Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-24, 21:48   #361
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XI

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36103116]Tak myślałam, że wiele osób może to tak postrzegać Przyznaję, że czasem też w ten sposób odpisuję, bo jak już wszystkim to wszystkim

Ale z tego co czytam w konkursowych odpowiedziach co się podoba, a co nie, to wiele osób chwali to, że odpisuję na KAŻDY komentarz, więc sama mam już mieszane uczucia.[/QUOTE]
Ja sama nie wiem z jednej strony ciężko odpowiadać mi na jednosłowne komentarz nie wiem nie potrafię się określić
Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
A którego chcesz?
Może być coś z Malibu mam dwie butelki możemy obalić
Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Kocham fortunkę!
Nigdy nie piłam
Stary 2012-08-24, 22:03   #362
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
jak już wspominałam

lejesz 3/4 likieru Archers (brzoskwiniowy), przepraszam, myli mi się smak reszta likieru baileys (nie wymieszają się) i wrzucasz kilka kropel, one się mieszają i zastygają w takiej pozie. Najlepiej się to pije - najpierw likier potem glutek
Mniam Jak nie przepadam za alkoholem innym niż wino, to narobiłaś mi smaka
Soso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:09   #363
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Może być coś z Malibu mam dwie butelki możemy obalić
Pinacolada! Pychotka
Cytat:
Napisane przez Soso Pokaż wiadomość
Mniam Jak nie przepadam za alkoholem innym niż wino, to narobiłaś mi smaka
Oj, też myślałam, że nie lubię alkoholu, ale wiele z tych drinków jest dobrych. I łatwych w użyciu.

Mogę robić nam drineczki

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:13   #364
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Pinacolada! Pychotka

Oj, też myślałam, że nie lubię alkoholu, ale wiele z tych drinków jest dobrych. I łatwych w użyciu.

Mogę robić nam drineczki
..albo wrzuć na bloga notatkę z przpisami na te smaczne

ps. u mnie na blogu Islandia
Stary 2012-08-24, 22:14   #365
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
..albo wrzuć na bloga notatkę z przpisami na te smaczne

No właśnie się zastanawiam czy nie zrobić jakiejś serii na blogu z drinkami, co o tym sądzicie?

Stary 2012-08-24, 22:17   #366
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
No właśnie się zastanawiam czy nie zrobić jakiejś serii na blogu z drinkami, co o tym sądzicie?
Rób koniecznie! Drinki to wdzięczny temat
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:18   #367
Soso
Zakorzenienie

Ja jako kompletny nieumiejętniciel w tym temacie jestem bardzo za!
Stary 2012-08-24, 22:19   #368
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jestem za Czasem mam ochotę na coś alkoholowego
nicRu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:21   #369
dimiti
Zakorzenienie

jestem wscieklaaaaa...
moj kuzyn wlamal sie do mojej babci i ukradl jej pieniadze, ktore miala zaoszczedzone....
babcia w irlandii u kuzyna wraca w przyszlym tyg...tego debila policja wypuscila bo nie moga go trzymac jezeli nie ma poszkodowanej i zeznan...

a ciotka z wujkiem nic....nic nie robia, papiery mu zalatwily, ze lekki swirek i teraz mozna kupe zrobic!!
dimiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:32   #370
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Przyszła koleżanka i przyniosła ejwonowe kredki <3.
Po tej śliwkowej po prawo zachorowałam na więcej i dziś dostałam złotą, srebrną (nie wiem czemu wyszła niebieskawa, na żywo jest bardziej sina) i fioletowo-niebieską. Kreski na ręce przetrwały mycie garów
Nie darzę Avonu dużą sympatią, ale pojedyncze produkty mają udane Sama się czaję na tą śliwkową po tylu dobrych recenzjach Ale kupię dopiero na jesień, na razie i tak bym jej nie używała

Cytat:
Napisane przez Llorandare Pokaż wiadomość
A ja lubie, kiedy mi sie odpisze. Chyba, ze pisze cos, co KOMPLETNIE do rozmowy nie wnosi. Uwazam jednak, ze przyjemnie jest, kiedy widze, ze ktos czyta i odpisuje.

basiago, Mi tez by sie pewnie nie chcialo tego zglaszac, chociaz uwazam, ze to zle. Bo pozniej takie osoby czuja sie bezkarne. Znajoma jakis czas temu kupila cos na Allegro, za mala kwote. Paczka nigdy nie doszla. Zglosila, bo uznala, ze takie osoby wlasnie w ten sposob zeruja – tutaj im skapnie 15zl, tam 20zl, uzbiera sie z tego jakas suma, a ludzie nie zglosza, bo dla takich groszy nie warto

Witam z kawa. Zostalam sciagnieta z lozka o jakiejs strasznej porze. W ogole zle spalam i mam ochote komus w morde dac
No tak, ale jakbym nic nie dostała całkowicie to mogłabym walczyć, a skoro cośtam jednak dostałam to sprawa nieciekawa. Już trudno. Do allegro i tak się nie zrażę bo jest tylu wspaniałych sprzedawców, którzy naprawdę dbają o swoich klientów...

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
No ja nie lubię, gdy pod każdym komentarzem jest odpowiedź, tak w stylu:

Piękny kolor!
odpowiedź: ja tez go lubię

Bardzo Ci pasuje
odpowiedź: dziękuję!

Aż chyba sobie kupię
odpowiedź: też bym tak zrobiła, gdybym już go nie miała!

Gdyby nie połamane paznokcie to bym popędziła do drogerii
odpowiedź: ojojojojo, współczuję

Śliczny
odpowiedź:
Ja tego ani nie lubię, ani mi to nie przeszkadza Robi tak dużo osób, które bardzo lubię i cenię w blogosferze, więc się nie czepiam Ale sama bym tak nie zrobiła, nie mam cierpliwości do odpisywania tego typu - po prostu odpowiadam na pytania. A stwierdzenia przyjmuję do wiadomości

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
mnie tam bardziej wkurza na blogach kosmetycznych pisanie o żałobach, stratach osób i smierci. Usilne tłumaczenie 100 obserwatorom, dlaczego nie było mnie aż tydzien na blogu.
Kazdy sobie inaczej musi poradzic z sytuacją, jednak publicznego wywalania tak intymnych spraw nie rozumiem.

Młoda jestem , swoje przeżyłam i nie chce sie niepotrzebnie dołować.
Też tego nie trawię... Rozumiem jakieś swoje osobiste krótkie wtrącenia, ale dzielenie się TAK prywatnymi sprawami - internet to nie jest dobre miejsce na to.

Cytat:
Napisane przez descentrada Pokaż wiadomość
zgadzam się z Tobą, też tego nie lubię, chociaż czasem walczę sama ze sobą, gdy każdy komentarz coś chwali i wypadałoby każdemu podziękować, ale staram się ograniczać do zbiorczego podziękowania na końcu komentarzy

a co do obróbki graficznej, o którą ktoś tu pytał podając za przykład mojego bloga: ja używam Gimpa i Photoscape, a dla początkujących polecam świetny program on-line, o którym kiedyś u siebie wspominałam: http://www.picmonkey.com/
sama czasem korzystam, bo jest banalny w obsłudze, a przy tym bardzo przydatny
Dziękuję, zaraz sobie zobaczę cóż to za cudo

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Dziołchy, miłego wieczoru - idę się alkoholizować
Baw się dobrze

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36103116]Tak myślałam, że wiele osób może to tak postrzegać Przyznaję, że czasem też w ten sposób odpisuję, bo jak już wszystkim to wszystkim

Ale z tego co czytam w konkursowych odpowiedziach co się podoba, a co nie, to wiele osób chwali to, że odpisuję na KAŻDY komentarz, więc sama mam już mieszane uczucia.[/QUOTE]

Rób tak, jak sama uważasz za słuszne. To Twój blog Jeżeli ktoś lubi go odwiedzać to nie będzie mu to przeszkadzać

Cytat:
Jestem za Ale tak łopatologicznie poproszę

Cytat:
Ja jako kompletny nieumiejętniciel w tym temacie jestem bardzo za!
Ja tak samo, nic nie wiem

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
jestem wscieklaaaaa...
moj kuzyn wlamal sie do mojej babci i ukradl jej pieniadze, ktore miala zaoszczedzone....
babcia w irlandii u kuzyna wraca w przyszlym tyg...tego debila policja wypuscila bo nie moga go trzymac jezeli nie ma poszkodowanej i zeznan...

a ciotka z wujkiem nic....nic nie robia, papiery mu zalatwily, ze lekki swirek i teraz mozna kupe zrobic!!
Nie mieści mi się to w głowie

Echhhh ale mam kiepski dzień - tyle miałam planów a niewiele zrobiłam bo miałam problem z internetem, a potem okazało się że router nie działa, wezwałam serwis z mojej sieci internetowej (mam lokalnego neta) i Pan serwisant sobie z tym nie poradził wziął do domu instrukcję, powiedział że sprawdzi w necie o co chodzi i wróci jutro o 14
Zaraz chyba skrobnę notkę włosową + wzmiankę o paczce od Shiny box oraz L'Occitane. Shiny w tym miesiącu powaliło mnie na łopatki, bardzo fajne rzeczy wysłali Ale jeden krem muszę oddać siostrze bo nie spełniam kryterium wieku (35+)

A TŻ jest na mnie śmiertelnie obrażony męska duma.
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 22:47   #371
Soso
Zakorzenienie

[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;36105302](...)
Zaraz chyba skrobnę notkę włosową + wzmiankę o paczce od Shiny box oraz L'Occitane. Shiny w tym miesiącu powaliło mnie na łopatki, bardzo fajne rzeczy wysłali Ale jeden krem muszę oddać siostrze bo nie spełniam kryterium wieku (35+)

A TŻ jest na mnie śmiertelnie obrażony męska duma.[/QUOTE]

To chyba jestes jedną z niewielu zadowolonych, bo na blogach głównie narzekanie widziałam
Stary 2012-08-24, 22:59   #372
Konto usunięte

Cytat:
To chyba jestes jedną z niewielu zadowolonych, bo na blogach głównie narzekanie widziałam
Może niektórym kolory nie przypasowały, z tego co widziałam czasami wysyłali puder Affinitone a dla mnie to głupota wysyłać puder w ciemno - kolor rzadko kiedy przypasuje. Generalnie kolorówka jest niewdzięczna, ale ja nie narzekam, dostałam:

niebieski lakier Rimmel, kolor bardzoooo mi się podoba
czarną kredkę do oczu Maybelline, czarna to uniwersalna więc na pewno się przyda, cieszę się że do temperowania a nie wysuwana
mały kremik do rąk - w sam raz do torebki
małą buteleczkę Bioderma Hydrabio (z Sensibio byłam zadowolona, zobaczymy jak Hydrabio się sprawdzi)
krem Efektima (oddam siostrze)
No i z Wibo/Lovely (gratis): odżywka do paznokci, cień do powiek i tusz do rzęs Lovely Spectacular Me

jestem ciekawa tego tuszu bo miał super recenzje a akurat wyrzuciłam Essence ME u TŻ więc u niego będę używała, cień ma ładny kolor (taki podwójny), pigmentacja na palcu zadowalająca, zobaczymy jak to będzie na powiekach, najmniej cieszy mnie ta odżywka bo z natury mam mocne paznokcie a odżywki które dostaję służą mi najczęściej jako baza pod lakier żeby płytki nie odbarwić

Także ogólnie trafili w mój gust, szkoda że inni dostali to, co im nie pasuje
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:01   #373
onemorepanda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dimiti Pokaż wiadomość
jestem wscieklaaaaa...

Współczuję, też mam takiego kuzyna...
Najgorzej mieć taką osobę w rodzinie, bo ani się jej nie da pomóc, ani odizolować od reszty, żeby była bezpieczna. To jak szyszka w dupie, przepraszam za wyrażenie.

basiago - dziś jakaś zła aura, na mnie mój Maciek też był pół dnia cięty

Dziewczyny, nie iwem, jestem jakaś ciemna - nie umiem zmienić avatara na blogspocie - tzn żeby koło moich komentarzy się pojawiał jakis obrazek, wiecie o co chodzi nie mogę znaleźć tej opcji!
onemorepanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:04   #374
Malwina_89
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem za, chętnie o tym poczytam A może i potem zrobię, jak będę miała półprodukty

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-24, 23:43   #375
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Stary 2012-08-25, 00:15   #376
Malwina_89
Zakorzenienie

Dziewczyny, odebrało mi mowę... Wpiszcie sobie w google 'żywe breloczki'...

Mój zakątek czytelniczy
02.12.2012 r.
52/2013
75/2014
7/2015
Malwina_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 00:23   #377
Soso
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A powiem Ci, żeby Cię pokusić bardziej, że mam wrażenie, że Islandia to jedyne (póki co) miejsce, którego zdjęcia nie oddają ani w połowie tego, jak ten kraj wygląda Zerknij tu: klik!

A jeśli masz jakieś pytania odnośnie Islandii to chętnie pomogę, bardzo łatwo można oszczędzić np na noclegach, my z uwagi na to, że większość część czasu spędziliśmy w interiorze, spaliśmy prawie wyłącznie na kampingach - różnica w cenie niesamowita, noclegi w hotleach potrafią kosztowac i 1000 zł za dwie osoby (z łazienką) A standard kampingów (za dwie osoby w namiocie średnio 60-80 zł po lipcowym kursie)- rewelacyjny (czysto, ciepła woda itp, nie wiem co tam jeszcze od kampingów wymagać, bo to moje pierwsze). No i same bilety lotnicze można tanio upolować, my lecieliśmy WOW Air, za całość zapłaciliśmy 1500 zł

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
biedne rybki
Stary 2012-08-25, 00:34   #378
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Masakra

Cytat:
A powiem Ci, żeby Cię pokusić bardziej, że mam wrażenie, że Islandia to jedyne (póki co) miejsce, którego zdjęcia nie oddają ani w połowie tego, jak ten kraj wygląda Zerknij tu: klik!

A jeśli masz jakieś pytania odnośnie Islandii to chętnie pomogę, bardzo łatwo można oszczędzić np na noclegach, my z uwagi na to, że większość część czasu spędziliśmy w interiorze, spaliśmy prawie wyłącznie na kampingach - różnica w cenie niesamowita, noclegi w hotleach potrafią kosztowac i 1000 zł za dwie osoby (z łazienką) A standard kampingów (za dwie osoby w namiocie średnio 60-80 zł po lipcowym kursie)- rewelacyjny (czysto, ciepła woda itp, nie wiem co tam jeszcze od kampingów wymagać, bo to moje pierwsze). No i same bilety lotnicze można tanio upolować, my lecieliśmy WOW Air, za całość zapłaciliśmy 1500 zł

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

biedne rybki
Piękne zdjęcia Dobrze, że mówisz
Stary 2012-08-25, 01:13   #379
Sondrina
BAN stały

karo, z niecierpliwością czekam na przepisy Lubię drinki
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 07:26   #380
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Ale się pięknie rozpadało Tak jak nie lubię deszczu, tak dzisiaj jestem zadowolona, że zaczęło padać

Malwina nie Tobie jednej odebrało mowę Co za idiota mógł wpaść na taki pomysł
Stary 2012-08-25, 07:50   #381
kaarooo
Zakorzenienie

Wpaść jak wpaść.. Ale że ludzie to kupują?

U mnie też padało, teraz tak fajnie jest

Stary 2012-08-25, 09:13   #382
madlen345
Zakorzenienie

Bry

no ja nie wiem co za idioci to kupują ... biedne stworzenia. Jak to zobaczyłam to normalnie się za głowę złapałam :/ szok
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:01   #383
kascysko
Zakorzenienie

Malwina, zatkało mnie jak raz...
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:05   #384
Damaris_
Zadomowienie

Ale tu cicho, nie wierzę

Muszę się zebrać za pisanie jakiejś notki, ale nie mam coś nastroju, nawet paznokci ostatnio nie maluję. Dziwne sprawy jak nic.

A co odpisywania na każdy komentarz mnie mocno dziwi i mam tylko jedno skojarzenie, ale nie powiem.
Stary 2012-08-25, 10:07   #385
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:

Dziękuję, na pewno będę miała za jakiś czas mnóstwo pytań.
Stary 2012-08-25, 10:13   #386
kascysko
Zakorzenienie

Na blogu zabawy z keratyną a'la Encanto
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 10:45   #387
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

Jest tu jakas dobra dusza,która mogłaby mi zakupić w schleckerze matowe błyszyki i cielistą kredkę? pieniądze z góry przeleje,mam konto internetowe
Stary 2012-08-25, 10:50   #388
prettysimple
Zadomowienie

Wreszcie zabrałam się za swoją stronę, planuję znowu często dodawać wpisy.
Sposoby na zachowanie młodości skóry twarzy:
http://wieczniemloda.com/jak-dbac-o-...y-twarzy-1305/

Zapraszam. Wakacje, wakacje <3
Stary 2012-08-25, 11:10   #389
Karen15
Zakorzenienie

Ja dzisiaj idę na imprezkę rodzinną, ale jakoś mi się nie chce. Jest zimno i nie wiem co ubrać, a czasu coraz mniej
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 11:46   #390
Aniusia1408
Zadomowienie

Cześć

Albo mi się wydaje albo dostałam propozycję współpracy z firmą Firmoo.

BLOG

Edytowane przez Aniusia1408
Czas edycji: 2012-08-25 o 11:52
Aniusia1408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości