Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13. - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 09:33   #331
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.

heloł
Bika - ja już mam wsio dawno poprane i poprasowane, jakbym miała to teraz robić to chyba bym umarła nie mam sił na nic
Muszę poszukać na all laktatora ręcznego do szpitala bo nie bede brać mojego elektrycznego bo inne baby miogą się wkurzać jak bede bziuczeć nie???

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:37   #332
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
heloł
Bika - ja już mam wsio dawno poprane i poprasowane, jakbym miała to teraz robić to chyba bym umarła nie mam sił na nic
Muszę poszukać na all laktatora ręcznego do szpitala bo nie bede brać mojego elektrycznego bo inne baby miogą się wkurzać jak bede bziuczeć nie???
No ja na szczęście jeszcze siły mam.....
A co do laktatora to trzeba brać do szpitala??? Jeśli tak, to ja bym się tam nie przejmowała i brałabym taki jaki mam, a nie jeszcze dodatkową kasę wydawać..... ale to może też zależy od warunków w szpitalu - ilu osobowe macie sale??? Nam połozna nic nie mówiła o laktatorze.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:42   #333
Nikita...
Zakorzenienie

Dzien dobry piatek!!!
Nadrabianie Was idzie mi dzisiaj jak krew z nosa, pedzicie jak szalone wiec przelecialam Was tylko aby sie wbic z moja wypowiedzia.

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

ALE powiedziałam TŻ - powiedział, że pójdzie do biedronki po lody i śmietanę i taką kawkę sobie zrobimy ale croisanta nie będzie bo
Lidla mamy daleko.
Zachciewco ty nasz

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Generalnie dzieciaczki mają już po 3,5 cm...wychodzi tak 10 tydz i 5 dzień...i powiem wam...że jak zobaczyłam...jak się ruszają....to po prostu odpłynęłam na tej leżance!! Coś niesamowitego!!! (i oczywiście w tym momencie żałowałam, że nie ma męża no ale...jego wybór...)
Doktor stwierdził, że to bardzo dobrze, że się tak ruszają, bo to oznacza, że kręgosłupy są zdrowe czy jakoś tak

No i jak już pisałam, są jeszcze małe, więc wizytę mam za 2 tyg. i wtedy ich prześwietli dokładnie
Pieknie, ze na razie wszystko z nimi dobrze, ze nadal sa 2 i ze pieknie sie ruszaja. A maz niech zaluje, ze umknela mu taka piekna chwila, jego strata.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Piątunio!
Wczoraj byliśmy na Promoteuszu. Prawdę mówiąc myślałam, że będzie gorzej Gdyby nie motyw obcucha, byłoby całkiem całkiem. Film nawet mnie wciągnął, zleciał szybko... Nie uważam tego czasu za stracony.
Ale przed filmem było KFC , a na filmie żelki No tak to ja nigdy nie schudnę
Ale laski, a propo żelek... Co za świństwo! Były takie na wagę, że same wybieracie jakie chcecie i oni ważą. Co prawda fakt, że to nie Haribo, zobaczyłam dopiero w połowie nakładanie, ale stwierdziłam, że takie na wagę zazwyczaj są ok, a że lubię żelki, to wzięliśmy duuuużą porcję...
Jeżu kolczasty, jakie ochydne! Tak słodkich żelek chyba nigdy nie jadłam!
Przez cały film marzyłam, by zamieniły się w nachosy, albo żeby najlepiej zniknęły Tak nieudanego zakupu dawno nie popełniłam. A żelek mam dość na kolejne 3 lata
Do teraz czuję sklejony żołądek... Bleeee...
A co to takiego obcucha?
No i baty Ci sie naleza za KFC i te nieszczesne zelki.

