|
|
#121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Cytat:
Strippi, bardzo mnie rozczuliła Twoja Julka ze zdjęciem maluszka
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36064943]Agnusku, nie sprzeczajcie się już Ja tylko nigdy nie umiałam się przekonać do biegania - nie cierpię po prostu. Podziwiam, że biegasz nawet w chorobie. [/QUOTE] Ja też
|
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
Today śliczny masz brzuszek
Marownika nie strasz mnie ![]() Strippi to kiedy następna wizyta? Baobabek ja mam spore piersi ale nic z tej koszuli nie wyłazi, chociaż się tego obawiałam.Tez musze szlafrok kupić, najpierw popatrzę w siciówkach co jest a jak nic taniego nie znajde to zamówię ten z allegro. Byłam rano w Lidlu i kupiłam kilka rzeczy dla maluszka, zestaw body, sztruksy i zestaw sweterków, wszystko w przecenie za grosze. W poniedziałek mam wizyte u mojej gin, ciekwe czy zobaczy siusiaka ja nie będę nic jej mówić że znam płeć
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Mrowinko, też nie lubiłam biegać. Ale któregoś pięknego dnia się przekonałam
Nawet mężula namówiłam. Skakankę też lubię bardzo!No i mam nadzieję, że mamy spokój z kłótnią na następne pół roku
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36064943]
Mogę, tylko po co, skoro wyniki dobre [/QUOTE]No w sumie tak, ale może zawsze mogą być lepsze mój też miał dobre, a i tak sobie kupił
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej toleruję ziaję/aa/fenjalCytat:
fajnie, ze z ciuszkami Ci sie tak udało, u nas na promocjach w lidlu lipa jak zwykle pokaż co kupiłas????
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Dobra, już nie straszę
Cytat:
Ale mój mąż bierze witaminy i minerały, tyle że inne. Zresztą nie ma co szaleć z tymi lekami. Jak ma się udać, to się uda, a jak nie, to i witaminki nie pomogą. |
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
A wracając do końcówki poprzedniego wątku:
strippinie pamiętam już co chciałam... kurcze...ach ta moja pamięć. Fajna ta twoja Julka! A teraz i synek będzie. Zazdroszcze Malensstfo ja na ślub będe chciała sobie zrobić hybrydowe pazurki. Daj znać jak się trzymają za jakiś czas. i za wyniki.aaby gratuluje roweru. Mi się kiedyś udało wygrać encyklopedię =) i na tym koniec. Ale skoro nie biorę udziału w konkursach to jak mam wygrywać. ![]() Tomalinko cieszę się że jesteś zadowolona z wizyty Today_Tommorow fajny brzuszek! Malensstfo coś mi się przypomniało. Moje bliskie kuzynki to blizniaczki. Ich babcia mówiła ich mamie, żeby od urodzenia przypinała im coś charakterystycznego żeby można je było później na zdjęciach rozróżniać. Ale ciocia mówiła- nic nie będę przypinała, ja swoje dzieci zawsze rozróżnię. Dzisiaj dziewczyny mają po 18 lat i jak oglądamy zdjęcia to nikt nie wie która to która...Mimo, że każdy mówi, że były podobne ale bez przesady. strongwomen ciesze się, że ci się podoba. dziękuję za komplement strippi fajne ciuszki! widzę, że jesteś uzależniona od allegro =) ja nie umiem kupować przez internet. Zawsze mi coś nie pasuje... mabi84 brałam tabletki parę lat. Wcześniej @ jak mu się podobało. 24-33 dni. Po odstawieniu przez 2 lata co 28 dni równo. A teraz od jakiegoś czasu znowu różnie. I od kiedy odstawiłam tabletki zawsze dwa dni przed okresem mam krawienia, następnego dnia nic i okres właściwy =)Nie wiem czy to normalne ale tak już mam. Także jutro @ ![]() Nie krzyczcie ale o jakich rurkach mówimy, bo głupio mi było zapytać wcześniej... agnusek22 a ty jesteś pewna, że jesteś chora? Takie trasy biegać. Podziwiam onyks gratuluje samochodu!Nikita... zgodnie z życzeniem otrzymujesz ![]() Wczoraj zrobiłam ognisko na działce i przyszła znajoma z bliźniakami (chłopcy 8 lat). Wygłupiają się, nagle ich mama krzyczy do jednego- "no udusze cie w końcu". A chłopak- Mamuś, ale ja jestem za ładny żeby tak młodo umierać!
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A 4,5km, to żadna trasa wielka, 26minut mi zajeła A poza tym pisałam dlaczego poszłam biegać...Teksty dzieciaków są super!
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje samopoczucie raz lepiej, raz gorzej, mdłości dalej mam, senność mniejsza, ale jest. Ogólnie w upały nic mi się nie chce i bym z domu nie wychodziła. super z ciuszkami, ale Ci się udało ))Kolejna wizyta w 21tyg, tylko nie wiem jak teraz liczyć, tak jak od ostatniej miesiączki 01.03 termin porodu, czy usg 25.02, bo to tydzień różnicy jest. Cytat:
DD Co do allegro, to rzadko się nadzieję na gorsze rzeczy, ale zazwyczaj są super i o wiele tańsze niż w sklepie nawet jak podliczę wysyłkę.
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobre są takie teksty
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Strippi moja gin liczy zawsze od ostatniej @ ale na usg nie ma dużej różnicy, 1-2 dni.
Muszę mieszkanie odkurzyć a mi się tak nie chce ![]() Wklejam zakupy, bodziaki rozm 50-56 za 6,99zł, spodnie rozm 68 za 19,99 i sweterki rozm 62-68 za 19,99. Był też proszek Lovela do białego 2,8kg za 24,99, opłaca się? Dziś jeszcze zamówię na all pościel do łożeczka
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Spędziłam z tymi chłopcami ze 2 godziny i tak mnie na koniec brzuch bolał, że...Nie wiem skąd oni znają takie wyrazy i porównania, ale ich wyobraźnia mnie czasami przerażała =)
Mówią do mojej siostry- zaraz cie zahipnotyzuje i będziesz biegała tu po działce jak rusałka. My na siebie zdziwione, a młody- co się tak dziwicie, nie wiecie kto to jest rusałka? dziewczyny litości Z bliźniakami jest o tyle fajnie, że zajmują się sobą. Ale ci dwaj to mają nadpobudliwość jak nic =) i ciągle gadają... więcej niż ja! agnusek22 ja cie po prostu podziwiam, bo ja jak raz się wybrałam na bieganie to później dochodziłam do siebie przez tydzień. Buty sobie nawet do tego specjalne kupiłam, ale leżą i czekają na lepsze czasy =)
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do proszku to nie wiem, kupiłam go raz i małego wysypało więc wywaliłam, nie używałam więcej, a nie pamiętam za ile go kupiłam ale też jakaś promo była ja prałam w bobasie do pół roku a potem do teraz w bryzie piorę
|
|
#139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie bieganie i w ogóle sport, to lek na całe zło ![]() Cytat:
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) Opłacało się za proszek, ja kupuję jelpa w podobnej cenie i starcza na bardzo długo. No to będę liczyć od ostatniej @, choć u nas różnica to właśnie tydzień czasu. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
mona_ja super rzezy az musze skoczyc do lidla bo kiedys kupilam podkoszulki i sa super to teraz jak jeszcze by byly wzielabym bluzki z dlugim
|
#142 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki?Macie go jeszcze? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A lepsze rzeczy kupuje na promocjach ![]() Cytat:
![]() wow Niezle![]() Cytat:
Cytat:
Nosi to wszystko?Ale dzis wieje, nawet namiot z plazy nam zwiewało ![]() Posiedzielismy do południa i wrocilismy, Seba juz chcial byc tylko noszony i teraz spi Wyspi sie to pójdziemy znowu
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
Bao Bobasa widziałam też w kilku sklepach, nie wiem na jaki proszek się zdecydować i płyn do płukania, my raczej alergiczni nie jesteśmy ale nie wiadomo jak mały będzie reagował na tą chemie.
Strippi pościel taka http://allegro.pl/amy-antyalergiczna...527144553.html kolor Gold India Metkaa w naszym Lidlu dla chłopców było jeszcze sporo rzeczy i to w tych najmniejszych rozm.
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Agnusek dokładnie, wieczna niedziela
![]() Bao ja tez się nie umiem sh odnaleźć ![]() Mrowinko potwierdzam, ze wszystkie Dawidy to urwisy ![]() Mona super zakupki, też będę szła do Lidla po takie tylko kupie na 74 to będzie na zimę dla małej, bo teraz ma za dużo tych ubranek. Ja chwalę sobie lovelę. Dziecko śpi, mieszkanie posprzątane, obiad ugotowany, zaraz sie polenię i poczytam sobie gazetkę a potem jak mąż skończy się uczyć to pójdziemy na rodzinny spacerek
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() jestem odebrałam wyniki, nieco lepsze ale muszę iść do endo.... prywatnie bo na nfz czeka się pół roku
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu u mnie rok sie czeka, też była prywatnie
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak myslalam ze od rana produkcja postow juz leci
ide poczytac.Tak wogole to Czesc
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nic dla Emilki sama nie kupiłam nie rozczulają mnie te dziecięce ciuszki więc pewnie mi łatwiej Ale właśnie prasuję ubranka i widzę, że niewiele mam tych w najmniejszym rozmiarze- chociażby 56.... więc albo coś dokupimy, albo mamę Hani poprosze o odsprzedanie, bo podobno Hania już wyrasta z rozmiaru 0-3 a tego mi właśnie brakuje.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz lece luknac!
Czesc!! Boze ale sie wnerwilam, zaswiadczenie o niekaralnosci nadal nie zrobione, musze po raz 4 wypelniac. mam dosyc niekompetencji urzednikow~!!!!!!
|
|
|
|
#150 | |
|
Konto usunięte
|
I Adriany
![]() Cytat:
Ja się zastanawiam, czy za jakiś czas nie powtórzyć badań hormonów i nie pójść z wynikami (oczywiście też prywatnie) do endokrynologa. Na pewno się lepiej zna niż ginekolog i może zauważy coś, czego moi lekarze do tej pory nie zauważyli. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

I mimo to, ze jestem przed @ i powinnam miec teraz najgorsze stadium PMS to jest pieknie, nie klocimy sie, chodzimy na spacery jakbysmy sie poznali dopiero wczoraj. 
ja mam po synku 3 sztuki, dokupiłam tylko cienki szlafrok bo mam z frotty tylko
wykończę się przez te temperatury
mi ostatnio koleżanka co ma jakieś wtyki w outlecie nabrała kilka siat ciuchów z H&M dla małej i Kubusia, zapłaciłam ok 50 zł za wszystko - nowe z metkami, pełno legginsów, bluzek, spodni rurek, sukienki

[/QUOTE]
mój też miał dobre, a i tak sobie kupił 

za wyniki.

) i po córkach koleżanki - więc te już ładniejsze, ale nie wszystkie w moim stylu i wątpię czy kiedykolwiek je Emilce założę...... mam jeszcze plan odwiedzić ciucholand - liczę że uda się coś fajnego wytropić