|
|
#3601 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
Nie pomyślałam o szamponie Mogłam szampon zamówić. No nic, najwyżej kupię stacjonarnie z bonami i będę mieć drugą wodę gratis ![]() Cytat:
Ja zamówiłam kosmetyczkę, niespodziankę też. Niespodzianka będzie na prezent dla kogoś, jeszcze nie wiem dla kogo
|
|
|
#3602 |
|
Matka Smoka
|
Bezalkoholowa Cholerko - w Aldim jest piwo pszeniczne wymieszane z lemoniadą grejfrutową 50/50. 2,5% alko. Nie czuć piwa wcale. 1,99zł
Ale i tak wolę słodowe z Aldiego bez alko w ogóle za 1,45zł. I są w plastikowych butelkach oba.
|
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj tanie szpilki
![]() http://buciksklep.pl/pl/p/Czolenka-Czarne-Kd-5260/200 Tylko w kolorze karmelowym. Wydają się być dość wygodne.
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#3606 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Chce do Was dołączyć! Przeprowadziłam się do Krakowa kilka miesięcy temu i jak można się domyślić - poza chłopakiem i współlokatorami nie mam tutaj żadnych znajomych. Brakuje mi wyjść, spędzania czasu z innymi osobami, głupich rozmów, jazdy na rolkach czy rowerze (samotnie troszkę nudno). Brakuje mi jakiegoś damskiego kompana! Wszystkiego mi brakuje, cholera!
Ileż można na okrągło z chłopem przebywać?! Potrzeba mi troszkę innej przestrzeni z nowymi osobami, aby się oderwać. Jeśli jest tu osoba z okolic Mistrzejowic/Oświecenia i miałaby ochotę poznać taką zagubioną babeczkę, wiecznie ganiającą za autobusem i nie lubiącą nudy, to już w ogóle byłaby bajka! Może, pomimo zgranego grona - i ja się tutaj zmieszczę? Chętnie przyjdę na spotkanie!
|
|
#3607 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Na pewno się zmieścisz, a dla części są to okolice raczej niedalekie
![]() Tomaszynka od Tomasza czy Maszynki ?
|
|
|
|
#3608 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3609 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co za energia, już Cię lubię cześć!
|
|||
|
|
|
#3610 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale miłe przywitanie! Co prawda rolki wrócą do mnie koło czwartku (TŻ zapomniał wypakować i pojechał w świat!), rower pewnie też bo Tatko naprawia, ale mam jeszcze nogi i znakomitą komunikacje miejską ( w porównaniu do PKSów na wsi z której pochodze jest tutaj naprawdę bajka!), także jeśli tylko ma ktoś ochotę - np Ty - Ineso to chętnie gdzieś wybędę lub przygarnę na zapoznawczą kawkę, tylko serio, serio bo naprawdę od siedzenia na mieszkaniu strasznie grzybieję (nie dosłownie!) i mam potrzebę pozbierania się do kupy. ![]() Dobrze, rozgrzeszam! Witaj Cholero!
|
|
|
#3612 |
|
maszyna, nie człowiek
|
O szynce nie pomyślałam, może dlatego, że ja już po kolacji
|
|
|
|
#3613 |
|
Matka Smoka
|
Zakupiłam w końcu swoją pierwszę etorebkę. Czuję się spełnioną Wizażanką.
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie skonsumowałam dwa czekoladowe deserki, co by cellulit nie czuł się zignorowany...
Nie dało się siedzieć spokojnie ze świadomością że leżały one tak spokojnie w lodówce... Ja nie wiem jak kobiety to robią, ja wręcz słyszę wołania z lodówki!
|
|
#3615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ pozytywna energia Ile masz lat? Studiujesz? Pracujesz?Cytat:
Właśnie mi przypomniałaś, że od dawna zbierałam się do reklamacji mojej, ale teraz to już chyba po ptakach
|
|
|
#3616 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Copyraptor
|
![]() Cytat:
dziewczyny z pokoju na mnie już patrzą jak na dziwoląga, ciągle coś jem A ja dziś wmłóciłam na śniadanie koszyczek malin, później jogurt z chrupkami czekoladowymi, dwie marchewki, pół porcji pierogów ze szpinakiem (zostały mi z wczoraj, z zamówienia z pierogarni) i porcję knedli ze śliwkami (bo wczoraj były na kolację w domu, więc resztkę wzięłam do pracy) oczywiście to w przeciągu 8h, i następny posiłek jadłam dopiero koło 20, ale przy nich i tak się czuję jak żarłok
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Zamek jest tak jakby schowany, o tu możesz zobaczyć. Po prostu przeciął mi materiał na całej długości. Rzadko chodzę z tą torebką, więc na śmierć zapomniałam tego zareklamować. Teraz chyba już minęły dwa lata
![]() A w Emilce ciągle urywał mi się długi pasek i puszczały też szwy przy uszach. Wymieniali mi chyba z 2 razy. W końcu zażądałam zwrotu pieniędzy.
|
|
#3619 |
|
Matka Smoka
|
O, właśnie miałam kiedyś pisać, że Flavię etorebkową Reserved zmałpował do jesiennej kolekcji. Z kodem promocyjnym torebka kosztowała mnie 29zł, więc zaryzykuję, choć parę razy w autobusach widziałam zmaltretowane etorebki.
Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2012-08-23 o 23:41 |
|
|
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jedno zamówienie będzie już jutro Cytat:
Bieganie za autobusami to moja specjalność (niegdyś, tu jeżdżą za często Cytat:
Ja też ciągle jem ![]() No i też mi wstyd ale ja jestem ciagle głodna, mam dziurawy żołądek chyba ![]() Cholero Ty wiesz coś więcej o tym... wydarzeniu?
|
|
#3621 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aktualnie pracuję w Krakowie jako niania 9miesięcznej Nadii, od września będę pracować w przedszkolu jako pomoc, a od października zacznę równocześnie studia zaoczne. Co prawda zawsze chciałam iść na dzienne, ale kwestie finansowe nie są do przebrnięcia więc muszę sobie poradzić. Czasem jednak jak myślę o zbliżających się studiach to nie wiem czy pogodzę pracę z nauką - bo jedno i drugie wymaga sporo energii. Już wyobrażam sobie siebie jako styraną 20latkę która nie ma czasu się uczesać! A Ty WrednaMyszko kim jesteś? Naprawdę taka wredna bestia z Ciebie czy to tylko pozory? Cytat:
Widzę że w kwestii jedzenia byśmy się dogadały. Wyobraź sobie że u mnie były takie czasy że jadłam więcej od TŻta! Czułam się strasznie, a nie jestem jakimś grubaskiem - żadnej nadwagi nie mam - to raczej z niego była chudzina. Na szczęście doczekałam się chwili kiedy to TŻ wcina więcej niż ja i nie muszę słuchać jakim to wygłodnialcem jestem. Ja nie wiem jak babki potrafią całe życie odmawiać sobie takiej przyjemności i żywić się tylko 'sałatą', no nie potrafię tego ogarnąć moim rozumem! ![]() A jeśli już o jedzeniu mowa to czy któraś z Was kojarzy takie miejsce jak 'Kwadrans'? W samym centrum Krakowa niedaleko Rynku? Byłam tam ostatnio dwa razy i wyobraźcie sobie że za wypaśny zestaw obiadowy (zupa+drugie danie) zapłaciłam niecałe 13zł! No kosmos! Jednak mimo iż mają od wewnętrznej strony kamienicy ogródeczek ze stołami nie jest to raczej miejsce na randkę. Ale jedzonko dobre! ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Cześć! Ja niestety jestem z tych zakręconych osób co to wychodzą 2 minuty przed autobusem, mając 4minutową trasę. No i sruuuuuu, zdążyć muszę bo się do pracy spóźnię. Ale za każdym razem mówię sobie że to ostatni raz.
|
|
|
#3622 |
|
Copyraptor
|
6^m, jak masz pytania to na PW, albo w klubie
|
|
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dać znać jak będą zapisy na szafobranie
więc dajehttp://www.miastokobiet.pl/swap-krakow-szafobranie/ Ja się zapisałam na 15
|
|
#3624 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jak powiedziałąm szefowej, ze w pracy jem co 2-3h to zrobiła wielkie oczy. Od tego momentu nie patrzy już na mnie tak samo
|
||
|
|
|
#3625 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tomaszynka - witaj
Mieszkam w Twoich okolicach, ale jestem z 10 lat starsza od Ciebie ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36086735]A ja nie mam żadnej... Ani jako wizażanka, ani jako zakupoholiczka, ani jako fanka torebek... [/QUOTE]Ja też nie, ale z chęcią bym kupiła, gdybym nie czytała ciągle o tym, że tu coś odpada, tam się psuje... w takiej cenie mogę mieć 2 całkiem zgrabne torebunie z Tomexu.
|
|
#3627 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
zwłaszcza z serem pleśniowym, orzechami włoskimi, kurczaczkiem i kapką oliwy ![]() Ja regularnie jem więcej od TŻ - a na pewno bardziej różnorodnie. On by mógł przetrwać na ziemniakach, kawałku mięsa, kanapkach, jajecznicy i czekoladzie więc jak robię obiad, to on je ilościowo sporo więcej, ale w ciągu dnia się głównie słodyczami i colą opycha. A chudy jest jak szkapa Cytat:
ja to mam ostro w nosie, zamierzam sobie poprawić metabolizm.
|
||
|
|
|
#3628 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
Cholerka, Ty sobie możesz wsuwać do woli boś chudzina
![]() ja od 6:00 zjadłam już jogurt z musli, precla, kanapkę z szynką, wypiłam kawę a zaraz zjem bułę z szynką i potem banana i jeszcze soczek wypiję. A pewnie po pracy pójde na obiad
|
|
|
|
#3630 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja też mieszkam w Hucie ![]() Byłam wczoraj u dentysty na wybielaniu zębów.Wieczorem mnie bolały i dzisiaj niestety też bolą chociaż trochę mniej. Ale przynajmniej widać efekt! Kupiłam wczoraj trzy szafy do garderoby w Ikei, dzisiaj mają je dostarczyć a w sobotę po wizycie u fryzjera mam sprytny plan pojechać do nowego domu i je wszystkie poskręcać uwielbiam składać meble |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

Mogłam szampon zamówić. No nic, najwyżej kupię stacjonarnie z bonami i będę mieć drugą wodę gratis 

Na szczęście doczekałam się chwili kiedy to TŻ wcina więcej niż ja i nie muszę słuchać jakim to wygłodnialcem jestem. 

więc jak robię obiad, to on je ilościowo sporo więcej, ale w ciągu dnia się głównie słodyczami i colą opycha. A chudy jest jak szkapa