My jutro jedziemy do tego Legolandu ale niestety ma lac i jestem wkur. na maxa bo obawiam sie, ze przez zla pogode duzo nam umknie.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:42   #334
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana, Stokrotko nie wiem. Ale strasznie mi się duszno zrobiło i w sekundę nic nie widziałam, wszystko mi wirowało. Masakra. Dobrze, że nie byłam sama na tym spacerze
Dobrze, dobrze... może zrób dla pewności test?
a jeżeli to nie to, a objawy się powtórzą marsz do lekarza.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Wrócilam z nad morza, moi panowie jeszcze w lozku
Zrobie sniadanko, spakujemy sie i przejdziemy po raz ostatni, bo przed poludniem wyjezdzamy
Rodzina juz wydzwaniajak zobacza Sebe to padnasame siniaki na nogach, dwa kolana zdarte do krwi, nos zdarty...
lobuziak

Cytat:
Napisane przez aaby;36086125
[FONT=Arial Narrow

Piątunio!
Wczoraj byliśmy na Promoteuszu. Prawdę mówiąc myślałam, że będzie gorzej Gdyby nie motyw obcucha, byłoby całkiem całkiem. Film nawet mnie wciągnął, zleciał szybko... Nie uważam tego czasu za stracony.
Ale przed filmem było KFC , a na filmie żelki No tak to ja nigdy nie schudnę
Ale laski, a propo żelek... Co za świństwo! Były takie na wagę, że same wybieracie jakie chcecie i oni ważą. Co prawda fakt, że to nie Haribo, zobaczyłam dopiero w połowie nakładanie, ale stwierdziłam, że takie na wagę zazwyczaj są ok, a że lubię żelki, to wzięliśmy duuuużą porcję...
Przez cały film marzyłam, by zamieniły się w nachosy, albo żeby najlepiej zniknęły Tak nieudanego zakupu dawno nie popełniłam. A żelek mam dość na kolejne 3 lata

[/FONT]
aż mi się niedobrze zrobiło...
Przypomniała mi się za to historia z sorbetem... kupilam kiedyś na dniach miasta... i był bleee ohyda sama woda i się zniechęciłam... i właśnie jak byliśmy w Bułgarii to tak z ciekawości kupiłam i był wyśmienity nie wiem czy akurat tu u nas miałam taki feler... bo wtedy już zwątpiłam, ze wszystkie sorbety takie są... ale nie kiedyś kupuje u nas jeszcze raz

Cytat:
oj tak

ja i tak jestem dumna i pełna podziwu, bo wszystko na nozkach, a naprawde bardzo duzo chodzimy
troche brakowalo Nam wozka, ale niechcielismy zagracac auta, a to juz nie jest takie niezbedne...a jak zmeczony to wiadomo,ze czesciej sie przewracal, naszczescie on jest twardy i nigdy nie palczeOtrzepie sie i dalej biegnie
super
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:42   #335
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Wiecie, dziś byłam z mężem na długim spacerku i tak sobie rozmawialiśmy (swoją drogą uwielbiam takie pogawędki na spacerkach) i stwierdziliśmy (patrząc na Maję), ze jak nas kiedyś będzie stać to byśmy chcieli mieć 3 dzieci. Zawsze byliśmy pewni, ze 2 to max, ale nam się troszkę poglądy zmieniły. aaa i mąz powiedział, ze sie nie zgadza na uzależnianie ciąży od stażu i że skoro można mieć do roku przerwy i nie straci się stażu to tym bardziej Nawet doszło do tego, że zaczęliśmy wymyślać imiona dla tych dzieci a potem się na siebie popatrzyliśmy i w śmiech jacy z nas wariaci

Ana na jakim etapie macie już domek?? Z czego robiłaś dać i ile za robociznę (dom i dach) wydałaś??
Fajne plany my sobie wróżymy przy dobrych wiatrach przeprowadzkę w 2014
a co do budowy to domek mamy na tym etapie co ostatnio pisałam- tzn porządek w miarę jest i aktualnie mąż nasypuje po pracy ziemię i lejemy wodę coby utwardzić... bo chcemy chudziak zalać może za 2 tyg. i wtedy też przyjdzie pan robić dach i tyle na ten rok.
A na wiosnę prąd, tynki, okna - to trzeba odrazu za jednym zamachem + może drzwi i już będzie bardzo przytulnie

Co do elewacji mamy dom z podwójnego muru, tzn. pustak+styropian+cegła na czysto, wiec już nie kładziemy na to tynku ani ocieplenia
A jeżeli byś wolała tynkowany to i tak polecam podwójny mur: pustak+styropian+pustak(p ołówka pustaka może być) i dopiero na to tynk.
Choć najczęściej robi się tak, ze stawia się z samego pustaka- co oczywiście początkowo idzie bardzo szybko, bo tylko jedna warstwa muru leci a dopiero potem jak już są okna robi się docieplenie czyli styropian i tynki. Ale ja osobiście nie zdecydowałabym się na to bo to dość krucha sprawa. Na wierzchu masz styropian z warstwą tynku, która przy mocniejszym uderzeniu może się wgnieść... albo słyszałam, że myszy podgryzają ten tynk, potem styropian i mogą gniazdo założyć, zresztą u teścia tak było Zachęcający jest w tym wypadku na pewno koszt murarza, bo weźmie zdecydowanie mniej niż za podwójny mur ale to chyba jasne, skoro buduje o połowę mniej (za to Ci przy pojedynczym muszą potem płacić za docieplenie) u nas koszt był jeszcze większy, bo ta zewnętrzna warstwa była z cegły, a cegła jest malutka i stawia się ją dużej niż wielki pustak, poza tym musiał się starać, bo miało być na czysto... czyli nie mógł cegły za bardzo pobrudzić ta zaprawą a tak tylko chlast chlast kielnią i zaprawa wychodzi bokami ale jak się tynkuje to nie przeszkadza

a kosztu dokładnego Ci nie podam, bo jeszcze nie doliczyłam wydatków z października i listopada zeszłego roku no i dachu nie mamy- a poza tym cena bardzooo się waha w zależności od tego jaki ten mur chcecie

ale się rozpisałam
Stary 2012-08-24, 09:43   #336
agnusek22
Wtajemniczenie

Dzień dobry PIĄTEK!!!

Witam się z Wami z ...pracy! Wczoraj wieczorem zadzwonił szef i prosił żebym przyszła dziś, bo są jakieś ważne spotkania i on się czuje spokojny jak ja jestem No, a że wczoraj już w sumie było okej, to się zgodziłam Nie wiem tylko, o której wrócę do domu...

Tomalinko, doczytałam o plamieniach...ja też tak miałam w poprzednim cyklu. 10 dni plamień (bardzo leciutkich, brązowo-różowych) a potem @. Myślę, że to progesteron. Miałam się zapisac do ginki (i zrobię to), no ale poczekam co z pracą.

Maleństwo - śliczne kropki Koleżanki bardzo mi żal To jest okropne...A męża? Chyba bym się bardzo obraziła...a na pewno rzuciła fochem

Madzia, mam nadzieję, że omdlenie, to po prostu przemęczenie i znak żebyś odpoczęła

Kotku, o związek trzeba dbać zawsze a rutyna bywa okrutna...spróbuj z mężem pogadać o tym i zróbcie w miarę możliwości coś tylko dla siebie i ze sobą!

Stokrotko, licze, że to jednak owu była!

Guciu, moje kolana póki co okej, ale wiem, że bieganie bardzo obciąża...A co do rozmowy, to ja bym poszła dla podszkolenia siebie

Więcej nie pamiętam

Zawsze będę wierzyć...

agnusek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:46   #337
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
No ja na szczęście jeszcze siły mam.....
A co do laktatora to trzeba brać do szpitala??? Jeśli tak, to ja bym się tam nie przejmowała i brałabym taki jaki mam, a nie jeszcze dodatkową kasę wydawać..... ale to może też zależy od warunków w szpitalu - ilu osobowe macie sale??? Nam połozna nic nie mówiła o laktatorze.....
nie nie ma wymogu, ale ja nie miałam mleka z Kubusiem i ratowałam cycki laktatorem właśnie i dawałam mu butelką bo nie chciał ssać cycka, może mi się nie przyda tym razem myślałam kupić taki zwykły z babyono z gruszką a sił Ci nadal zazdroszczę

Stary 2012-08-24, 09:46   #338
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość

Zachciewco ty nasz
Nie ja zaczęłam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 09:48   #339
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Ulala z batem muszę przyjść

Cytat:
oj tak

ja i tak jestem dumna i pełna podziwu, bo wszystko na nozkach, a naprawde bardzo duzo chodzimy
troche brakowalo Nam wozka, ale niechcielismy zagracac auta, a to juz nie jest takie niezbedne...a jak zmeczony to wiadomo,ze czesciej sie przewracal, naszczescie on jest twardy i nigdy nie palczeOtrzepie sie i dalej biegnie

Przesyłke wysle w poniedzialaekPamietam pamietam
Dzielny chłopak !

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej

Smutno mi dziś z rana bo u mojej koleżanki sytuacja jak u koleżanki Malenstfa
Właśnie jest w szpitalu. Nic wam wcześniej nie pisałam bo jakoś miałam nadzieję, że będzie dobrze u niej... a jednak okazało się, że nie.
Przykro mi

Dzień dobry

Ależ mam dużo energii Ćwiczenia z Ewką dają mi powera, do tego hula hop i już czuję się lepiej! W końcu poszłam po rozum do głowy i coś robię dla siebie ! Przestać nie zamierzam

Jakie plany na weekend?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:48   #340
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
dzieki no pracuje bo ma dodatkowa prace (wiadomo ona nie jest na stale ale pracuje dokad moze bo pieniadze sa nam potrzebne na wegiel i na naprawe auta no i wiadomo zawsze ekstra pieniadze sie przydadza)

a z tym wyjsciem to niestety jest lipa bo jak Tz ma na 6-14 (potem jedzie do drugiej pracy do 19) to moja mama ma 14-22 wiec zostaja nam weekendy. a wiadomo ze w weekend to w knajpce (u nas na osiedlu) sa znajomi i owszem moze na poczatku bysmy siedzieli sami ale potem konczy sie laczeniem stolikow a Tz na centrum nie bardzo chce jezdzic i du.pa
Skomplikowane to wszystko. Mam nadzieje, że jak już dodatkowa praca się skończy to trochę pomyślicie o sobie i o Waszym wspólnym czasie

Cytat:
Aha no i niestety dostałam dziś smutną wiadomość Pamiętacie jak pisałam Wam, że moja koleżanka ze studiów też jest w ciąży? I że dzieli nas niby 5 dni? ...heh...wczoraj była na usg, ale facet jej robił przez brzuch (???) i wyszło jej niby 8 tyd...dziś była na usg dowcipnym i niestety nie ma serduszka Tak mi jej szkoda, że szok

-
Bardzo mi przykro

Cytat:
Nogi to mi juz z tyłka wychodzaale bardzo fajnieCos tam odpoczelismy
Jutro do południa juz wyjezdzamy, rodzinka czeka
Super, że wakacje takie udane!

Cytat:
Dzien dobry

Wrócilam z nad morza, moi panowie jeszcze w lozku
Zrobie sniadanko, spakujemy sie i przejdziemy po raz ostatni, bo przed poludniem wyjezdzamy
Rodzina juz wydzwaniajak zobacza Sebe to padnasame siniaki na nogach, dwa kolana zdarte do krwi, nos zdarty...
Ależ optymizm od Ciebie bije! Chłoń każdą chwilę

Rodzinka pewnie nie wypuści Seby z rąk. Jednak najgorsze są pożegnania- nienawidzę i zawsze wyję!
Stary 2012-08-24, 09:54   #341
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
nie nie ma wymogu, ale ja nie miałam mleka z Kubusiem i ratowałam cycki laktatorem właśnie i dawałam mu butelką bo nie chciał ssać cycka, może mi się nie przyda tym razem myślałam kupić taki zwykły z babyono z gruszką a sił Ci nadal zazdroszczę
A to nam położna powiedziała, że nawet nie możemy przynieść butelki ze sobą - takie mają nastawianie na karmienie piersią..... zobaczymy jak to będzie, bo na wszelki wypadek wolałabym cos mieć jakby się okazało że nie mam pokarmu, no ale skoro nie to nie.......

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

A co do sił to też mam ich coraz mniej..... zwłaszcza jak Emilka wpycha nóżki pod żebra - aż dech zapiera...... ale i tak to uczucie.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 09:57   #342
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Ależ mam dużo energii Ćwiczenia z Ewką dają mi powera, do tego hula hop i już czuję się lepiej! W końcu poszłam po rozum do głowy i coś robię dla siebie ! Przestać nie zamierzam

Jakie plany na weekend?
Ewka jest super! Masz FB? Dodała fajne motto na dziś

Póki co siedze w pracy do nie wiadomo której A na jutro i pojutrze planów brak, więc wyjdzie spontan!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-24, 09:58   #343
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
A to nam położna powiedziała, że nawet nie możemy przynieść butelki ze sobą - takie mają nastawianie na karmienie piersią..... zobaczymy jak to będzie, bo na wszelki wypadek wolałabym cos mieć jakby się okazało że nie mam pokarmu, no ale skoro nie to nie.......

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

A co do sił to też mam ich coraz mniej..... zwłaszcza jak Emilka wpycha nóżki pod żebra - aż dech zapiera...... ale i tak to uczucie.
jak ja rodziłam (teraz gdzie indziej muszę rodzić) to też było takie nastawienie....efekt: dziecko ryczało z głodu a ja razem z nim bo cycki puste...w końcu się położna zlitowała i dali mu jeść i po moich awanturach przychodzili i dawali mu, ale jak była niedorąbana jakaś położna na zmianie to sobie zapominała...więc tż mi przyniósł mleko, czajnik i butelki i sama robiłam w międzyczasie cycki pompowałam i te kropelki co mi się udało to mu podawałam butelką. Nie wiem jak bedzie w tym szpitalu co teraz bede rodzić, ale wolę się zabezpieczyć mając chociaż laktator

Stary 2012-08-24, 10:00   #344
karolina2121
siedzę i myślę

Dziewczyny pocieszcie mnie... dzisiaj robiłam test, @ powinna pojawić się dziś lub najpóźniej w niedziele ( cykl dość nieregularny) i wyszedł negatywny Powiedzcie, że jeszcze nic straconego...
Stary 2012-08-24, 10:01   #345
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Ewka jest super! Masz FB? Dodała fajne motto na dziś

Póki co siedze w pracy do nie wiadomo której A na jutro i pojutrze planów brak, więc wyjdzie spontan!
Tak mam ją na FB. Samą prawdę napisała Ja po trzech dniach się chyba od niej uzależniłam Sam fakt, że poukładałam sobie wszystko w głowie jest dla mnie bardzo ważny i daje mi powera! Będę fajna, szczupła dziewczyna, bez budyniu

Spontany są fajne
Stary 2012-08-24, 10:04   #346
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Przykro mi
Mi też smutno przez to

Metka, to będzie jeździł

Bao, ja bym brała jaki masz

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Dziewczyny i najważniejsze!! Od wczoraj czuję ruchy!! Takie delikatne stukanie....rybka...cudow ne uczucie

Byłam wczoraj u lekarza rodzinnego po skierowanie do neurochirurga i siedząc u niego pierwszy raz tak wyraźnie poczulam:love :

On coś do mnie mówił, a ja nie słuchałam tak byłam rozanielona tym uczuciem

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:07   #347
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
taaa... jeden nawet mnie rzucił dla swojej byłej
To potwierdza teorię o Dawidach

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie martwi to te plamienia bo teraz to już wygląda jakby mi się tak długo okres rozkręcał. Czegoś takiego jeszcze nie miałam no i nie iem w tym momencie co z tym zabiegiem. Bo @ powinnam mieć gdzieś za 9-10 dni. Także wszystko mi się poprzesuwa.. a z lekarzem się umówiłam i tak mam na skierowaniu na 10.09. Także chyba będę musiała to jakoś przesunąć na następny cykl.
A to lekarz od razu Cię umówił na konkretny termin? On Ci będzie wykonywał zabieg, tak?
U mnie termin był ustalany w szpitalu. Tam też ordynator pytał, ile się staramy. Ciekawe, czy by mnie przyjął, jakbym się starała tyle co Ty

Cytat:
Fuj fuj, ale lepsze to, niż nic - w moim przypadku hormony dawały 100% zabezpieczenia, nawet nie było okazji żeby zajść
Chyba się domyślam, co masz na myśli Na mnie hormony tak nie działały.
Teraz sobie myślę, że właściwie to mogłam sobie odpuścić te hormony, bo nie biorę ich już półtora roku, a efekt taki sam jak podczas brania - czyli ciąży niet
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:07   #348
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak mam ją na FB. Samą prawdę napisała Ja po trzech dniach się chyba od niej uzależniłam Sam fakt, że poukładałam sobie wszystko w głowie jest dla mnie bardzo ważny i daje mi powera! Będę fajna, szczupła dziewczyna, bez budyniu

Spontany są fajne
Ej, ja uwielbiam budyń Ale wieki nie jadłam, bo mój B. nie cierpi, no a całego nie zjem A słodka chwila jest ble

Od sportu można się uzależnić naprawdę, ale dla mnie to duża odskocznia i te 30 minut jest moje, walcze wtedy ze sobą i po wszystkim czuję się cudownie oczyszczona

Cytat:
Napisane przez onyks;36087750[COLOR=Silver

[/COLOR]Dziewczyny i najważniejsze!! Od wczoraj czuję ruchy!! Takie delikatne stukanie....rybka...cudow ne uczucie

Byłam wczoraj u lekarza rodzinnego po skierowanie do neurochirurga i siedząc u niego pierwszy raz tak wyraźnie poczulam:love :

Cudownie!!!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-24, 10:09   #349
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pocieszcie mnie... dzisiaj robiłam test, @ powinna pojawić się dziś lub najpóźniej w niedziele ( cykl dość nieregularny) i wyszedł negatywny Powiedzcie, że jeszcze nic straconego...
Jak cykl nieregularny, to różnie może być. Poczekaj kilka dni. Cierpliwości

Cytat:
Dziewczyny i najważniejsze!! Od wczoraj czuję ruchy!! Takie delikatne stukanie....rybka...cudow ne uczucie

a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:12   #350
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Cudnie to czytać

Cytat:
Ej, ja uwielbiam budyń Ale wieki nie jadłam, bo mój B. nie cierpi, no a całego nie zjem A słodka chwila jest ble

Od sportu można się uzależnić naprawdę, ale dla mnie to duża odskocznia i te 30 minut jest moje, walcze wtedy ze sobą i po wszystkim czuję się cudownie oczyszczona

O ile budyń jest w miseczce, to też go lubię Tego na udach i brzuchu już mniej Faktycznie słodka chwila, nie dość, że słodka, to sztuczna.

Ja tak samo się czuję! Dla mnie to idealne zakończenie dnia Teraz jeszcze czekam aż mi siłownię pod chmurką otworzą i będę szaleć

Za balkonem właśnie rozgrywają mecz baseballowy! Krzyki i mnóstwo testosteronu
Stary 2012-08-24, 10:19   #351
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Jeszcze nic straconego. Cierpliwości

Onyks za ruchy - też Emilka była moją "rybką"

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Poprasowane, prawnie rozwieszone.... no to teraz wypadałoby mieszkanko ogarnąć.... bo jutro przychodzi koleżanka robić mi pazurki i hennę a potem spotkanie u koleżanki z pracy i połową grona pedagogicznego mąż nie pocieszony, bo w każdą sobotę mu wybywam. Za tydzień 50 lecie szkoły i znów impreza
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 10:24   #352
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

zazdraszczam

Cytat:
póki nie ma @ to wszystko jest możliwe - choć czasami nawet jak jest @ to i tak możliwe

Cytat:

Poprasowane, prawnie rozwieszone.... no to teraz wypadałoby mieszkanko ogarnąć.... bo jutro przychodzi koleżanka robić mi pazurki i hennę a potem spotkanie u koleżanki z pracy i połową grona pedagogicznego mąż nie pocieszony, bo w każdą sobotę mu wybywam. Za tydzień 50 lecie szkoły i znów impreza
Fajnie, na 50-lecie pójdziesz jako gość a co to za spotkanie? koleżanka sama organizuje?
Stary 2012-08-24, 10:26   #353
agnusek22
Wtajemniczenie

Cytat:
J
Fajnie, widzę że dużo planów na najbliższe dni!

Zawsze będę wierzyć...

Stary 2012-08-24, 10:30   #354
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
zazdraszczam

póki nie ma @ to wszystko jest możliwe - choć czasami nawet jak jest @ to i tak możliwe

Fajnie, na 50-lecie pójdziesz jako gość a co to za spotkanie? koleżanka sama organizuje?
Taaaa.... 50 lecie to impreza w lokalu, w czerwcu dostałam zaprosznie a koleżanka od tak zaprasza
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 10:30   #355
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
n
Wspołczuje zelek...ja ich nie znosze, nawet haribotak samo jak pianek...bleeee
Haribo są pyszne! Te były jakieś bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Cytat:
Smutno mi dziś z rana bo u mojej koleżanki sytuacja jak u koleżanki Malenstfa
Właśnie jest w szpitalu. Nic wam wcześniej nie pisałam bo jakoś miałam nadzieję, że będzie dobrze u niej... a jednak okazało się, że nie.
Przykro mi z powodu koleżanki
Dziewczyny, czy jest jakiś konkretny powód lub może jakieś uzależnienia genetyczne, że takie sytuacje mają miejsce?

Cytat:
Wczoraj wchodząc do bloku zorientowałam się, że jest mały problem...bo tak się cieszyłam, że jest winda, a na parterze małe schody...ale qrde mol są dwie pary drzwi w klatce...które są wąskie...w sensie tak jak w mieszkaniu Za nic przez nie wózek nie przejdzie I teraz nie wiem, czy i tak nie będę uzależniona od drugiej osoby, żeby gdzieś wychodzić
To może jednak wózek jeden za drugim?

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
A co to takiego obcucha?
No i baty Ci sie naleza za KFC i te nieszczesne zelki.
Obcuch - w sensie obcy
A baty muszę być, i to konkretne!

Cytat:
aż mi się niedobrze zrobiło...
Przypomniała mi się za to historia z sorbetem... kupilam kiedyś na dniach miasta... i był bleee ohyda sama woda i się zniechęciłam... i właśnie jak byliśmy w Bułgarii to tak z ciekawości kupiłam i był wyśmienity nie wiem czy akurat tu u nas miałam taki feler... bo wtedy już zwątpiłam, ze wszystkie sorbety takie są... ale nie kiedyś kupuje u nas jeszcze raz
Mi jest do teraz niedobrze... Brrr...
Sorbety Zwłaszcza z Grycana. Albo Mövenpick

Cytat:
I'm proud!
A planów na weekend brak. Jedyny do dokończenie teorii i wysłanie promotorce A poza tym odpoczynek (o ile zostanie na niego chwila )

Cytat:
Chyba nie o taki budyń chodziło

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:31   #356
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Fajnie, widzę że dużo planów na najbliższe dni!
No właśnie, planów sporo a czasu coraz mniej..... chyba nie zdążę wszystkich ciążowych książek doczytać do końca przed porodem.....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 10:32   #357
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Cudownie!!!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36087908]
[/QUOTE]

Cytat:
Cudnie to czytać

Cytat:
Onyks za ruchy - też Emilka była moją "rybką"
Cytat:
zazdraszczam

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:32   #358
karolina2121
siedzę i myślę

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;36087908]Jak cykl nieregularny, to różnie może być. Poczekaj kilka dni. Cierpliwości

[/QUOTE]

Cytat:
Jeszcze nic straconego. Cierpliwości

Cytat:
Dzięki tego mi było trzeba
Stary 2012-08-24, 10:32   #359
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Dobra, kurzu strzeż się - nadchodzę ze ścierą
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-08-24, 10:34   #360
Baobabek
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też smutno przez to

Metka, to będzie jeździł

Bao, ja bym brała jaki masz

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

gratulacje
właśnie dostałam telefon od koleżanki ze szkoły, że nie mam przydzielonego wychowawstwa jeaaaaah super, czyli jak wrócę w marcu to luuuzik w środę ma być rada to sie dowiem ile dokładnie mam godzin

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości