|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Włosy po trwałej-ratunku nie mogę ich rozczesać!
Zrobiłam trwałą.... Bez komentarza... teraz myję włosy co 1, 2 dni, suszę suszarką a potem nakręcam na termoloki. Jakoś ujdzie, ale POMOCY rozczesanie ich po umyciu graniczy z cudem, już mnie cebulki bolą. Używam teraz odżywki gliss kurr do włosów długich i rozdwajających się. Kiedyś pieknie po niej włosy mi sie rozczesywały a teraz mam wrażenie jakbym jej wogóle nie nakładała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
To jest ta seria w opakowaniu w ksztalcie kulki. Nie obciazaja wlosow, a bardzo ladnie je wygladzaja, mysle ze jak nalozysz na mokre wlosy zaraz po umyciu, to ladnie sie rozczesza i troche ujarzmia trwala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy po trwałej-ratunku nie mogę ich rozczesać!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
bez splukiwania
chodzi o cos takiego: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=4688 w sumie to powinno pomoc, ale garnier ma z tej serii inne odzywki, musisz sama zadecydowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
O! dziękuję bardzo, zaraz po pracy musze sobie coś takiego sprawić, bo sił już nie mam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.