Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz 8 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 09:12   #3121
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hmm, wolę jednak tabletki... ten musujący w ogóle mi nie pomagał

O nie, śniadanie zjadłam przyzwoite kawę też tylko jedną wypiłam...
No to cóż powiedzieć...taki dzień kupuj tabsy i heja! Mnie łeb boli od ciśnieniamasakra na dworze:/

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Oks, ja uciekam się ogrniać! Bajj Wpadne potem

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:15   #3122
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Oks, ja uciekam się ogrniać! Bajj Wpadne potem
No to do potem, paaa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:26   #3123
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska, Czekoladko dzięki za opinie właśnie się zastanawiam już teraz co kupię jak wrócę z Niemiec też zrobię im dłuższą kurację wtedy od listopada do wiosny i mam nadzieję, że na lato będę mieć piękne włoski
Cocktail Ty to masz już teraz cudne te włosiska chciałabym takie daj znać jak się u Ciebie spisze
Mielnus ale słodki psiak masz yoraska

To ja dodam zdjęcia mojego kochanego psiaczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nikus.jpg (34,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9b8e2b22001259ef5032646f (1).jpg (52,3 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nikos.jpg (36,1 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nikolek.jpg (49,4 KB, 23 załadowań)
Stary 2012-08-24, 09:48   #3124
Ladywithweapon
Zadomowienie

Pamiętam jak mojej mamie brakowało magnezu (za dużo kawy), więc miała tabletki, które wręcz popijała kawą :P Tragedia ;p
Jeju jak ja nienawidzę skurczy w nocy. ale bolą!

Mielnus jakie pyszne naleśniki :P Daj mi przepis :P Ja zawsze namieszam i roznie to idzie

W ogóle owsianka,otręby itd. mają wpłynąć na mój metabolizm? Takie to niedobre, że tak na pewno się stanie Może doradzicie jak robić owsiankę- w ogóle jak wykorzystywać te wszystkie płatki ;p

Śwsianka+maliny+kromka ciemnego chleba z serem (ala spleśniały :P)+herbata

Teraz ruszam się laski-chyba zacznę sprzątać a potem na zakupy. Rowerek zrobie jak będzie czas- dziś są inne cele ;p Poza tym mój bratanek przyjezdzie to ciocie wymęczy
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 09:59   #3125
mielnus
Wtajemniczenie

medzik to nie york:P to mieszanka Yorka ze Sznaucerem. Co najlepsze... ojcem był York. Jestem ciekawa jak oni to zrobili;p hhehe ty pieska dajesz do fryzjera?? Ja nie wiem co z moim zrobic... mam problem z tymi kudłami;/ Sama próbowałam rozczesac jakos podcinać, ale nie umiem;/

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

ja osobiście robię tak :
-całe jajko
-pół szklanki mleka
-łyżeczka proszku do pieczenia
-łyżka cukru
-2-3 łyzki mąki (zależy jaka konsystencja)

Ubijam jajko z cukrem, dodaję mleka, troszkę przemieszam, dodaję proszek i mąkę, miksuję.
tego wychodza tak 3 naleśniki. Ja dodaje mąkę pęłnoziarnista i czasami kakao

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Medzik ten Twój jest śliczny... i taki zadbany... eh.. Mi szkoda kasy na fryzjera;/

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

ja tez musze pić magnez. Kiedys mi tak strykało w kolanie przy klekaniu np. Kupiłam tabletki do rozpuszczania i CUD.... przestało mi strykac Za duzo kawy pije i mi wypłukało wszysko

Edytowane przez mielnus
Czas edycji: 2012-08-24 o 10:01
mielnus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:05   #3126
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość

W ogóle owsianka,otręby itd. mają wpłynąć na mój metabolizm? Takie to niedobre, że tak na pewno się stanie Może doradzicie jak robić owsiankę- w ogóle jak wykorzystywać te wszystkie płatki ;p
Ja ostatnio kupiłam owsianke truskawkową z fitelli z myślą i tak pewnie bedzie niedobra, no ale spróbuje i teraz codziennie wcinam mi smakuje. A kiedyś to otręby płatki owsiane gotowałam na mleku, ale nie mam niczego do sporządzenia chyba pora uzupełnić zapasy

