|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasycznie, prosto, "nudnie":) Dla miłośniczek naturalności i prostoty
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;36075088]Moje ulubione kryjące lakiery w odcieniach "nude" pochodzą z serii Bell Air Flow - nr 704 (pudrowy róż, taki prawdziwy, z nutką szarości) i 707 (toffi w cieplejszym odcieniu). Ten drugi przy jasnej, porcelanowej cerze może wyjść za ciemny.[/QUOTE]
Właśnie oglądałam dzisiaj lakiery z tej serii. Mają fantastyczne ziemiste odcienie, idealne na jesień. Kupiłam dzisiaj 705, który w rzeczywisości ma odcień latte. Zdjecia są przeklamane. Oglądałam też ten toffi, na pewno po niego wrócę. Jest baaardzo ładny. Jestem naprawdę mile zaskoczona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2583 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Według mnie ta baskinka jest na Ciebie odrobinę za duża, może warto zmierzyć o rozmiar mniejszą. Cytat:
![]() Farby Tikkurila są naprawdę warte polecenia. Zanim podjęłam decyzję jakie wybrać, kilka wieczorów poświęciłam na wyszukiwanie opinii o rożnych markach i rodzajach. Z decyzji jestem zadowolona. Zalogowałam się na ich stronę i co jakiś czas otrzymuję gazetkę- katalog z propozycjami wystroju wnętrz oraz odpowiednio dopasowanymi kolorami ścian, oczywiście bezpłatnie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Materiał średni,ale dobrze leżą na mnie. A z Zary zamówiłam te : http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0SATIN%20JEANS Potem będę dumać które by zostawić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2587 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2588 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny:
![]() Sama też lubie połączenia bieli z czernią, chociaż rzadko tak się ubieram. Ale oglądając różne zdjęcia jestem zachwyycona połączeniem tych kolorów ![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;36075088]Moje ulubione kryjące lakiery w odcieniach "nude" pochodzą z serii Bell Air Flow - nr 704 (pudrowy róż, taki prawdziwy, z nutką szarości) i 707 (toffi w cieplejszym odcieniu). Ten drugi przy jasnej, porcelanowej cerze może wyjść za ciemny.[/QUOTE] piękne kolory, muszę się wybrać do drogerii poszukać ich. Wrzucam kilka zdjęć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | ||
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, żałujcie że nie widziałyście miny pani gdy z naręczem ciuchów szłam do przymierzalni na dziecięcym ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
Ja tez wczoraj na dziecięcym buszowalam. Nie czepiali sie bo byłam z dwuletnia córka
![]() Mierzylam jedne spodnie na 13-14 lat. Pamietam jak 2-3 miesiące temu nie mogłam ich wciągnąć na tyłek a wczoraj zabrakło mi może z 1,5 cm by sie dopiąć ![]() ![]() Dziewczyny czy buty typu worker/ sztybety bedą wciąż na topie tej jesieni? Muszę sie w coś zaopatrzyć na spacery z mała po parku, obcasy odpadają ![]() I jeszcze jedno pytanie. Pisałam już ze lecę do L.A. na wakacje z 3 tygodnie. Oczywiście zaplanowałam rownież czas i środki na zakupy. Jakie sklepy warto odwiedzić? Mam na myśli oczywiście odziez/obuwie/torebki. Kosmetyki mnie nie interesuja. Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2012-08-23 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Myślę, że szarości, kremy, biele i czernie różniaste to standard, brąz w pasującym odcieniu też, ale i turkus może fajnie wyglądac. Widzę też khaki w tym zestawieniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2598 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dodatkowo zapoznaj się z takimi markami jak American Apparel, Victoria's Secret, możesz spróbować też LOFT, Forever21 (tania i bardzo popularna sieciówka, ciuchy jakości h&m). Do tego możesz odwiedzić TJ Maxxa (amerykański odpowiednik europejskiego TK MAxxa) To z takich popularnych. Ja osobiście polecam loft Ann Tylor, kupować przez internet, na eBay'u, Amazonie lub po prostu w e-sklepach (dużo promocji, łatwy i zazwyczaj darmowy zwrot przez kuriera, po prostu często bardziej się opłaca - załóż w tym celu paypala). Amerykanie przepadają też za azjatycką bodajże marką Uniqlo, ale w LA chyba dopiero będą otiwerać jakiś sklep Edytowane przez annini Czas edycji: 2012-08-23 o 19:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
Annini dziękuje za wskazówki
![]() A Tommy Hilfiger tez wychodz taniej? ![]() Miałam nadzieje na mała pamiątkę od Prady ale podobno sie nie opłaca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Rozeznanie
|
Drogie panie, mam taką sukieneczkę http://www.camaieu.fr/pret-a-porter/...mc=club&xtcr=0 , tylko białą - jakie buty włożyc? Boję się, że nudziaki będą zbyt mdłe. Czarne?
Dodam, że jestem jasną blondynką. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tommy Hilfiger z tego co się orientuję (a nie bardzo ![]() A, bo Prada już przecież chyba nie amerykańska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie, takie trochę obok tematu
![]() ![]() ![]() Żałuję, bo widząc taką osobę na żywo wszystko jest bardziej rzeczywiste ![]() ![]() ![]() Z kolei z moich "ulicznych" obserwacji wynika że: - taki styl jest mało popularny, uznawany najczęściej za nudny lub zbyt elegancki (kultowe po co się tak wystroiłaś, mamy dziś egzamin) - czasem nawet jak dobór ubrań jest fajny, to cały zestaw zepsują elementy takie jak - brzydka torebka, tandetne buty lub niedobrany makijaż - wiele kobiet musi, po prostu musi dodać jakiś tandetny, błyszczący dodatek - kolczyki z cyrkoniami, błyszczący pasek lub coś w tym guście - ubrania, choć same w sobie fajne, są często niedobrane do sylwetki A Wy co myślicie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Zadomowienie
|
Trochę inspiracji, burgund w roli głównej
![]()
#2609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem szczerze, że koleżanki rzadko mnie inspirują. Mam swoje przekonania, wiem, że pewnych rzeczy raczej nie założę, nie widzę sensu w podpatrywaniu stylu kogoś innego - bo to tak, jak z perfumami - na kimś piękne, na mnie mogą hmmm, mówiąc eufemistycznie, pachniec brzydko... Ale chętnie doradzam, jeśli jestem pytana o zdanie (a jestem często, może powinnam to odbierac jako komplement ![]() A na zakupy uwielbiam chodzic z siostrą - jest wreszcie czas, żeby pogadac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ulicach Warszawy różnie. Nadal dominuje kicz i tandeta. Choć nie brak też dobrze ubranych modych kobiet. Fatalnie ubierają się faceci. Dobrze ubranych facetów ze świecą szukać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.