|
|
#3181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIII
Cytat:
![]() Długopiórów mają ![]() Cytat:
Tż w związku z tym, że Mu wypadają, chce obciąć ![]() Powiem Ci, że pierwszy raz się przestraszyłam? Nie wiem czy to dobre słowo, właśnie raczej chodzi o to, że mi się zrobiło gorąco Może to też przez tego wirusa co mnie dopadł Albo dlatego, że jechałam z Didką, ta zaczęła kwękać i ja miałam wizję siedzenia tam kilku godzin ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
ze Mużin hippis?
Cytat:
- wsysa włosy na 100 % włąśnie - wiem bo widzę jak to robi - pomagam mu tylko jak się letko zahaczą ale to już tuż przed wyłączeniem - serio odpuściłam turboszczotkę bo strasznie duzo zachodu - mój wsysa włosy - i żyje - polecam gorąco on jets ajkiś MAXXX wsys czy coś
|
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Spoo, trzymaj się
![]() Flo, przytulam ![]() Ogon_ - kota może trzeba do kompletu, wtedy dociśnie z góry i się nie zapcha ![]() wrzucam, te długie buty jeszcze rozważam (60pln) ![]() i są śliczne pełne szpile z zary na platformie r38 (149, ale nam zjechał do 70 czy 79...) tylko brązowe... camelowe ![]() aparat w telefonie upiera się przy pomarańczy, a torba jest czerwona szukam do niej długiego paska, żeby podmienić
|
#3185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nei wiem co masz zrobic bo ja nie wiem co i ja mam zrobić - dziś wiem ze piję wódkę a jutro się zobaczy wiele moich koleżanek ostatnio anrzeka na podobne problemy alebo zbieg okolicznosci albo wir jaki wiruje albo wszystkie coś łykłyśmy ![]() ja to mam już od 6 lipca z przerwami tylko za każdym razem olewam i jem co popadnie to może dlatemu nie chce sobie pójść---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Ty się wahasz????????? buty marzenie ![]() Cytat:
reszta ma wygląd aniołków/jezusów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3186 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam kolejne gupoie pytanie:
-jak przechowujecie apaszki, chysty itepe?
|
|
#3188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mhhh jakos nie ficeu tego
|
|
|
#3190 |
|
BAN stały
|
mam coś podobnego zawieszonego w szafie
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak to widzę to jej zazdroszczę bo ma porządek i nic nie ejst pogniecione - normalnie perfekcyjna pani domu - jak w sklepie z krawatami - taki porządeczek i przegląd
pięknie to wygląda i mało miejsca zajmuje ale można przewieszać jeden obok drugiego - na ikeowym wieszaczku kułowym ale imo mniej wygodne |
|
|
|
#3192 |
|
Wpisz tu zomzing
|
może uściśleu
![]() mam tylko gawroszki i krawaciki pudełk wystarczy mały
|
|
|
|
#3193 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.fiu fiu ile tego ![]() korektor essencowy bardzo dobry jest ![]() no nie , już ![]() Cytat:
hm , myślisz , że sam by chciał , a nie chce się przyznać Cytat:
Cytat:
Czekaj cierpliwie i bier Nifuroxazyd - to jeszcze za wcześnie , żeby zadziałał w pełni . Zwinięte albo złożone . ALe ja to szaliki właściwie wyłącznie naszam , a one złożone na półce .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
oć do cioci
![]() Cytat:
![]() śliczne Cytat:
ale myślałam o takim automacie, a tu lipa od zemba niestety
|
|
|
#3196 | |
|
Nindżopesz
|
Zwijam w klebek i wtykam do torby albo bezposrednio do szafy.
Takie glanopodobne, jak masz glany to oddaj ![]() Zazdroszcze rekawiczek (szukam takich) i czarnej torebki. Cytat:
![]() A na powaznie wspolczuje, moze naprawde do lekarza sie przejdz, moze jaki wirus inszy niz zalodkowka? Mnie tez to czeka ![]() Ide dalej szyc tzn. zaslaniac dekolt. |
|
|
|
|
#3197 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
jakos nie widzeu dla mnie tych sposobów...i nie wiem co to gawroszki ,a szala na zime nie ma? a na jesien cienszeg tyz ni? ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- doczyatalam o gawroszkach no kto jak kto ale ja powinnam widziec
|
|
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają w gamie Magic Mauve - takiego odcienia szukam od jakiegoś czasu! Idę czytać opinie. |
|
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
Teoretycznie mam taki wieszak, ale on się sprawdza tylko przy czymś bardzo wąskim albo szalikach/apaszkach, które można gnieść. Bo jedwabne wyglądają jak psu z gardła wyjęte
![]() Szaliki roluję i wkładam w pionowe wolne miejsca między swetrami. A apaszki też delikatnie roluję i nawijam na rolki po ręcznikach papierowych - końce łapię gumką coby trzymały się rolki. Nie gniotą się i można je postawić tam gdzie akurat jest miejsce.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3200 |
|
grozi wypollizowaniem
|
redzia i karkii-ale jak potem chcecie sie namyslic ktory szalik wziac a macie je poupychane w róznych miejscach to jak t o ogarniacie?
|
|
#3201 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak Cię interesuje mystic mauve też, to mogę Ci jutro zesłoczować
|
|
|
|
|
#3202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poluję na 1 od lewej na samym dole ![]() Co do wyglądu opakowania w rzeczywistości, niech wypowie się Parabelka , w internecie wyświetlane są cztery wersje kolorystyczne, inny dla każdej grupy odcieni ![]() EDIT: Już nie jestem zainteresowana tym odcieniem. Obejrzałam efekt na ustach. To nie to. Ja chcę jasny, ale nasycony fiolet Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-08-24 o 22:18 |
|
|
|
|
#3203 |
|
Wtajemniczenie
|
Spoo zdrówka! I pachnącego wieczorku wszystkim ![]() Ad apaszek: luźno poskładane na najwyższej półce w szafie. Patent Karkki wart wypróbowania (owijanie na rolki po ręcznikach ).---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Flo, niech się dobrze i szybciutko goi
|
|
#3204 |
|
Nindżopesz
|
Nooo ja mam cztery na krzyz wiec to nie jest wielkie logistyczne przedsiewziecie. Leza obok siebie pozwijane w klebki. Jedna cienka czarna, jedna bardzo gruba czarna, dwie srednie - czarna do zieleni, szara do czerni, koniec.
|
|
|
|
#3205 |
|
Wtajemniczenie
|
Betty ale zakupy
![]() Red, :gratki: (za dzielność i wytrwałość przy sikułapaniu, że o nietopszu nie wsponeu) dobrze, że Didka już zdrowa
|
|
#3206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/organizer-segregat...561741429.html |
|
|
|
|
#3208 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i właśnie Betty za łowy, świetnea te wysokie buty bier
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

czyje kłaki go zmasakrowały 
z czego niektórzy łysiejo 

Albo dlatego, że jechałam z Didką, ta zaczęła kwękać i ja miałam wizję siedzenia tam kilku godzin 

- wsysa włosy na 100 % włąśnie - wiem bo widzę jak to robi - pomagam mu tylko jak się letko zahaczą ale to już tuż przed wyłączeniem - serio odpuściłam turboszczotkę bo strasznie duzo zachodu - mój wsysa włosy - i żyje - polecam gorąco on jets ajkiś MAXXX wsys czy coś

- kota może trzeba do kompletu, wtedy dociśnie z góry i się nie zapcha
z przerwami 

) zacięłam sie z Didką w windzie między piętrami 

czy ona naprawde taka łokropna 
za łowy, świetne