|
|
#2101 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D
a mnie się wydawała taka idealna ![]() boję się tej nowej matury jeszcze bardziej niż tego egzaminu ale przed nami jeszcze 3 lata, na 100% zmienią jeszcze wiele o nowej maturze będzie głośno. Jak dla mnie za wcześnie żeby spekulować o niej. Przecież przed egz gim też pod sam koniec się dowiadywaliśmy o nim nowych rezeczy i nie wiedzieliśmy czego się spodziewać. Tutaj na pewno będzie tak samo więc jak dla mnie nie ma co o tym jeszcze dyskutować bo wszystko może się zmienić
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3609636 6]
Zauważyłyście że prawie wszyscy artyści kończą tak samo? Wiele sław (ale chodzi mi raczej o takie legendy nie popowe gwiazdeczki) popełniło samobójstwo lub zaćpało się na smierć. To daje do myslenia trochę, pieniądze to nie wszystko. Ps: Patrzcie, już wątek o naszej maturze! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639549[/QUO Rzeczywiście duża grupa, ale to ze wzgledu na to, że są to osoby które cierpią na myslenie biało-czarne tzn. "wszystko albo nic"-dzieki takiemu mysleniu zachodzą na sam szczyt ... Matura napewno bedzie latwa |
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
wstałam 0 16
![]() nie bój się nie zgwałcę cię ;D jaki rym hahah Kulfon, Kulfon, co z ciebie wyrośnie?! Martwię się już od tygodnia. Zębów nie myjesz, kolegów wciąż bijesz, dziurę masz w najnowszych spodniach! Nikt jeszcze nie wie, co ze mnie wyrośnie: gruszki na wierzbie, czy śliwki na sośnie? Sam jeszcze nie wiem, czy będę strażakiem, cieślą, piekarzem czy "niebieskim ptakiem". Kulfon, Kulfon, pomysły masz straszne, grzeczny bądź wreszcie i miły. Po co stryjkowi obgryzłeś guziki, nie mam do ciebie już siły. Nikt jeszcze nie wiem, co ze mnie wyrośnie: gruszki na wierzbie, czy śliwki na sośnie. Dziś mam ochotę zostać maszynistą, może jednak w końcu zostanę dentystą, albo artywistą, albo hutnikiem z dobrym wynikiem, albo naleśnikiem. A może po prostu będę Kulfonem! Cytat:
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3608577 0]Mam kiepskiego dilera, uwierz ![]() noszę, czasami. Bo tak ta mam szare oczy (jak ołowek) a soczewki noszę zielone i to mi sie podoba Ja się zaparłam że okularów nosic nie będę i nie noszę - a powinnam ![]() ![]() ![]() też wszystko wącham (no moze nie dosłownie) ale szczególnie uwielbiam nowe kosmetyki, książki, przyboty od szkoły, benzynę ![]() Nie myślimy Ale pamiętam jak zawsze na pytanie kim chcę byc odpowiadałam w dzieciństwie że śmieciarzem lub psychopatą (dalej chcę) Jak to co? Godna następczyni jÓstyny (chociaż nie wiem czy ktoś może przejąć po mnie koronę w głupocie )Krok po kroku: 1. wychodzisz z tego watku, wchodząc na przykład na forum ogólne "wizażowe społeczności" 2. szukasz naszego wątku 3. z boku po prawej stronie od tytułu wątku i tego, kto nadał ost. wiadomośc jest liczba odpowiedzi. 4. Kliknij w nią i zobaczysz ![]() Wiesz o co biega? (marna ze mnie nauczycielka) ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Nie jesteś sama ![]() zawsze jak mam mirindę czy pepsi w puszce i wypiję to mam potem taka dzika cheć przejechania palcem po tej ostrej krawędzi puszki przy otwarciu Normalnie masakra [/QUOTE]dziewczyno ja nosze okulary mimo, że mam przez nie cholerne kompleksy.. a mam wadę -6 i nic nie poradzę ale moje szkła są grubsze od kutasa nie pamiętam jak pachnie benzyna o.0 lubię też nowe książki ;D i moja koleżanka też wczoraj tak wąchamy wąchamy... mama wchodzi patrzy jej mina : ![]() lubię ogólnie zapach tych mocnych klei, lubię zapach waty cukrowej ;D |
|
|
|
|
#2104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o boziu o.0 ja bym się w tym kiblu zesrała dwa razy ;D i pewnie bym nie spała ze stresu że coś mnie pożre .. ej a wy tego nie zgłosiliście w recepcji ? Cytat:
powiedzmy że ja bardzo dawno już nie malowałam chociaż mam tam tam z pare lakierów nawet sobie nowy z Avonu strzeliłam.. ale nie się nie chce malować u stópek tylko jeszcze mi z nad morza pozostało ![]() Cytat:
Cytat:
ja wsadziłam palce i zamknęłam dzwi oczywiście nieświadomie znalazły się tam moje palce bo to sie szybko działo i potem miałam czarnego paznokcia który mi odchodził bardzo powoli .. i to całe pod paznokciem było czarne i zielone i wgl takie poobijane fuuj.. o bólu już nie wspomnę podoba mi się twój podpis ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- ej no ja się ogólnie boję matury ustnej w sumie bo ja w realu jestem mega nieśmiała .. ja nawet jak idę do tablicy to się jąkam i wszystko zapominam.. nawet tabliczki mnożenia ;/ ja nie zdam tej części bo jak mam mówić i to jeszcze używając wiedzy i patrzą na mnie ludzie którzy oczekują perfekcji to ja się zagnę.. zacznę się jąkać na 100% zacinać.. zastanawiać .. pewnie coś popieprzę bo będzie mi po głowie tylko chodzić czy dobrze mówię boże a jak coś źle zaczęłam albo o boże bo ten się tak na mnie dziwnie patrzy... |
|||||
|
|
|
#2105 |
|
Spaceroholiczka
|
Żadna z Was mnie nie rozbawiła. Straciłam tylko ponad 4 godziny i kupiłam jeden sweterek za marne 30 zł!
Najlepsze jest to, że rano, przed zakupami wywaliłam do kosza wszystkie swoje ubrania i na chwilę obecną został mi owy sweterek, jedne jeansy, szorty i biała bokserka
|
|
|
|
#2106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz ja bym się cieszyła, że wgl znalazłam sweterek w swoim dziecięcym rozmiarze i że miał taką fajną cenę dlaczego je wywaliłaś? na pewno większość nawet nie miała roku i pewnie były ładne
|
|
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże, dziewczyny... ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- nie mam nic przeciwko xD
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamiętam sobie ;D ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- kuwa kuwa kuwa.... czemu nigdzie się nie da ściągnąć albo obejrzeć step up 4 |
|
|
|
|
#2109 | ||
|
フワフワの猫
|
Cytat:
Cytat:
Damn, nóg nie czuję po dzisiejszym dniu. :C |
||
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja cały dzień przeleżałam
|
|
|
|
|
#2111 |
|
フワフワの猫
|
Możesz funkcjonować w miarę normalnie bez oksów?
Zazdroszczę, ja przez 7 godzin byłam na zakupach z czego przez 5 wybierałam oprawki. I kupiłam (kolejny) zielony lakier, nie mogłam się powstrzymać. ![]() Rzeczy do szkoły i część podręczników (reszty jeszcze w ogóle nie wydrukowali
|
|
|
|
#2112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pookaż ! ;D ja mam zielony lakier .. jakiś taki jasny ale mocny u mnie zabrakło niektórych i mam mega zaszyty ! nigdy takich fajnych nie miałam ;D |
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, laski, potrzebna pomoc
![]() co mam nałożyć na dyskotekę ![]() 1) beżowa bokserka, czarny pasek, czarne rurki, beżowe szpilki 2) czarna bokserka, beżowy pasek, czarne rurki, beżowe szpilki 3) biała bokserka, beżowy pasek, czarne rurki, beżowe szpilki |
|
|
|
#2114 | |
|
フワフワの猫
|
Cytat:
) i już mam problem np. w sklepach.Nie pokażę bo będą na wtorek. Ja mam 4 zielone i jeszcze przybędzie, mam manię na punkcie tego koloru (koocham mój zieloniutki pokój ).Ja kupiłam taki różowo-biały z Oxfordu i słitaśny różowy z kotkami. Od jakiegoś czasu podejrzanie bardzo lubię ten kolor. ![]() Zrób losowanie. |
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie to obojętnie, tylko tej wersji z czarną bokserką jakoś się boję, żeby nie wyszło za czarno, jak jeszcze czarne kudelki
![]() myślałam bardziej o dużych kolczykach, bo naszyjnik będzie przeszkadzał w tańczeniu
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 18 zeszytów to mi się opisywać nie chce wszystkich ;D ale niektóre są wypukłe a niektóre ze słowniczkami na każdej stronie te ze zwierzakami były po 5 zł więc dla mnie za drogie muszę sobie kupić te samoprzylepne karteczki bo ja zawsze o wszystkim zapominam i w szkole musze wszystko mieć gdzieś napisane a uwielbiam te słodziutkie karteczki ;D teczka też by się przydała bo moje są w opłakanym stanie ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
kolczyki też dobre a bransoletka ?
|
||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze ;* |
|
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Wywaliłam, bo część była z okresu, kiedy miałam niedowagę i teraz na mnie nie pasowały, a pozostałe zrobiły się za duże. Więc albo schudnę do rozmiaru 36, albo przytyję do 38
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rozmiar 32 i mniej i tak na prawdę wszystkie moje ubrania są na mnie o wiele za duże, ale nie mam wyjścia więc chodzę tak jak jest nie tyję więc męczę się i albo wydaję kupę kasy na ubrania akurat w moim rozmiarze albo dziękuję bogu za coś dobrego w niskiej cenie spodni już od dawna nie znalazłam w swoim rozmiarze jeszcze moje nogi wydają się takie grube bo sa krótkie |
|
|
|
|
#2124 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Człowiek jakiś nieproporcjonalny... Uroki bycia gruszką Edytowane przez Kaveri Czas edycji: 2012-08-24 o 20:42 |
|
|
|
|
#2125 | |
|
フワフワの猫
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2126 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- ale miałam przed chwilą milutkie spotkanko ;/;/;/ |
|
|
|
|
#2128 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
Jeszcze jak na złość przesrałam krople do nosa. Umrę bez nich ![]() Zjem kolację i pójdę już spać, co by zakończyć ten okropny dzień... |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zadomowienie
|
[1=6291cc2e5cca5cd6ab177e5 efe4c5e0758342977;3609636 6]
Ps: Patrzcie, już wątek o naszej maturze! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=639549[/QUOTE] Nawet nie chcę zaglądać... Cytat:
Kogoś musieli wybrać...Co się stało? A moje spotkanie z kol się udało... Tylko powiedzcie mi, dlaczego jej mega przystojny brat musi być takim chamem?
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba też, mam dosyć dzisiejszego dnia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

a mnie się wydawała taka idealna