Medzik ale on słodki jak do zdjęć pozuje Musze go kiedys poznać :P
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:18   #3127
mielnus
Wtajemniczenie

a ja robie owsianke tak:
2 łyżki płatkówowsianych górskich + 1 łyżka otręb + pół jabłka w kostke + cnamon + mleko... Wszystko wrzucam do miseczki wkłądam na 1,5 minuty do mikrofalówki Jest ciepłe i pyszne Długość gotowania w mikrofalijest zalezna od twardości płatków. Trzeba to robić do momentu aż będą lekko miękkie
Stary 2012-08-24, 10:28   #3128
bialaczekoladka
Zakorzenienie

heeeeja
Wyspalam sie jak głupia
Takze musze sie ogarnąć w kosmicznym tempie
Na waadze dzisiaj 76.5

Na sniadanie zjadlam dzisiaj tylko kromke sporą chleba zytniego z twarogiem i wypilam mega kawe z nadzieja ze zaraz przypomne sobie jak mam na imie
Ale wracam do zywych to najwazniejsze
Jutro udam sie na jakies konkretne zakupy zywnosciowe bo lodowka swieci pustkami jezeli chodzi o cos pozywnego i wartosciowego...

Heroine a te skurczeeeeeeeeee mama mija
Tez mnie to nocami meczy, takze potas i magnez obowiazkowo. Zastanawiam sie nad Centrum zeby znowu pobrac, tam jest wszytsko i to jedna tabletka dziennie, takze chyba pojde na łatwizne

A foty bedą wieczorem o ile mozliwosci mojego internetu mi na to pozwola
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:30   #3129
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Dziewczyny spowiadam się z wczorajszego menu schudłam w ciągu 2 dni 100 g

1. bułka dukan z sałatą i pomidorami polanych oliwą z oliwek
2.serek wiejskie lekki, sałatka jak wyżej , kawałek makreli
3.bułka dukana z szynką
4.miseczka pomidorówki z odrobiną piersi z kuraka
5.2 parówki berlinki light, brokuły polane jogurtem, odrobina ketchupu kocham

Cola light ok 2 szklanek

Co sądzicie ?

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 10:58   #3130
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Boziu jaki on słodki taki zadbany, wypielęgnowany no cudo

Cytat:
Pamiętam jak mojej mamie brakowało magnezu (za dużo kawy), więc miała tabletki, które wręcz popijała kawą :P Tragedia ;p
nieźle

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
heeeeja
Wyspalam sie jak głupia
Takze musze sie ogarnąć w kosmicznym tempie
Na waadze dzisiaj 76.5

Na sniadanie zjadlam dzisiaj tylko kromke sporą chleba zytniego z twarogiem i wypilam mega kawe z nadzieja ze zaraz przypomne sobie jak mam na imie
Ale wracam do zywych to najwazniejsze
Jutro udam sie na jakies konkretne zakupy zywnosciowe bo lodowka swieci pustkami jezeli chodzi o cos pozywnego i wartosciowego...

Heroine a te skurczeeeeeeeeee mama mija
Tez mnie to nocami meczy, takze potas i magnez obowiazkowo. Zastanawiam sie nad Centrum zeby znowu pobrac, tam jest wszytsko i to jedna tabletka dziennie, takze chyba pojde na łatwizne

A foty bedą wieczorem o ile mozliwosci mojego internetu mi na to pozwola
No hej śpiochu ja dzisiaj rano godzinę dochodziłam do siebie poszłam nieprzytomna do łazienki i chciałam łeb myć mimo, że wczoraj o 22 myłam specjalnie dobrze, że oprzytomniałam zanim odkręciłam wodę

No bierzemy dup.cię w troki pracujesz dziś?

Masakra z tymi skurczami ja się zastanawiam co kupić...

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny spowiadam się z wczorajszego menu schudłam w ciągu 2 dni 100 g

1. bułka dukan z sałatą i pomidorami polanych oliwą z oliwek
2.serek wiejskie lekki, sałatka jak wyżej , kawałek makreli
3.bułka dukana z szynką
4.miseczka pomidorówki z odrobiną piersi z kuraka
5.2 parówki berlinki light, brokuły polane jogurtem, odrobina ketchupu kocham

Cola light ok 2 szklanek

Co sądzicie ?
Zawsze to do przodu

Według mnie może być cola to zuooo, ale sama piję więc
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-24, 11:08   #3131
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus bardzo podobny do yoraska chyba ma więcej cech i genów tej rasy
Tak ja z moim chodzę do fryzjera co 2 miesiące podobają mi się krótkie fryzurki i jest to niesamowita wygoda
Dziękuję

Cocktail on lubi do zdjęć pozować nauczyłam go jak był mały i pozował za snaczki, a teraz już jak widzi aparat to siada i czeka na zdjęcie
Możemy się wybrać kiedyś na spacer do Czech to wezmę go ze sobą

Heroine dziękuję bo to jest takie moje maleńkie dzieciąteczko mój synuś wiem, że wariatka jestem, ale tak go niesamowicie kocham jak jeszcze nie miałam psa to nie wiedziałam, że takie małe stworzonko może dać tyle radości i można go tak pokochać cała rodzina jest w nim zakochana, nawet mama która od zawsze była nastawiona anty, do psów w domu, tak teraz śpi z nią w łóżku
Stary 2012-08-24, 11:13   #3132
Juno123
Rozeznanie

GG do Juno123

Cytat:

Zawsze to do przodu

Według mnie może być cola to zuooo, ale sama piję więc

Wiem wiem, że jest zła i okropna, ale muszę coś z rękami robić jak mój Tż chipsy wcina po kolacji ....

No i jest 56 kg/171 tylko 2kg do wagi idealnej

"Ooo Muszu Ty geniuszu"

我爱你 M

Juno123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:16   #3133
meeedzik
Zakorzenienie

A ja dziś na 17 muszę iść do kościoła, bo jest msza z okazji 18 urodzin kuzyna, a ja tak uwielbiam chodzić do kościoła
Stary 2012-08-24, 11:56   #3134
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
pierwszy raz udało mi się przejechać 30,2 km! no i jeszcze 100 podskoków na skakance było

No i Tobie się brawa należą ale jadło kiepskie
Hohoho no to nieźle dajesz czadu!
mi się nie wydaje wcale takie kiepskie, nie rozumiem gdzie robię błąd

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

sergeevna, witamy
Ja cie... teraz dopiero rozumiem na czym polegał mój błąd. Dopiero jak sergeevna dodała naszą stronę główną, to się zorientowałam, że na śniadanie za mało, obiad za duży, a kolacja albo za duża albo brak ale głupol ze mnie.

Dziś zjadłam:
śn- 2 kromki z dżemem śliwkowym (pycha ) i gruszka - 250 kcal
2 śn- kromka z serkiem delicate + gruszka - 15o kcal
na obiad ryba w panierce- sama duża ryba ma ok 350 kcal no to zjem małą i bez ziemniaków i warzywa do tego
podwieczorek to nie mam pomysłu co można zjeść co ma 100kcal??
a na kolacje może serek wiejski z pomidorem i cebulą
Może być Zosiu?

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
http://moda.allegro.pl/czarne-spodni...575790498.html

Zastanawiam się nad tymi spodniami, co sądzicie?

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Ech...

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

http://moda.allegro.pl/spodnie-w-kwi...571902376.html

jeszcze te mnie kuszą

taaak bardzo takie chciałam, ale kasy nie mam na 2 pary!
Te pierwsze spodnie to zwykłe rurki i takie podobają mi się najbardziej w dodatku mam taką samą bluzkę czerwoną tylko jeszcze z kokardką

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Hahaha
Moja rodzicielka tylko spogladała i oczom nie wierzyla
Wiesz to tez wszystko wynikneło z tego ze moje dwie najlepsze przyjaciolki rozstaly sie z facetami jedna po 7 latach a druga po 5 i byla zareczona Takze postanowilysmy zamienic na chwile nasze nudne zycie, wypelnione wiecznie praca i statecznoscia, na chwile zapomnienia i totalnej olewki, oczywiscie mialo to byc kilka dni a skonczylo sie tak jak sie skonczyło
Ja po 6 latach też zaręczona skończyłam związek i też ostatnio baluje sobie

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Boże, ile popisałyście :P

Trochę poprzeglądałam, ale padam ;p
Cindy jezdze na rowerku stacjonarnym-teraz oglądam trochę filmów, więc przy okazji pedałuje ;p Byłam biegać, ale moja kondycja jest okropna- trochę ją podbuduje i w przyszłym tyg idę :P Jak zacznie się szkoła, to liczę, że się z siłownią albo z basenem zgram

Zośka super zajęcia. I fajny obiad ;p

W ogóle ja dziś w biegu :P Nie miałam czasu, żeby zjeść. Patrzenie na mnie to dobra mobilizacja- nie wiem jak się mogłam tak zapuścić... Spódnica kupiona w te wakacje jest dla mnie zła. Muszę szybko zrzuć z 3-4kg a potem powoli do celu ;p
Ś:jajecznica+pomidory+2kr omki z szynką i serem+kakao
Potem zrobiłam koktajl maliny+gruszki+jabłko+jog urt+ortęby, bo po śniadaniu byłam najedzona, ale nie miałam w końcu czasu tego ruszyć, bo już musiałam wychodzić. Ogólnie mogłam po prostu wymieszać to bez miksowania, ale trudno- w smaku średnie
Na mieście kupiłam jabłko, u cioci podjadłam melona, jakieś szynki i kromke chleba ;p A na grillu nie miałam jak wcisnąć całej piersi, więc pól z bułką
I jak mi się wody teraz chce ;p

Ogólnie to słabo, ale kupiłam trochę serków, płatki itd. I lepiej się czuje jak zjem taki duże śniadanie

a teraz laski idę- padam ;*
No ja Ci powiem, że zaczynałam biegać po 5 min, a w tej chwili już 30 min biegam. Najlepiej by było biegać rano jak brzuszek pusty, bo wieczorem to trochę trzeba walczyć z kolką, ale po 1 okrążeniu przestaje. Ja dążę do tego by biegać 1 h dziennie, ale stopniowo do tego dochodzę, dziś na basen

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Pewnie nawet dwa na śniadanie wolno
Nawet 2? Jak jeden ma 200kcal ja planuję jutro więc się wolę spytać.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 11:57   #3135
czbasia
Zakorzenienie

Hej!! Na skurcze dobry.magnez z doppelhertz.
http://www.e-apteka.co.uk/doppelherz...6-forte-30tabl jedna tabletka dziennie wystarczy bo duza dawke ma Kiedys mialam i pani w aptece mi polecila. Testowalam mase roznych prochow z magnezem (pije duzo kawy a wiedomo kawa wyplukuje) ten na razie najlepszy.A cena cos ok 8zl
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:09   #3136
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Mielnus bardzo podobny do yoraska chyba ma więcej cech i genów tej rasy
Tak ja z moim chodzę do fryzjera co 2 miesiące podobają mi się krótkie fryzurki i jest to niesamowita wygoda
Dziękuję

Cocktail on lubi do zdjęć pozować nauczyłam go jak był mały i pozował za snaczki, a teraz już jak widzi aparat to siada i czeka na zdjęcie
Możemy się wybrać kiedyś na spacer do Czech to wezmę go ze sobą

Heroine dziękuję bo to jest takie moje maleńkie dzieciąteczko mój synuś wiem, że wariatka jestem, ale tak go niesamowicie kocham jak jeszcze nie miałam psa to nie wiedziałam, że takie małe stworzonko może dać tyle radości i można go tak pokochać cała rodzina jest w nim zakochana, nawet mama która od zawsze była nastawiona anty, do psów w domu, tak teraz śpi z nią w łóżku
Ja tak samo miałam z moją kocinką słodką. Najpierw tylko ja z tatą chcieliśmy kota, a teraz wszyscy za nim latają jak za małym dzieckiem heheh wszyscy ją całują i noszą. A ona taka słodka

Stary 2012-08-24, 12:11   #3137
Ladywithweapon
Zadomowienie

Już wróciłam z zakupów ;p kupiłam zwykle musli Oraz łososia to zjem za jakiś czas kanapkę :P

W ogóle przekąsiłam batona, ale miałam jechać samochodem a coś brakowało mi tchu ;p od razu lepiej się poczułam, więc winna się nie czuję :P Te dzisiejsze śniadanie mi nie podeszło :P
Stary 2012-08-24, 12:12   #3138
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Pytanie mam i to ważne... bo ja zawsze w okresie jesiennym i wiosennym choruję, a teraz bym chciała przeciwdziałać chorobie. Nie wiem może jakieś witaminy brać czy tran? A może ascorutical? Polećcie mi coś co może mnie uchronić od choroby myślę, że dobrze by było już zacząć brać, bo jak wyjadę do Dublina to tam 20 stopni max i deszcze czyli istna jesień. Wylatuję 15 tego. Mówiłam wam ?

Stary 2012-08-24, 12:46   #3139
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No to do potem, paaa
Jestem Jem obiad właśnie, a muszę pomalować paznokcie i siebie, a mam zdążyć do 13;15... Nie wiem jak to zrobię

Zaliczyłam 40minut bieżni, przebiegłam 5,5 km, z czego ok 1 to rozgrzewka i uspokojenie tętna

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Może doradzicie jak robić owsiankę- w ogóle jak wykorzystywać te wszystkie płatki ;p
Kupuje gotowca "Coś na ząb" To kupuję90gr

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
A ja dziś na 17 muszę iść do kościoła, bo jest msza z okazji 18 urodzin kuzyna, a ja tak uwielbiam chodzić do kościoła
Raz na jakiś czas trzeba się poświęcić

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Dziś zjadłam:
śn- 2 kromki z dżemem śliwkowym (pycha ) i gruszka - 250 kcal
2 śn- kromka z serkiem delicate + gruszka - 15o kcal
na obiad ryba w panierce- sama duża ryba ma ok 350 kcal no to zjem małą i bez ziemniaków i warzywa do tego
podwieczorek to nie mam pomysłu co można zjeść co ma 100kcal??
a na kolacje może serek wiejski z pomidorem i cebulą
Może być Zosiu?
Hiehie, a ja nie jestem żadna znawczyni^^
Ale weeedług mnie xD
na 2 śniadanie mogłaś oszczędzić sobie tej kromki i wszamać np.sałatke owocową.
Na podwieczorek możesz ugotować jajko na twardo i zmieszać z pomidorem i ziołami, ja to b.lubię

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Ok, na obiad zjadłam pół miski sałatki wege gyros z sosem jogurtowym z ziołami, do tego dopchalam się kromką chleba razowego sojowego z podwójnym plastrem sera żółtego i keczupem. Wiem, że to be i mogłam zjeść więcej sałatki, ale specjalnie tak zrobiłam bo muszę wytrzymać od teraz do 20 bez jedzenia nie mam możliwości nawet zjeść nic, niiiiccc!!!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Dobra, dopiję herbatę i lecę się szykować...ale mi się chce....

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dobra, papa Uciekam sie malowac Wpadne przed 21 do was

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 12:57   #3140
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
wooow ale fajnego psiaka masz faktycznie chyba lubi pozować do zdjęć .

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Puk puk

Nie wiem kochane czy ktoś tu mnie jeszcze pamieta, niemniej jednak powracam skruszona

Zupełnie nie wiem co u Was słychac, tak wiec zabiore się za małe nadrabianie, chociaz prowizorycznie rzuce okiem bo z pewnoscia nie nadrobie całosci

Widze stare twarze co mnie cieszy
I witam nowe, jeszcze nie znane
cześć świetnie że wróciłaś i jaaaa Cie pamiętam !!
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 13:35   #3141
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie widzę, że to taki Twój synuś kochany fajna taka kruszynka
no a mama niezły postęp zrobiła

Cytat:
Napisane przez Juno123 Pokaż wiadomość
Wiem wiem, że jest zła i okropna, ale muszę coś z rękami robić jak mój Tż chipsy wcina po kolacji ....
Całkowicie Cię rozumiem mam to samo i dlatego też piję a co

Cytat:
Hohoho no to nieźle dajesz czadu!

Cytat:
Nawet 2? Jak jeden ma 200kcal ja planuję jutro więc się wolę spytać.
Ja nie patrzę na kcal tak skrupulatnie jednym po prostu bym się nie najadła a że spalam 400 kcal na rowerku to na śniadanie bardziej kaloryczne mogę sobie pozwolić zresztą każda czynność coś tam spala, nawet oddychanie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hej!! Na skurcze dobry.magnez z doppelhertz.
http://www.e-apteka.co.uk/doppelherz...6-forte-30tabl jedna tabletka dziennie wystarczy bo duza dawke ma Kiedys mialam i pani w aptece mi polecila. Testowalam mase roznych prochow z magnezem (pije duzo kawy a wiedomo kawa wyplukuje) ten na razie najlepszy.A cena cos ok 8zl
Dzięki za polecenie spytam męża jaki on ostatnio kupował, bo też był super i jedną tabletkę się brało

Cytat:
Zaliczyłam 40minut bieżni, przebiegłam 5,5 km, z czego ok 1 to rozgrzewka i uspokojenie tętna
Pięknie

Cytat:
muszę wytrzymać od teraz do 20 bez jedzenia nie mam możliwości nawet zjeść nic, niiiiccc!!!
O ludzie padłabym naprawdę nie ma kiedy zjeść? trzymaj się jakoś miłego
Stary 2012-08-24, 14:28   #3142
meeedzik
Zakorzenienie

Cindy kociaki też uwielbiam w ogóle kocham zwierzęta
A co do tabletek na odporność, to ja polecam Centrum w zeszłym roku i nawet początkiem tego wybrałam 2 opakowania i prawie wcale nie chorowałam, a jestem dość chorowita

Zoska hie hie trzeba trzeba, ale mama powiedziała, że wcale nie muszę iść, także mam wybór zobaczę jeszcze jak wszyscy pójdą to nie będę sama w domu siedziała

Heroine noo hehe mama to tak śmiać mi się chce, bo jak byliśmy na tym zlocie, a mama została sama w domu ( tata do pracy poszedł, nas nie było ) to tak jej było smutno, że aż się popłakała i mówiła, że nie wyobraża sobie, żeby Nikusia z nami nie było

Kurcze, a ja się dziś obudziłam z takim bólem gardła, że nie mogę śliny przełykać ssam neoangin i płukam gardło wodą z wodą utlenioną, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

A widziałyście w Biedronce jakaś nowość jest, owsianka w takich kubeczkach jak jogurty dobre na śniadanie, dla kogoś kto pracuje i nie ma jak przyrządzić w pracy kupiłam sobie jedno opakowanie z truskawką, wypróbuję jutro na śniadanie, ma 214 kalorii
Stary 2012-08-24, 14:36   #3143
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Doooobry wieczór

Padam na ryj mimo wypitych dzisiaj 7 kaw czuję się jak przemielone gó.wno nawet 80 min przejechane na rowerku mi nie pomogło no normalnie chce mi się spać

No to rzeczywiście wykopali Wam dół co za gałgany! może jakoś udobruchacie szefa i udostępni tylko Wam?

I jak? Jest już TŻ w domu? Jak się czuje? Mam nadzieję, że nie jest źle

Ja do kuchni to po omacku idę o 5.20 i uruchamiam ekspres chociaż ostatnio staram się przed kawą wypić szklankę wody z cytryną ale zdarza się, że piję i to i to naraz

A masz za karę! mało?! wystarczy?
Dzięki babe czuje się dobrze.Raczej blizny nie zostaną,ale na razie ma przebarwienia.Dostaliśmy recepty na maści to będzie git Strrrrasznie się cieszę że już po wszystkim bo przez ostatnie dni bałam się jak nigdy w życiu normalnie.Dzięki temu mam żołądek jak orzeszek fistaszkowy Od wczoraj siedzimy u moich rodziców w Agro w Zawoji (stad pochodzę),a tu o diecie nie mam mowy jem wszystko,ale w mini porcjach
Losing Dobrze,że u Ciebie wszystko OK.Ja też muszę iść na badania kontrolne,bo ostatnio byłam prawie 2 lata temu
Zooska Dzienx za przepis na tego naleśniaka,jak wróce to wypróbujeSzperaj w tych blogach jak lubisz i wklejaj przepisy Spodnie mega są
Dżaga Juno Ja też love parówki zawsze kupuje Sokołów 93% mięsa-jedna wychodzi ok.120kcal.ale nie wiem czy na kolacje to dobry pomysł Wiadomo-raz za jakis czas nie zaszkodzi
Białaczekoladka My sie nie znamy,więc witaj
Mielnus Fajny zwierzak,Meedzik Twój też świetny
Dobra,spadam na obiad.Trzymajcie kciuki żebym nie popadła w obżarstwo przy tym górskim powietrzu
Stary 2012-08-24, 14:49   #3144
Ladywithweapon
Zadomowienie

A ja chodzę wkuuu... Nienawidzę mieć takich gości- wiem, że trzeba sprzątać i się zmusiłam, a tutaj ojciec co chwile coś chce. Bo oczywiście on nic nie musi robić, tylko coś wydrukować. Grrr. Oczywiście, że samemu się nie chce nic nauczyć, bo po co- ciekawe co będzie jak za rok wyjadę z domu- będzie musiał sobie sam radzić.

I zaraz do końca będę się musiała z pokoju wynieść. Grrr. Co za cholerstwo.
I jeszcze odkurzyć i skończyć placka.
Stary 2012-08-24, 15:02   #3145
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy kociaki też uwielbiam w ogóle kocham zwierzęta
A co do tabletek na odporność, to ja polecam Centrum w zeszłym roku i nawet początkiem tego wybrałam 2 opakowania i prawie wcale nie chorowałam, a jestem dość chorowita

A widziałyście w Biedronce jakaś nowość jest, owsianka w takich kubeczkach jak jogurty dobre na śniadanie, dla kogoś kto pracuje i nie ma jak przyrządzić w pracy kupiłam sobie jedno opakowanie z truskawką, wypróbuję jutro na śniadanie, ma 214 kalorii
O dzięki to spróbuję Centrum

pisałam wam o tej owsiance ja zjadłam już z truskawką i jabłkiem dobre

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Ale mnie po tych gruszkach muli.. masakra

Stary 2012-08-24, 15:50   #3146
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka, Like dziękuję
Cindy ja tez pewnie kupie Centrum po powrocie z Niemiec, bo zawsze jak wracam jestem taka osłabiona i często boli mnie głowa, to mi zawsze pomaga
A no widzisz, ja nie jestem na bieżąco i nie wiedziałam, że pisałaś o tej owsiance wypróbuję jutro
Stary 2012-08-24, 16:50   #3147
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine noo hehe mama to tak śmiać mi się chce, bo jak byliśmy na tym zlocie, a mama została sama w domu ( tata do pracy poszedł, nas nie było ) to tak jej było smutno, że aż się popłakała i mówiła, że nie wyobraża sobie, żeby Nikusia z nami nie było
Przywiązała się a długo już Go macie?

Cytat:
Kurcze, a ja się dziś obudziłam z takim bólem gardła, że nie mogę śliny przełykać ssam neoangin i płukam gardło wodą z wodą utlenioną, mam nadzieję, że do jutra mi przejdzie
O kurde woda utleniona powinna pomóc TŻ mówi, że nic tak nie działa jak woda

Cytat:
Właśnie widziałam je ostatnio w Biedrze i się zastanawiałam czy to dobre

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Dzięki babe czuje się dobrze.Raczej blizny nie zostaną,ale na razie ma przebarwienia.Dostaliśmy recepty na maści to będzie git Strrrrasznie się cieszę że już po wszystkim bo przez ostatnie dni bałam się jak nigdy w życiu normalnie.Dzięki temu mam żołądek jak orzeszek fistaszkowy Od wczoraj siedzimy u moich rodziców w Agro w Zawoji (stad pochodzę),a tu o diecie nie mam mowy jem wszystko,ale w mini porcjach
No to się cieszę nie przesadź tam u mamy chociaż wiem, że może być Ci ciężko

Cytat:
I jeszcze odkurzyć i skończyć placka.
Co za placka? ja bym zjadła coś z malinami albo z borówkami
Stary 2012-08-24, 18:27   #3148
Ladywithweapon
Zadomowienie

mojewypieki.com/przepis/kruche-ciasto-z-malinami-i-lekka-budyniowa-pianka

Tylko robię z śliwkami i może jagodami podsypie ;p Tydzien temu robiłam i sie sprawdziło, więc teraz jak sa goście i owoce to powtarzam ;p

Ale jest duchota. Zaraz wyciągam dół z piekarnika i czekam aż wystygnie ;p Wykąpie sie i ogarnę mniej więcej ;p

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

I tak w ogóle mam pytanie- dlaczego ta dieta (1000kcal) jest w dziale odchudzania i w zaburzeniach? Czym to sie różni? :P
Stary 2012-08-24, 18:34   #3149
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Ijesuuu muszę jeszcze klatkę posprzątać 3 piętrową, umyć ją, a potem na basen. Kurcze nie chce mi się sprzątać
A na basen za godzinę więc musiałabym to teraz zrobić a mi się strasznie nie chce może jutro

Stary 2012-08-24, 19:02   #3150
monika01011986
Zakorzenienie

hellllllllloołłłłł chuderlaki

Jestem i żyję jakby ktoś pytał
ale jak zwykle nie mam czasu jak nie siedzę przed kompem to tyleeeeeeeeee rzeczy mogę w domu zrobić że sama w szoku jestem!!
Mam na bieżąco posprzatane, poprane, ugotowane i nawet mam czas na siebie na jakieś SPA 2 dni temu sobie włosy pofarbowałam ślicznie mi wyszło i w ogóle nie mam skóry nigdzie brudnej na głowie! Te farby z Syossa świetnie się zmywają ze skóry
No ale co najważniejsze! Troszkę się w końcu ochłodziło w nocy co prawda nie dużo niestety ale jest ciut lepiej. Dziś popadał troche deszcz w końcu tak porządnie i od razu chce się żyć! Nadal gorąco bo jest w dzień 30 stopni no ale to już nie 38 czy 40 więc jest super!
Idziemy zaraz na spacer więc muszę spadać. Trzeba troche połazić i spalić kalorie bo dzisiaj na obiad zjadłam 2 naleśniki z dżemem smażone niestety na oleju bo coś mi teflon ostatnio przypala wszystko a nie jest porysowany ani zniszczony. Może płyta indukcyjna za mocno grzeje muszę to wyczuć następnym razem i ustawić dobrze.

także lecę!!! buziole!!!!

Czekoladko witaj skarbie widziałam Twoje foteczki na fejsie z nad morza szkoda że Wam pogoda nie sprzyjała ale widać że świetnie się bawiłaś super!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości