|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
![]() Idę zaraz CIę przylukam ![]() haha Cytat:
spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha i Marietta mi się podoba też i Antosia, ale Antosia mojemu TŻtowi nie bardzo, zresztą Marietta też nie, no to Patrycja niech będzie na razie Ja to nerwusek jestem, przed wczoraj takiego doła miałam, i wogóle, TŻ chciał aż jechać do rodzinnego domu i mi to w sms napisał! to ja szybko wszystkie ciuchy mu spakowałam i baj baj! no ale jak przyjechał to już było ok
|
|
|
#3992 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wygodniej o wiele, bo obok rozkładasz kocyk, ręcznik i spokojnie dziecko wycierasz, smarujesz, ubierasz. Cytat:
Ale blokuje się prościutko. Cytat:
Cytat:
ale ładne, ja ich ciuszki też lubię Cytat:
Czytam, czytam... "ja wyglądam jak kuźwa" i nie łapię o co chodzi ![]() Cytat:
i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją ![]() Cytat:
http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/110458.jpeg taki... z klasą Brawo ![]() Cytat:
mnie z męskich tez mało, jakby nagle fiutek urósł (ponoc w przyrodzie nic nie ginie, jak Djerba straciła, to ja logicznie powinam zyskać ) to by był Pawełek.Cytat:
![]() Pojechałam do oszołoma, mam 2 pary melutkich rajstopek i majtki i skarpetki dla mnie - wiecie co? uwielbiam kupować majciochy i skarpety zawsze mi się wydaje, że mało mam Oglądałam w ccc buty na zimę, spodobały mi się takie - i mam dylemat ![]() http://ccc.eu/public/katalog/medium/...9780004sur.jpg tylko te, któe ja chcę, są na koturnie i 139 bodajże kosztują, albo takie: http://ccc.eu/public/katalog/medium/...5540005sur.jpg - 279, ale chciałam w innym kolorze, nieco jaśniejszy, zimny, taki... szarawy? |
|||||||||
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale Ciebie to podziwiam że taka wojownicza jesteś i dobrze im powiedziałaś ![]() Ja to jestem taka durna że jak się wścieknę to mi język z gęby ucieka i nie umiem się pokłócić ;/ |
|
|
|
|
#3995 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Imię Adela podoba mi się ![]() Ja dziś poszalałam w kuchni, zrobiłam cebularze, a teraz piekę warzywa i jakieś mięcho dla męża. Co ja w nocy zrobiłam ![]() Zdjęłam spodnie od piżamy bo mnie gniotły i tak poszłam spać. Rano obudziłam się z nałożonymi spodniami, ale jak Nie dość że na lewo, to jeszcze tyłem na przód Nie wiem kiedy je ubrałam...
|
|||
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36070427]
A ja wczoraj wymysliłam Polę, ale... koleżanka od razu mi napisała, że 2 znała któe umarły i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją ![]() http://ccc.eu/public/katalog/medium/...9780004sur.jpg [/QUOTE] Pola też nam się podoba fajne te buty, też musze zacząć oglądać bo przecież z moim rozmiarem to zaraz wykupią :[
|
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36070427]Zbędny wydatek. DUUUUŻE, dość wysokie (156cm mam - niewygodnie przy tym jak szlag,w szpitalu było), wanienka maciupka, nie wiem, czy na 3mce starczy. Kup zwykłą wanienkę za 30zł, bez stelaża nawet, postawisz na stole i git ![]() Wygodniej o wiele, bo obok rozkładasz kocyk, ręcznik i spokojnie dziecko wycierasz, smarujesz, ubierasz. Słońce, ja TYLKO na skrętnych. raz zablokowałam jedyny. Nawet po wertepach - i wg mnie dużo lepiej na skrętnych się jeździ, łatwiej dobrą drogę wyczuć Ale blokuje się prościutko. Kombinezon świetny, tyle, żę... ten rozmiar to koniec lata/jesień wczesna będzie, a nie zima A fachowo się to RAMPERS zwie ale ładne, ja ich ciuszki też lubię Czytam, czytam... "ja wyglądam jak kuźwa" i nie łapię o co chodzi ![]() A ja wczoraj wymysliłam Polę, ale... koleżanka od razu mi napisała, że 2 znała któe umarły i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją ![]() A ty wiesz, jaki ten bordowy piękny? wcale nie smutny, jeżdżą 2 u mnie, przynajmniej 2 widziałam - super :d http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/110458.jpeg taki... z klasą Brawo ![]() A jakie, jakie, bo nie pamiętam? mnie z męskich tez mało, jakby nagle fiutek urósł (ponoc w przyrodzie nic nie ginie, jak Djerba straciła, to ja logicznie powinam zyskać ) to by był Pawełek.O ja pier.... ![]() Pojechałam do oszołoma, mam 2 pary melutkich rajstopek i majtki i skarpetki dla mnie - wiecie co? uwielbiam kupować majciochy i skarpety zawsze mi się wydaje, że mało mam Oglądałam w ccc buty na zimę, spodobały mi się takie - i mam dylemat ![]() http://ccc.eu/public/katalog/medium/...9780004sur.jpg tylko te, któe ja chcę, są na koturnie i 139 bodajże kosztują, albo takie: http://ccc.eu/public/katalog/medium/...5540005sur.jpg - 279, ale chciałam w innym kolorze, nieco jaśniejszy, zimny, taki... szarawy?[/QUOTE] No właśnie duże to trochę a u nas na kawalerkę to tym bardziej , jeszcze jak będzie wózek łóżeczko i komoda na ciuszki dziecięce to w ogóle nie będę miała gdzie przejsć. Ta bordowa bexa mi też się najbardziej podoba, taka elegancka i pasuje i dla chłopca i dziewczynki ;D |
|
|
|
|
#3998 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja:
nie lubię bordowego koloru Co do imion to dziewczynka Milena Agnieszka, a chłopczyk Kamil
|
#3999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Az mi ochoty narobilas na cos slodkiego ![]() Dziewczyny, nie bedzie mnie przez tydzien, jade do rodzicow do Wladyslawowa, bo akurat tam sa ![]() Oszczedzajcie sie, odpoczywajcie, nie szalejcie z myciem okien, itp ![]() Dbajcie o dzidziochy i robcie zakupki ciazowe ![]() A te, ktore wyjezdzaja na wakacje niech sie dobrze bawia ![]() W sumie jade dopiero po 17, ale juz sie zegnam, zeby nie zapomniec
|
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja te drugie fajne
![]() A ta bexa bordowa chyba nie ma skretnych kol? Czy sie myle? Lenova mam tak samo, zatyka mnie, usmiecham sie, a po godzinie dwoch wybucham placzem i orzychodza mi dopiero wtedy wszystkie teksty, ktore z checia bym wykorzystala
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłego odpoczynku ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Hope, brawo za reakcję, ja też bym pewnie nie została dłużna... |
|
|
|
|
#4003 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale niezależnie od tego kto to będzie będę przeszczęśliwa. Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Ech.. chyba muszę wyłączyć kompa, bo u nas rozpętała się niezła burza. Chyba zrobię sobie drzemkę i potem zaglądne co tu słychać.
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a więc udanego pobytu we Władku
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Hope wspolczuje, wiesz co ja bym chyba w pysk dala i bym miala lumpka spalonego
![]() ![]()
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Nafiyqa tez uwazaj na siebie i mikego wyjazdu:-*
Dalej nie odkurzylam, masakra, glowa mnie boli, serce wali jak glupie, cisnienie mam ok tylko tetno kosmiczne, 88ud/min, zwykle mam 50/55, moze to przez te tabletki na obnizenie cisnienia? Mowilam ostatnio mojemu ginowi to kazal w momencie kiedy wali serce zmierzyc cisnienie, ale mam normalne, wiec z czego to..... jak nie urok to sra.czka:-P
|
#4007 |
|
Konto usunięte
|
Lady, wszystkie bexy są skrętne
chodzi mi o to, że można kupić na skrętnych bez prlblemu:http://www.sklep-smile.pl/produkty/b...aris_bordo.jpg Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2012-08-23 o 15:20 |
|
|
|
#4008 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja znam Adrianę, to mówią do niej Ada, Aduś, ładne imię
A Adlea to zawsze lepiej niż Adelajda![]() Cytat:
Cytat:
Co do imienia do doszliśmy do porozumienia z TŻtem, że obydwojgu podoba nam się dla dziewczynki Agatka
|
||
|
|
|
#4009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Cały dzień na mieście byłam, kupiłam sobie gąbkę do masażu i delikatny żel peelingujący do używania na brzuszek podczas kąpieli, przed balsamem nawilżającym. Jutro jedziemy nad morze, muszę dzisiaj sprawdzić, jak wyglądam w bikini - pewnie jak kangurzyca z wypchaną kieszenią.
|
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tekstu tępa łycha, jeszcze nie słyszałam, dobre, musze zapisać
|
|
|
#4012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a może będziemy mówić na dziecko " żabcia" ![]() Dziewczyny znacie jakieś fajne przepisy na dania z krewetkami? Tak za mną chodzą od pewnego czasu ale nie wiem z czym je zrobić. Coś tak myślę o czosnku do tego albo jakimś sosie.. no nie wiem . Dajcie jakiś pomysł
|
||
|
|
|
#4014 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
humor mi kobieto poprawilasCytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Obiad w mcdonald zjadłam, co za wstyd... |
|||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Hhahaa, ja tez jade nad morze, a w ogole nie pomyslalam nawet, zeby stroj spakowac. Do glowy mi nie przyszlo, a walizka juz pozapinana
![]() Dopiero wpis Black o stroju przypomnial mi o nim Wezme chyba tylko majtasy, a tak to bede w bluzce siedziec.
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laleczki
hope-nie przejmuj sie tym podlym babsztylem. Jakas tępa dzida! Od dnia wczorajszego rozpoczęłam 5 miesiąc i od kilku dni czulam ruchy maluszka:d myslalam ze sie mylę ale dzis czulam wyraźne laskotanie ![]() Ogolnie jem jem i ciagle jem. Nie robię wlasciwie przerw zaraz dodam zdj brzuszka do klubu robione kilka dni temu. A tak w ogole jem malinki i czekam na męża
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zjadłam kawalek ciasta ... tez mam teraz wyrzuty sumienia ;[ ale kawaleczek, tak to staram sie zdrowo jesc.. owoce warzywa bla bla bla a co do mcdonalda, dobrze ze mnie nie ciągnie bo mam 5 minut spacerkiem..
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam, że zjadłaś kawałek |
|
|
|
|
#4020 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaale mi się chce kwaśnego- przed chwilą zjadłam pół słoika kaparów
jakaś nienormalna jestem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

dodałam zdjęcia do klubu
spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha
ale ładne, ja ich ciuszki też lubię 
i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją
I to pikowanie kojarzy mi sie typowo jesiennie (nie wiem czemu).