Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-23, 14:21   #3991
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
no, a ja teraz stoję w kolejce w lumpie, bo wyprzedaż mają i ruch masakryczny i za chwilę przede mną jakaś baba rzuca sobie rzeczy. Ja mówię przepraszam, ale ja stoję w kolejce. Ta mnie obcięła z góry na dół i mówi: przecież nikt się nie wpycha. Zostawiła te rzeczy poszła do wieszaków ja już prawie jestem kasowana, a ta za mną spod ziemi wyrasta, machnęła ręką na dziewczynę za kasą:
-kasuj mnie złotko
-6 zł Pani Marysiu, jak dla Pani.
No pff. Pytam się tej kasjerki, czy mam się przedstawić i wejść z nią w niebezpiecznie bliskie stosunki, żeby być obsłużoną poza kolejką. A ta czerwona, że stała klientka to tamto, mówię, że jestem w ciąży i teraz u nich co tydzień buszuję za ciuszkami niemowlęcymi to ja nie jestem? Na to k*rwa Pani Marysia: jakiej ciąży? z McDonalda?!
miałam jej oczy wydrapać, z uszu mi para leci nerwy wzięły górę, mówię, żeby powtórzyła, kasjerka blada mówi ile ja płacę, przeprasza coś tam coś tam, miałam je trzasnąć łbami jedna w drugą, przynajmniej by im echo zęby wybiło dawno nikt mnie tak nie wkur*ił
Co za bezczelna pi#$#$zda

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Jestem wielka dodałam zdjęcia do klubu
Idę zaraz CIę przylukam haha

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Hahaha nawet nie walą a za akcje w lumpie bym zamordowala ja teraz w tej ciazy jestem taka wojownicza ze ostatnio sie z takim kolesiem pod monopolowym klocilam o 23 wieczorem az moj tz powiedzial ze nie bylo to zbyt madre.
A dzis tak mnie wkurzyla zona mojego wujka ze sie rozryczalam bo moja babcia ma dzis 70tke i moj wujek jej syn z zona nie moga przyjechac bo robia pozegnanie brata tej pipy (zony wujka) ktory po 2 tyg wraca do domu do szczecina.... Tak mi sie cisnienie podnioslo zadzwonilam do nich wygarnelam i sie poryczalam, jak tak mozna???? Babcia dla nich wszystko a oni co...??! Glupia cipa!

A imiona to na razie dziewczynka Marianna chlopak Antos
Mania będzie spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha i Marietta mi się podoba też i Antosia, ale Antosia mojemu TŻtowi nie bardzo, zresztą Marietta też nie, no to Patrycja niech będzie na razie

Ja to nerwusek jestem, przed wczoraj takiego doła miałam, i wogóle, TŻ chciał aż jechać do rodzinnego domu i mi to w sms napisał! to ja szybko wszystkie ciuchy mu spakowałam i baj baj! no ale jak przyjechał to już było ok

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:24   #3992
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
dziewczyny co myślicie o czymś takim :
http://warszawa.gumtree.pl/c-Sprzeda...AdIdZ406963095

Potrzebne to czy lepiej kupić przewijak oddzielnie i wanienkę oddzielnie?
Zbędny wydatek. DUUUUŻE, dość wysokie (156cm mam - niewygodnie przy tym jak szlag,w szpitalu było), wanienka maciupka, nie wiem, czy na 3mce starczy. Kup zwykłą wanienkę za 30zł, bez stelaża nawet, postawisz na stole i git
Wygodniej o wiele, bo obok rozkładasz kocyk, ręcznik i spokojnie dziecko wycierasz, smarujesz, ubierasz.

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Szaja, a korzystasz z tych skrętnych kółek czy ciągle jeździsz na nieruchomych? Bo mi się wydaje, że przy wertepach koło mnie to skrętne koła całkiem odpadają. No ale teoretycznie mogę jeździć na zablokowanych.
Słońce, ja TYLKO na skrętnych. raz zablokowałam jedyny. Nawet po wertepach - i wg mnie dużo lepiej na skrętnych się jeździ, łatwiej dobrą drogę wyczuć

Ale blokuje się prościutko.

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość
Wczoraj pisałam, że nic nie kupuję, bo nie znam płci dziecka. Ale dzisiaj poszłam na lumpy no i już się nie powstrzymałam. Body 3 zł za sztukę, kombinezon 20 zł - jest duży, bo na 74 cm, ale póki co szwagierka ma 3miesięczną córę, to sobie na zimę skorzysta.
Kombinezon świetny, tyle, żę... ten rozmiar to koniec lata/jesień wczesna będzie, a nie zima

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Dziewczynki wropcilam wlasnie z tesco, bylam po klawiature ... obiecalam sobie ze nic wiecej juz nie kupie dla malego, zanim plci nie bede znala, ale pamietam, ze ktoras wklejala 5 cio pak bodziakow po przecenie na dlugi rekawek ... no to oczywiscie poszlam szukac ... niestety nie bylo juz, ale musialam przeciez cos kupic

Dorwalam 3pak pajacykow przeceniony z 39 na 19,5 to ciezko bylo nie brac, kolory neutralne,. wiek 6-9 miesiecy ../. Moze sie ktorejs spodoba to jeszcze bedzie w waszym tesco
A fachowo się to RAMPERS zwie ale ładne, ja ich ciuszki też lubię

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
w stronę zgorzeliska

kurde dziewczyny- mój kostium kąpielowy przypomina pokrowiec na motor.... z przyczepką

nie wiem czy będę się wogóle kąpać, jak ja wyglądam kuźwa...

Czytam, czytam... "ja wyglądam jak kuźwa" i nie łapię o co chodzi

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Zaluje, ze nie bede mogla w ogole skorzystac, ale przynajmniej nogi pomocze

Czytam teraz ksiazke o historii Rosji i tak mi sie spodobalo imie Borys. Wpadlo mi w oko i nie chce wypasc
A ja wczoraj wymysliłam Polę, ale... koleżanka od razu mi napisała, że 2 znała któe umarły i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mi sie Paris nie podoba. takie jakieś smutne i bure I to pikowanie kojarzy mi sie typowo jesiennie (nie wiem czemu).

Jej, ale mam od wczoraj napięty brzuch - skórę albo tak zaraz pod skórą. Już nie wiem jak siedzieć
A ty wiesz, jaki ten bordowy piękny? wcale nie smutny, jeżdżą 2 u mnie, przynajmniej 2 widziałam - super :d
http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/110458.jpeg

taki... z klasą

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Maja nadal jest Mają, nawet na fotce z usg mi napisał CORECZKA
Brawo

Cytat:
To u nas na odwrót - z męskich nic nam się nie podobało, ani z prostych, ani "wycudaczonych", na żeńskie szybko się zdecydowaliśmy.
A jakie, jakie, bo nie pamiętam?

mnie z męskich tez mało, jakby nagle fiutek urósł (ponoc w przyrodzie nic nie ginie, jak Djerba straciła, to ja logicznie powinam zyskać ) to by był Pawełek.

Cytat:
no, a ja teraz stoję w kolejce w lumpie, bo wyprzedaż mają i ruch masakryczny i za chwilę przede mną jakaś baba rzuca sobie rzeczy. Ja mówię przepraszam, ale ja stoję w kolejce. Ta mnie obcięła z góry na dół i mówi: przecież nikt się nie wpycha. Zostawiła te rzeczy poszła do wieszaków ja już prawie jestem kasowana, a ta za mną spod ziemi wyrasta, machnęła ręką na dziewczynę za kasą:
-kasuj mnie złotko
No pff. Pytam się tej kasjerki, czy mam się przedstawić i wejść z nią w niebezpiecznie bliskie stosunki, żeby być obsłużoną poza kolejką. A ta czerwona, że stała klientka to tamto, mówię, że jestem w ciąży i teraz u nich co tydzień buszuję za ciuszkami niemowlęcymi to ja nie jestem? Na to k*rwa Pani Marysia: jakiej ciąży? z McDonalda?!
miałam jej oczy wydrapać, z uszu mi para leci nerwy wzięły górę, mówię, żeby powtórzyła, kasjerka blada mówi ile ja płacę, przeprasza coś tam coś tam, miałam je trzasnąć łbami jedna w drugą, przynajmniej by im echo zęby wybiło dawno nikt mnie tak nie wkur*ił
O ja pier....

Pojechałam do oszołoma, mam 2 pary melutkich rajstopek i majtki i skarpetki dla mnie - wiecie co? uwielbiam kupować majciochy i skarpety zawsze mi się wydaje, że mało mam

Oglądałam w ccc buty na zimę, spodobały mi się takie - i mam dylemat

http://ccc.eu/public/katalog/medium/...9780004sur.jpg

tylko te, któe ja chcę, są na koturnie i 139 bodajże kosztują, albo takie:

http://ccc.eu/public/katalog/medium/...5540005sur.jpg - 279, ale chciałam w innym kolorze, nieco jaśniejszy, zimny, taki... szarawy?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:25   #3993
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Idąc za ciosem wstawiam najnowsze zdjęcie brzuszka (po powrocie z weselnego obzarstwa ).
śliczny okrąglutki brzusio
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:26   #3994
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
-kasuj mnie złotko
ja pierd...e ! ja bym takie babska wstrętne spakowała w jeden wór i do niemieckiego burdelu wywiozła !
Ale Ciebie to podziwiam że taka wojownicza jesteś i dobrze im powiedziałaś
Ja to jestem taka durna że jak się wścieknę to mi język z gęby ucieka i nie umiem się pokłócić ;/
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:26   #3995
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Dziewczynki wropcilam wlasnie z tesco, bylam po klawiature ... obiecalam sobie ze nic wiecej juz nie kupie dla malego, zanim plci nie bede znala, ale pamietam, ze ktoras wklejala 5 cio pak bodziakow po przecenie na dlugi rekawek ... no to oczywiscie poszlam szukac ... niestety nie bylo juz, ale musialam przeciez cos kupic

Dorwalam 3pak pajacykow przeceniony z 39 na 19,5 to ciezko bylo nie brac, kolory neutralne,. wiek 6-9 miesiecy ../. Moze sie ktorejs spodoba to jeszcze bedzie w waszym tesco

Przepraszam, ze takie wzgniecione, ale wyjete prosto z opakowania i od razu obfocone
Ale piękne! Ja mam daleko tesco

Cytat:
-kasuj mnie złotko
Co za sucz! Chyba bym opluła.

Cytat:
Idąc za ciosem wstawiam najnowsze zdjęcie brzuszka (po powrocie z weselnego obzarstwa ).
Piękny

Imię Adela podoba mi się

Ja dziś poszalałam w kuchni, zrobiłam cebularze, a teraz piekę warzywa i jakieś mięcho dla męża.
Co ja w nocy zrobiłam
Zdjęłam spodnie od piżamy bo mnie gniotły i tak poszłam spać. Rano obudziłam się z nałożonymi spodniami, ale jak Nie dość że na lewo, to jeszcze tyłem na przód Nie wiem kiedy je ubrałam...
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:29   #3996
Delicjanka
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36070427]

A ja wczoraj wymysliłam Polę, ale... koleżanka od razu mi napisała, że 2 znała któe umarły i nie, że przesąd, ale jakoś mi tak głupio. No tyle, że Pola Raksa czy Negri też nie żyją

[/QUOTE]

Pola też nam się podoba
fajne te buty, też musze zacząć oglądać bo przecież z moim rozmiarem to zaraz wykupią :[

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-23, 14:32   #3997
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Co za bezczelna pi#$#$zda

Idę zaraz CIę przylukam haha

Mania będzie spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha i Marietta mi się podoba też i Antosia, ale Antosia mojemu TŻtowi nie bardzo, zresztą Marietta też nie, no to Patrycja niech będzie na razie

Ja to nerwusek jestem, przed wczoraj takiego doła miałam, i wogóle, TŻ chciał aż jechać do rodzinnego domu i mi to w sms napisał! to ja szybko wszystkie ciuchy mu spakowałam i baj baj! no ale jak przyjechał to już było ok
hahah u nas to ja się zawsze pakowałam i szłam papiery rozwodowe składać dobrze że mój mąz nie bierze tego na poważnie bo wteyd by było ;p
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;36070427]Zbędny wydatek. DUUUUŻE, dość wysokie (156cm mam - niewygodnie przy tym jak szlag,w szpitalu było), wanienka maciupka, nie wiem, czy na 3mce starczy. Kup zwykłą wanienkę za 30zł, bez stelaża nawet, postawisz na stole i git
Wygodniej o wiele, bo obok rozkładasz kocyk, ręcznik i spokojnie dziecko wycierasz, smarujesz, ubierasz.

Słońce, ja TYLKO na skrętnych. raz zablokowałam jedyny. Nawet po wertepach - i wg mnie dużo lepiej na skrętnych się jeździ, łatwiej dobrą drogę wyczuć

Ale blokuje się prościutko.

Kombinezon świetny, tyle, żę... ten rozmiar to koniec lata/jesień wczesna będzie, a nie zima

A fachowo się to RAMPERS zwie ale ładne, ja ich ciuszki też lubię

Czytam, czytam... "ja wyglądam jak kuźwa" i nie łapię o co chodzi

A ty wiesz, jaki ten bordowy piękny? wcale nie smutny, jeżdżą 2 u mnie, przynajmniej 2 widziałam - super :d
http://www.pl.all.biz/img/pl/catalog/110458.jpeg

taki... z klasą

Brawo

A jakie, jakie, bo nie pamiętam?

mnie z męskich tez mało, jakby nagle fiutek urósł (ponoc w przyrodzie nic nie ginie, jak Djerba straciła, to ja logicznie powinam zyskać ) to by był Pawełek.

O ja pier....

Pojechałam do oszołoma, mam 2 pary melutkich rajstopek i majtki i skarpetki dla mnie - wiecie co? uwielbiam kupować majciochy i skarpety zawsze mi się wydaje, że mało mam

Oglądałam w ccc buty na zimę, spodobały mi się takie - i mam dylemat

tylko te, któe ja chcę, są na koturnie i 139 bodajże kosztują, albo takie:

http://ccc.eu/public/katalog/medium/...5540005sur.jpg - 279, ale chciałam w innym kolorze, nieco jaśniejszy, zimny, taki... szarawy?[/QUOTE]

No właśnie duże to trochę a u nas na kawalerkę to tym bardziej , jeszcze jak będzie wózek łóżeczko i komoda na ciuszki dziecięce to w ogóle nie będę miała gdzie przejsć.

Ta bordowa bexa mi też się najbardziej podoba, taka elegancka i pasuje i dla chłopca i dziewczynki ;D
Stary 2012-08-23, 14:32   #3998
Hosenka*
Zakorzenienie

Szaja:
nie lubię bordowego koloru

Co do imion to dziewczynka Milena Agnieszka, a chłopczyk Kamil

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:33   #3999
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
tak to fajnie napisałaś, że aż się śmieję

co do słodyczy - ubóstwiam (jak mówiłam mniej niż przed ciążą) i też jak TY pocieszam się "ale spalanie mam bdb, cukier niski
Ja tez mam dobre spalanie - zjem obiad, godzina minie i juz sie rozgladam za czyms do zarcia
Az mi ochoty narobilas na cos slodkiego

Dziewczyny, nie bedzie mnie przez tydzien, jade do rodzicow do Wladyslawowa, bo akurat tam sa
Oszczedzajcie sie, odpoczywajcie, nie szalejcie z myciem okien, itp
Dbajcie o dzidziochy i robcie zakupki ciazowe
A te, ktore wyjezdzaja na wakacje niech sie dobrze bawia

W sumie jade dopiero po 17, ale juz sie zegnam, zeby nie zapomniec

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:34   #4000
LadyWhisper
Zakorzenienie

Szaja te drugie fajne
A ta bexa bordowa chyba nie ma skretnych kol? Czy sie myle?

Lenova mam tak samo, zatyka mnie, usmiecham sie, a po godzinie dwoch wybucham placzem i orzychodza mi dopiero wtedy wszystkie teksty, ktore z checia bym wykorzystala

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:35   #4001
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny okrąglutki brzusio
Dziękuję

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:41   #4002
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie bedzie mnie przez tydzien, jade do rodzicow do Wladyslawowa, bo akurat tam sa

Ty też dbaj o siebie i dzidzusia Miłego odpoczynku

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Hope, brawo za reakcję, ja też bym pewnie nie została dłużna...
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:45   #4003
Basia_Bogusia
Rozeznanie

Cytat:
Powiedzcie mi, od którego tygodnia zaczęło przybywać Wam na wadze?
Bo szczerze mówiąc zaniepokoiło mnie, że trzeci raz mam tą samą wagę
Ja na początku też się martwiłam wagą, bo w ogóle nic nie przybierałam. Ale już przestałam się przejmować. Każdy ma inny organizm i predyspozycje, więc z wagą to i w ciąży może być różnie. Ja zaczynałam z wagą 45kg, Dopiero w 14 tygodniu miałam niecałe 1 kg do przodu. Następny kilogram zyskałam dopiero w 17 tyg.Teraz mam 21 tydzień i mam coś około 49, piszę, że około, bo raz jak stanę to widzę 49 a innym razem takie pomiędzy 48 a 49. Ale brzuszek rośnie więc słabą wagą się już nie przejmuję.

Cytat:
A mi się wydaje, że jem mniej niż przed ciążą Np. teraz dwudaniowego obiadu nie zjem tak "na raz" Całej bułki od razu też nie zjem, tylko po połówce. No i słodyczy nie jem
ooo to ja przeciwnie, jem zdecydowanie więcej niż przed ciążą. Słodycze zawsze lubiłam, ale od kiedy jestem w ciąży w ogóle mi nie smakują i w zasadzie ich nie jem. Zaczęło się to trochę zmieniać, bo już jestem w stanie zjeść kawałek ciasta raz na czas, ale to i tak nie to co kiedyś.

Cytat:
Ja jeszcze nie wiem nic na temat plci, ale ubranka kupuje, a jakze
Poki co biale, kremowe, zolte i niebieskie (uznalam, ze dla dziewczynki tez moga byc ). Szkoda mi jak widze sliczne sukieneczki, ale wiadomo - chlopaka w to nie ubiore, wiec powstrzymuje sie od zakupow
Unikam rozowego (wiadomo :P) i kolorow typowo chlopiecych, czyli ciemnych (granaty, brazy, itp).
Ja mam póki co mało ubranek, aczkolwiek te co kupowałam to takie neutralne, żeby były i dla chłopca i dziewczynki, bo też płeć jest jeszcze dla mnie tajemnicą. Ale liczę na to, że na wizycie 29 sierpnia poznam już kto tam u mnie siedzi w brzuszku i wtedy zaraz po wizycie wyruszę na zakupy. Do tej pory było mi obojętne czy chłopiec czy dziewczynka, a teraz tak podświadomie chyba chciałabym córeczkę Ale niezależnie od tego kto to będzie będę przeszczęśliwa.

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
podoba mi się zdrobnienie: Ada. Ale Adela? Nie kojarzy Wam się ze straszą panią? bo ja widzę taką babinkę w chuście na głowie
Jak do takiego maleństwa mówić Adela?
Mnie osobiście nie podoba się imię Adela. Jakoś takie dziwne jest. Ale oczywiście gusta są różne.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Ech.. chyba muszę wyłączyć kompa, bo u nas rozpętała się niezła burza. Chyba zrobię sobie drzemkę i potem zaglądne co tu słychać.
Stary 2012-08-23, 14:53   #4004
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam dobre spalanie - zjem obiad, godzina minie i juz sie rozgladam za czyms do zarcia
Az mi ochoty narobilas na cos slodkiego

to swoją drogą

a więc udanego pobytu we Władku

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:00   #4005
aska27adopcje
Zadomowienie

Hope wspolczuje, wiesz co ja bym chyba w pysk dala i bym miala lumpka spalonego
Stary 2012-08-23, 15:14   #4006
LadyWhisper
Zakorzenienie

Nafiyqa tez uwazaj na siebie i mikego wyjazdu:-*

Dalej nie odkurzylam, masakra, glowa mnie boli, serce wali jak glupie, cisnienie mam ok tylko tetno kosmiczne, 88ud/min, zwykle mam 50/55, moze to przez te tabletki na obnizenie cisnienia? Mowilam ostatnio mojemu ginowi to kazal w momencie kiedy wali serce zmierzyc cisnienie, ale mam normalne, wiec z czego to..... jak nie urok to sra.czka:-P

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:18   #4007
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Lady, wszystkie bexy są skrętne bordowa też. Tzn. ta akurat nie chodzi mi o to, że można kupić na skrętnych bez prlblemu:

http://www.sklep-smile.pl/produkty/b...aris_bordo.jpg

Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Czas edycji: 2012-08-23 o 15:20
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:25   #4008
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Cytat:
Mi nie dosc, że ze starszą, to jeszcze przy kosci taka Adeeeela
Ja znam Adrianę, to mówią do niej Ada, Aduś, ładne imię A Adlea to zawsze lepiej niż Adelajda

Cytat:
-kasuj mnie złotko
Biedna Hope. ku*rwiszcze z marychy , a ta druga to też tępa łycha
Cytat:
Mania będzie spodobało mi się to imię odkąd oglądam przepis na życie haha
No dobrze, że Mania, a nie Gniewko;p jakąś żeńską wersję byś z tego kombinowała

Co do imienia do doszliśmy do porozumienia z TŻtem, że obydwojgu podoba nam się dla dziewczynki Agatka
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:33   #4009
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Ja znam Adrianę, to mówią do niej Ada, Aduś, ładne imię A Adlea to zawsze lepiej niż Adelajda

[B]

Co do imienia do doszliśmy do porozumienia z TŻtem, że obydwojgu podoba nam się dla dziewczynki Agatka

Stary 2012-08-23, 15:36   #4010
BlackSanctum
Zakorzenienie

Hej dziewczyny. Cały dzień na mieście byłam, kupiłam sobie gąbkę do masażu i delikatny żel peelingujący do używania na brzuszek podczas kąpieli, przed balsamem nawilżającym.

Jutro jedziemy nad morze, muszę dzisiaj sprawdzić, jak wyglądam w bikini - pewnie jak kangurzyca z wypchaną kieszenią.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:37   #4011
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość

[B]

No Gniewko to juz przesada
a co do tekstu tępa łycha, jeszcze nie słyszałam, dobre, musze zapisać

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-23, 15:51   #4012
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Cały dzień na mieście byłam, kupiłam sobie gąbkę do masażu i delikatny żel peelingujący do używania na brzuszek podczas kąpieli, przed balsamem nawilżającym.

Jutro jedziemy nad morze, muszę dzisiaj sprawdzić, jak wyglądam w bikini - pewnie jak kangurzyca z wypchaną kieszenią.
Właśnie ja czegoś takiego potrzebuje. Jaki to żel? Ja zazwyczaj używałam jakichś cudów antycellulitowych ale one szorstkie są i w ciąży ich nie używam i przydało by mi się coś delikatnego

Cytat:
Widzę że nie tylko ja jestem fanką przepisu na życie a może będziemy mówić na dziecko " żabcia"

Dziewczyny znacie jakieś fajne przepisy na dania z krewetkami?
Tak za mną chodzą od pewnego czasu ale nie wiem z czym je zrobić.
Coś tak myślę o czosnku do tego albo jakimś sosie.. no nie wiem . Dajcie jakiś pomysł
Stary 2012-08-23, 15:54   #4013
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny znacie jakieś fajne przepisy na dania z krewetkami?
Tak za mną chodzą od pewnego czasu ale nie wiem z czym je zrobić.
Coś tak myślę o czosnku do tego albo jakimś sosie.. no nie wiem . Dajcie jakiś pomysł
Ja krewetki jadłam kiedyś w sałatce i w tortilli.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:58   #4014
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Moja kota tez pierdzi niemozliwie, czasem takiego purta walnie glosnego, ze gdyby nie to, ze jestem sama w domu to bym myslala, ze to maz
humor mi kobieto poprawilas

Cytat:
fotki zakupów śliniaczki bobas - ładniejsze kolorki niż na fotce, body z SH, geterki H&M z SH, pieluszka tetrowa z Pepco. W Pepco kupiłam też ale jeansowe legginsy ale na Karinkę, małych rozmiarów nie mieli
Rewelka z tymi ciuszkami.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

zazdroszczę wyjazdu nad morze, a z tym strojem to pewnie nie jest tak źle

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Obiad w mcdonald zjadłam, co za wstyd...
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 15:58   #4015
nafiyqa
Zakorzenienie

Hhahaa, ja tez jade nad morze, a w ogole nie pomyslalam nawet, zeby stroj spakowac. Do glowy mi nie przyszlo, a walizka juz pozapinana
Dopiero wpis Black o stroju przypomnial mi o nim Wezme chyba tylko majtasy, a tak to bede w bluzce siedziec.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 16:01   #4016
mala_19kw
Zakorzenienie

Czesc laleczki hope-nie przejmuj sie tym podlym babsztylem. Jakas tępa dzida!
Od dnia wczorajszego rozpoczęłam 5 miesiąc i od kilku dni czulam ruchy maluszka:d myslalam ze sie mylę ale dzis czulam wyraźne laskotanie
Ogolnie jem jem i ciagle jem. Nie robię wlasciwie przerw zaraz dodam zdj brzuszka do klubu robione kilka dni temu.

A tak w ogole jem malinki i czekam na męża
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 16:02   #4017
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maluchna30 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Obiad w mcdonald zjadłam, co za wstyd...
Oj tam, raz na jakiś czas mozna;p
ja zjadłam kawalek ciasta ... tez mam teraz wyrzuty sumienia ;[ ale kawaleczek, tak to staram sie zdrowo jesc.. owoce warzywa bla bla bla

a co do mcdonalda, dobrze ze mnie nie ciągnie bo mam 5 minut spacerkiem..

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-08-23, 16:05   #4018
maluchna30
Zadomowienie

Cytat:
L

Łoooooo matko ale ty fajna dupa jesteś
maluchna30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 16:05   #4019
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam, raz na jakiś czas mozna;p
ja zjadłam kawalek ciasta ... tez mam teraz wyrzuty sumienia ;[ ale kawaleczek, tak to staram sie zdrowo jesc.. owoce warzywa bla bla bla

a co do mcdonalda, dobrze ze mnie nie ciągnie bo mam 5 minut spacerkiem..

oj tam, że zjadłaś kawałek raz na jakiś czas można

Stary 2012-08-23, 16:08   #4020
marsi11
Zakorzenienie

aaaaaaaaale mi się chce kwaśnego- przed chwilą zjadłam pół słoika kaparów
jakaś nienormalna jestem

Cytat:
ja pierd...e ! ja bym takie babska wstrętne spakowała w jeden wór i do niemieckiego burdelu wywiozła !
komentarz piękny

Cytat:
Bardzo mi się podoba Gniewko ale nie nazwałabym tak dziecka- choć straszyłam TZ po tym Arielku

Cytat:
piękny
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości