Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne cz. 29 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 23:04   #331
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
ale naprawde, juz mi sie nie podoba mam wrazenie, ze jest paskudna

p.s. co do teściów, to moj też jest nie za fajny. Władczy i zachowuje sie jak gestapo.
chcialam sprawdzic jaka masz suknie, ale w zestawieniu Ciebie niema.. wkleisz tutaj na chwile? bo nie pamietam jaka masz...

a co do tesciow.. szkoda gadac..
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:06   #332
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Babie lato za pasem, ranki chłodne, Młode Żonki 2012 i PMki są relacji głodne c

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
chcialam sprawdzic jaka masz suknie, ale w zestawieniu Ciebie niema.. wkleisz tutaj na chwile? bo nie pamietam jaka masz...

a co do tesciow.. szkoda gadac..
na tym kompie nie mam niestety fotek sukni zapisanych, ale w niedziele bede juz na swoim, to wkleje i ocenicie same ;(
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:11   #333
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Uwaga 100 pytań do:
Madzia0108: gdzie zamawiałaś ozdoby na auto?

Mężatki: miała któraś winietki w formie takich stojaczków? coś takiego jak w załączniku Jak któraś miała, to plisss skąd miałyście druciki czy w ogóle zamawiałyście gotowe? Chciałabym zrobić, ale nie wiem czy szukać gotowych drucików czy kupić drut (jaki) i Tzta do tego zatrudnić

Wszystkie: spotkałyście się z mchem na rolce? Chcę mieć inicjały za Parą Młodą, ale zielone (jak w załączniku), ale nigdzie nie umiem znaleźć takiego mchu

Marylko wciąż czekam na szablony
Aaaaaaa....dobrze ze sie przypomnialas, bo ja zakrecona jak lato z radiem, jak czegos nie zrobie od razu to potem zapominam poszlo
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:16   #334
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
na tym kompie nie mam niestety fotek sukni zapisanych, ale w niedziele bede juz na swoim, to wkleje i ocenicie same ;(
na pewno jest cudem, skoro ją wybrałas

ide myju myju i do wyrka

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

a Ty człowieczku wstawialas juz jakies fotki z wesela?

i nie rezygnuj z sesji!! ja tez sama sie umalowalam i mialam proste wlosy, nie dlatego, ze mi bylo zal kasy czy cos, chcialam, zeby bylo naturalnie a to są foty do konca zycia
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:28   #335
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nie ma za co
widzisz kurde jakbys od początku mowila, ze chcesz takie cos to bym zostawila dla Ciebie te druciki i bys miala za free, a tak nie mam zielonego pojcia gdzie one przepadly teraz mi przypomnialas heh
No, a ja od początku chciałam, ale głupia nie mówiłam, cóż Polak mądry po szkodzie
zaraz zamawiam
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Aaaaaaa....dobrze ze sie przypomnialas, bo ja zakrecona jak lato z radiem, jak czegos nie zrobie od razu to potem zapominam poszlo
Dziękuję
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:35   #336
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Koniecznie pokaz sukienke
ja sie Tobie nie dziwie bo wiem co przeszlam ze swoja. I to nie jest tak ze skacze z radosci na jej widok.. Ot tak uznaje ze moge w niej sie pokazac. Niestety znam siebie i chyba zadna nie wywolalaby u mnie lez zachwytu i szczescia
Tak wiec mysle ze to kwestia tego ze slub coraz blizej i tego ze pewnie dawno jej nie przymiezalas. a wiem cos o tym bo przez takie cos chcialam juz zamowic inna..
Mysle ze odetchniesz z ulga kiedy ja zalozysz. Tak wiec umawiaj sie na mierzenia albo jesli masz ja juz w domu to przymierz raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Marylko widze ze Cie juz nie ma... ciekawa jestem na czym drukowaliscie te rzeczy...
chetnie tez bym cos takiego zrobila ale szczerze to nie wiem czy nie zajeloby mi to zbyt wiele czasu....

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 01:11   #337
Cierpliwosc
Zadomowienie

Natchnęłyście mnie, Muzy moje kochaneRobię projekt zawieszek na wódkę

---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:48 ----------

Mam za dużo pomysłów i nie umiem się na jeden zdecydować, więc postanowiłam się z tym przespać i "rano" coś ustalić.

Dobranoc!
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 01:16   #338
maruda80
Zakorzenienie

Dobrej nocy!
Właśnie skończyłam tort urodzinowy dla męża - u niego w domu nie obchodziło się wcale urodzin więc chciałam zrobić mu niespodziankę.
Wyszedł krzywy i nie do końca zgodny z planowanym (mam nadzieję że do rana przetrwa i nie zjedzie z patery...)

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 07:22   #339
karolinka85
Rozeznanie

Hejo
Dalej do mnie nie dociera, że to już dzisiaj..

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Poszłam spać po 1 wstałam o 6..samopoczucie póki co ok ..tylko ta pogoda w Lublinie..
niebo całe zachmurzone i non stop pada..
Kurcze niech przestanie..bo nie wiem jak świadkowie ubiorą auto a potem po ślubie jak pójdę do taty na cmentarz
przynajmniej na kilka godzin niech przestanie

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

o widzę, ze i Fab siedzi na wizażu..
jak tam u Ciebie kochana?
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 07:33   #340
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Poszłam spać po 1 wstałam o 6..samopoczucie póki co ok ..tylko ta pogoda w Lublinie..
Kurcze niech przestanie..bo nie wiem jak świadkowie ubiorą auto a potem po ślubie jak pójdę do taty na cmentarz
A teraz już nie pada A nawet jakby padało to będziecie bogaci a po drugie mimo deszczu to jest cieplutko bo 20 stopni jest.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 07:35   #341
Anulka_p
Zakorzenienie

Kochane dzisiejsze Panny Młode życzę wam by miłość i szacunek, którym się darzycie ze swoimi ukochanymi nigdy nie wygasła, by ten dzień był wyjątkowy magiczny i by ta magia pozostała z wami do końca życia
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 08:41   #342
nuna2
Zakorzenienie

Drogie PMKI z 25
oby ten dzień utkwił wam na zawsze w Pamięci a łowa przysięgi wypowiedziane przed Bogiem były spełnione przez całe życie az po wiecznośc;* Niech to będzie jeden z najcudowniejszych dni w zyciu;*
Stary 2012-08-25, 08:53   #343
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
melduję się, że żyję życiem przykładnej żony, więc nie mam czasu na wizaż....

odkąd wyprowadziłam się z domu moje kontakty z mamą są jeszcze tragiczniejsze niż były.... a może są takie same, ale ona nagle to dostrzegła? cholera wie, ale zachowuje się irracjonalnie, oczekuje telefonów, a jak już rozmawiamy to czepia się o wszystko, co robię, że nastawiłam pralkę o 12 a nie o 8 i tym podobne rzeczy....uważa, że sobie nie radzę i jestem beznadziejną żoną.... dziwne, że mąż jest odmiennego zdania....na szczęście tylko jego zdanie się dla mnie liczy w tej sprawie....

ech.....przepraszam, nie dość, że 1 post na 2 tyg to jeszcze taki smętny....

piękne relacje.....

a my chyba nie będziemy mieć pleneru....nie chce nam się.... no i obecnie nie stać mnie na porządny makijaż i fryzurę, a pogoda coraz gorsza.....mąż w weekendy pracuje, a potem zaczną się studia....

ech.....za to jutro pogoda będzie wyśmienita! Naj naj naj wszystkim PMkom!
mama najprawdopodobniej ma syndrom opuszczonego gniazdka przez dziecko

Cytat:
Kili kto jak kto ale Ty masz za☠☠☠istą suknię!

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Dobrej nocy!
Właśnie skończyłam tort urodzinowy dla męża - u niego w domu nie obchodziło się wcale urodzin więc chciałam zrobić mu niespodziankę.
Wyszedł krzywy i nie do końca zgodny z planowanym (mam nadzieję że do rana przetrwa i nie zjedzie z patery...)
nie ważne jak wygląda ważne jak smakuje

Dzisiejszym pmkom wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i miłości, cała reszta przyjdzie z czasem

jestem hardcorem już okno umyłam u szwagra (kazałam mu zdjąć firankę zrobił to bez gadania, zakładać też niech sam zakłada a co )
buraki ugotowałam i zaraz obiadek robię bo teściu dziś wraca wcześniej z pracy, no i teściowa wraca do domu
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 09:03   #344
nuna2
Zakorzenienie

Ja dziś robię kotlety z jajek z ziemniaczkami i buraczkami
i dodatkowo zupę grzybowa chociaż ja nie jem
Stary 2012-08-25, 09:21   #345
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

kochane pm wszystkiego najlepszego z okazji Waszego pieknego dnia!

Duzo spokoju i miłosci w tym pieknym dniu! ;*

trzymam kciukasy za Was ;*

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 09:28   #346
Nattiv
Zakorzenienie

Dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego. Dużo słonka i jak najmniej stresu

Ja się zabieram za pomidorową zupę krem z mięsnymi pulpecikami

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 09:56   #347
Post_Blue
Rozeznanie

Dzisiejszym PMkom zyczę, aby ten dzień był najpiękniejszym w Waszym zyciu, a każdy kolejny przepełniony był miłością i niewysławialnym szczęściem

A u mnie leje... A idę zaraz żebrać na cały dzień na psiej wystawie...

Czy któraś z Was miała plener w deszczu?? Minęły już 2 tyg od ślubu, a pogoda przez następny tydzień będzie fatalna...
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:00   #348
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinka85 Pokaż wiadomość
Hejo
Dalej do mnie nie dociera, że to już dzisiaj..

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

o widzę, ze i Fab siedzi na wizażu..
jak tam u Ciebie kochana?
żeby pogoda się poprawiła u mnie dalej pada
ale przynajmniej jest chłodno (zawsze to jakiś plus)

Dzisiejszym PM życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dużo uśmiechu miłości wspaniałego męża 100 lat razem i żeby wszystko się dziś udało
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:00   #349
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Dzisiejszym PMkom zyczę, aby ten dzień był najpiękniejszym w Waszym zyciu, a każdy kolejny przepełniony był miłością i niewysławialnym szczęściem

A u mnie leje... A idę zaraz żebrać na cały dzień na psiej wystawie...

Czy któraś z Was miała plener w deszczu?? Minęły już 2 tyg od ślubu, a pogoda przez następny tydzień będzie fatalna...
u nas slonce wyszlo w dniu wesela to od razu plener zrobilismy

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-25, 10:09   #350
justyna_g4
Zakorzenienie

Hejo!

Ja nadal nie mam na nic czasu przez te zaproszenia. Dzisiaj idziemy do teściowej na imieniny. Znajomi się chcieli spotkać obgadać swój ślub bo był w tamten weekend ale coż nie spotkamy się. A przydałyby się nam ich szczegóły organizacyjne bo wyjeżdżają po weekendzie na wczasy.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
melduję się, że żyję życiem przykładnej żony, więc nie mam czasu na wizaż....

odkąd wyprowadziłam się z domu moje kontakty z mamą są jeszcze tragiczniejsze niż były.... a może są takie same, ale ona nagle to dostrzegła? cholera wie, ale zachowuje się irracjonalnie, oczekuje telefonów, a jak już rozmawiamy to czepia się o wszystko, co robię, że nastawiłam pralkę o 12 a nie o 8 i tym podobne rzeczy....uważa, że sobie nie radzę i jestem beznadziejną żoną.... dziwne, że mąż jest odmiennego zdania....na szczęście tylko jego zdanie się dla mnie liczy w tej sprawie....

ech.....przepraszam, nie dość, że 1 post na 2 tyg to jeszcze taki smętny....

piękne relacje.....

a my chyba nie będziemy mieć pleneru....nie chce nam się.... no i obecnie nie stać mnie na porządny makijaż i fryzurę, a pogoda coraz gorsza.....mąż w weekendy pracuje, a potem zaczną się studia....

ech.....za to jutro pogoda będzie wyśmienita! Naj naj naj wszystkim PMkom!
Czekałam aż się pojawisz. Powiedz mi jak Twoje buty?? Może coś przegapiam ale nie wiem. Ja mam te same i obawiam się że nie wytrzymam bo są twarde...

Wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego dobrego!!!

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:16   #351
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Hejo!

Ja nadal nie mam na nic czasu przez te zaproszenia. Dzisiaj idziemy do teściowej na imieniny. Znajomi się chcieli spotkać obgadać swój ślub bo był w tamten weekend ale coż nie spotkamy się. A przydałyby się nam ich szczegóły organizacyjne bo wyjeżdżają po weekendzie na wczasy.

Czekałam aż się pojawisz. Powiedz mi jak Twoje buty?? Może coś przegapiam ale nie wiem. Ja mam te same i obawiam się że nie wytrzymam bo są twarde...

Wszystkim dzisiejszym PM wszystkiego dobrego!!!
szkoda ze sie nie spotkacie, my przed naszym slubem sie spotkalismy z parka ktora 2 tyg przed nami miala swoj slub. Wiele rad i potrzebnym rzeczy nam powiedzieli
odziedziczylam po nich parasolke na sesje i pudełko na koperty

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-25, 10:20   #352
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
magdzia miałaś biżu z apartu ? bo mierzyłam tam taką no chyba że ta jest tak b podobna teledysk jest świetny ślicznie wygladacie
tak, z apartu

ladystar super kolorek masz

cierpliwosc tutaj kupowałam; http://www.slubnezakupy.pl/sklep,139..._samochodu.htm
Ale mogę ci odsprzedać za połowę ceny, bo i tak teraz to mi leży w pudle ze ślubnymi rzeczami

Ja na plenery miałam swój makijaż i rozpuszczone włosy

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:40   #353
201705121336
Konto usunięte

witam sie sobotnio
ja już posprzątałam nasza komnate i łazienke i zrobiłam sobie teraz małą przerwę na wizaż

jutro przyjadą teście bo ich zaprosiliśmy i będzie grill z naszymi rodzicami też oby pogoda dopisała!
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:44   #354
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
witam sie sobotnio
ja już posprzątałam nasza komnate i łazienke i zrobiłam sobie teraz małą przerwę na wizaż

jutro przyjadą teście bo ich zaprosiliśmy i będzie grill z naszymi rodzicami też oby pogoda dopisała!
fajnie sie zapowiada
ja swoich tesciow nie trawie zreszta wiecie za co.

Ja bawie sie lokowka, cos tam zakrecam na glowie, dzisiaj wesele kuzynki tz

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-25, 10:50   #355
201705121336
Konto usunięte

a ja swoich nawet lubie w nic sie nie wtrącają są dla mnie mili jak jedziemy do nich to zawsze zrobią dobre amu specjalnie pod nas
Stary 2012-08-25, 10:54   #356
ladystar
Zakorzenienie

Dzisiejszym PMkom i ich Mezom zycze mnostwo swietnej zabawy i samych radosci przez cale wspolne zycie

Chyba w colorland'zie powinien mi placic prowizje za reklame informuje ze jest fotoksiazka na gruponie

http://www.groupon.pl/deals/cala-pol...0_0_238&a=1661

Dziekuje Madziu

Co do pleneru to ja i makijaz i fryzure zrobilam sama, mama stwierdzila, ze makijaz wyszedl mi taki jak slubny a fryzure chcialam miec naturalna wiec konieczne byly rozpuszczone.

Dzieki przygotowaniom do wesela mam teraz caly zbior inspiracji dot. fryzur na wesela rodziny i znajomych na najblizsze 100 lat juz sie nie moge ich doczekac, zeby wyprobowac kolejne

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:59   #357
201705121336
Konto usunięte

lady świetny kolor włosów!
czy da rade samemu rozjaśnić włosy ?
Stary 2012-08-25, 10:59   #358
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
a ja swoich nawet lubie w nic sie nie wtrącają są dla mnie mili jak jedziemy do nich to zawsze zrobią dobre amu specjalnie pod nas

to zazdroszcze

lady

pytalas z jakiego biura lecielismy na Krete, z Easy Travel

Mia i Tosia <3

Stary 2012-08-25, 11:06   #359
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
lady świetny kolor włosów!
czy da rade samemu rozjaśnić włosy ?
dziekuje
w zyciu bym sie nie odwazyla sama rozjasniac

wyrownywac kolor owszem, przyciemniac - jak najbardziej, ale rozjasniac - nigdy.

Wczoraj spedzilam ponad 5h u fryzjera - najpierw sciagala mi kolor, jaks sie okazalo Loeal Casting wcale nie jest delikatna farba jak to jest napisane na opakowaniu na szczescie zeszla sprawnie, pozniej mialam nakladany ten jasniutki braz, a na koniec mialam dopiero rozjasniane pasma. Juz po trzech godzinach doszlam do wniosku, ze jednak nie lubie chodzic do fryzjera Zjadlam tam kilkogramy ciastek i cukierkow, wypilam hektolitry wody, zaplacilam miliony wiec na razie jestem wyleczona z fryzjerow, ale poza tym chyba znow odnalazlam (w koncu) dobrego fryzjera w Krk

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 11:15   #360
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Koniecznie pokaz sukienke

Marylko widze ze Cie juz nie ma... ciekawa jestem na czym drukowaliscie te rzeczy...
chetnie tez bym cos takiego zrobila ale szczerze to nie wiem czy nie zajeloby mi to zbyt wiele czasu....
Drukowalismy na takim grubszym papierze jak do zaproszen, mozna tez na kolorowym jak masz, wtedy masz te wasiki, okulary w roznych kolorach. Mysmy mieli w czarnym, fioletowym i zoltym, no a usta standardowo czerwone. Potem wycinasz ( fakt troche zabawy z tym jest, na szczescie ja od takich rzeczy mam mojege TZ ) no i przyklejasz do nich patyczek taki do szaszlykow klejem super glue.

A dzisiejszym PM zycze aby usmiech nie opuszczal was przez caly dzisiejszy dzien a potem przez reszte zycia u boku waszych mezulkow
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości