślałam, że wózek mam już wybrany, a teraz zaczynam myśleć o tej Bexie
Szaja, a korzystasz z tych skrętnych kółek czy ciągle jeździsz na nieruchomych? Bo mi się wydaje, że przy wertepach koło mnie to skrętne koła całkiem odpadają. No ale teoretycznie mogę jeździć na zablokowanych.
Ale mi wczoraj dobrze zrobiło to aktywne 9 miesięcy. Tak się fajnie czułam po ćwiczeniach. No i w końcu się ruszyłam Dzięki nazeczona

Szukam butów na jesień. Jadę się dzisiaj w galerii rozejrzeć.
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:39   #3906
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość

już to widziałam, nawet wklejałam link w którejś części. Fajne to jest, mnie się podoba, tylko TŻ zastanawia się nad solidnością tego stelaża, no i ta wanienka, mała mi się wydaje

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:50   #3907
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36060050]Dziewczyny niezdecydowane, naprawdę spójrzcie na Bexy - do 1500zł za 3in1, wózek marzenie [/QUOTE]

O to na pewno zwrócę uwagę na niego

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36061892]Gondola - u nas krótko, 4mce, bo młoda nie chciała w niej być tylko świat widzieć ale przeważnie 6-7mcy gondola.
Spacerówka - u nas do teraz (27mcy), tzn. mała przeważnie sama chodzi, ale jak idę do CH do biorę.

A po to, że jak jakieś zakupy czy coś - to z bagażnika koła wyciągasz, nakładasz na adapter fotelik i luz
Poza tym w tym foteliku trochę dłużej niż tylko zimą dziecko jest wożone

.[/QUOTE]

w sumie racja

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Ale miałam wczoraj przygodę z Dzidziolkiem
Pisałam że ostatnio , tzn od wtorku, jakby mniej sie ruszał. za radą delicjanki przeczekałam sprawę zrzucając winę na pogodę. Bąbelek uaktywnił się wczoraj na Flinstonach tak się ucieszyłam że z radości aż zasnęłam błogim snem w połowie filmu
Mąż mnie obudził, umyłam się no i w łózku stwierdziłam ze "pomęczę" go jeszcze troszkę i zaczelam delikatnie uciskac bruch palcami w roznych miejscach. Dzidzia sie troszkę ruszała ale stwierdziłam ze na noc nie bede jej już wiecej męczyc, niech odpoczywa. No i przyłożyłam całą dłoń do brzucha po prawej stronie i jakoś tak mnie wzięło ni stąd ni zowąd żeby całą tą moją dłonią ten brzuch delikatniusio ucisnąć. I wyczułam takie zgrubienie wielkości, ja wiem, może paznokcia - od razu pomyślałam - nóżka jak potem nacisnelam jeszzce raz to to cos sie schowało a poczułam ruch z lewej strony czegoś o wiele wiekszego - pewnie główki
normalnie szok. jak teraz to piszę to mam łzy w oczach.

No widzisz
ale wiesz co.. ja wczoraj też tak ucisnęłam troszeczke palcem brzuch, to dzidzia tak mnie w to miejsce mocno kopnęła to nie dość że ręka mi odskoczyła to się przestraszyłam no z taką siłą hahaha mysłam że padnę

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
kochana mam to samo od pon do pt moj tz wychodzi 8 wraca 20 ... wiec jestem sama
A mój jezdzi w delegacje pon pt nie ma go w domu bede musiala wnoscic wozek co prawda nie na 4 pietro ale na 1 no i z dzidzią będę jeździć do tesciowej ok 20 km i tam zostawiać bo przeciez muszę na uczelnie jakos jechac, a w rodzinnym domku nie mam takiej osoby która mogłaby sie zająć moją niunią, no ale samochód jest to tez inna gadka już

Poza tym witam,
ale mialam sen... ;/ ech ;/

Idę zaraz do ginki się zapytać o to pobolewanie brzuszka, może mi zaleci tę no-spe bo jednak nie chce jej brac tak sama z siebie. No i mam nadzieje że nie polozy mnie a fotel bo chwilowo w portfelu pustka

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:54   #3908
ilkas
BAN stały

Delicjanka widziałam, że Ci odpisali, gdzie są te wózki marita koło Ciebie Jak zmacasz go wcześniej niż ja to daj znać
Stary 2012-08-23, 11:01   #3909
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jejku, ile Wy wiecie o tych wozkach...

Widze, ze wiekszosc z Was stawia jednak na nowy.
My chyba jednak dostaniemy go "w spadku".
Ale nawet gdyby tak nie bylo, to TZ juz wczesniej mowil o kupnie uzywanego (za pieniadze przeznaczone na nowy wozek wolimy kupic cos innego dla malucha).
Mi koleżanka też chce w spadku na zimę dać, a potem to tylko może spacerówkę sobie kupię.

Cytat:
Napisane przez eff8 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
ja tez dzis po kiepskiej prawie nie przespanej nocy bo corcia miała goraczke teraz tez bidulka sie meczy na szczescie spi i odsypia - az mi sie lezka w oku kreci jak na nia patrze
Mam nadzieję, że szybko niuńcia wyzdrowieje

Cytat:

Fajnie i praktyczne, chociaż kolory w ogóle mi się nie podobają

Wczoraj pisałam, że nic nie kupuję, bo nie znam płci dziecka. Ale dzisiaj poszłam na lumpy no i już się nie powstrzymałam. Body 3 zł za sztukę, kombinezon 20 zł - jest duży, bo na 74 cm, ale póki co szwagierka ma 3miesięczną córę, to sobie na zimę skorzysta.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciąża 1213 t 043.jpg (145,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciąża 1213 t 044.jpg (85,7 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez maluchna30
Czas edycji: 2012-08-23 o 11:02
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:04   #3910
aska27adopcje
Zadomowienie

maluchna sliczne
Stary 2012-08-23, 11:05   #3911
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

elllmi - podobało się na zajęciach, ćwiczenia takie podobne na tych na fitnesie tyle że wolniej i nic na mięśnie brzucha wiadomo Takie na wzmocnienie Ogólnie wrażenie pozytywne babeczkę znałam co to prowadzi, ale okazało się, że też jest w ciąży, więc fajnie się złożyło, a babeczki były zarówno takie jak my czyli jak stwierdziłyśmy z Ilkas takie co wyglądają jakby się przejadły ale też takie w mocno zaawansowanej ciąży
Ilkas to ja dziękuję i koniecznie musimy się jeszcze wybrać

Kurczaki podoba mi się ta Bexa Ten Paris Piękny Ten Granacik już widzę oczami wyobraźni jak go pcham

Edytowane przez nazeczona
Czas edycji: 2012-08-23 o 11:09
nazeczona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:06   #3912
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Delicjanka widziałam, że Ci odpisali, gdzie są te wózki marita koło Ciebie Jak zmacasz go wcześniej niż ja to daj znać
Nom odpisali;D ale dopiero po weekendzie ruszę tam zobaczyć ten wózek

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-23, 11:09   #3913
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello girls
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, robicie zakupy w aptece internetowej doz ? Towar można sobie odebrać w aptece stacjonarnej, nie płaci się za transport. Można założyć karty rabatowe dla siebie i maluszka. Ceny mają konkurencyjne i b. duży asortyment. Właśnie składam zamówienie na ten asparaginian z magnezem co Marsi poleca - 100 tabletek, omega3 i maść majerankową i 16 zł niecałe Muszę coś dokupić bo od 20 zł realizują. No ale tanio
Nigdy nie próbowałam, ale zobaczymy, może się na coś skuszę
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
moją można poznać łatwo....po tatuażu
mój gin zawsze jak siedzę na fotelu to patrzy i mówi.......aaaa to pani
Leżę i kwiczę i wstać nie mogę
Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Kochana, w tej samej sytuacji jesteśmy. Wszystkie kobitki chwalą się super ciuszkami, a my nic, bo płci nie znamy. Mam nadzieję, że 4 września dowiem się czy siusiak czy pipka w brzuchu pływa
Nie martw się. Póki co też nic jeszcze nie mam. Na początku września jadę ze szwagierką do lekarza (ona też w ciąży) i może wtedy wspólnie wybierzemy się na zakupy Niestety uniseksy, bo jeszcze nie wiadomo co pływa w brzuszku
Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
Ismael to nie Ismael!!!!!
to baba!!!!!!! osz jedna......
niestety pindolka nie było...i nic nie wskazywało na to, że się gdzieś schował
a ja już trochę ciuchów nakupowałam........aaaaaa
WOW! No to się porobiło. Gratuluję dziołchy
Cytat:

Pierwszy raz widzę takie cudo. Sama nie wiem czy się przyda. Trochę mała ta wanienka.

Witam nowe mamuśki

Tak jak pisałam, w poniedziałek byłam u gina, ale niestety nie było USG Gin mnie zmartwił, że pewnie dopiero za 5 tyg. będzie miała robione. Zastanawiam się czy nie skoczyć do 3miasta na usg 3d/4d, tylko dziewczynki z Gdańska, Gdyni, doradźcie gdzie najlepiej się umówić.
Poza tym dostałam skierowanie na posiew moczu, bo jakieś tam bakterie wyszły. W piątek wyniki. Boję się, że mogłam załapać jakąś infekcję

Co do wózków, to my dostaniemy od mojej sis wózek po moim chrześniaku Cieszę się, że spory wydatek nam odpada. Łóżeczko chyba też dostaniemy od kuzynki męża
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:20   #3914
bishonka
Raczkowanie

Hejo

Dziewczyny a do którego tygodnia chodziłyście na wysokich obcasach?
Ja jestem w 15 tyg i jeszcze chodzę.
Dobrze się czuje i wiadomo,nie robię jakiś kilometrów na szpilkach.
Zakładam może ze 3 razy w tygodniu na parę godzin.
Niektórzy mówią ze w moim stanie to nie wskazane ale przecież nie można popadać w przesadę (moim zdaniem)

Poza tym to ciśnienie mnie też wykańcza.Jestem ospała i nic mi się nie chce.
Zawsze byłam niskociśnieniowcem ale teraz to usypiam na stojąco a głowa boli mnie notorycznie.
bishonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:27   #3915
Ifwka
Zakorzenienie

Próbuję wkleić moje nabytki, teżna razie w bezjajecznym kolorze kremowym, no i te bodziaki niebieskie bo stawiałam na chłopca ale gin mówi że raczej dziewczynka, najwyżej bratowej sprezentuję jak by miała chłopa Niebieskie z Lidla a reszta z auchana, i mam jeszcze bluzę z kapturem do śpiochów do kompletu. Bodziaki w auchan po 6 zł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3725.jpg (21,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3726.jpg (19,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3727.jpg (17,9 KB, 15 załadowań)
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:27   #3916
ilkas
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nazeczona Pokaż wiadomość
elllmi - podobało się na zajęciach, ćwiczenia takie podobne na tych na fitnesie tyle że wolniej i nic na mięśnie brzucha wiadomo Takie na wzmocnienie Ogólnie wrażenie pozytywne babeczkę znałam co to prowadzi, ale okazało się, że też jest w ciąży, więc fajnie się złożyło, a babeczki były zarówno takie jak my czyli jak stwierdziłyśmy z Ilkas takie co wyglądają jakby się przejadły ale też takie w mocno zaawansowanej ciąży
Ilkas to ja dziękuję i koniecznie musimy się jeszcze wybrać
oj tak, fajnie było! a to, że prowadząca też jest w ciąży to już w ogóle dodaje tym zajęciom uroku nawet mnie wczoraj dupka bolała po tych ćwiczeniach Ale dzisiaj już jest ok.
Kochana, ja jak coś to mogę w poniedziałek

Co do wózków to w sumie szkoda, że nie mam po kim odziedziczyć bo wtedy nie byłoby problemu z wybrzydzaniem
A tak w ogóle to kiedy kupujecie te wózki?Już, czy trochę później?
Ja myślałam, że tak może gdzieś około listopada?
Stary 2012-08-23, 11:31   #3917
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
OOo to nawet nie wiedziałam że te targi są. A nie wiesz gdzie dokładnie i od której to się zaczyna??
http://www.multiexpo.pl/start/targi-moje-dziecko

ja dziś też się wybrałam do lumpka i stwierdziłam, że w sklepach bd robić zakupy w ostateczności takie cuda tam można upolować prawie za darmo dzis kupiłam spodnie sztruksowe i bluzkę z długim rękawem, za wszystko zapłaciłam całe 4,80
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030182.jpg (46,3 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez badziabadzia
Czas edycji: 2012-08-23 o 11:37
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:35   #3918
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bishonka Pokaż wiadomość
Hejo

ja noszę i to bardzo wysokie
a skończyłam 20 tydzień
nie wiem póki brzuch nie będzie jakiś wielgachny to nie zrezygnuję
wiesz ważne żeby ładnie chodzić a nie się toczyć

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to kiedy kupujecie te wózki?Już, czy trochę później?
Ja myślałam, że tak może gdzieś około listopada?
ale Wam zazdroszczę fitnessu- kurde szkoda,że ja mieszkam daleko od Was byśmy się spiknęły
ja mam koło siebie Klub Altra tam też są ćwiczenia dla ciężarnych może Lubcie wyciągne bo ona mieszka koło mnie

a wózek bede kupować z początkiem grudnia
Stary 2012-08-23, 11:46   #3919
badziabadzia
Zakorzenienie

też bym chętnie pochodziła na fitness.. może podzwonie po okolicznych siłowniach i dowiem się czy gdzieś mają zajęcia dla ciężarnych..
Stary 2012-08-23, 11:47   #3920
ilkas
BAN stały

Cytat:

ale Wam zazdroszczę fitnessu- kurde szkoda,że ja mieszkam daleko od Was byśmy się spiknęły
ja mam koło siebie Klub Altra tam też są ćwiczenia dla ciężarnych może Lubcie wyciągne bo ona mieszka koło mnie

a wózek bede kupować z początkiem grudnia
A to nawet wiem, o której Altrze mówisz moja kuzynka tam na coś chodziła. No tam to ja mam zdecydowanie daleko
Ale jakbyś gdzieś się kiedyś wybierała w stronę centrum, na jakiś basen, albo jeszcze co innego to daj znać !
Stary 2012-08-23, 11:50   #3921
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
http://www.multiexpo.pl/start/targi-moje-dziecko

ja dziś też się wybrałam do lumpka i stwierdziłam, że w sklepach bd robić zakupy w ostateczności takie cuda tam można upolować prawie za darmo dzis kupiłam spodnie sztruksowe i bluzkę z długim rękawem, za wszystko zapłaciłam całe 4,80
O fajnie to możę się wybiorę, w sumie daleko nie mam , a mąż akurat będzie miał dzień wolny
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:50   #3922
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Ilkas - możemy iść w poniedziałek a wózek kupuje nam moja mama, więc w sumie od niej zależy kiedy

marsi11 - ja niedługo będę mieszkała na Stabłowicach ale to też nie Twoje rejony już będę miała do wszystkich i wszystkiego daleko
Stary 2012-08-23, 11:52   #3923
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ilkas - możemy iść w poniedziałek a wózek kupuje nam moja mama, więc w sumie od niej zależy kiedy

marsi11 - ja niedługo będę mieszkała na Stabłowicach ale to też nie Twoje rejony już będę miała do wszystkich i wszystkiego daleko
do marsii będzie blisko
Stary 2012-08-23, 11:54   #3924
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:

eee tam to ja na zadupiu mieszkam
ale powiem Wam,że nie zamieniłabym mojej wioski na żadną inną
cisza spokój i do centrum miasta samochodem 10 minut jadę

ja chodziłam swego czasu na fitness i siłownie do wrocławiskiego aquaparku- tam moja koleżanka prowadzi zajęcia właśnie dla ciężarnych
Stary 2012-08-23, 12:03   #3925
nazeczona
Zadomowienie

GG do nazeczona

Cytat:

ja chodziłam swego czasu na fitness i siłownie do wrocławiskiego aquaparku- tam moja koleżanka prowadzi zajęcia właśnie dla ciężarnych
A właśnie może orientujesz się w ćw w wodzie dla ciężarnych w aquaparku? Gdzie można się zapisywać, czy warto tam iść?
Stary 2012-08-23, 12:06   #3926
ilkas
BAN stały

Cytat:

Ok, to w pon idziemy
No tak...jak się przeprowadzisz to już na Pretficza będziesz miała mega daleko Może wtedy znajdziemy coś innego

Cytat:
eee tam to ja na zadupiu mieszkam
ale powiem Wam,że nie zamieniłabym mojej wioski na żadną inną
cisza spokój i do centrum miasta samochodem 10 minut jadę

a Ty mieszkasz w którą stronę? W stronę zakrzowa, osiedla kiełczowskiego, zgorzelisko czy jeszcze gdzie indziej?
No to jak będziesz się jeszcze wybierać do aqua to daj znać - tam mam samochodem blisko
Stary 2012-08-23, 12:22   #3927
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Hejo

Niektórzy mówią ze w moim stanie to nie wskazane ale przecież nie można popadać w przesadę (moim zdaniem)

Zawsze byłam niskociśnieniowcem ale teraz to usypiam na stojąco a głowa boli mnie notorycznie.
Ja jutro zaczynam 22 tydz i też smigam najniższe jakie mam to 8 cm bo ja krasnoludek jestem ale nie cały dzień bo bym chyba nie wytrzymała juz no i nie che przeciążac kregosłupa. Raczej po 2-3-4 godz. No i lubię bardzo koturny teraz są o wiele wygodniejsze dla mnie w nich to już cały dzień mogę buszowac

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

mykam do kuchni grami się potłuc, dzisiaj kalafiorowa przyznac się, która mi smaka wczoraj narobiła?
a na drugie nalesniki z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną, mmmmmm
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:25   #3928
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

mykam do kuchni grami się potłuc, dzisiaj kalafiorowa przyznac się, która mi smaka wczoraj narobiła?
a na drugie nalesniki z dżemem truskawkowym i bitą śmietaną, mmmmmm
mmm naleśniczkiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiii

Kurde bylam u mojej gin nie bylo jej, ale byla jej prawa ręka recepcjonistka haha pogadalam sobie z nia chwile, mowi ze to normalne ze czasem takie skurcze mam, ze moge sobie czasem nospe wziać,, i ze jak cos by mnie bardziej nie pokoiło to mam dzwonic i przyjsc. Kurde nie robi moja gin usg 3d, no ale trudno...

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-23, 12:39   #3929
aska27adopcje
Zadomowienie

Dziewczynki wropcilam wlasnie z tesco, bylam po klawiature ... obiecalam sobie ze nic wiecej juz nie kupie dla malego, zanim plci nie bede znala, ale pamietam, ze ktoras wklejala 5 cio pak bodziakow po przecenie na dlugi rekawek ... no to oczywiscie poszlam szukac ... niestety nie bylo juz, ale musialam przeciez cos kupic

Dorwalam 3pak pajacykow przeceniony z 39 na 19,5 to ciezko bylo nie brac, kolory neutralne,. wiek 6-9 miesiecy ../. Moze sie ktorejs spodoba to jeszcze bedzie w waszym tesco

Przepraszam, ze takie wzgniecione, ale wyjete prosto z opakowania i od razu obfocone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20120823_123454.jpg (75,4 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez aska27adopcje
Czas edycji: 2012-08-23 o 12:42
aska27adopcje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:39   #3930
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
hej
jeszcze tylko jutro i urlop aż mi się lepiej w pracy siedzi jak o tym pomyśle; tylko głowa mnie boli od wczoraj i nei chce cholera przestać

dzisiaj po przebudzeniu mnie jeszcze bolało i nie mogłam się wyprostować jak szłam do łazienki, ale może to dlatego, że miała pełny pęcherz teraz jest już ok, przeszło

co robiłyście na takich zajeciach? jakieś specjalne ćwiczenia czy coś normalnego? podobało się?

ja też mam zawsze po prawej i też pzred ciążą to miałam

to ja już mam takiego balona, że za cholerę go nie ukryję a jak porównuję z koleżanką i przyszłą bratówką, które mają terminy 2 i 3 dni po mnie, to niebo a ziemia, bo one mają płaściutkie brzuchy a ostatnio mi szefowa powiedziała (która zresztą też jest w ciąży), że za bardzo eksponuję brzuch i powinnam chodzić w luźniejszych bluzkach a małpa jedna jest mniej więcej w tym samym tyg. co ja i jej mniej brzuszek widać i tylk ochodzi i się wypina, żeby ktoś uwagę zwrócił
Co za krowsko!!! A co masz sie swojej ciazy wstydzic?! No nie, oowiedzialabym cos, nie wytrzymalabym
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Nom odpisali;D ale dopiero po weekendzie ruszę tam zobaczyć ten wózek
A mi nie odoisali, a pisalam juz prawie 3 miechy temu
Cytat:
Hejo

Ja nie chodze..... nie widze siebie w szpiljach i zbrzuchem, no i boje sie, ze mi bol plecow powroci. Ale marsi dobrze napisala, poki ladnie chodzisz a nie sie toczysz to nie ma problemu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości