|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI
|
|
|
|
#302 |
|
Life is a drink ...
|
Wczoraj z koleżankami spotkałyśmy się razem w celu pogadania .. z okazji wyjścia za mąż jednej z nich. Nie miało być żadnych 'akcji' czy coś...
Zasugerowałam, że możemy jechać do klubu na dosłownie chwilke żeby było jakieś urozmaicenie tego wieczoru. Transport załatwiłam ja .. kierowce też .. tylko 2 koleżanki zachowały się dość niepoważnie ![]() Tylko jedna z nas miała telefon.. Mówiłam, że nie odłączamy się nigdzie. Wszędzie chodzimy razem NAWET DO WC potem nie byłoby szans żeby się jakkolwiek znaleźć. Potańczyłyśmy, wypiliśmy sok. Minęła ponad godzina (czyli i tak dłużej niż było planowane) i mówie, że WYCHODZIMY bo moja siostra cały czas czeka na NAS w aucie. Złapałam jedną z dziewczyn i mówie, że my wychodzimy (bo dwie się odłączyły od grupy ale jedna z nich miała telefon więc miałam w planach wrócić z jedną do auta napisać sms'a, że czekamy na Nie i doszłyby).... Złapałam za ręke idę z Nią .. a ta mi dosłownie uciekła Poszłam do auta i napisałam smsa, że MAJĄ WYCHODZIĆ. Nie umiały się znaleźć w tym klubie ... bo co chwile, że JEDNA ZNIKNĘŁA i coś cos coś. Czekałam w aucie z siostrą na nie ponad 1,5 godziny zbliża się godzina 3 to ja już w pełni wkur*** wchodze znowu do klubu (kit, że musiałam znowu zapłacić wstęp) zabrałam aby 'Naszą Pannę Młodą' i pytam się gdzie są te dwie : X szuka Y.. Postawiłam sprawe jasno Panna Młoda wychodzi i jedziemy do domu. Wszystko w temacie. Jak tamte wróciły ? Nie wiem jak ważniejsze są numerki telefonów do kolegów to ich sprawa.
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#305 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Selfish, współczuję
Raz sie umówiłam z koleżanką, poszłyśmy na miasto się pobawić - powiedziałam, ze ja idę na chwilkę tylko i na pewno wracam ostatnim dziennym, bo mam na drugi dzień jeszcze trochę do ogarnięcia, ona, że ok i że wraca ze mną. No to super, ostatni dzienny był 22:55, na który jeszcze trzeba podjechać autobusem o 22:50, umawiam się, że o 22:40 pomału się zwijamy, żeby nie biec na autobus... 22:30 - jej nigdzie nie ma (zegarek/telefon ma zawsze przy sobie, a poszła "tylko na chwilkę gdzieś"), 22:40 - jej nie ma. O 22:45 stwierdziłam, że wychodzę - w klubie jej nie znalazłam, a jak to w Krakowie było to typowo po piwnicznemu, więc zasięg jest cudem, kazałam odpowiedniej osobie, żeby przekazała, że szukałam i czekalam (bo szukała jej wraz ze mną tracąc swój czas :/), ale nie mam pieniędzy na rozbijanie się taksówkami i poszłam. Ona - foch, bo ją zostawiłam, a przeciez ona nie patrzy na zegarek
|
|
|
|
#306 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
Już chciałam jej powiedzieć - dobrze to idz do kibla z jakimś kolesiem i ulżyj se potem mezowi powiedz, że kurde przecież to był panieński.
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstałam o 10 muszę wcześniej wstawać bo dzień mi ucieka[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36084671]Witam się w nowym wątku ![]() Nie było mnie tydzień, mam nadzieję że przygarniecie spamerkę marnotrawną ![]() Byliśmy z TŻ w Warszawie, pojechaliśmy Polskim Busem, baaaaaaaaaardzo dużo zwiedziliśmy, dosłownie wstawaliśmy o 8, wracaliśmy o 23 lub o północy, zobaczyliśmy niesamowicie dużo i bardzo nam się podobało przed chwilą wróciłam do domu i padam z nóg, mam wszędzie zakwasy i wszędzie jestem obolała Zaraz idę spać ![]() Woda była tak twarda, że aż nie chcę patrzeć na swoje włosy... Mimo odżywek i masek mam takie sianko że szok Zmiana klimatu, wody i wariują Niby błyszczą, ale są strasznie suche... Nałożę sobie chyba jakiś olej na noc[/QUOTE]Fajnie ja tż lubię zwiedzać mogłabym cały dzień chodzić ![]() A włosy poczują starą piel,ęgnację i wrócą do wcześniejszego stanu ![]() Cytat:
najbardziej lubię jak lakiery są za 3-5zł![]() Woow aż się zaśliniłam wpadnij do mnie i zrób mi kilka Cytat:
|
||
|
|
|
#308 |
|
Zadomowienie
|
mnie w niedzielę czeka u jednej znajomej grzeczny domowy panieński bez szaleństw
. Ja nieimprezowa jestem i bardzo się cieszę, że tu nie będzie żadnego latania po klubach i lizaków w kształcie penisków, to zupełnie nie moja bajka. Ba, sama w ogóle nie chciałam i nie miałam panieńskiego, co się miałam zmuszać .
|
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#310 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]() Moja druga koleżanka co ma ślub za tydzień powiedziała, że ona tez jako takiego wieczorku nie robi bo nie będzie robiła sobie dodatkowych kosztów. Zasugerowałam jej, że to nie musi być jakiś 'wielki wieczorek' może zrobić grilla i będzie miła zabawa.
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
Oj, ja niestety jestem zdolna wydać dużo więcej na wymarzony lakier
|
#312 | ||
|
Zakorzenienie
|
takich drinów ,to bym się napiła
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Tak więc nastawiam się na posiedzenie przy herbatce i ciastkach.
|
|
|
|
|
#314 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dzisiaj post...o muzyce
|
#315 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
A co z tymi dwoma latawicami się stało to nie wiem..
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
klik
Cytat:
a też jużo tym myślała,![]() nic nie trzeba robic poza darmową reklamą na poczytnym blogu. pewnie czytałas, ze po mojej odpowiedzi, ze taka forma wspolpracy mnie nie interesuje baba sobie jednak przemyslała i na drugi dzien odpisała ze "na początek mi cos wysle " i dała mi do wyboru kosmetyki.Nie probki. I z ta rejestracja bla bla bla. Juuuuużżżżż lece, pokazała, za kogo mnie ma swoimi wczesniejszymi meilami. Selfish ale chora akcja, jakieś niepoważne.
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2012-08-24 o 12:02 |
|
|
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odpisałam tej babce, ze nie jestem zainteresowana i chyba się odczepiła. |
|
|
|
|
#318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obudzilam sie z jakas wysypka na twarzy ![]() wstyd tak do ludzi wyjsc
|
|
|
|
|
#319 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Na blogu znowu dietetycznie
|
|
|
|
#320 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Oł dżizas, dyżur?
Cytat:
![]() Chybabym nie wytrzymała i wróciła bez nich, uprzednio wysyłając sms'a, że jak za 15 minut sie nie zjawią w umówionym miejscu, to ![]() A proszę bardzo Cytat:
Cytat:
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
no niestety normalne godziny pracy
dobrze że co 2 dzień a ja właśnie 2 kawę piję ktoś chętny mi potowarzyszyć ?? ![]() dziewczyny powiedzcie czy wy czytacie odpowiedzi autorki w komentarzach?? czy zostawicie komentarz i nie wracacie już do tej notki?? |
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Wracam, jeśli zadaję pytanie o odcień kosmetyku, dostępność itp. Nie wracam, gdy wiem, że autorka po prostu odpisuje bezmyślnie na każdy komentarz, bo mysli, że to "takie fajnie!".
|
|
|
|
#325 | |||||
|
Konto usunięte
|
Woooow ale świetne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No miałam olejek Babydream fur Mama całą noc na włosach, zmyłam dokładnie, potem maska Stapiz Sleek Repair&Shine i płukanka octowa. Na razie schną, mam nadzieję że będzie z nimi lepiej bo chcę dzisiaj zrobić zdjęcie długości włosów ![]() Cytat:
Mają trochę interesujących dla mnie rzeczy ![]() A banner i tak trafi tam gdzie inne współprace ![]() Cytat:
Nie lubię jak ktoś odpowiada pod notką, sama staram się najczęściej odpowiadać u kogoś
|
|||||
|
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
basiago ja bym sie zastanowila, gdyby mi nie napisała ze na dzien dobry moze m wyslac probki jednego produktu bo więcej probeczek nie mają,a jesli bede miec dużo zakupów z mojej strony to cos mi wyslą.
Wczoraj sie jednak okazalo, ze mają nawet pełnowymiarowe kosmetyki na reklamę, wow. Moim zdaniem pojęcia nie mają o współpracach i z mało profesjonalnymi ludzmi wspolpracować nie chcę. Zwłaszcza, że akutalnie i tak mam duzo kosmetyków do testów Ale jeśli Cie cos od nich interesujue, to czemu nie?
|
#327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poczekam jak rozwinie się rozmowa, najwyżej odmówię i tyle Ale dziękuję że uprzedziłaś mnie o tym
|
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Huh, no to wylądowałam pod Warszawą
I od razu NIC mi się nie chce, nawet nie mam pomysłu na notkę (powinien być jakiś makijaż, ale też nie chce mi się malować), ogarnęło mnie jakieś totalne lenistwo
|
#329 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

przed chwilą wróciłam do domu i padam z nóg, mam wszędzie zakwasy i wszędzie jestem obolała 
Zmiana klimatu, wody i wariują
Niby błyszczą, ale są strasznie suche... Nałożę sobie chyba jakiś olej na noc[/QUOTE]

?