|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - część XIX
Cytat:
![]() EDIT: Na spotkaniu w Beer cośtam była mowa o organizerach do torebek - znalazłam takie w Tchibo http://www.tchibo.pl/Organizery-do-t...400018788.html Wydają mi się drogie, jak wszystko w tym sklepie, ale może kogoś zainteresują po zapisaniu się do newslettera wysyłka jest gratis.
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2012-08-24 o 20:25 |
|
|
|
|
#3692 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widać ze pełna energii i zakręcona osoba z Ciebie! A Twoja podopieczna jest w wieku mojej córci, Helcia ma skończone 9 miesięcy i wszędzie jej pełno. Malla co to jest "hairagami"?? ![]() Cytat:
Mleko, migdały soda jest ok. Ja jeszcze od siebie polecam herbatkę ekologiczną: http://darynatury.pl/offer/156/polec...ologiczna.html - jest tez ekspresowa albo http://darynatury.pl/offer/35/dla-%C...ologiczna.html ma równiez wersję ekspresową ta druga pomogla mi w ciązy w starsznym zapaleniu przełyku i zawsze kiedy miałam zgage mi pomagała. Piłam tą dla żołądkowców bo ta na zgagę ma zioła zabronione w ciąży. Do kupiena przez w sklepach ze zdrową żywnością lub przez internet oczywiście. Cytat:
Olu_Gie - dzięki co za staregho posta o biżuterii wczoraj sie na niego natknąłam |
|||
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musimy się zgadać wcześniej![]() Zrobiłam dzisiaj zakupy w futurze Kupiłam skórzane czółenka w Zebrze na jesień za 95 zł I dorwałam gazete za 5 zł z foremkami do ciastek w kształcie motyli i drugą co się zwie 'Ale pycha' za 7 zł z silikonami do babeczek. Nawet wypróbowałam ich przepis na babeczki z mascarpone, wyszły extra !
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyrwałam się na chwilę z pracy żeby kupić migdały, pojadłam ich trochę i przeszło
|
|
#3695 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiecie może czy w Polsce można kupić takie coś - http://www.ebay.com/itm/Darice-Jewel...#ht_500wt_1203 ?
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Yhm, nie wiem co miałam napisać
![]() To hajracośtam kupiłam na jakiejś wycieczce w podstawówce. Beznadziejne było ![]() Ola dlaczego Cię przeraża? Boisz się że się nie myję? Spokojnie, mam zapasy ![]() Ja mówiłam o tych organizerach. Primarkowych nie mogę znaleźć ale znalazłam takie coś http://www.ebay.com/itm/BEST-quality...#ht_5454wt_952 Tandetna? http://allegro.pl/nowosc-kopertowka-...567529181.html
|
#3697 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36104663]Śliczna
Kocham kokardy!
|
#3699 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie też się podoba, ale ja jestem kokardowy maniak :P
|
|
|
|
#3700 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Otwierać?
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36104365]Nie wiecie może czy w Polsce można kupić takie coś - http://www.ebay.com/itm/Darice-Jewel...#ht_500wt_1203 ?[/QUOTE] http://www.stoklasa.pl/krosno-do-tka...czeski-x112010 http://budzikowo.pl:81/?1593,krosno-do-koralikow Cytat:
A tak serio to nie wyobrażam sobie narzucania takich twardych zakazów Pomijam fakt, że już chcesz go złamać, otwierając zamówienie na TOREBKĘ (ładna, ładna! )
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja już w końcu muszę mieć jakiś bacik, nie ma rady. I to nie torebka a KOPERTÓWKA, napisane jak wół!
|
|
#3704 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;36105231]Dzięki, tylko ja chciałam dokładnie takie - http://www.youtube.com/watch?v=EaEOk...feature=relmfu[/QUOTE] Aa, no to nie wiem
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
m^6,
kopertówka.jpg
|
#3707 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Ola teraz gra?
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, wróciłam!
Mam do nadrobienia ponad 10 stron, więc nie mam pojęcia, czy dam radę to zrobić ![]() Przeżyłam chyba najfajniejsze wakacje w życiu. Zwiedziłam Gdańsk, Toruń i Poznań. Przedłużyłyśmy sobie pobyt w tym pierwszym i cieszyłyśmy się Bałtykiem trzy dni Wyjazd bardzo spontaniczny, bo niektóre miejsca planowane nie były, a noclegi załatwialiśmy od ręki. I w budżecie się świetnie zmieściłam. Jestem przeszczęśliwa, szkoda jedynie, że już się skończyło (fajnie byłoby spędzić w wyjazdach jeszcze jeden, dzisiejszy dzień, miałabym miłe urodziny - nie, to nie jest napisane w celu wymuszenia życzeń )Poza tym powiększyłam swój rekord jechania stopem na prawie 180 km Gdyż w ten sposób pokonałam trasę Gdańsk-Toruń ![]() Było super i za rok koniecznie muszę to powtórzyć! ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Ach, jeszcze jedno! zielona_nadziejo - bardzo, bardzo Ci dziękuję za piękne kartki! Jesteś kochana! |
|
|
|
#3711 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Ville - wszystkiego najlepszego, kochana!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3712 |
|
Konto usunięte
|
Dostałyście już katalog Ikea?
|
|
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Villa, sto lat i masę szczęścia!
|
#3714 | |||||
|
Raczkowanie
|
szyrek, lalaith, rock_crystal, ola_gie, kasiencja, mszpilka, Malla, MistrzyniSprzecznosci Witajcie ![]() kasiencja - jak tylko wrócisz - bardzo chętnie, ale mam nadzieję że na gadaniu się nie skończy bo mi już psychika siada i kości już się zastały od tego ciągłego siedzenia na mieszkaniu! ![]() rock_crystal - fajnie że jesteś tuż obok, może jeśli nie masz planów to wpadniesz na zapoznawczą kawę jutro? Może to dziwne że jako obca osoba już Cię zapraszam, ale zapewniam że nie jestem Panem Zbigniewem (imię czysto przypadkowe) podającym się za kobietę w sieci. Poprostu przez brak przebywania z innymi osobami niż mój TŻ, zrobiłam się chyba zbyt pokręcona. ![]() mszpilka - Niesamowite są te dzieciaczki. Ale najbardziej przeraża mnie fakt iż one tak szybko dojrzewają i teraz będąc nianią nie wyobrażam sobie jak to będzie mieć własne dzieci które w mgnieniu oka zaraz mi wyrosną i pójdą sobie w swoje strony. Jak przyszłam do Nadii to nawet siedzieć nie umiała, a po 2 miesiącach już sama wstaje i jest już całkiem rozumną istotką od której ciężko się będzie odzwyczaić... Ehh.. się rozczuliłam! Malla - 10 lat to nie taka wielka różnica, ostatnio w autobusie poznałam 70-letniego dziadka z którym pogadałam dosłownie jak z rówieśnikiem! Dziadziuś z klasą, kulturalny, z wielkim poczuciem humoru i całą masą energii oraz zapału jakiego nie posiada większość osób w moim przedziale wiekowym (absolutnie żaden zboczeniec, jeśli którejkolwiek to przyszło na myśl - jestem uczulona na takie osoby). Mówię Wam, byłam w szoku że można się tak dogadać ze starszą osobą. Wyobraźcie sobie że nawet się numerami wymieniliśmy i od czasu do czasu wysyłamy sobie smsy z pozdrowieniami! No szalenie pozytywne doświadczenie! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chyba mamy tego samego faceta! ![]() Apropo zamówienia, chcę kilka rzeczy, o ile da się Ciebie dorwać gdzieś w okolicach centrum Krakowa. Jest to możliwe? Chyba że jakieś spotkanie planujecie to może się tak bezczelnie wproszę? ![]() Cytat:
O tej godzinie posty z takimi zdjęciami powinny być cenzurowane! Zgłodniałam! ![]() Cytat:
|
|
|
#3715 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eeeee... Tu też są kłótnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z radością witamy nowy narybek ![]() Oj tam... <poszła_po_czekoladę>
|
|
|
#3716 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
skorzystam jeśli można ale w innym terminie bo do Krakowa przyjeżdżam jutro wieczorem i nad ranem pędzę do Wrocławia.I przy okazji mam pytanie, może któraś z Was zna Wrocław? Będę tam pierwszy raz i nie mam pojęcia o komunikacji itp. Szukam w internecie informacji ale zawsze łatwiej jeśli ktoś coś podpowie
|
|
#3717 |
|
Copyraptor
|
Tomaszynko, o odbiór się nie martw, my tu organizujemy takie sztafety, że do każdego końca Krakowa docierają
ale najfajniej przyjść na spotkanie Do poniedziałku wieczorem podeślij mi na PW co chcesz z racji tego, że jesteś nowa, to poproszę Cię o zrobienie przelewu jeszcze zanim kliknę na allegro, nie bierz tego do siebie |
|
|
|
#3718 |
|
Matka Smoka
|
mmmm - torebki są
|
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiencja powinna mnie za to nienawidzić, zwłaszcza że ja cholernie rzadko mam do kogokolwiek słabość..
|
|
#3720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ville super przygoda!
życzę dużo takich i wszystkiego naj Moje gdzieś się jeszcze pałęta u rodziców, mogę oddać jak ktoś chce Nie, ale widziałam w necie i mnie nie zaciekawił jakoś ![]() Ale już roznoszą Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie chcesz dotrzeć?![]() Chce ktoś czy tylko się tak zachwycacie? Tylko zastanawiam się czy wygodnie będzie taką trzymać przez tę kokardę?
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.

po zapisaniu się do newslettera wysyłka jest gratis.

Kasiencja powinna mnie za to nienawidzić, zwłaszcza że ja cholernie rzadko mam do kogokolwiek słabość..