Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 10:48   #151
maffash
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

http://justynalbien.blogspot.com/ < ja moge też polecić Justynę, która wstawia na swojego bloga tutoriale
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:56   #152
Patalus
Zakorzenienie

cześć Wam
u mnie ten post z lumpeksowymi zdobyczami w końcu
Stary 2012-08-23, 10:59   #153
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
cześć Wam
a ja dzisiaj sie wybieram do sh, dawno tam nie bylam , a ze w moim sh sprzedaja wszystko, to moze znajde takie biurko w starym stylu
Stary 2012-08-23, 11:02   #154
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj sie wybieram do sh, dawno tam nie bylam , a ze w moim sh sprzedaja wszystko, to moze znajde takie biurko w starym stylu
Fajnie, u mnie sporo SH, ale oczywiście jakoś w żadnym nic szczególnego. Ostatnio kupiłam takie spodnie khaki czy bóg wie co to za kolor ale podoba mi sie , no i parę bluzek na krótki rękaw póki lato jeszcze trwa. Ale w jednym to ceny jak w normalnym sklepie. Patrze na sweterek a tam 22 zł no i żeby to jakiś mega markowy ale jakaś zwykła metka.
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:02   #155
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Hej
dzisiaj to sobie pospalam

No to współczuję, nie nosiłam a powinnam ;/ bo mam krzywe zębiska na dole i jeden na górze ale musiałabym ze 2-3 zęby wyrwać :/ boję się jak cholera
Wyrywanie nie boli. Ja musiałam wyrwać dwie czwórki na górze.
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:07   #156
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Karolcia poprawiłam link.

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś przytuli mam całe plecy w alergicznej wysypce, najbardziej na ramionach. Skóra mnie piecze i swędzi. Jakby mi ktoś kaszę pod skórę wysypał...obawiam się że to na roztocza i nic nie pomoże muszę do derma się zapisać...
może wapno wypij na poczatek
Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Chwilę mnie nie ma, a Wy naspamowałyście już 4 strony w nowy wątku...

Aaaa ja jutro mam MEGA sesję - z dwoma fotografami, z którymi od dawna chciałam coś sklecić, całkowicie moje autorskie pomysły wszystkiego, a do ogarnięcia będę mieć 6-7 modelek i 7 godzin sesji na to jestem tak podjarana i nie mogę się doczekać, że nie wiem czy dziś usnę w końcu będę mogła zrealizować większość moich sesyjnych pomysłów, które mi się w głowie zbierały już od paru miesięcy
Wow gratuluję i trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
wystroiłam się , wymalowałam i jestem gotowa na podbój sklepów
a znając życie to nic nie kupie - też tak macie, że jak się nastawicie na jakies większe zakupy to potem sie okazuje, że w sklepach nie ma kompletnie co kupić??

a jak wrócę to muszę maliny z działki zerwać i na sok postawić
O nienawidzę tego jak mam kasę to nic mi się nie podoba
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
teoretycznie wszystko ... w tym biurze panuje taka zasada, że jak kogoś nie ma (jest na urlopie a mnie nie było teraz 3 dni) to wszystkie złe rzeczy są winą tego kogo nie było (bo to pewnie ja zrobiłam). Jak nie ma innej osoby to wina jest zwalana na tego kogo nie było..

Koleżanka wczoraj do mnie dzwoniła i mnie 'przygotowała', że dostane ochrzan. Powiedziałam jej, że ma 'szukać innego winnego' ... Ciesze się, że mam tam umowe tylko do 7 września.
Oj współczuję atmosfery
Cytat:
cześć Wam
To lecę oglądać

Nie wiem o czym dziś napisać
Wyjęłam wczoraj wszystkie swoje spodnie z szafy ma 50 par aż się przeraziłam myślałam że mam 30 muszę je przymierzyć i te które sie nie nadają na strych wynieść
Stary 2012-08-23, 11:09   #157
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
u mnie też jest lump z meblami, ale nigdy tam w sumie nie wchodziłam, może też powinnam

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Nie wiem o czym dziś napisać
Wyjęłam wczoraj wszystkie swoje spodnie z szafy ma 50 par aż się przeraziłam myślałam że mam 30 muszę je przymierzyć i te które sie nie nadają na strych wynieść
o matko, ile spodni ja mam chyba z 10 i w połowie nie chodzę
Stary 2012-08-23, 11:15   #158
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Konkurs Joko ruszył Może któraś będzie chciała spróbować, bo nie trzeba żadnych specjalnych umiejętności
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:34   #159
ineczka7
Zadomowienie

"jak wygląda szczyt Orlicy" buahahahahahaha, Orlica, poskładałaś mnie totalnie, poryczałam się ze śmiechu D
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:44   #160
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
witam

Trust przypomnij mi jak poradziłaś sobie z tym wysypem na czole ja mam takie niespodzianki na czole już prawie miesiąc i za cholerę nie mogę się tego pozbyć pomóżcie
Używam Brevoxylu na noc

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość

Tak się zastanawiam nad tym i może po prostu komisja konkursowa była na tyle leniwa, że nie sprawdzała kwalifikacji dziewczyn zgłaszających się [w sumie ile to by było roboty, tak każdego sprawdzić, a i wyniki nie zawsze miarodajne], tylko polecieli po najprostszej linii oporu czyli oceniali jedynie dostarczony materiał zdjęciowy?
A jak było to określone w regulaminie konkursu? Był punkt jasno mówiący o tym, że osoby z danym wykształceniem czy pracujące w zawodzie nie mogą uczestniczyć?
W zgłoszeniu należało opisać swoje doświadczenie z wizażem. Ogółem w regulaminie nic na ten temat nie ma, ale o ile pamiętam plakat i reklamę w Glamour to jednak był to konkurs dla amatorek wizażu. No nic, będzie jak będzie

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 11:58   #161
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
"jak wygląda szczyt Orlicy" buahahahahahaha, Orlica, poskładałaś mnie totalnie, poryczałam się ze śmiechu D
Przepraszam?
Pretensje proszę kierować do ciekawskiego googlującego - co tam, że zapewne miał na myśli najwyższy szczyt w Górach Orlickich
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:07   #162
cudawianki
Raczkowanie

Dzień dobry. Dziś byłam na przedostatnich jazdach. Egzamin już w poniedziałek. Coraz większego stresa mam

Cytat:
Napisane przez anehu Pokaż wiadomość
witam dziewczyny
wystroiłam się , wymalowałam i jestem gotowa na podbój sklepów
a znając życie to nic nie kupie - też tak macie, że jak się nastawicie na jakies większe zakupy to potem sie okazuje, że w sklepach nie ma kompletnie co kupić??

a jak wrócę to muszę maliny z działki zerwać i na sok postawić
Ja tak zwykle mam. Chcę coś kupić to nic mi się nie podoba. A jak niczego nie potrzebuję to wszystko jest w moim stylu. Tyczy się to zwłaszcza butów.

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Aparat ortodontyczny
Po kazdej wizycie u ortodontki strasznie bolą mnie zęby. Raz bardziej raz mniej, ale teraz to jest straszliwy ból. Pół nocy nie spałam, a tabletki nie pomagają.
Przez najbliższe dni będzie dieta, bo nie jestem w stanie jeść. No chyba, że jogurty
Też miałam aparat, ale chyba miałam wielkie szczęście, ponieważ bardzo mało mnie bolało. Zwykle jeden, dwa dni po wizycie.
Stary 2012-08-23, 12:09   #163
maffash
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Fajnie, u mnie sporo SH, ale oczywiście jakoś w żadnym nic szczególnego. Ostatnio kupiłam takie spodnie khaki czy bóg wie co to za kolor ale podoba mi sie , no i parę bluzek na krótki rękaw póki lato jeszcze trwa. Ale w jednym to ceny jak w normalnym sklepie. Patrze na sweterek a tam 22 zł no i żeby to jakiś mega markowy ale jakaś zwykła metka.
Cytat:
u mnie też jest lump z meblami, ale nigdy tam w sumie nie wchodziłam, może też powinnam
W moim jednym sh jest wszystko Meble, telefony, kosmetyki, agd, dorabiają klucze nawet xD
Stary 2012-08-23, 12:13   #164
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36064164]Aaależ mi się miło zrobiło
Joko chce zorganizować konkurs na manicure, zapytali, czy będę ich "niezależnym ekspertem", tzn. czy wybiorę później 5 zwycięskich prac Czuję się doceniona ^^[/QUOTE]
Czad
Cytat:
Może jakieś fajne biurko w stylu vintage na toaletkę ???
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
W zgłoszeniu należało opisać swoje doświadczenie z wizażem. Ogółem w regulaminie nic na ten temat nie ma, ale o ile pamiętam plakat i reklamę w Glamour to jednak był to konkurs dla amatorek wizażu. No nic, będzie jak będzie
Hehehe, doświadczenie - duże.
Cytat:
Napisane przez cudawianki Pokaż wiadomość
Ja tak zwykle mam. Chcę coś kupić to nic mi się nie podoba. A jak niczego nie potrzebuję to wszystko jest w moim stylu. Tyczy się to zwłaszcza butów.
A ja najczęściej nic nie mogę znaleźć w sklepach. Nie podoba mi się panująca moda najczęściej. Kończy się zakupami na Allegro albo ebayu.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:19   #165
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Próbowałaś odczulania? Moja siostra miała i pozbyła się tego.
jestem odczulana od 3 lat
Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Melduje się w kolejnej części i jak sobie pomyślę, że mam iść dzisiaj do pracy na 14:00 .. i się kłócić pół dnia to aż mi się nie chce ... O_o
no zaje... super atmosferę masz w pracy. Normalnie jak u mnie w klasie, wiecznie spiny do mnie bo mam swoje zdanie i nie boje sie dziewczyny dresa.
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;36063420]Wapno jest odczulające, może pomoże Mam nadzieję, że szybko przejdzie[/QUOTE]
piję, piję

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36064164]Aaależ mi się miło zrobiło
Joko chce zorganizować konkurs na manicure, zapytali, czy będę ich "niezależnym ekspertem", tzn. czy wybiorę później 5 zwycięskich prac Czuję się doceniona ^^[/QUOTE]
gratuluję
ale...ej...no ale ja nie mam żadnego lakieru z ich firmy, jakos mnie jeszcze nie zauważyli i nic nie zaproponowali, a sama nie kupuję lakierów po 10-12zł bo za te pienądze zajdę do domu busem i wrócę.
Poza tym, dlaczego na zdjęciu są lakiery ORLY?
szoda, chciałam wziąść udział...

mało w nocy nie zeszłam na zawał jak coś mi zaczeło szeleścić za szafa. Chyba mam mysz!Nie wiem jakim sposobem, mój dom jest piętrowy, a ja mieszkam na samej górze uciekłam spać do pokoju siostry

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-08-23 o 12:24
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:29   #166
BeautyCandy
Raczkowanie

u mnie na blogu serum z Clinique

4.1o - Dior Nude Shimmer Instant Illuminating Powder
BeautyCandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 12:32   #167
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
j
gratuluję
ale...ej...no ale ja nie mam żadnego lakieru z ich firmy, jakos mnie jeszcze nie zauważyli i nic nie zaproponowali, a sama nie kupuję lakierów po 10-12zł bo za te pienądze zajdę do domu busem i wrócę.
Poza tym, dlaczego na zdjęciu są lakiery ORLY?
szoda, chciałam wziąść udział...

mało w nocy nie zeszłam na zawał jak coś mi zaczeło szeleścić za szafa. Chyba mam mysz!Nie wiem jakim sposobem, mój dom jest piętrowy, a ja mieszkam na samej górze uciekłam spać do pokoju siostry
Też nie mam żadnego lakieru Joko wiec lipa

Myszy potrafią po ścianach chodzić a teraz zbliża się jesień więc szukają miejsc do przezimowania dwa lata temu para mi się do pokoju przywędrowała
Stary 2012-08-23, 12:42   #168
BeautyCandy
Raczkowanie

szkoda, ze mozna uzyc tylko lakierow Joko...

Stary 2012-08-23, 13:09   #169
Malwina_89
Zakorzenienie

Nie wierzę... Nie było mnie jedno popołudnie, a tu nie dość, że nowy wątek już, to jeszcze tyle zapisałyście Przy Was nie opłaca się mieć życia osobistego

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:11   #170
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Ostatnio miałam podobną przygodę. Siedze sobie wieczorkiem, przygaszone światło, cisza, a tu mi nagle coś szeleści. Słysze wyraźnie, że głos dobiega z takiego pucharu na wiszącej półce, w którym trzymam suszone kwiaty. Okazało się, że wielki konik polny czy tam cykada, taka zielona wlazła Trochę miałam problemów, żeby ją wygonić, bo wlazła za komodę, ale potem znalazłam ją na firance, więc zabrałam i wyniosłam na balkon

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:20   #171
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Używam Brevoxylu na noc
dzięki, a jakieś rady

Cytat:

Myszy potrafią po ścianach chodzić a teraz zbliża się jesień więc szukają miejsc do przezimowania dwa lata temu para mi się do pokoju przywędrowała
ja też nie mam lakieru joko a myszki to po ścianach, firankach, rurkach itp.
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:25   #172
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
dzięki, a jakieś rady
Cieniutka warstwa na cały obszar z zaskórnikami (czyli np. całe czoło), nałożona na czystą, umytą skórę. Odczekać godzinę i nałożyć na całą twarz krem mocno nawilżający. A jak zacznie Ci się skóra łuszczyć, to odłożyć Brevoxyl na 2-3 dni i natłuszczać.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Stary 2012-08-23, 13:33   #173
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Cieniutka warstwa na cały obszar z zaskórnikami (czyli np. całe czoło), nałożona na czystą, umytą skórę. Odczekać godzinę i nałożyć na całą twarz krem mocno nawilżający. A jak zacznie Ci się skóra łuszczyć, to odłożyć Brevoxyl na 2-3 dni i natłuszczać.
super to chyba jest bez recepty - tak mi się zdaje może on w końcu pomoże
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:37   #174
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Cytat:
trochę w sumie niekonsekwencja, skoro od nas wymagają pokazania ich lakierów,a sami umieszczają zdjęcie innej firmy

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ostatnio miałam podobną przygodę. Siedze sobie wieczorkiem, przygaszone światło, cisza, a tu mi nagle coś szeleści. Słysze wyraźnie, że głos dobiega z takiego pucharu na wiszącej półce, w którym trzymam suszone kwiaty. Okazało się, że wielki konik polny czy tam cykada, taka zielona wlazła Trochę miałam problemów, żeby ją wygonić, bo wlazła za komodę, ale potem znalazłam ją na firance, więc zabrałam i wyniosłam na balkon
miałam kiedyś ogromnego konika polnego na karniszu prałam firanki i widocznie się przyczepił

wow, wczorajsza super agencja Syis jednak poszła po rozum do głowy i NA POCZĄTEK nawet mi coś wyślą. niech spadająąaaa, nie będa na mnie zarabiać, niech sie wypchają swoimi produktami. A napisałam, że taka forma współpracy mnie nie interesuje, a przeciez" ja nie musze nic robić tylko wstawię baner z linkiem"

byłam u babuszki i najadłam się pierogów

Edytowane przez Czarna Orchidea
Czas edycji: 2012-08-23 o 13:48
Czarna Orchidea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:39   #175
onemorepanda
Raczkowanie

Dziewczyny, mam pytanie. Dopiero zaczynam przygodę z blogowanie, więc jeszcze nie łapię jak to działa.
Jak oglądam swojego bloga (jestem zalogowana) to nie widzę opcji: dołącz się do witryny. Czy inni ją widzą, czy trzeba ją jakoś aktywować?
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 13:43   #176
BeautyCandy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onemorepanda Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie. Dopiero zaczynam przygodę z blogowanie, więc jeszcze nie łapię jak to działa.
Jak oglądam swojego bloga (jestem zalogowana) to nie widzę opcji: dołącz się do witryny. Czy inni ją widzą, czy trzeba ją jakoś aktywować?
musisz dodać gadżet 'obserwatorzy' na bloga... układ -> dodaj gadżet

Edytowane przez BeautyCandy
Czas edycji: 2012-08-23 o 13:45
Stary 2012-08-23, 13:50   #177
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez BeautyCandy Pokaż wiadomość
musisz dodać gadżet 'obserwatorzy' na bloga... układ -> dodaj gadżet
Okej, udało się. Super, dziękuję
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:01   #178
smakowanie
Rozeznanie

Cytat:
cześć Wam
fajne rzeczy muszę się Wam pochwalić, że sama zgarnęłam dziś ciepły, jesienny płaszczyk new look w odcieniu pięknej, pistacjowej zieleni - za 10 zeta
smakowanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:01   #179
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrywanie nie boli. Ja musiałam wyrwać dwie czwórki na górze.
Ale dłutowanie, które mnie czeka, już będzie bolało - po.

Byłam dziś u dentysty - po znieczuleniu boli jak cholera, a dodatkowo dowiedziałam się, że ostatnia ósemka nie ma się gdzie zmieścić i trzeba ją zdłutować. A tak strasznie boję się dentysty
Cytat:
Czemu musiałam się na niego uodpornić
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:01   #180
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Pakuję się i zaczęłam od kufra, zgłupiałam co mam jeszcze brać Nie znam Sephorowych kosmetyków, więc zabrałam 3 palety cieni i inne pierdółki, które mogą mi się przydać, ale nie wiem co jeszcze, hmmmm...

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości