|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podlasie ;D
Cytat:
. Pospacerowaliśmy po całtm Lasku Grąbliński, wokół Bazyliki też wszystko: Golgota, Bazylika, byliśmy na wieży (762 schodki pokonane piechotą ), ogólnie miejsce świetne i warto się tam wybrać
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś pilnuję siostry ciotecznej syna, a miałam na szosę zambrowską lecieć do OHP i dowiedzieć się o kursach zawodowych ![]() Trzeba na jutro dołożyć
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!!!
jak mija u Was dzien? U mnie najpierw bylo parno pozniej lało a teraz znowu goraco ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też gorąco strasznie
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jakoś mam ostatnio ciężkie dni i nie mam sił wchodzić na wizaz
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka jak dzionek mija?
Jakie plany na dziś? U nas buurza niesamowita, grzmi i błyska się ![]() Postanowiłam wziąć się za siebie ![]() Jeść o połowę mniej, pić dużo wody niegazowanej, regularne olejowanie włosów i peeling kawowy
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nadążam. Na razie mam słońce ale widzę też chmurki.Ja nie jem od tygodnia dużymi ilościami. Swoje posiłki zmniejszyłam do minimum, tzn. 3x dziennie. Słodycze raz na jakiś czas i to malutko. tez rozmyślam nad olejowaniem a jakim olejkiem zamierzasz to robić? ja się boję, że za bardzo przetłuszczę sobie włosy
|
|
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
hej
jestem i ja![]() pocwiczylam troche brzuch , robie obiad a pozniej gdzies na spacer idziemy z TZ pogoda zmienna juz 2 razy padal deszcz a teraz swieci slonce ach, ta Irlandia
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Jak wam wieczór mija? Ja przyszłąm do domu, wykąpałam małego i teraz nudzę się ![]() Cytat:
Moje po nałożeniu wyglądały jak przetłuszcz, ale dziewczyny mówiły, że ręczniki nakładały na głowę żeby poduszki nie zabrudzić i sobie pomyślałam, że może właśnie za mało na olejowałam, bo nie był wcale ręcznik potrzebny ![]() Starałam się wcierać w same włosy, nie w skóre i łatwo się spłukało ![]() Ja postanowiłam też jeść mniej i dużo pić wody nie gazowanej
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jak wam wieczór mija? Ja mam jakiś kijowy humor;( Widziałam się z tż jego mama upiekła pyszne bułeczki z marmoladą, ale zjadłam tylko pół we względu na to, że trochę wzięłam się za siebie i nie można się objadać na wieczór Mały zasnął jak aniołek a ja nudzę się ;( Dziewczyny ale ze mnie gapa, przez cały dzień telefonu przy sobie nie miałam, niedawno wróciłam to sobie myśle poszukam go i dzwoniłam od mamy nic tak jakby wyłączony, sobie pomyślałam ze zgubiłam, że mały może wywalił przez balkon i wzięli sobie, zaraz znów dzwonie sygnał jest co się okazało byl podłączony pod usb do komputera, a juz zaczęłam panikę, że będe musiała sobie jakiś tel zalatwić
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() a ja mam dobry humor od 2 tyg bawie sie w postcrossing![]() i dzis dostalam pierwsza pocztowke z Polski ![]()
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Uff w końcu udało mi się wejść na wizaż
. U mnie coś net szwankuje, jutro powinni być fachowcy z firmy i mają zrobić porządek
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super ![]() Trzeba się rejestrować na stronce internetowej prawda? Słyszałam coś o tym
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny projekt
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
Ja śniadanko będe jadła, szykowała się na miasto muszę cv zanieść i do banku i sklepu Ciężko mi się spało Jak dzionek mija?
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a ja jakoś na razie nic nie robię
. Posprzątałam w domu, brat nakarmiony, ja też i rozkoszuję się błogimi chwilami, kiedy jestem sama w domu i mam lapka dla siebie
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I idę sie szykować i w miasto ruszam. Muszę złożyć CV Dantexu i Euro i do banku i do biedronki . A później do tż
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę powodzenia jeśli chodzi o pracę
|
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj
![]() czy mogę się dołączyć ?? Jestem z Białegostoku, mam na imię Ania i mam 23? no za 5 dni 24 lata Byłam kiedyś na wizażu, ale jakos miałam kilka lat przerwy zapomniałam hasła i czas było założyć nowy, bo zachciało mi się znów porozmawiać
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Witamy
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Masz na imię Kasia tak ?
Miło mi poznać ![]() Dziękuję za przyjęcie
|
|
|
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, Kasia
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Cv złożone Tak się dziś nachodziłam, że szok jeszcze mnie deszcz złapał, ale przeszedł Teraz wstawiłam ziemniaki do zupy dla małego Apetytu coś nie mam Humor już lepszy Wieczorem nałożę sobie oliwe Cytat:
Skąd jesteś? Powiedz coś o sobie
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czym się zajmujesz na co dzień? Fajnie widzieć kolejną osobę z Białego
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm póki co szukam pracy
![]() Skończyłam w czerwcu studia mgr i teraz jeszcze zostały mi rok technika farmaceutycznego i by nie nudzić się w domu pomiędzy zajęciami poszukuję czegoś gdzie mogłabym zająć sobie czas bo już w domu wysiedziec nie dam rady
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę powiedzieć, że byłam zaskoczona jak poszłam na niego, bo na początku nie wiedziałam na co dodatkowo iść myślałam o techniku protetyku, zarzadzaniu nieruchomościami ale wypadło na technika farmaceutycznego i spodobał mi sie na tyle że uczenie się przychodzi mi z miłą chęcią co mi się wcześniej nie zdarzało ;p musiałam się zmuszać do nauki nigdy nie miałam tak że chce, a tutaj okazało sie że to jest coś co mnie kręci i nie spodziewałam sie że kiedyś będę lubić sie uczyć heheheh ![]() A studia skończyłam na kierunku Zdrowie publiczne na uniwersytecie medycznym w Białym, ale niestety ten kierunek u nas nie jest tak rozpowszechniony jak w innych krajach więc z pracą jest na prawdę bardzo krucho niestety ![]() A Ty czym się zajmujesz na co dzień ?
|
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

.
), ogólnie miejsce świetne i warto się tam wybrać
06.12.2020
23.07.2022