|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cześć, Dziewczyny
nie odzywam się, ponieważ zadziwiająco mało siedzę ostatnio w internecie - ale to chyba dobrze czytam książki, oglądam filmy i ogólnie odpoczywam. Jeśli o dbanie o siebie chodzi, to jest nieźle, poza ćwiczeniami - zero motywacji, zero chęci, nic nie pomaga. Taka wypompowana jestem powód jest, ale staram się walczyć sama ze sobą. Wczoraj ćwiczyłam, pierwszy raz od jakiegoś czasu... Właśnie zamówiłam sobie w końcu Heenarę - będę używać, jak skończę Alterrę; olejowanie też zaniedbałam. Ponadto łamią mi się paznokcie - nie pamiętam już, kiedy ostatnio to przeżywałam, więc się dziwię, co nagle się stało... Postaram się Was nadrobić, co prawda powoli, ale żeby przeczytać wszystko ![]() Buziaki |
|
|
|
|
#542 | |||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dopiero z roboty wrocilam, mialam miec wolne (tzn byc pod telefonem, okazalo sie ze zlazlo nam sie tyle ludzi do knajpy ze szef przyjechal po mnie o 16 i byl kociol.... ) takze dzis byly podstawy, zaraz leci olej na wlosy i do poduszki....
|
|
|
|
#543 | |
|
Zadomowienie
|
Hej babeczki,ja z ielęgnacji wczoraj podstawy, jakoś przez ta piękną pogode mam mało czasu bo to idę na basen to jakiś długi specar i mało cojestem w domu.
---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja też korzystam z pogody, póki jeszcze jest no i ogólnie rozpiera mnie energia i ciężko mi usiedzieć w domu wszystko dzięki aktywności fizycznej ![]() kupiłam sobie wycofywany balsam alterry i na początku zapach mnie urzekł, ale teraz zaczynam wyczuwać w nim alkohol. czytałam na kwc, że komuś się ciężko wchłania i rozsmarowuje, ja akurat z tym nie mam żadnego problemu ![]() jestem zadowolona z siebie, bo ładnie idzie mi zużywanie, szczególnie produktów do włosów - mam resztki odżywki, odżywkę/maskę z vatiki, waxa beauty formulas i dwa szampony (jeden do użytku co mycie i jeden mocniej oczyszczający) miałam wcześniej tego więcej i wiem, że wcale mi tyle nie potrzeba jeszcze mam 2 odżywki b/s (jedna by mi wystarczyła- trzeba jakąś zużyć ) i serum na końcówki ![]() muszę się zastanowić, co zamówić z doz-u, bo kończy mi się szampon fitomed do włosów suchych i muszę kupić nowy ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- loluska, dzięki za cynk o tych biustonoszach z pepco, są na prawdę fajne kupiłam sobie czarny i fioletowy, jakimś cudem udało mi się znaleźć jeszcze mój rozmiar
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Loluśka nie martw się, na pewno Twoje hula da Ci cudne efekty Zresztą Ty już masz brzusio jak marzenie ![]() Dzięki dziewczyny za opinię na temat szamponu. Jak skończę któryś z Joanny to kupię
|
|
|
|
|
|
#546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
Cytat:
Cytat:
![]() Kuszą te szampony Timotei ale policzyłam i mam 7 półlitrowych a myję włosy płynem Facalle to się lepiej powstrzymam
|
||
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich można się przyłączyć do Was?
No to trochę o mnie... Zacznę od włosów, kręcone, puszą się i strasznie wypadają(jeszcze trochę i będę łysa) od niedawna zaczęłam stosować metodę CG zobaczymy co z tego wyjdzie Twarz... skóra mieszana, naczyniowa i do tego ostatnie czasy trądzik się pojawiał ![]() Paznokcie.... Jak zawsze każdy się nimi zachwycał tak teraz sama sobie zaszkodziłam, zaczęłam używać ciemnych kolorów i paznokcie pożółkły do tego się rozdwaja i łamią(chyba, ze sa pokryte lakierem to wtedy nawet jakbym się starała ich nie złamie )Ciało... od xxx czasu walczę z cellulitem na udach i nic Moje wady to brak systematyczności i mało ćwiczeń... w okresie zimowym 2x w tygodniu aerobik poza tym nic, w okresie wakacyjnym zero ćwiczeń, ostatnio kupiłam sobie hula hop i się załamałam bo nie mogę nawet minuty pokręcić(kiedyś to pół godz spokojnie dałam rade) Czas na zmiany... Mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się bardziej zmobilizować i zacząć dbać o siebie, aby za jakiś czas nie obudzić się z ręką w .... Pozdrawiam |
|
|
|
|
#549 |
|
Wtajemniczenie
|
karolcia
. ok - wygladalo to zestawowo ciekawie, ale ja w tym zestawie juz gorzej... dlatego jeszcze raz przeszlam analize kolorystyczna i po prostu zajelam sie budowa nowej szafy . w sumie wyszlo od tego, ze we wlosach nawet kombinowalam co miesiac raz zimne rude raz cieple ghana ja tam lubie czerwien, ale niektorym faktycznie nie sluzy )buahhot musze sie tego nauczyc
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zmobilizowałam się dzis do ogarnięcia domu, wyspamowałam sie i czekam teraz na Tż Dziś nasza 5 rocznica la_chica niestety nie ![]() julianna pewnie że pamietamy witaj ponownie ![]() Shadii na internecie nie musisz duzo siedzieć, ale do nas wbijaj ![]() Kitka ![]() od czasu do czasu impezka bez % wskazana ![]() samaraNW cieszę sie że sie przydałam ![]() dodaja ojmam nadzieję że efekty będą bo do mojego wymarzonego brzusia jednak jescze daleko dzięki Aldrin hej ![]() Dziewczyny powiedzcie mi, starając się o staż wybieram sobie jedno miejsce, czy mogę poroznosić CV gdzie się da? Jestem w popapranej sytuacji, w przyszłym tygodniu mam wyniki egzaminu zawodowego (31 sierpnia) , zakładając że zdałam miałam po otrzymaniu dyplomu szukać staż w fachu, lub jeśli bym nie zdała pracy gdziekolwiek, do czasu poprawki. Wczoraj się dowiedziałam że w biurze pracy można składać wnioski o staż do 29 sierpnia, później nie wiadomo kiedy będą na staże pieniądze. No i jestem w kropce bo nawet jeśli zdam to na złożenie wniosku będzie za późno. I zastanawiam się czy nie poroznosić CV w miejsca, które mnie interesują i zaznaczyć że, czy otrzymam dyplom dowiem się w przyszłym tygodniu ale termin w biurze jest taki a nie inny i w razie czego nie chce stracić szansy. Jak myślicie? Nie wiem czy jest sens zawracac komus głowe, nie mając pewności jak poszły mi egzaminy, no i czy nie zostane źle przyjęta
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska
ja bym sprobowala poroznosic wszedzie
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kiedy ja się starałam o staż w US na jedno mejsce było 25 chętnych! (mi się udało )
|
|
|
#553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sciągam ćwiczenia Chodakowskiej i zabieram się za siebie bo mi się takie uda galaretowate zrobiły buuuu |
|||
|
|
|
|
#554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja nie odzywałam się teraz bo byłam w Chorwacji wróciłam wypoczęta i opalona
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
jeszcze tydzień pracy i wooooolne ![]() Cytat:
![]() miałam dwie wersje tych balsamów i więcej nie kupię Cytat:
w jakim regionie byłaś?Aldrin witam julianna-p fajnie, że jesteś ![]() loluska gratuluję rocznicy, dużo szczęścia Wam życzę |
||
|
|
|
|
#556 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znowu dzisiaj nie pcowiczylam. nie mam juz sily po spacerku 5 km w jedna strone a pozniej rpzekopani i wyplewieniu ogrodu u cioci. jutro etz do niej jade, ale wstane sobie wczesniej i postaram się pocwiczyc przed pojechaniem tam
w ogole jakie było moje zdziwienie, keidy odkrłam w osiedlowym sklepiku na dzielnicy u cioci =jantar - butelka za 8 zł jak mi sie skonczy to wiem gdzie go dostac
|
|
|
|
|
#558 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A poza tym respect- dla mnie misja niemożliwa poznać kogoś w wieku 16 lat i tyle lat być razem. Nawet gdybym swojego w tym wieku poznała (i tak bym nie zwróciła uwagi, bo wtedy podobali mi się długowłosi i mroczni, ale mniejsza z tym) to i tak dłużej niż parę miesięcy by to nie pociągnęło. Jakoś łatwiej się człowiekowi chyba było kłócić poważnie jak coś takiego nie oznaczało konieczności spakowania manatków przez jedną ze stron
|
|
|
#559 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska zazdroszczę i gratuluję!
|
|
#560 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
loluska gratuluje
i w sumie podziwiam, ja te 5 lat wstecz nawet o chłopakach nie myśłałam xD w sumie o płci rpzeciwnej zaczełam myśleć keidy oakzało się, że mogę nie mieć iść z kimś na studniowkę xD wiem, głupie ![]() a i witam nową u zytkowniczkę na naszym forum Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-24 o 22:43 |
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
hej, ale wczoraj była u mnie burza. trwała może w sumie 10 min ale to co szkód narobiło to masakra. drzewa połamane, grad, ulewa
|
|
|
|
|
#563 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska zgadzam się z dziewczynami, poroznoś CV gdzie się da, to zawsze większe szanse , że znajdzie się ktoś kto Cię będzie chciał
![]() I gratuluję ładnego stażu z TŻ
|
|
#565 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny
Postanowilam znowu sie do Was odezwac, zeby nie podczytywac tak tylko na sepa. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie i zechcecie przyjac z powrotem Mialam bardzo trudny okres w zyciu - rozstalam sie z facetem, z ktorym bylam 6 lat, nasilila sie moja choroba, ale juz wychodze pomalu na prosta. Pojawil sie ktos nowy w moim zyciu (i to baaardzo powaznie) i wracam do zdrowia Mam znowu motywacje, zeby o siebie dbac, a Wy w tym pomagacie najlepiej.To jak, zostane rozgrzeszona?
|
|
|
|
|
#566 | |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś mnie czeka jakże uroczy dzień z hałasującymi robotnikami za oknem . Muszę się uczyć , więc będę miała ich towarzystwo cały dzień Dziś za wiele nie zrobiłam tylko posmarowałam nogi kremem Niverosin ( od pękających naczynek ) . Mam w kilku miejscach takie małe pajączki nie widać ich za bardzo , no ale przy moich skłonnościach to chyba kwestia czasu , lepiej na zapas wzmocnić naczynka . Będę ładną starą babcią w przyszłości bez nóg poprzecinanych fioletowymi pręgami I koniecznie muszę ćwiczyć , ćwiczyć , ćwiczyć ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja Cię pamiętamja dziś zaraz lece do kumpeli na kawke i ploteczki a puźniej odrazu do pracy.... W poniedziałek wybieram sie w końcu po farbe bo straszę odrostami Miłego dnia piękne
|
|
|
#568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#569 |
|
Zadomowienie
|
niestety nie przyjmują stażystów
![]() aktualnie nigdzie nie pracuję, ostatnio wyłam w Holandii a później zaszłam w ciążę i siedzę z dzidzią w domku
|
|
#570 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- fajny pomysł na oszczędności ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Ja akurat myślałam, tylko w kategoriach krótkoterminowych - nie że miesiąc/dwa- bez przesady, ale na pewno nie w wieloletnich. ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.

nie odzywam się, ponieważ zadziwiająco mało siedzę ostatnio w internecie - ale to chyba dobrze
czytam książki, oglądam filmy i ogólnie odpoczywam. Jeśli o dbanie o siebie chodzi, to jest nieźle, poza ćwiczeniami - zero motywacji, zero chęci, nic nie pomaga. Taka wypompowana jestem
powód jest, ale staram się walczyć sama ze sobą. Wczoraj ćwiczyłam, pierwszy raz od jakiegoś czasu...
!

Nie było mnie tu wczoraj bo miałam tak mega wielkiego kaca że nie miałam nawet sił pisać 
wszystko dzięki aktywności fizycznej 
....

Mialam bardzo trudny okres w zyciu - rozstalam sie z facetem, z ktorym bylam 6 lat, nasilila sie moja choroba, ale juz wychodze pomalu na prosta. Pojawil sie ktos nowy w moim zyciu (i to baaardzo powaznie) i wracam do zdrowia