|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-Lutowe mamusie 2013 :) cz. III
Cytat:
![]() "Tępa łycha?" U mnie sie mowi "tępa dzida" :P |
|
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
bez przesadyzmu
ale dziękuję |
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wczoraj też zjadłam
![]() ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- tępa dzida znam ale ta łycha:d no nie mogę ostatnio mówie do mojego TŻ zeby zluzował majty jak sie zdenerwuje, w jakims kabarecie to słyszałam
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kochane fotki ze slubu dodane i brzuchol rzecz jasna tez
Zluzuj majty faktycznie ostatnio bylo w kabarecie a ten caly czas mu ze bokserki bo majtki to juz obraza
|
#4026 |
|
Raczkowanie
|
Tępa łycha i tępa dzida wymiatają
![]() Udanego wypoczynku Nafi ![]() Pstryczku piękny brzusio ![]() Adela nie bardzo, kojarzy mi się z żenskim odpowiednikiem Adolfa, co juz z góry jest na straconej pozycji Mania słodko, Gniewko też uroczo teraz mi się zaczęło podobać Marcelinka, Wiktoria
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, Wiki - ładnie.... Muszę pomysleć nad dziewczyńskimi imionami, tak na wszelki wielki
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozwaliła mnie tempa łycha i dzida Pewnie babsko ma czkawkę od dłuższego czasu
|
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee... Ale bezczelne, zasrane babsko, tępa łycha/dzida. ![]() Cytat:
). Polecam. Gąbka też z Biedry, za 85gr. Mam nadzieję, że się będą dobrze sprawować w duecie.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2012-08-23 o 17:30 |
||
|
|
|
#4031 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam do klubu jeszcze moj zapas ubranek dla maluszka taki ogólny
ale to jeszcze nie wszystko bo reszte mam do prania i nosiedłko w ktorym zabiore dziecko ze szpitala. Dodałam do klubu bo tu na forum nie próbowałam nigdy i chyba nie umiem. Poza tym z tel korzystam wiec łatwiej mi tak.
|
#4032 |
|
Raczkowanie
|
Witam się
Kochane ja tylko na chwilkę, jestem u rodziców a tu jest taki net,że chyba ślimaki szybciej się poruszają :\ mam pytanko, czy któraś miała albo ma polipa na szyjce macicy??? Bo ja dzisiaj byłam u gina i ten po badaniu stwierdził, że zrobił mi sie polip na szyjce :/ Mówi, że to od ciąży i że nie mam się czego bać, ale wiadomo zawsze to coś co odbiega od normy Nie odzywałam się przez te dwa dni bo w mieszkaniu mam istny sajgon, remontujemy łazienkę, a że mamy kawalerkę to jest pierd..nik na kółkach i siedzę u rodziców. Jak powrócę to świata żywych to będę na bieżąco się odzywać Przesyłam buziaki i może zaglądnę wieczorkiem
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Tępa łycha/dzida : nie znałam, przeczytałam o oplułam monior ze śmiechu, wymiatacie!
|
|
|
|
#4034 |
|
Raczkowanie
|
Ja juz po wizycie- kurcze, niestety bez usg, wiec plec nadal pozostaje tajemnica. Musze czekac prawie 3 tyg na polowkowe... a ciekawosc az mnie zzera. Dzis mi sie snilo ze to dziewczynka, ale po tym na co mam ochote rodzina orzeka ze to musi byc chlopak. Z innej beczki-dziewczyny, powiedzialyscie o ciazy w pracy? U mnie tak bardzo nie widac, wiec na razie sie ukrywam, powiedzialam tylko szefowi, ale nikomu ze znaojmych. Jakos nie mam pomyslu jak przeprowadzic te rozmowe zeby nie bylo neizrecznie- w koncu to nie sa moi przyajciele, tylko wspolpracownicy...
|
|
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie co, 2 dni mnie nie było, a tu tyle stron
Chyba oszalałyście ![]() Miałam dziś wizytę, dzidzia żyje, serduszko bije Nadal nic nie przytyłam, ale to akurat mnie nie martwi. Umówiłam się na usg połówkowe na 9. września, więc czeka mnie jeszcze 2 tygodnie czekania ![]() Z mniej miłych rzeczy to po dwóch latach spokoju złapał mnie dziś atak migreny. Na szczęście nie było aż tak źle i dalam radę pojechać do gina. Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 |
|
BAN stały
|
Bo mój małż właśnie od niej to imię wziął
Tylko nie wiem czemu, skoro nawet nie lubi jej piosenek ![]() Dzień mi się przewrócił do góry nogami. Z zakupów z koleżanką nic nie wyszło bo szefowa ją wydymała i musiała zostać do końca w pracy. Więc kiszka. Poszłam z tż szukać lokalu na biuro. Jak on oglądał jeden to ja wyczaiłam obok lumpka i poszłam się rozejrzeć ![]() Wyszłam z bluzeczką dla dzidzi za 3 zł!! To mój pierwszy lumpkowy zakup i jestem w szoku, że tam było tyle fajnych rzeczy. Tylko nie miałam czasu więcej oglądać bo mąż już poganiał i musieliśmy iść Ale muszę tam wrócić !!---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Ewik86 cieszę się, że wszystko ok A między nogami nic nie było widać?
|
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chciałam mówić żeby jak to sie mówi, nie zapeszyć... Powiedziałam Dyrekcji jakoś tak na początku 3 miesiaca a za niedługo w sumie koleżankom z którymi trzymam się w pracy najbardziej. Ponieważ sprawa wymknęła sie spod mojej kontroli (pisałam o tym chyba w 2 części, na samo wspomnienie ) to wolałam żeby akurat TE osoby dowiedziały się o ciązy bezposrednio ode mnie. Na pozostałym aż tak mi nie zależalo w jaki sposób sie dowiedzą, kiedy i od kogo....Nie powiem, to że powiedziałam o ciązy odczułam na własnej skórze, oczywiście na + fizycznej pracy jako takiej nie mam ale ludzie w pracy starali sie mnie wyreczac w różnych kwestiach ![]() Nie masz obowiązku informowania współpracowaników o swoim stanie ale może byłoby Ci ciut łatwiej w pracy? (zależy od rodzaju pracy i ludzi oczywiście) |
|
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaż bluzeczkę ![]() Ja jakoś nie mogę się przemóc, żeby coś kupić dopóki nie znam płci. Ale na bodziaka z biedronki się skuszę o ile będą u mnie
|
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może Mu przejdzie
|
|
|
|
|
#4040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ja mam przed oczami na zdjęciu jeszcze sprzed "teledysku". Kiedys gdzies widziałam... Pamiętam do tej pory
![]() Po raz kolejny stwierdzam - makijaż czyni cuda Btw, potwierdzam to na własnym przykładzie co rano |
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się nie maluję. Odkąd nie pracuję to mi się nie chce. Chyba, że z kimś się umówię to tak, ale na co dzień nie. Taki leniuch ze mnie
|
|
|
|
|
#4043 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jeju ja tak już chcę poznać płeć!!! wizyta za 2 tyg. tylko gorzej jak się zakryje ![]() Ok, już cykam fotę i zaraz wkleję Cytat:
|
||
|
|
|
#4044 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lubię te kosmetyki bo są tanie i jakośc też mi odpowiada. Cytat:
![]() Dziewczyny czy Was też tak boli miednica lub kośc ogonowa? Mnie to chyba już od 3 miesiaca męczy raz jest lepiej raz gorzej no ale dokucza, może do jakiegoś ortopedy się muszę udać czy co? hmm... ;> |
||
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Mnie akurat w tym miejscu nic nie boli. A mówiłaś ginowi o tym? Na Twoim miejscu bym się wybrała do lekarza, bo 3 miesiące z bólem to już dość długo. |
|
|
|
|
#4046 |
|
Wtajemniczenie
|
tak teraz wygląda :
![]() http://www.pudelek.pl/artykul/42555/...swiat_wkrotce/ |
|
|
|
#4047 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny kilka dni mnie nie było a tu tyle nowych stron, lecę nadrabiać
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no właśnie - mój gin powiedział, że nic od niego nie wyduszę, jeśli nie będzie na 100% pewien ![]() najgorsze, że już nastawiliście się na synka
|
|
#4048 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4049 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wklejam ciuszek z lumpka. Na metce pisało 6 zł. Ale przy kasie pani mówi, że 3 zł - no to przecież nie będę się z nią kłócić
|
|
|
|
|
#4050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Taka delikatna
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

A Adlea to zawsze lepiej niż Adelajda

Chyba oszalałyście