|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
aska27adopcje ale śliczne
Też miałam nic nie kupować bo płci nie znam, ale zakupy w Lidlu zaliczyłam, bo Ktoś tu kusił :P to i może do Tesco zajrze
|
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde dziewczyny- mój kostium kąpielowy przypomina pokrowiec na motor.... z przyczepką ![]() nie wiem czy będę się wogóle kąpać, jak ja wyglądam kuźwa...
|
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie chodze na szpilkach bo od poczatku nie najlepiej sie czulam w ciazy, brzuch mnie bolal codziennie wiec wolalam nie ryzykowac
teraz sie niby juz lepiej czuje ale jak bede chodzic to i tak w nizszych ![]() dziekuje w imieniu corci
|
#3934 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mowiac o kocykach, butelkach, smoczkach i innych ☠☠☠☠☠☠☠ach ... Pozneij zrobie liste i jak ktos cos bedzie chcial kupic, to chyba bede liste dawac ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Myslalam o bikini ale moich cyckow nie zmieszcze chyba juz w zadne, wiec zostaje mi taki jak dla starych babek ![]() Nie wiem dlaczego mi sie tak kojarza 1 czesciowe ![]()
|
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednoczęściowy wygląda dramatycznie |
|
|
|
|
#3936 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
U mnie w Lidlu i Biedrze przez tydzień leżą rzeczy o których dziewczyny pisały że rano się rozeszły ![]() Lista to jest dobry pomysł, zbieram się do tego...ale jej długość może być porażająca
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zbieram się do Magnolii z koleżanką połazić po sklepach. Może coś upoluję Wpadnę do Was wieczorkiem |
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojk to z Biedronka masz farta, bo 30 sierpnia maja byc disnejowskie bodziaki ... to moze ja sie tam do Ciebie wybiore, skoro tyle leza, bo u mnie to napewno znikna zaraz z rana
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo proszę ![]() w Magnoli koniecznie zjedz sobie mrożony jogurt z owocami i powiedz czy coś ciekawego jest- ja muszę się wybrać do cubusa bo tam dzieciowe ciuszki są w dość dobrej cenie |
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi bo te kostiumy dla ciezarnych sa okropne, nie wiem kto to cos zaprojektowal, duzo ladniej kobiety ciezarne w bikini wygladaja. Ja przed ciaza kupilam sobie ideakne bikini, zainwestowalam u mnie w sklepie i musi poczekac do przyszlego lata. No, na urlopie mamy jedno wejscie do terma bani to tam zaloze plus moje rozowe pareo bo i tak nie bede sie kapac.
Marsi a wy jutro juz lecicie? Zazdroszcze
|
#3941 |
|
Przyczajenie
|
Ja mieszkam na Zielonym Romanowie, także to już prawie nie Łódź i zakupy robie w Aleksandrowie. Biedronkę mam przez ulicę także jak coś mogę kupić więcej
Ale serio u mnie w Biedronce zdarza się że ten towar z gazetki jeszcze przeceniają bo nie schodzi. Osiedle bardzo fajne dla dzieci, bosika, place zabaw, jest gdzie wyjść na spacer Mieszkamy tu prawie półtora roku i jesteśmy zadowoleni, odczuliśmy tylko wzrost ceny paliwa ![]() Wcześniej wynajmowałam mieszkanie na Lutomierskiej to dramat, wychodzisz i ulica, ale za to wszędzie blisko |
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie jest w tych termach achh... jak bylismy w styczniu z moim tżtem to kazałam mu wyjść z wody na śnieg i mu robiłam zdjęcia hahaha, robiłam mu te zdjęcia i skakałam tak było zimnoo ja chyba zaczne też od września chodzić na basen hmmm.. chociaz troche boje się o te infekcje ;/ no i kostiumu nie mam za bardzo, w tamtym roku kupilam sobie bielizne w cętki i to mi sluzylo jako kostium bo w sumie tak wygląda
|
|
|
#3943 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ok, obadam sprawę i dam znać
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Zaluje, ze nie bede mogla w ogole skorzystac, ale przynajmniej nogi pomocze
![]() Czytam teraz ksiazke o historii Rosji i tak mi sie spodobalo imie Borys. Wpadlo mi w oko i nie chce wypasc
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podoba Tyberiusz, Tybek.. jeju no w tamtym roku bylam na praktykach i był taki dzieciaczek taki ładniutki i Tybuś do niego mówiłam Mój TŻ bał się iść na najdłuższa i najszybszą rurę
|
|
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak sobie teraz pomysłałam,że może kiedyś do mnie wpadniesz jak masz rodziców tak blisko? mam nadzieję,że do końca roku wprowadzę się do swojego domu jak zdażymy z wykończeniówką ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
Bruno też mi się podoba ale TZ mówi,że gejowe hehehe ten co Arielka wymyśliłmy pozostajemy na razie przy Leonardzie
|
||
|
|
|
#3947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bylam w szoku, ze moj TZ rozrzutnik zaproponowal uzywany wozek. Ale chociaz w tej kwestii sie zgadzamy ![]() Cytat:
Ale moze poczytaj tu: http://forum.trojmiasto.pl/GDZIE-USG-3D-t18871.html |
||
|
|
|
#3948 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dlatego zastanawiam się na pójściem na zwolnienie po urlopie
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Ojacie mors,haha.
Mi sie podoba Tymoteusz, Tymek, ale juz pisalam, moj byly z ktorym do tej pory mam kontakt ma tak na imie i jeszcze by se cos pomyslal:p
|
#3950 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dziękuję bardzo za zaproszenie, pewno, że chętnie wpadnę Zgadamy się jak już się ze wszystkim uporacie ![]() A ja wciąż czekam, bo koleżance w pracy się przedłużyło o już chcę jechać !
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
znowu jest taka debilna pogoda
rano zimno było, ubrałam spodnie w których się zapnę (zdaniem TŻta "cipówki" ) teraz nie dość, że ciepło to jeszcze podczas siedzenia za biurkiem mnie gniotą w podbrzusze wkurzylam się, poszłam to lumpka, kupiłam za grosze krótkie spodenki i git. Nawet nie walą
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cipówki hehe mój Tz się śmieje,że jak laska ma leginsy i jej się wrzynają to się robi odwrócone logo McDolnads |
|
|
|
|
#3953 |
|
BAN stały
|
aha, a tak w temacie imion. Wiecie co mój mąż wymyślił? Jak będzie dziewczynka to powiedział, że będzie Adela i koniec kropka !! hmm....
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile będzie siusiak |
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle dla chłopców jest tyle fajnych imion, a dla dziewczynek to nie ma jeszcze takiego które by mnie tak mocno zachwyciło. Cytat:
ale później idę spotkać się z ludźmi ze studiow, to im niespodzianke zrobię jak zobaczą brzuszek Kurde, ja to dla siebie w lumpku nigdy jeszcze nic nie znalazłam;/ cholerka;/ jeszcze pies bąka puścił i uciekł wrrrrrrrrrrrrrrrr to śmierdziel jeden
|
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Eff zdrówka dla córci i nie martw się zbytnio, na pewno mała szybko wyzdrowieje Ja zaś leżę od rana. Dziewczyny, które łykają końskie dawki magnezu, macie jakieś problemy żołądkowe? Bo ja zawsze podatna byłam na wszelkie skutki uboczne i chyba jednak będą u mnie przeboje z tym magnezem. No, ale trudno, ważne żeby Maluszkowi pomogło ![]() A na obiad bym dzisiaj zjadła mielone i marchewkę z groszkiem na gęsto |
|
|
|
|
#3959 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może za 2 tygodnie będe mogła potwierdzić córeczkę ![]() A ja miałam mało przyjemny sen. Że oprócz 1 dziecka, urodziłam jeszcze drugie, ale takie malutkie, chudziutkie strasznie, przypominające bardziej jakiegoś potworka czy kosmitę. Lekarz powiedział, żebym sie nie przejmowała, bo często rodzi się takie dodatkowo, ale ono zniknie (czy jakoś tak) Wynikało z tego, ze to "dodatkowe" dziecko powstawało z "nadmiaru materiału" na 1 dziecko ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36062983]Bexy w smyu nie znajdziesz, tu masz stronę: http://bexa.firmy.net/ możesz dzwonić (odbierają od razu ) i spytać, gdzie blisko siebie masz wózki Teraz mają piękną serię bexa paris Mi sie Paris nie podoba. takie jakieś smutne i bure I to pikowanie kojarzy mi sie typowo jesiennie (nie wiem czemu).Jej, ale mam od wczoraj napięty brzuch - skórę albo tak zaraz pod skórą. Już nie wiem jak siedzieć
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:57.

Też miałam nic nie kupować bo płci nie znam, ale zakupy w Lidlu zaliczyłam, bo Ktoś tu kusił :P to i może do Tesco zajrze

Wpadnę do Was wieczorkiem 

Gin mnie zmartwił, że pewnie dopiero za 5 tyg. będzie miała robione. Zastanawiam się czy nie skoczyć do 3miasta na usg 3d/4d, tylko dziewczynki z Gdańska, Gdyni, doradźcie gdzie najlepiej się umówić.