|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Yves Rocher - promocje, oferty, nowości - cz. IV
Ja własnie odebrałam zamówienie ale z oferty wysyłkowej ....
dostałam So Elixir za zamówienie powyżej 49 zł. tam na pudełeczku napisane ze edycja limitowana... ja dostałam chyba normalną wersję... być może edycja im się skończyła )a teraz idę myć głowę tym żelem i szamponem jednocześnie Monoi zobaczymy jak się sprawdzi... ![]() aaaa jednak... doczytałam na rachunku.... woda z edycji limitowanej Im się skończyła. W zamian ślemy jej odpowiednik w klasycznym opakowaniu o wiekszej wartości... limitowanka jakby lżejsza była... no nic muszę zaprzyjaźnić się z tym zapachem... a jest to mój pierwszy z YR z "górnej" półki
Piękno: siła, którą kobieta oczarowuje kochanka, a przeraża męża. ![]() Edytowane przez Justa02 Czas edycji: 2012-08-24 o 10:13 |
|
|
|
#2522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba je zamówię
|
|
|
#2523 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze zazdroszczę Wam możliwości sprawdzenia statusu.. na moim koncie niestety nie ma numeru klienta ;(
|
|
#2524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będzie ich chyba 3 czy 4, bo jeszcze ta urodzinowa pewnie dojdzie w nast. tygodniu.Właśnie, wkurzyli mnie z ta urodzinową trochę. Zamówiłam w sobotę 17.08 przez internet, myślałam że przyjdzie w tym tygodniu, a tu cisza. Piszę więc wczoraj maila, co się dzieje. A tu odp, że mam 2 numery klienta (no i 2 różne adresy) i oni nie wiedzą na który adres wysyłać. Jestem studentką i teraz zamawiam na adres domowy, a nie ten który mam podany na koncie, za każdym razem ten drugi adres wklepuję. Jakoś paczka z pojemnikami do mnie dotarła i nie mieli problemu. Na potwierdzeniu zamówienia z tej urodzinowej oferty też JAK BYK podałam adres domowy. Nad czym się tu zastanawiać, bo nie rozumiem? Gdybym nie podała adresu, to jeszcze, ale jeśli mają adres na tacy podany, to dlaczego wstrzymują wysyłkę?? Napisałam im to, dzisiaj odp, że wysyłają paczkę na adres, który podałam. Tyle. Nie można było od razu wysłać? A skoro mieli takie wątpliwości, to dlaczego nie zapytali od razu, tylko bym czekała i się zastanawiała, czemu tak długo. No wkurzyli mnie. |
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z mydłem ciężej, bo twarde ![]() Ciekawe kiedy ja zamówienie dostanę, złożyłam wczoraj, z kosmetyczką jako gratisem.
|
|
#2527 |
|
Zadomowienie
|
Złożyłam 5 zamówień, chyba z kolejnymi dam sobie spokój
|
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie roznia sie niczym. Ja juz wczoraj nie wytrzymalam i pojechalam do sklepu z nowa ulotka ![]() Oto efekt: YR.jpg Krem BB jest swietny! Ma delikatnie kremowa konsystencje, przyjemny zapach, bardzo latwo sie rozsmarowuje, faktycznie nawilza (nie potrzebowalam juz kremu pod spod, a mam dosc przesuszona skore ostatnio ), lekko przykrywa niedoskonalosci (tu mogloby byc lepiej), fajnie tonuje - ogolnie na duzy plus!Zel ryzowy pachnie tak mlecznie-slodko, przyjemnie Wzielam tez niebieski tusz SP - kolor podoba mi sie. Gratis byl zel (u mnie oliwka) i ten piekny zestawik z kalendarzem i notesem ![]() Teraz czekam na paczke
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeżeli złożę zamówienie z oferty dla nowych klientów z tuszem to nie dostanę tego tuszu nawet jeżeli go zaznaczę, prawda? Dostałabym go tylko w ciągu 10 dni od ukazania się tej oferty gdzieś tam?
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam rano sms-a, więc paczka (a raczej paczuszka
) dziś będzie |
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie odebrałam zamówienie z pompką i maseczką i kremu próbeczką
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kilka miesięcy temu zmieniałam adres telefonicznie, na nowy zamawiałam już kilka paczek i nie było problemu. Za każdym razem jak dzwonię zapytać o paczkę to pytają o nazwisko i ulicę i wszystko się zgadzała. A teraz wysłali nie wiadomo gdzie. No co za pasztety!
|
|
#2533 |
|
Raczkowanie
|
niech kurier już się pojawi
dostałam sms, że kurier będzie dzisiaj u mnie z moim pierwszym zamówieniem (jako prezent wybrałam miniaturki)
jednocześnie podejrzane jest to, że nie dostałam informacji na temat drugiego zamówienia, złożonego 8 minut później - w ten sam dzień (jako prezent wybrałam niespodziankę) pozostałe 2 zamówienia złożyłam następnego dnia, więc nie oczekuję, że nadejdą wszystkie razem. poza tym tam wybrałam w jednym zamówieniu kosmetyczkę, a w drugim miniaturki. także nie wiem gdzie tu jest logika.. czekam sobie. pewnie jeszcze trochę poczekam, bo pisałyście, że kosmetyczek chwilowo brak i do 15 dni? wtf.
|
#2534 |
|
Zadomowienie
|
Do dziś do północy w sklepie internetowym jest darmowa wysyłka, niezależnie od kwoty zamówienia
Czy ktoś może powiedzieć, czy niespodzianka w tym miesiącu to maseczka CS? Jeśli tak, to rozważam, czy nie zamówić 2 paczek dla 2 maseczek
|
|
|
|
#2535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2536 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha rozumiem... ja zapach tak naprawdę poznałam po potarciu na tekturce w sumie wiem ze to żadne sprawdzenie ale mi sie spodobał i dlatego zamówiłam. ten jakoś mocniejszy no ale przecież wiadomo ze z kartonika cudów nie powącham
|
|
#2538 |
|
Raczkowanie
|
zamówienie nr 1 zrealizowane
kurier przyjechał, nie miał wydać 10 zł, musiałam wyjść z domu, żeby rozmienić pieniądze, potem znalazł to 10 zł, niemniej jednak zamota.
miniaturki są urocze, nowością jest dla mnie mleczko, które pachnie fantastycznie. ciekawa jestem odżywki do włosów suchych. dużo negatywnych opinii, ale jak sama nie spróbuję to nie będę wiedziała. alrighty. teraz czekam na kolejne zamówienia, ale muszę rozmienić pieniądze, żeby mieć dokładnie odliczone kwoty. pf.
|
#2539 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: zamówienie nr 1 zrealizowane
nie wytrzymałam i zamówiłam pompkę PN i gratis miniaturki
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem że to wątek YR ale musze sie pochwalić
Zamówiłam na eBayu oryginalne azjatyckie BB kremy |
|
|
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zamówienie nr 1 zrealizowane
Cytat:
Podziel się wrażeniami o odżywce, też mnie ciekawi, a opinie ma faktycznie kiepskie. Ja mam 5-centymetrowe włosy i może u mnie się sprawdzi, nie oczekuję od odżywki cudów. Tylko zapach trochę mnie odrzuca, miałam szampon owsiany i śmierdział okrutnie, poszedł w rodzinę Jestem maniaczką zapachów, kosmetyki muszą ładnie pachnieć - oprócz tych do twarzy, bo tutaj to aptecznych dla alergików używam i najważniejsze jest działanie oraz do stóp, bo to nie czuję Kocham pachnące balsamy, szampony, odżywki, żele pod prysznic, do kąpieli, kremy do rąk. A owsiany szampon śmierdział strasznie według mnie, zapach się długo utrzymywał do tego jak na złość.
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja jedna paczuszka do mnie dziś przybyła [żel + miniaturki] a druga paczuszka jest w drodze do mnie [pompka + maseczka]
|
#2544 | |
|
Raczkowanie
|
owsiane zapachy
Cytat:
no i zgadzam się, że pielęgnacja z zapachami może być bardziej uczuleniowa. a tak poza tym, to dostałam wiadomość, że moja druga przesyłka (z prezentem niespodzianką) została nadana dzisiaj. czyli jutro powinna być. muszę rozmienić tą dychę, żeby nie mieć problemu
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj w YR. Chciałam zapytać o tą nową Księgę Urody i kremy BB. Oczywiście niczego sensowego się nie dowiedziałam
Księgi urody nie dostałam, bo podobno jest dla ludzi którzy robią zakupy w YR ![]() ![]() 90% moich kosmetyków to kosmetyki YR, ale ok. Oczywiście pani była arogancka i jak najszybciej chciała się mnie pozbyć. Nie miała pojęcia o kremach BB Z tego miejsca chciałabym pozdrowić dział HR YR Na ulotce są dwie nowości: krem BB i seria do włosów anti age. Z ulotką można dostać miniaturę kremu hydra- vegetal 15ml.
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2012-08-24 o 15:30 |
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przyszła moja duo-maseczka z niespodzianką, Pocztą Polską! Szybko się uwinęli
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kiedyś dosłali kredkę do oczu w takim wielkim pudle Mama śmiała się, że dostałam "nic" w pudełku.
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś kupiłam mu takie wypasione wielkie myszki z kocimiętką w środku, ale zainteresowaniem cieszyła się tylko folia, w którą były zapakowane ![]() Zdziwiło mnie tylko to, że kosmetyki nie były zabezpieczone. Płyny też tak luzem wysyłają? |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

)

chyba je zamówię 

), lekko przykrywa niedoskonalosci (tu mogloby byc lepiej), fajnie tonuje - ogolnie na duzy plus!

06.09.2014