|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
Ja tez znalazłam przez przypadek swój ideał O poglądach, które mi pasują w 100 procentach i który akceptuje moje fanaberie Dobra wstawiam to dziadostwo na które wydalam 6 zł. Z desperacji zrobiłam 3 zdjęcia (które i tak nie oddają brzydoty)- w cieniu, w słońcu i z moim policzkiem w tle. Mówcie co chcecie i tak dziada zaraz zmyje, więc nawet skórki domyłam piąte przez dziesiąte.
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2012-08-23 o 15:02 |
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XII + przeogromna dawka plotek!!
Cytat:
![]() ładne pazurki, widać że zadbane ![]() ja tylko obiad ugotuję piłuję i malu malu ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 | ||||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
super uwielbiam takie kolory Cytat:
rany, uwielbiam kształt Twoich paznokci odrośnie ![]() Cytat:
przez Ciebie słucham tego od wczoraj.. jestem tym normalnie zauroczona a jak już przy skrzypcach jesteśmy to nie mogę przepuścić tego ![]() Cytat:
krótka płytka? żartujesz sobie ze mnie, prawda? Cytat:
piękne są Cytat:
jest znacznie lepiej, oby tak dalej
|
|
#4624 | ||
|
Oby do wiosny
|
Pamiętam
![]() Cytat:
![]() Nawet nie wiesz jak mi miło to czytać ![]() Nie dawała w zasadzie spodziewanych efektów. Lepiej balsam Shea. wreszcie nie mam pozadzieranych sucharków. ![]() Cytat:
To żelek? |
||
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Lwiątko z Cintry
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić
Może akurat Ci się spodobają?
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
może? póki co nie podobają się.
![]() ale znowu kwadratami krzywdę sobie robiłam przy soczewkach
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie to tylko zaokrąglone końce
Nie jest źle, ładne masz pazurki
|
#4633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zaokrąglone, ale kwadraty były chyba ładniejsze ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też między innymi spiłowałam na okrągło, żeby się nie dzióbać.A co do Twoich to popracujesz jeszcze nad kształtem i będzie bomba. Lada dzień i się przyzwyczaisz. A kolor faktycznie ładny- taki spokojny. |
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że się przyzwyczaję, a kolor..
|
|
|
|
|
#4636 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a opik fajny, jesienny (chociaż ja sama z reguły nie dzielę lakierów na pory roku )Cytat:
Cytat:
Kształt świetnie widać na tych niebieskich z różowym z flejksmai i jest obłędny! Loli czy Mgiełka mają sliczne migdały, ale "wypracowane" a u Ciebie mam wrażenie że to jest takie naturalne i miałam pytac co to za cudo na 4 zdjęciu ale już wiem. Tylko teraz pytam, bo ta czerwień w butelce wydaje się taka raczej zwykła, klasyczna, a na paznokciach taka suuuperowa. Które lepiej oddaje kolor rzeczywisty? ![]() Cytat:
przy dłuższym używaniu powinno być tylko lepiej.a przebarwienia to ja mam zawsze, mimo że używam zawsze bazy i już kilka wypróbowałam... no ale ja noszę lakier non stop kilka lata. Cytat:
wygląda ładnie. Mam go i uważam że to śliczny lakier - malinowy żelek z holograficznym brokatem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam mega doła, bo kawałek pazura mi pękł od brzegu (w tym miejscu co jest przyrośniety....) i musiałam ściąć na zero pazurki
Umre chyba....Teraz tyle muszę je zapuszczać żeby pozbyć się tego pęknięcia... Sobie zobaczcie.... Za jakość przepraszam, ale tel robione. nr 1. Golaski moje, obecnie nr 2 widać ten uraz pazurka
Edytowane przez keira2008 Czas edycji: 2012-08-23 o 17:14 |
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
No tak bywa niestety
współczuję, znam ten ból doskonale (fizyczny po stracie pazurka, jak i ten od strony maniactwa na tym punkcie) ![]() A ja kupiłam już ten podgrzewacz na allegro i przygodę czas zacząć
|
#4641 | ||||||
|
Kawoholiczka
|
Cytat:
A co do pazurków: jaka dłuuuugaśna płytka!Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak zbliża się szkoła, więc...Cieszę się. Bałam się, że zareagujesz złością czy coś, bo czasem niektórzy uważają, że zbytnio ludzi komplementuję, a nie chcę mieć opinii lizusa. Muszę dać sobie na wstrzymanie. A gdzie kupiłaś ten balsam? Też mam problem z sucharkami Cytat:
Jak Ci się bardzo nie podobają to przecież możesz je skrócić i nadać poprzedni kształt. Tylko nie wiem, czy nie szkoda fajnej długości. Ja bym je ciut bardziej zaokrągliła, ale - tak jak ja - będziesz musiała czekać, aż podrosną.Cytat:
|
|
#4642 |
|
Konto usunięte
|
Mogę już wstawić mani dla Trufelki ?
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zadomowienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36070693]Truflu,zmalowałam paznokcie na święto,ale nie jest to jakiś specjał.[/QUOTE]
Ups, święto, zapomniałam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje za miłe słowa ![]() Cytat:
DDDDD
|
|||
|
|
|
#4645 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tylko 3 posty mi się zacytowały? Coś mało Ale ok, nie wnikamWiecie, że te lakiery świecące w ciemności rzeczywiście w ciemności świecą? No kto by przypuszczał ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- A jeśli chodzi o tego zelkowego Maybelline, to uważam, że fajny jest. Mam go To taka ciemna malinka z drobniutkim holograficznym brokacikiem w żelkowej bazie |
|||
|
|
|
#4646 | |
|
Rozeznanie
|
Nie boli, o tyle dobrze. Ale cierpie bo duzo czasu minie az wyrosnie pazurek zeby tego ubytku sie pozbyc
![]() Cytat:
I jak teraz malowac takie krociaki? No nie sposob bo to ladnie by nie wygladalo ![]() Musze odzywke eveline kupic w sobote jak bedzie. Chociaz odzywka pociagne bo jak nie mam czegos na pazurkach to az dziwnie czuje to
|
|
#4647 |
|
Konto usunięte
|
Dobra uwaga:
Trufelku Nasz Kochany !!!,wstawiam dziś mani dla Ciebie...Nie jest to nic wymyślnego,nie mam głowy to zdobień,ani na razie nie mam ochoty...Czeka mnie kilka dni stresów w sprawie o której kiedyś wspominałam...Boję się że jak pójdzie nie tak to nie wiem po prostu nie wiem.Stfu ! musi być wszystko ok,muuuuuuuuusi...Dobra,K ochana nie marudzę,jest Twoje święto
|
|
|
|
#4648 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36065397]Doszedł mój telefon
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;36067540]Tak. Na dodatek za przesyłke zapłaciłam kurierem 25 zł, a przyszło za 40, tzw sprzadający dopłacił. Dobrze zapakowane. Właśnie testuję. Tylko duży strasznie, no ale taki chciałam. Zastanawiam się jak go nosić. Oduczę się w kieszni . Dostałam plecki ochronne i folię na wyświetlaczu, ale zastanawiam się czy jak wrzucę do tak do torebki to nic mu się nie stanie.[/QUOTE]Pokaż koniecznie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Moja przyjaciółka po latach nierównej walki z kwadratami dała się namówić na migdałki i zamierzam pokazać jej Twoje jako wzór, do którego ma dążyć ![]() Cytat:
Wcale nie widać, że żółte, cy coś ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4649 |
|
szef wszystkich szefów
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;36077091]Dobra uwaga:
Trufelku Nasz Kochany !!!,wstawiam dziś mani dla Ciebie...Nie jest to nic wymyślnego,nie mam głowy to zdobień,ani na razie nie mam ochoty...Czeka mnie kilka dni stresów w sprawie o której kiedyś wspominałam...Boję się że jak pójdzie nie tak to nie wiem po prostu nie wiem.Stfu ! musi być wszystko ok,muuuuuuuuusi...Dobra,K ochana nie marudzę,jest Twoje święto [/QUOTE]Świetne ![]()
|
|
|
|
#4650 |
|
Konto usunięte
|
Nie jest świetne,są bąble na smerfowym lakierze i białe kropki są gdzieniegdzie rozmazane.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Jeżeli facetowi zależy na kobiecie, to nawet się nie spojrzy na inną i będzie darzył ją ogromnym uczuciem, zaufaniem oraz poczuciem, że jest dla niego najważniejsza i najcudowniejsza na świecie a żadnej innej nie będzie nigdy potrzebował. Mam tyle szczęścia, że trafiłam na swój ideał, który właśnie zapewnia mnie o swoich uczuciach, chociażby tym co napisałam powyżej
Oczywiście od tej pozytywnej części

uwielbiam takie kolory 
niestety.. krótka płytka się za mną ciągnie mimo 1,5 roku zapuszczania i dbania..
żartujesz sobie ze mnie, prawda?

Wcale nie widać, że żółte, cy coś