|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzęsiska
Cytat:
Może nie pogrubia tak jak normalny 2000C ale naprawdę ładnie wywija, zwłaszcza jeśli sekundę szczoteczką przytrzymasz te rzęsy tak lekko wywinięte, no nie umiem tego dokładnie opisać ale mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi Moje naturalne są gdzieś w tym wątku, nie powiem że są rewelacyjne, ale narzekać też na nie nie mogę ![]() Iwonko miło mi tym bardziej, że jesteś śliczna kobietą Pamiętam Twoje zdjęcia z jakiegoś wątku takie zimowe i z tulipanami już nie zimowe ![]()
|
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam fotki oczek pomalwoanych Volum Express Curved Brush
przepraszam do razu za jakos fotek bo jest fatalna nie wiem czemu nie moglam złpac dobrego swiatła prawie na kazdej fotce rzesy wygladały jakbym je malowała jakism srebrnym tuszem czy czym bo ich wcale nie bylo widac:/ pierwsza fotka to fotka robiona z boku jak bede miała jakies lepsze fotki to wkleje |
|
|
|
|
#873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#874 |
|
Raczkowanie
|
no ja nawet nie mam co pomarzyc o takim efekcie chocbym nei wiem jak dobrego tuzu uzywala
pozdroooofka
|
|
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku aż się zrobiłam czerwona jak burak dziekuję miło mi nie wiem, czy to dobre info, ale to fakt ja uważam, że info bardzo dobre ![]() A jakich tuszy Myszołapko używasz najczęściej? mam na myśli rodzaj: pogrubiające, wydłużąjące, podkręcające? Cytat:
ja bym je jeszcze pogrubiła ale to ja, bo tak lubię ale ogólnie cudo Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-03 o 23:43 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, pamiętam ja także Najczęściej to taki które przynajmniej w zamyśle ma pogrubiać, ale dotychczas najlepiej robi to 2000C i od jakiegoś czasu jestem mu wierna jak mi starczy funduszy zacznę testować wysokopółkowce chociaż miałam przyjemność obcować z Diorshowem i nie był zbyt dobry ( w domysle tylko wydłużał, nie pogrubiał prawie wcale )
|
|
|
|
#877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje za opinie![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem ze moje rzesy tu wyszły bardzo cienkie tak normalnie były dosc dobrze pogrubione wogole te fotki to jakas makabra same widzicie zrobiłam pierwsza fotk popatrzyłam i wogole rzes na niej nie było widac jakby były dosłownie przezroczyste to wszystko wina oswietlenia moze jutro uda mi sie zrobic cos lepszego w dziennym te 3 foty ktore tu dałam były i tak najlepsze z wszystkich zrobionych
|
|||
|
|
|
|
#878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i to chyba wystarczy za komentarz.......
|
|
|
#879 |
|
Zakorzenienie
|
Kaduniu, ależ masz rzęsy. Piękne!
|
|
|
#880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez ten wizaż chyba wpadne w samozachwyt Hehe jestescie kochane![]() jeszcze daje fotke zrobiona teraz na szybkosci przez zmyciem mejapu moze cos lepiej widac
|
|
|
|
|
|
#881 |
|
Rozeznanie
|
a moze ktoras z was ma Telescopic Loreala i pochwali sie efektem jaki daje?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zawsze szukam pogrubiających ostatnio też polubiłam z wygietą szczoteczką. Moim ideałem z wysokiej półki jest HR Generous mascara, a ze średniej to raczej nie mam. Mam kilka, które lubie, ale wciąż szukam |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Kadunia długasne masz te rzeski
Chcesz na dupe??
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Moje rzęsy po L'oreal Double Extansion. Efekt nie za ciekawy, bo jest jeszcze mokry. Jak trochę wyschnie to bedzie
|
|
|
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakby jeszcze był w odecieniu fioletu to już w ogóle A możesz je wypisac będę miała trochę rozeznania co testowac jako pierwsze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wklejam jeszcze raz fotkę, może tym razem się uda próbowałam popstrykać więcej fotek, ale wszystkie wychodzą mi prześwietlone, więc kolejne (w prostych rzęsach) wkleję z czasem EDIT: udało się ![]() EDIT 1: dodaję zdjęcie z "prostymi rzęsami" - tusz ten sam co wyżej Proszę nie patrzcie na moje brwi - zapuszczam je, jeszcze jakiś czas temu były badzo chudziutki Masskotko dziękuję Marzę o takich rzęsach jak Twoje
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2007-02-04 o 14:52 |
|
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
Tusz maybelline Lash Stylist, juz sie konczy wiec efekt mizerny
Niestety fotki słabej jakosci, moj aparat jest słaby albo ja po prostu nie umiem robic zdjec ![]() Rzesy tak naprawde lepiej sie prezentują, jak bede miec lepsze fotki to wkleje ![]() Suzana, masz sliczny kolor tęczówki
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie tusze używane przeze mnie oceniłam w KWC. Może kilka ostatnich nie, ale to niedługo nadrobię Nie dla mnie tusze z bazą i z grzebykiem ![]() A próbowałaś się kiedyś pomalować granatowym? Piękny głęboki granat powoduje, że tęczówka jest wyraźna i ma ostrzejszy kolor, a biel w oku jest bielsza Ideału wciąż więc Myszołapko szukam |
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rozwaam jego kupno i narazie jestem na etapie informacji
|
|
|
#892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#894 |
|
Raczkowanie
|
ja używa mabeline z przyzwyczajenia, ale też zawsze do niego wracam po nieudanych eksperymentach z innymi tuszami. Niestety nie mam zdjęcia jedynie wizytowe.
|
|
|
|
|
#895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tusz sam w sobie jest dosc dobry, jednak dosc szybko sie "zuzywa"-po kilku tyg. uzytkowania zaczyna sklejac rzęsy. Na poczatku jest rewelacyjny unosi, pogrubia i wydluza rzesy, a malowanie grzebyczkiem nie sprawia kłopotów w sumie wg mnie warto zainwestowac. Przepraszam za jakosc fotek
|
|
|
|
#896 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Prześledziałm wasz wątek i chciałabym dodać coś od siebie. Otóż, niedawno kupiłam tusz Rimmela Black Extreme Volume Flash, niestety rozczarowałam sie.. Zlepiał rzęsy i robił nogi pająka.. A dzisiaj użyłam do niego starej szczoteczki od tuszu YSL i normalnie szok!Nigdy nie miałam tak długich i gęstych rzęs! Zapewne fotka was nie zachwyci, bo moje rzęsy są z natury króciutkie, rzadkie i niezbyt imponujące, ale ten efekt to dla mnie coś
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LQ z tego co widzę na zdjęciach ma dość rzadką szczoteczkę a ja preferuje te ze gęstą szczotą, bo najlepiej się u mnie sprawdzają A probowałaś może Hypnose ? Bo podobno ma być pogrubiającą ale szczoteczka mi się nie widzi, już lepsza jest przy L'extreme Skoro tak to ja pójdę KWC poczytam wnioski wyciągnę Tuszy z grzebykiem nie używałam ale tak sobie myślę, że chyba nic by to nie dało chociaż kusi mnie żeby przetestować Maybelline Lash Stylist mimo grzebyka Granatu nie miałam okazji wypróbować, ale fiolet, oberżyna, śliwka i jego pochodne dają niezły efekt, a nawet turkus raz użyty dla zabawy dał również efekt zbliżony do tego co robi z okiem śliwka Na granat zapoluję ale na razie spotykam się jedynie z typowo niebieskimi tuszami, dobrego granatu nie widziałam jeszcze ![]() Dziękuję pięknie za porady ![]()
|
|
|
|
#899 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A efekt rzeczywiście ładny Cytat:
I tym oto sposobem jestem już w 95 % przekonana do kupna tego tuszu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

na zdjęciach są podniesione ale może masz takie naturalne??
słyszałam, że nie jest najlepszy tzn źłe się nim maluje

jejku aż się zrobiłam czerwona jak burak
dziekuję miło mi 
zrobiłam pierwsza fotk popatrzyłam i wogole rzes na niej nie było widac jakby były dosłownie przezroczyste to wszystko wina oswietlenia

i to chyba wystarczy za komentarz.......

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)