![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pomoc
dana, przykro mi, że masz taką sytuację, w ogóle straszne jest patrzeć na biedę
![]() Ja, co prawda, raczej nie pomogę, mam za małe dziecko,żeby ciuchy po nim Ci się przydały.Piszesz też ,że jesteś bardzo wysoka, a ja mam tylko 170cm wzrostu,więc z moich rzeczy też raczej nic się nie przyda.Tak jak dziewczyny pisały, napisz też na forum szlachetnej paczki,ja tam paru osobom już zadeklarowałam pomoc (tylko czasu brak na wysyłkę na razie ![]() ![]() Głowa do góry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Dlatego mam nadzieję, ze znajdą się jeszcze jacyś ludzie,ja chwilowo nie mogę, bo obiecałam już innym i z tego muszę się wywiązać...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Bardzo mi miło że są osoby co interesują się moją sytuacją Te co mnie wsparły i Te co proszą w moim imieniu ,dziękuję bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
daana32
napisz mi proszę na pw jakie ubrania by Cię interesowały, w sensie szerokość w pasie, długość. Mam trochę i chętnie się pozbędę. Dodatkowo środki czystości też się jakieś znajdą ![]() Pozdrawiam ciepło |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zadomowienie
|
napisz cos jeszcze wiecej o Was
![]() ale nie ukrywam ze chcialabym wiedziec cos wiecej
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Piszę bo chciałam się zapytać o coś ,morze to trochę dziwne pytanie ale spróbuję . Czy dziewczyny macie morze zbędny koszyczek wielkanocny w dobrym stanie,mój to już w tym roku chyba nie da rady,próbowałam pazłotkem poowijać ale nic nie daje,rączka też naderwana.I jeszcze jak by Któraś z Was dziewczyn morze czajnik miała zwykły do gotowana na kuchence,ja mam rądelek ale lada dzien chyba sie urwie,bardzo bym prosiła jak by sie znalazło ,proszę dać znać.dziękuję.
ała |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Serdecznie podziękowania dla dziewczyn które mi pomogli,były cztery każdej jestem bardzo wdzięczna co dla mnie zrobili ,jednej osobie szczególnie miło mnie zaskoczyła,ale dla mnie każda pomoc jest ważna mała czy większa,dziś przyszły zeszyty nie wiem od kogo,dziękuje,są osoby co wolą pozostać anonimowe chyba ,są też osoby co obiecują pomoc a potem nic .Do świąt nie wiele zostało z tych paczuszek co otrzymałam świąt nie wyrobie,ale na pewno nas pod ratowały,trochę też miałam opłat i dokupuję cały czas opał a jest drogi,a palić muszę bo zimno.Jedna osoba obiecała jeszcze pomoc morze będzie o nas pamiętać na święta akurat coś będzie.
Proszę morzę ktoś co ma lepsze życie jeszcze na pomoże jakoś spędzić te święta, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
![]()
Witaj!
Weszłam tutaj dzisiaj i jeśli nadal Twój apel pozostaje aktualny, chciałabym Ci pomóc. Mam tylko jedną prośbę. Wyjaśnij skąd w tak ciężkiej sytuacji materialnej masz dostęp do komputera, internetu, skanera?To mnie lekko razi, zwłaszcza, że odpisujesz szybko, czasem kilka razy dziennie, tak jakbyś sprzęt wraz z dostępem do netu miała w domu. Czekam na Twoją odpowiedź i pozdrawiam ciepło. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Najlepsze życzenia na święta Wielkanocne dla Wszystkich co mi pomogli ,dzięki którym spędziłam miło święta,dziękuje,jestem też wdzięczna osobą co mieli dla mnie dobre słowo to też wiele znaczy,dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
To podaj tą fundację, ,a ciebie wszyscy znają ,nie masz sie czego czepjać .
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się nad tym zastanawiałam. Rozumiem że są rózne sytuacje życiowe,ale jeśli kogoś nie stać na to aby kupić sobie ubrania np.w lumpeksie za przysłowiową złotówke,lub mydło,jakim cudem stać go by mieć w domu komputer,skaner,a w dodatku opłacać comiesiąc internet. Znam wiele naprawde ubogich rodzin,i w żadnej z nich nie było stałego dostepu do komputera i internetu,bo te rodziny poprostu sprzedały te sprzety by miec na najpotrzebniejsze wydatki
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez ta wizazanka nie ma 1000 postow na liczniku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę wyobraźni dziewczyny.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.