Wszystko o Avonie - Część II - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-02-04, 13:43   #3331
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
pierwsze zdjecia cienie limestone plum na nastepnym zdjeciu sa powder pink pinky peach
Cytat:
i ostatnie 3 idac od gory sunshine bronze i chocolate
najbardziej z tych wszystkich podoba mnie się pinky peach, bronze i powder pink

Cytat:
ja je kupilam w 13 przed swietami a tego pink peach uzywam dosc reguralnie i nakladam na powieke i rosmarowuje palcem bardzo ladny efekt, i poki co mam go dosc sporo ja dostalam wszytskie za 1 razem poza tym peach walsnie ale dostalam go zaraz z nastepnym zamowieniem ja uzywam pudru jako bazy i sie super trzymaja ale normalnie tez
zreszta teraz poluje na baze walsnie pod cienie
Cytat:
bardziej zlocisty jest ten pinky peach u mnie sie utrzymuja ok 5h co dla mnie jest super bo wiekoszosc cieni nie utrzymuje sie tak dlugo wiec ja jestem zadowolona
Cytat:
Na rece i pod lampa wyszedl on dosc delikatny moim zdaniem jest on ciutke mocniejszy ale ja te cienie rozprowadzam reka i sa delikatniejsze, ale wystarczy aplikatorem rosmarowac i jest mocniejszy ale nie tez jakos super mocny
oj kusicie tymi cieniami, osobiście mnie najbardziej kusi pinky peach, tylko zabardzo nie wiem w jaki kolorek ten cień wpada, majulko czy ten odcień może wpada w łososia, czy mnie się tylko tak wydaje???

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 13:43   #3332
silesianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
dziewczyny, a co myślicie o cieniach sypkich (w kulce) i eyelinerach Color Trend?

miałam w starej wersji (hmm, to już ładnych parę lat temu było...) i je uwielbiam po prostu. w porównaniu do innych sypkich cieni jest ich strasznie dużo!!! pięknie się błyszczały (miałam odcienie złotawo-pomarańczowy i różowy), o nakładani słyszałam różne opinie, ale mi nie sprawiły żadnych problemów - nakładałam kulką na powielę i potem delikatnie rozcierałam "granice" - dokładnie tak jak z większością innych cieni.
myślę że to nowe róznią się tylko kolorami od starych, niczym więcej.

o eyelinerach nie wiem nic
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 13:47   #3333
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
A co powiecie na temat wody Pączek Róży, która jest w ofercie internetowej? Czy jest trwała, jaki zapach ma w przyliżeniu... Ale raczej i tak sobie ją zamówie... hihi... i jeśli przyjdzie...
mnie się bardzo podobała ta woda, nie należy do tych bardzo długotrwałych, na mnie utrzymywała się ok 2 godzinek, sama bym sobie ją zamówiła z miłą chęcią, ale niesety moja konsultanka z tego co wiem nie korzysta z oferty internetowe. Już kilka razy podkreślałamna tym forum, że serii z której jest między innymi pączek róży bardzo mi brakuje.

Mój BLOG
Stary 2007-02-04, 14:12   #3334
Vrenth
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
miałam w starej wersji (hmm, to już ładnych parę lat temu było...) i je uwielbiam po prostu. w porównaniu do innych sypkich cieni jest ich strasznie dużo!!! pięknie się błyszczały (miałam odcienie złotawo-pomarańczowy i różowy), o nakładani słyszałam różne opinie, ale mi nie sprawiły żadnych problemów - nakładałam kulką na powielę i potem delikatnie rozcierałam "granice" - dokładnie tak jak z większością innych cieni.
myślę że to nowe róznią się tylko kolorami od starych, niczym więcej.

o eyelinerach nie wiem nic
ja akurat kupiłam w netto i chyba jakiś wadliwy egzemplarz. kulką kiepsko się nakładało, więc wyjęłam kulkę, ale pędzelkiem też się nie dało, bo cień się strasznie sklejał. ale podejrzewam, że to kwestia tego, że był stary już, albo wadliwy egzemplarz...
Vrenth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 14:22   #3335
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

z k03 planuje za tydz zamowic trwaly tusz do kresek PW rozmyślam tez na in bloom baaaardzo torebka mi sie podoba a z torebka nie wychodzi wtedy tak drogo tylko , żeby wyglądała tak jak na tym zdjęciu u góry może jednak gdziues wylookam real zdjęcia
Stary 2007-02-04, 14:32   #3336
asiuchna
Zadomowienie

Znalazłam fotki torby In Bloom
http://www.allegro.pl/item163620052_...on_od_ss_.html
Stary 2007-02-04, 14:39   #3337
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

kurcze no ale kusicie tymi cieniami . Na pewno zamówie z 03 lakier do paznoksci Glass no i właśnie sposobal mi się sypki cień pinky peach... Eh.. A nie ma ich czasem w brakach skoro tyle chętnych ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 14:39   #3338
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
jejku dziękuje wczoraj szukalam i kompletnie nic żywego nie znalazłam no , torba nie wyglada zachęcająco pofatygowala by sie allegrowiczka i wyprostowala troche ta torbe
Stary 2007-02-04, 14:41   #3339
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
z k03 planuje za tydz zamowic trwaly tusz do kresek PW rozmyślam tez na in bloom baaaardzo torebka mi sie podoba a z torebka nie wychodzi wtedy tak drogo tylko , żeby wyglądała tak jak na tym zdjęciu u góry może jednak gdziues wylookam real zdjęcia
ja bede miala jutro albo we wtorek ta torbe to moge zrobic fotki
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 14:44   #3340
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
ja bede miala jutro albo we wtorek ta torbe to moge zrobic fotki

Stary 2007-02-04, 14:51   #3341
sine.ira
BAN stały

Witam Zaglądam czasem na wasz wątek i podczytuję co piszecie. Ja wielką fanką tej firmy nie jestem ale zdarza mi się kupić to i owo. Teraz mam ochotę na tę "dwukolorową" szminkę Shimmering Sands w odcieniu Tropical Glow. Chodzi mi o to : http://cgi.ebay.co.uk/Shimmering-San...QQcmdZViewItem
Miała może któraś z Was to cudo ? Jakie wrażenia ?
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 15:42   #3342
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
torba podoba mi się strasznie-wymacam ją już jutro i zadm relacje
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 15:44   #3343
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiek1122 Pokaż wiadomość
Przed chwilą mama mi powiedziała:"Kochanie, weź się zapytaj tych swoich avonków (tzn WAS) czy puderniczka ta z różą nie rozwala się szybko" hehe avonki więc, czy macie jakieś doświadczenia z tą puderniczką? Bo moja mama ma wątpliwości, bo boi się że to łączenie między lusterkiem a dnem jest słabe i że szybko się urwie, zepsuje itp

Katiiaa, a ja myślę że w piątce może być coś w stylu, że jeśli cos kupisz np lakier to zmywacz masz gratis, albo jeśli kupisz szminke to konturówka gratis. Dawno tych promocji nie było, myślę że mogą się pojawić.
ja mam ten zwykły prasowany, bez róży ale opakowanie jest dobre, nic mi się jeszcze nie zepsuło ani nie odpadło żałuję tylko, że kupiłam kolor porcelain, bo ciutke za jasny (a myślałam że dla takiego bledziocha jak ja będzie idealny) ale ogólnie puderek polecam

Cytat:
no nie za ciekawie ta torba wygląda.. ja ją będę mieć dopiero za 2 tygodnie, bo jedna klientka sobie zamawia.. jak mi się spodoba, to sobie zamówie ją na połowe z kimś, kto będzie chciał same perfumki
Stary 2007-02-04, 15:46   #3344
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
najbardziej z tych wszystkich podoba mnie się pinky peach, bronze i powder pink

oj kusicie tymi cieniami, osobiście mnie najbardziej kusi pinky peach, tylko zabardzo nie wiem w jaki kolorek ten cień wpada, majulko czy ten odcień może wpada w łososia, czy mnie się tylko tak wydaje???
hmm moim zdaniem nie wpada on w kolor lososiowy wiecej tam jednak brzoskwiniowego
Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja ja widzialam na zywo i napisalam tez swoje wrazenia ja bym jej nei nosila na codzien i moich zachwytow jakos nie wzbudziala ale gusta sa rozne
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 15:53   #3345
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
kurcze no ale kusicie tymi cieniami . Na pewno zamówie z 03 lakier do paznoksci Glass no i właśnie sposobal mi się sypki cień pinky peach... Eh.. A nie ma ich czasem w brakach skoro tyle chętnych ?
No wlasnie - slyszalam,ze sa w brakach w kat. 03 tylko nie wiem czy wszystkie odcienie czy tylko niektoretez czekam na jakies swiezsze informacje ....
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 15:54   #3346
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
hmm moim zdaniem nie wpada on w kolor lososiowy wiecej tam jednak brzoskwiniowego

ja ja widzialam na zywo i napisalam tez swoje wrazenia ja bym jej nei nosila na codzien i moich zachwytow jakos nie wzbudziala ale gusta sa rozne
szczerze torba mnie także jakoś się nie podoba i wsumie się cieszę bo bynajmniej nie kusi

dziękuje majulko za przybliżenie odcienia tego cienia, a mam pytanko czy na tej stronie kolory tych cieni są raczej wiarygodne????
http://www.allegro.pl/item163619741_...on_od_ss_.html

Mój BLOG
Stary 2007-02-04, 17:17   #3347
kasiek1122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja mam ten zwykły prasowany, bez róży ale opakowanie jest dobre, nic mi się jeszcze nie zepsuło ani nie odpadło żałuję tylko, że kupiłam kolor porcelain, bo ciutke za jasny (a myślałam że dla takiego bledziocha jak ja będzie idealny) ale ogólnie puderek polecam
moja mama chce właśnie beige. Dziękuję wszystkim za opinie mam nadzieję, że tak jak Wam nic się nie zepsuje

a co do tej torby co jest z perfumkami In Bloom to mi się w ogóle nie podoba..za 30 zł można kupić coś naprawdę fajnego na bazarze..widziałam w moim biurze tą torbę i uważam, że jest badziewna..ale to tylko moja opinia, niech nikt się nie obraża
Stary 2007-02-04, 17:30   #3348
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
szczerze torba mnie także jakoś się nie podoba i wsumie się cieszę bo bynajmniej nie kusi

dziękuje majulko za przybliżenie odcienia tego cienia, a mam pytanko czy na tej stronie kolory tych cieni są raczej wiarygodne????
http://www.allegro.pl/item163619741_...on_od_ss_.html
Jest to zdjecie oryginalne opakowan tych cieni tzw real photo cienie sa zblizone do opakowania choc wiadomo z ena kazdym wygladaja inaczej ze zalezy od skory i jak sie je rosmaruje ja robiac zdjecia dalam jedna dwie kreski ale jak je nakladam to rosmarowuje co daje delikatneijszy efekt choc co do plum oraz chocolate sa tak czy tak ciemne
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 17:37   #3349
asiuchna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
jejku dziękuje wczoraj szukalam i kompletnie nic żywego nie znalazłam no , torba nie wyglada zachęcająco pofatygowala by sie allegrowiczka i wyprostowala troche ta torbe
Dokładnie... Mogła ją wypchać czymś, żeby zachęcić w koncu do kupna...

Cytat:
Oj to zdaj, zdaj! U mnie w biurze ona była, ale jak poszłam ją oblukać, to okazało się, że juz się komuś spodobała i wziął.

Cytat:
no nie za ciekawie ta torba wygląda.. ja ją będę mieć dopiero za 2 tygodnie, bo jedna klientka sobie zamawia.. jak mi się spodoba, to sobie zamówie ją na połowe z kimś, kto będzie chciał same perfumki
Ja już perfumki mam, bo brałam w demo. Może na allegro właśnie wezmę... Zobaczymy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-02-04, 17:56   #3350
isa666
Zakorzenienie

A ja dziś nakupowałam kosmetyków nie z Avonu a paczucha z kosmetykami z Avonu jeszcze nie dotarła i czekam nadal na dostawę
Stary 2007-02-04, 18:15   #3351
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan
Smile Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:

Witajcie...widziałam tę torbę i wg mnie jest dość ciekawa - kolor ma troszkę zgaszony taki złoty metaliczny, i w rzeczywistości trochę lepiej wygląda niż na tej fotce, jest zapinan na jeden zatrzask, rączki są ...hm...takie w sam raz - swobodnie można założyć na ramię, i nie uważam jak Majula że nadaje się tylko na wyjścia balowe, jest uniwersalna zarówno do dżinsów jak i do lżejszego stroju w odpowiednich kolorach, ja biorę perfumy a kumpela torbę ...będę ją miała jutro wieczorem...jak mi się uda to zamieszczę fotki.
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 18:27   #3352
sine.ira
BAN stały

Hej no i co z tą szminką ? Żadna z was jej nie miała ? Dajcie cynk pliss
Stary 2007-02-04, 18:34   #3353
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:

Oj to zdaj, zdaj! U mnie w biurze ona była, ale jak poszłam ją oblukać, to okazało się, że juz się komuś spodobała i wziął.
dam znać na pewno-nie mogę się już doczekać moich perfumek-w tym kat zamówiłam tressele i surrender a w następnym biorę extraordinary i incadense
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 19:01   #3354
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
No wlasnie - slyszalam,ze sa w brakach w kat. 03 tylko nie wiem czy wszystkie odcienie czy tylko niektoretez czekam na jakies swiezsze informacje ....
Ja paczke odbieram jutro i brak cienia Chocolate.

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Witam Zaglądam czasem na wasz wątek i podczytuję co piszecie. Ja wielką fanką tej firmy nie jestem ale zdarza mi się kupić to i owo. Teraz mam ochotę na tę "dwukolorową" szminkę Shimmering Sands w odcieniu Tropical Glow. Chodzi mi o to : http://cgi.ebay.co.uk/Shimmering-San...QQcmdZViewItem
Miała może któraś z Was to cudo ? Jakie wrażenia ?
Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Hej no i co z tą szminką ? Żadna z was jej nie miała ? Dajcie cynk pliss
Ja mam ta szminkę, tzn moja mama.Jest bardzo jaśniutka..po nałożeniu na ustach lekko się błyszczy...to zależy jeszcze kto ma jaki odcień ust na moich praktycznie jej nie widac..tylko ten połysk

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 19:03   #3355
Nicolette5
Raczkowanie

Cytat:
dam znać na pewno-nie mogę się już doczekać moich perfumek-w tym kat zamówiłam tressele i surrender a w następnym biorę extraordinary i incadense

Witajcie
Ja też nie mogę się doczekać jutra, a szczególnie programu do ust i kremiku do rąk i stóp z minerałami z MM

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 19:39   #3356
ryba82
Zakorzenienie

Dziewczyny bardzo mi sie spodobala bransoletka Kaylana i woda perfumowana Crystal (ta z krysztalkiem i lancuszkiem). Zastanawiam sie czy zamówić, jak ktoras z Was w najblizszym czasie ktoras z tych rzeczy zamowila, niech sie podzieli wrażeniami, fajnie by było też zdjęciami wisiorka i lancuszka i bransoletką - w katalogu to zawsze ładnie wygląda....

Z góry dziękuję

Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce....

-------------------------------

Nadzieja nie umiera nigdy
ryba82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 20:15   #3357
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hej Wam.
Ja co do wody Pączek Róży. Mi w ogóle ten zapach nie przypadł do gustu. Avon mógłby wyprodukować np. wodę o zapachu bzu albo konwalii. Ta różana zbyt różana,aż za różana. To tylko moje skromne zdanie.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 20:19   #3358
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Ehhh....i to mnie martwi bo akurat ten kolor chce zamowic
Cholera!

A zamawialas jeszcze jakis odcien czy tylko chocolate?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-02-04, 20:34   #3359
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość

Ja mam ta szminkę, tzn moja mama.Jest bardzo jaśniutka..po nałożeniu na ustach lekko się błyszczy...to zależy jeszcze kto ma jaki odcień ust na moich praktycznie jej nie widac..tylko ten połysk
hmmm... no ja "z natury" mam ciemne usta...Dzieki serdeczne za info Juz myslalam, ze moja tu obecnosc potraktujecie milczaco A moze jeszcze ktos cos powie na jej temat ?
Stary 2007-02-04, 20:37   #3360
patryk1305
Raczkowanie

katalog 5/2007

Czy wiecie czy można juzx zobaczyc katalog z avonu 5/2007
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości