Koty- część V - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-22, 14:52   #1261
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Dot.: Koty- część V

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
(He, he, Twój avek trochę mnie przeraża- dopiero widziałam Cię na innym wątku )
Kiedyś, kiedy jeszcze byłam blondynką, usłyszałam komplement (teraz myślę, że to wcale nie musiał być komplement.. ), że mam avatar podobny do mnie

Cytat:
Napisane przez Siejusia Pokaż wiadomość
Jakkolwiek, kochana kicia, bardzo podoba mi się jej umaszczenie wewnątrz uszu
Bardzo kochana, szczególnie dzisiaj o 3 rano, jak chciała mi wsadzić łapkę do ust

Biały kot w kartonie wymiata.
Jak przeglądam wątek, zdjęcia Waszych kotów i czytam co piszecie podnosi mnie to na duchu. Nie tylko ja jestem szurnięta na punkcie swojego malucha

Jakkolwiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 14:56   #1262
Malla
Nie depcze krokusów

Siejka - takie chucherko, że aż drzwi przez niego widać
Stary 2012-08-22, 15:31   #1263
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jakkolwiek Pokaż wiadomość
Bardzo kochana, szczególnie dzisiaj o 3 rano, jak chciała mi wsadzić łapkę do ust
Och, jaka słodka... Chce spędzać z Tobą czas

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Siejka - takie chucherko, że aż drzwi przez niego widać
No... TOZ mnie zaraz dorwie...
A tak poważnie, to Ancik był bardzo szczuplutki, a teraz nabrał masy mięśniowej i jest szalenie zgrabny. Też bym tak chciała
Stary 2012-08-22, 17:12   #1264
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Raz zostawiliśmy Ancika w naszym mieszkaniu, opiekował się nim kolega który kocha koty, mały był taki stęskniony... Non stop miauczał, nie odchodził od nas na krok, nawet nie chciał sam jeść, dopiero jak szłam do kuchni to chrupał. Wiem już z pewnością że nie zostawię go samego. Jest zbyt wrażliwy. Następne wakacje tylko z kotem.

To dziwne zdjęcie Ancijomaka. Odwiedziliśmy męża w pracy i on tak siedział i patrzył co się dzieje za drzwiami. Dopiero jak wrzuciłam zdjęcia na kompa, to zauważyłam że Ancymon jest na nim... duchowy
No.. dziwne to zdjęcie Ancij faktycznie tendencji do tycia nie ma
Kryśka dziękuje za wyrazy miłości Strasznie nachalna jest po naszym powrocie ze swoją adoracją Dzisiaj mała znowu wyjechała, a ta niedobra kicia wywaliła w nocy z jakiegoś powodu wszystkie moje ciuchy z szafy żeby chyba pokazać co myśli o naszym opuszczaniu mieszkania
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-22, 18:47   #1265
21kasia21
Zakorzenienie

Cytat:
ale pięknych kotów sie naoglądałam cudne są wszystkie i kituś co chciał na wizaż i biało -rude dostojne panisko ( przez to że mam dziewczynkę biało-rudą dziwie sie że takie osobniki męskie w ogóle występują)
Ano, ano są rudzielce. Moja siostra również ma rudo-białego kociaka, fotka poniżej

Cytat:
Chyba wszystkie koty uwielbiają kartony
I wszystko inne, gdzie może wejść
Mój kartony to uwielbia, jakieś koszyki, wiadra też są warte zainteresowania. Nie wiem, jak on się tam wciska, kombinuje aż się wcisnie

Cytat:
Szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie
A dlaczego ? Skąd jesteś?
Pewnie miałabym koleżankę, a mój kiciak kumpla

Fajne macie te kociaki
Na koniec jeszcze kociarnia mojej siostry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg e2fc7def1b103c27med.jpg (43,7 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-08-23, 00:36   #1266
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Jutro wolne, więc nadrobię. Napiszę tylko, że przez Wasze koty chcę trzeciego

Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 00:52   #1267
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No.. dziwne to zdjęcie Ancij faktycznie tendencji do tycia nie ma
Kryśka dziękuje za wyrazy miłości Strasznie nachalna jest po naszym powrocie ze swoją adoracją Dzisiaj mała znowu wyjechała, a ta niedobra kicia wywaliła w nocy z jakiegoś powodu wszystkie moje ciuchy z szafy żeby chyba pokazać co myśli o naszym opuszczaniu mieszkania
Bardzo proszę
To słodkie... Uwielbiam wracać do domu, bo mruczuś cudnie okazuje swoje zadowolenie, to sprawia że znika całe zmęczenie
Stary 2012-08-23, 00:58   #1268
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo proszę
To słodkie... Uwielbiam wracać do domu, bo mruczuś cudnie okazuje swoje zadowolenie, to sprawia że znika całe zmęczenie
Oj tak..i to plątanie się ósemkami pod nogami gdy wchodzę objuczona torbami bo mogę jej np nie zauważyć

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-08-23 o 00:59
Stary 2012-08-23, 08:49   #1269
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cześć

Czy mogę/ możemy dołączyć z moim kocurkiem do Waszego grona?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0224.jpg (136,4 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0227.jpg (164,1 KB, 36 załadowań)
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 09:27   #1270
Malla
Nie depcze krokusów

O boszzz, zakochałam się w nim!

Jaka jest jego historia?
Stary 2012-08-23, 10:06   #1271
paczek_w_masle
Rozeznanie

No faktycznie, słodziak był z niego gdy był mały
Historia Tigera jest taka:
Kiedyś mieliśmy w domu dwa kotki a raczej dwie KOTKI i po jakimś czasie od śmierci ostatniego dachowca zatęskniłam za taką słodką, mruczącą i śpiącą na kolanach istotką
Szukałam ogłoszeń w internecie i znalazłam. Ktoś chciał oddać kotkę, dachowca - gdy spojrzałam na (jeszcze) jej zdjęcia to się zakochałam
Kotka była do odbioru około godziny drogi ode mnie. Była na kompletnej wsi... Gdy ją odebrałam - właściwie jej właściciele nie wiedzieli kiedy się urodziła była cała zapchlona, zaświerzbiona i jakaś taka nijaka.
Po wizycie u WETA okazało się, że po 1 moja kotka jest KOCUREM, po 2 ma przepuklinę, którą będzie trzeba zoperować.
Generalnie nie było źle z moim kociakiem szybko załapał jak korzystać z kuwety, niczego nie niszczył - poza tym, że 2 razy lekko zadrapał tapetę w przedpokoju na schodach.
Po skończeniu pół roku wykastrowałam go i zrobiłam operację na przepuklinę - wylizał się elegancko.

Dziś już jest ze mną rok i mamy się razem całkiem dobrze, ale nie jest tak pięknie jak myślałam, że będzie. Tzn bardzo go kocham, jest dla mnie waży mimo, że nie przyjdzie i się nie potuli Na samym początku bał się bardzo wielu rzeczy, teraz mu już przeszło ale dalej jest troszkę bardziej lękliwy niż inne koty a poza tym w ogóle nie lubi się tulić tzn nie wskakuje na kolana albo na kanapę gdy ktoś na niej siedzi. Jest bardziej taki na olewkę dla innych i skacze po nogach wbijając pazury - to jest dla mnie nowe, dziwne zjawisko z którym nie wiem jak sobie radzić. Tzn czy jest na to jakiś sposób czy po prostu jest jeszcze młody i mu kiedyś minie?

Po roku:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1342101731041.jpg (16,5 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1342101780789.jpg (14,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1342101804398.jpg (14,1 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-08-23, 10:21   #1272
shirubya
Raczkowanie

Cytat:
To dziwne zdjęcie Ancijomaka. Odwiedziliśmy męża w pracy i on tak siedział i patrzył co się dzieje za drzwiami. Dopiero jak wrzuciłam zdjęcia na kompa, to zauważyłam że Ancymon jest na nim... duchowy
straszne

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Po roku:
Ale śliczne kolorki futerka!

Cytat:
Oj tak..i to plątanie się ósemkami pod nogami gdy wchodzę objuczona torbami bo mogę jej np nie zauważyć
Gdy któreś z nas teraz wchodzi do domu, kiedy kotka jest zostawiona sama, to próbuje uciec na klatkę schodową, nie wiem co jej odbiło Mam nadzieję, ze jeszcze nas lubi.
shirubya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 10:24   #1273
Malla
Nie depcze krokusów

A wygląda na takiego miziaka na tych zdjęciach! Widać, że jest zrelaksowany, szczęśliwy...

Możliwe, że poprzedni właściciele totalnie zawalili w okresie, w którym można było oswoić koteczka. Pozostaje Ci mieć sporo cierpliwości.

Skakanie na nogi traktuje jako zabawę, więc jak próbuje to robić, to odwracaj jego uwagę i baw się z nim zabawkami oddalonymi od rąk, np. wędką, piórkiem na patyku. Jeśli nie jesteś w stanie poświęcić mu w danym momencie czasu, to jak skacze, mów stanowczym tonem "nie wolno", odchodź od niego do innego pomieszczenia i zamykaj drzwi, ignoruj go. Niech zrozumie, że dla Ciebie to nie jest zabawa - oczywiście trochę mu to zajmie.

Obcinasz mu pazury?
Stary 2012-08-23, 10:33   #1274
paczek_w_masle
Rozeznanie

Cytat:
A wygląda na takiego miziaka na tych zdjęciach! Widać, że jest zrelaksowany, szczęśliwy...

Możliwe, że poprzedni właściciele totalnie zawalili w okresie, w którym można było oswoić koteczka. Pozostaje Ci mieć sporo cierpliwości.

Skakanie na nogi traktuje jako zabawę, więc jak próbuje to robić, to odwracaj jego uwagę i baw się z nim zabawkami oddalonymi od rąk, np. wędką, piórkiem na patyku. Jeśli nie jesteś w stanie poświęcić mu w danym momencie czasu, to jak skacze, mów stanowczym tonem "nie wolno", odchodź od niego do innego pomieszczenia i zamykaj drzwi, ignoruj go. Niech zrozumie, że dla Ciebie to nie jest zabawa - oczywiście trochę mu to zajmie.

Obcinasz mu pazury?
Dziękuję za radę Często właśnie gdy tak robi mówię mu "nie wolno" i np. na moje nogi jeśli skocze to naprawdę bardzo rzadko ale na moją mamę zdarza mu się to częściej, raz nawet schyliła się do niego gdy skoczył jej na noge a wtedy odskoczył jej na twarz więc to było mało bezpieczne ani nie przyjemne
Wy, które macie większe doświadczenie z kociakami powiedzcie mi czy tak może być. Bo wydaje mi się, że kot jest uzależniony od mokrej karmy whiskasa - czy to możliwe? Wydaje mi się, że to główny powód skakania na nogi. Generalnie nie karmie go tym byt często, ale moja mama czy siostra bardzo lubią mu to dawać. Ja jednak jestem za karmą suchą tzn za Frank's Pro Gold Sensitive

Nie, nie obcinam mu pazurków ponieważ większość dnia i praktycznie całą noc woli spędzać na dworze. Łazi po drzewach i poluje na gołębie

Wasze koty piją mleko czy wodę? Mój wody ani nawet mleka rozcieńczonego z wodą się nie napije

Edytowane przez paczek_w_masle
Czas edycji: 2012-08-23 o 10:37
Stary 2012-08-23, 11:03   #1275
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
na moją mamę zdarza mu się to częściej, raz nawet schyliła się do niego gdy skoczył jej na noge a wtedy odskoczył jej na twarz więc to było mało bezpieczne ani nie przyjemne
Dzikus. Od początku taki był?
Cytat:
wydaje mi się, że kot jest uzależniony od mokrej karmy whiskasa - czy to możliwe?
Whiskas jest tak wartościowy jak słodycze dla człowieka... A czy od słodyczy da się uzależnić?
Sztuczny, z konserwantami, barwnikami, wzmacniaczami smaku, solą... Karma zawiera zaledwie 4% mięsa, więc wyobraź sobie, co jest w tych pięknie wykrojonych i pachnących kawałkach oblanych sosem... Szkoda na niego pieniędzy, lepiej kupić w mięsnym wołowe ścinki.
Cytat:
Ja jednak jestem za karmą suchą tzn za Frank's Pro Gold Sensitive
Pierwsze słyszę o tej karmie, zapuściłam googla w ruch i znalazłam niewiele mówiący wątek na Miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=47757

Patrząc na skład:
Suszona jagnięcina, suszony gluten kukurydziany, ryż, kukurydza, tłuszcz drobiowy, hydrolizowana wątróbka drobiowa, mączka rybna, hydrolizowane białko, celuloza (min. 5%), pulpa buraczana, drożdże, proszek jajeczny, minerały i witaminy, olej rybi, frukto-oligo-sacharydy, lecytyna (min. 0,5%), chlorek choliny, tauryna, witamina E (jako alfa-tokoferol), witamina C (jako fosforan kwasu askorbinowego).

...nie jest taka zła. Zawiera dużo kukurydzy, ale nie ma często uczulającej pszenicy. Mogłaby być tańsza. Szkoda, że nie podano procentowej zawartości mięsa.
Cytat:
Nie, nie obcinam mu pazurków ponieważ większość dnia i praktycznie całą noc woli spędzać na dworze. Łazi po drzewach i poluje na gołębie
O, to do Was powinien już przychodzić wybawiony, głodny, niewyspany i żądny głasków...
Cytat:
Wasze koty piją mleko czy wodę? Mój wody ani nawet mleka rozcieńczonego z wodą się nie napije
Większość kotów nie toleruje laktozy i nie powinna dostawać mleka wcale ze względu na biegunki. Twój kot zapewne pije na zewnątrz z kałuży, rynny lub zadowala się wodą z pokarmu. Dopiero co w wątku była dyskusja o pijakach.
Stary 2012-08-23, 11:50   #1276
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za radę Często właśnie gdy tak robi mówię mu "nie wolno" i np. na moje nogi jeśli skocze to naprawdę bardzo rzadko ale na moją mamę zdarza mu się to częściej, raz nawet schyliła się do niego gdy skoczył jej na noge a wtedy odskoczył jej na twarz więc to było mało bezpieczne ani nie przyjemne
Wy, które macie większe doświadczenie z kociakami powiedzcie mi czy tak może być. Bo wydaje mi się, że kot jest uzależniony od mokrej karmy whiskasa - czy to możliwe? Wydaje mi się, że to główny powód skakania na nogi. Generalnie nie karmie go tym byt często, ale moja mama czy siostra bardzo lubią mu to dawać. Ja jednak jestem za karmą suchą tzn za Frank's Pro Gold Sensitive

kot może uzależnić się od whiskasa, tzn. nie w sensie uzaleznienia jak od narkotyków, ale po prostu jak zasmakuje w whiskasach, to inne karmy mu nie beda smakować, bo to taki koci fast food

mój kot bardzo lubi mleko, ale go nie dostaje bo potem pojawia się pewna przykra niespodzianka pije wodę z kranu albo z wanny

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 14:06   #1277
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
.
Dziś już jest ze mną rok i mamy się razem całkiem dobrze, ale nie jest tak pięknie jak myślałam, że będzie. Tzn bardzo go kocham, jest dla mnie waży mimo, że nie przyjdzie i się nie potuli Na samym początku bał się bardzo wielu rzeczy, teraz mu już przeszło ale dalej jest troszkę bardziej lękliwy niż inne koty a poza tym w ogóle nie lubi się tulić tzn nie wskakuje na kolana albo na kanapę gdy ktoś na niej siedzi. Jest bardziej taki na olewkę dla innych i skacze po nogach wbijając pazury - to jest dla mnie nowe, dziwne zjawisko z którym nie wiem jak sobie radzić. Tzn czy jest na to jakiś sposób czy po prostu jest jeszcze młody i mu kiedyś minie?

Po roku:
Śliczny ten Twój kotek. O dziwi bardziej mi się podoba dorosły niż jako maluch Tj. malutki jest mega słodki, ale dorosły ma prześliczną sierść
Moja też miała okres, kiedy nie lubiła się miziać. Przeszło jej zimą, jak otwierałam na noc okna do sypialni. Zaczęła włazić mi pod kołdrę i się przytulać, i tak już zostało Czasami zdarzało mi się ją zgarnąć siłą i okazywać swoją miłość- nie ma to jak kot jednocześnie mruczący i wyrywający się Chyba się przekonała, że głaskanie jest fajne, bo teraz potrafi sama wejść na kolana, mruczeć i domagać się miziania. W nocy też zawsze śpi blisko mnie

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2012-08-23 o 14:07
Stary 2012-08-23, 14:12   #1278
Malla
Nie depcze krokusów

Mruczenie jest też oznaką stresu
Stary 2012-08-23, 14:23   #1279
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Prawda. Już nie raz powinnam mieć rozwaloną głowę lub chociaż złamaną rękę...

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Cześć

Czy mogę/ możemy dołączyć z moim kocurkiem do Waszego grona?
Pierwsze zdjęcie "jeste czarodzieje"
Stary 2012-08-23, 14:41   #1280
Jakkolwiek
Wtajemniczenie

Cytat:
Mruczenie jest też oznaką stresu
Ale ona nadstawia główkę do głaskania i mruczała, a kuperek jej uciekał, jakby nie mogła się zdecydować W każdym razie już jej nie okazuje uczuć na siłę, sama przychodzi
Wiem, że czasem zachowuję się jak Elmirka z Animków, ale walczę z tym

Edytowane przez Jakkolwiek
Czas edycji: 2012-08-23 o 14:48
Stary 2012-08-23, 22:55   #1281
21kasia21
Zakorzenienie

paczek_w_masle, ale słodziak z Twojego kociaka

Cytat:
Napisane przez shirubya Pokaż wiadomość

Gdy któreś z nas teraz wchodzi do domu, kiedy kotka jest zostawiona sama, to próbuje uciec na klatkę schodową, nie wiem co jej odbiło Mam nadzieję, ze jeszcze nas lubi.
U nas też tak to ostatnio wygląda. Próbuje się wcisnąć między nas i wybiec na klatkę. Raz mu się udało, to zaleciał z I na III piętro, musiałam go gonić, bo tempo miał niemożliwe

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle
Mój tylko wodę piję, ale co najśmieszniejsze- nie ze swojej miseczki, ale zawsze z koneweczki na kwiaty. Czemu? Niewiadomo...
Koty rodziców zaś piją mleko, mój nie jest nauczony.

Mój malec dzisiaj wynalazł nową zabawę. Przewrócił legowisko do góry nogami, wszedł pod nie i łaził tak po pokoju Myślał cwaniak, że go nie widać, ale wystający ogon i przednie łapki go zdradziły

Dobrej nocki życzę

Edit:
Gdzie spędzają noc wasze kociaki?
Nasz zazwyczaj spał w swoim transporterku, który ma ustawiony w pokoju i wyścielony swoim ręcznikiem, albo na wiklinowej skrzynce z kocem. Przez ostatni tydzień zmienił upodobania i przychodzi nam w nocy do łóżka, kładąc się w nogach. Ciekawe, skąd taka dziwna zmiana...?

Edytowane przez 21kasia21
Czas edycji: 2012-08-23 o 23:01
21kasia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:06   #1282
esfira
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21kasia21 Pokaż wiadomość

Edit:
Nasz zazwyczaj spał w swoim transporterku, który ma ustawiony w pokoju i wyścielony swoim ręcznikiem, albo na wiklinowej skrzynce z kocem. Przez ostatni tydzień zmienił upodobania i przychodzi nam w nocy do łóżka, kładąc się w nogach. Ciekawe, skąd taka dziwna zmiana...?
jak to gdzie? w łóżku a dokładniej mówiąc- na mnie

Scandinavian Sleeping & Living
esfira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:11   #1283
21kasia21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esfira Pokaż wiadomość
jak to gdzie? w łóżku a dokładniej mówiąc- na mnie
No ba, bo najwygodniej na swojej pani
U nas kładzie się w nogach, czasem z boku łóżka, ale jest tak dyskretny, że niewiadomo, kiedy przyłazi do nas. Mój chłop, jak przychodzi spać, to najpierw go przenosi na jego skrzynkę z kocykiem, bo do łożka wejść nie może, leży rozwalony na całej jego połówce. Jak już się ułoży, to kot zaraz znów myk i na łóżku
Stary 2012-08-23, 23:19   #1284
Siejusia
Zadomowienie

Cytat:
Między poduszkami, moją i męża, lub między nami pod kołdrą.
Stary 2012-08-23, 23:23   #1285
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
No faktycznie, słodziak był z niego gdy był mały
Historia Tigera jest taka:
Kiedyś mieliśmy w domu dwa kotki a raczej dwie KOTKI i po jakimś czasie od śmierci ostatniego dachowca zatęskniłam za taką słodką, mruczącą i śpiącą na kolanach istotką
Szukałam ogłoszeń w internecie i znalazłam. Ktoś chciał oddać kotkę, dachowca - gdy spojrzałam na (jeszcze) jej zdjęcia to się zakochałam
Kotka była do odbioru około godziny drogi ode mnie. Była na kompletnej wsi... Gdy ją odebrałam - właściwie jej właściciele nie wiedzieli kiedy się urodziła była cała zapchlona, zaświerzbiona i jakaś taka nijaka.
Po wizycie u WETA okazało się, że po 1 moja kotka jest KOCUREM, po 2 ma przepuklinę, którą będzie trzeba zoperować.
Generalnie nie było źle z moim kociakiem szybko załapał jak korzystać z kuwety, niczego nie niszczył - poza tym, że 2 razy lekko zadrapał tapetę w przedpokoju na schodach.
Po skończeniu pół roku wykastrowałam go i zrobiłam operację na przepuklinę - wylizał się elegancko.

Po roku:
Witaj jak moj Fuffy , ktory byl mieszancem z Syjamem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0746.jpg (66,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9980.jpg (46,5 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Anitast
Czas edycji: 2012-08-23 o 23:26
Anitast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-23, 23:28   #1286
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirubya Pokaż wiadomość

Oj naszym pannom także to się zdarza Leosia mknie jak błyskawica na sam dół, Krycha na półpiętro na parapet, gdzie może sobie normalnie wreszcie powyglądać przez okno bo my mamy tylko okna dachowe..Wyglądanie tak wygląda jak na fotce..Później okno w dół coby koty nie powypadały
Cytat:
Prawda. Już nie raz powinnam mieć rozwaloną głowę lub chociaż złamaną rękę... [COLOR="Silver"]
Ja to samo

Anitast, Paczek_w_masle śliczne kociaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCI0586.jpg (40,2 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-08-24 o 01:10
Stary 2012-08-23, 23:37   #1287
Anitast
Zakorzenienie

Cytat:
Oj naszym pannom także to się zdarza Leosia mknie jak błyskawica na sam dół, Krycha na półpiętro na parapet, gdzie może sobie normalnie wreszcie powyglądać przez okno bo my mamy tylko okna dachowe..Wyglądanie tak wygląda jak na fotce..Później okno w dół coby koty nie powypadały

Ja to samo

Anitast, Pączek_w_maśle śliczne kociaki
Swietne zdjecie u mnie Giulietta to juz chcialaby wyskakiwac przez okno , nawet jak jest na rekach to musze ja mocno trzymac bo cwaniara zawsze szuka sposobu zeby isc na podworko
Stary 2012-08-23, 23:38   #1288
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Edit:
Zawsze ze mną w łóżku
Stary 2012-08-23, 23:40   #1289
Anitast
Zakorzenienie

U mnie Giulietta tez zawsze na lozku z nami i Snoopy czasem tez
Stary 2012-08-24, 01:12   #1290
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anitast Pokaż wiadomość
Swietne zdjecie u mnie Giulietta to juz chcialaby wyskakiwac przez okno , nawet jak jest na rekach to musze ja mocno trzymac bo cwaniara zawsze szuka sposobu zeby isc na podworko
Nie znudziły się jej jeszcze wycieczki ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości