Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-08-25, 12:59   #2041
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X

Cytat:
Napisane przez justa86 Pokaż wiadomość
Wszystko do dupy ;(
W nocy zle sie czulam, wstawalam chyba z 10x do wc :/ ale spoko, szyciutko rano wstalam bo tz mial odebrac samochod brata od mechanika i nim mielismy jechac do 3 hurtowni na zakupy dzieciowe i do wawy...... przy okazji okazalo sie ze ktos na parkingu stuknal moj samochod i spier##### nie widzialam jeszcze wiec pewnie dopiero wtedy moje wkurzenie siegnie zenitu! do tego tż do tej pory siedzi u mechanika wiec z wyjazdu nici.....siedze jak ta pipa wyszykowana i wychodzi na to ze moge siedziec dalej bo nic z tego nie bedzie
Ale lipa

Blog z recenzjami książek dla dzieci, zabawek, przepisy oraz pomysły na pokój Malucha
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 12:59   #2042
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja od 12tc biorę Prenatal Classic i za 90tabletek płaciłam 50zł. Weszłam teraz na stronę DOZ i mają w promocji takie samo opakowanie za 38,16zł, zaraz zamówiłam i w poniedziałek pójdę odebrac
Ja dopiero od niedawna biorę prenatal classic i płaciłam za niego 34zł w aptece, 90 tabletek
Co to jest DOZ?
Stary 2012-08-25, 13:00   #2043
Lonia89
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny nie wiem jak Wy ale ja od 12tc biorę Prenatal Classic i za 90tabletek płaciłam 50zł. Weszłam teraz na stronę DOZ i mają w promocji takie samo opakowanie za 38,16zł, zaraz zamówiłam i w poniedziałek pójdę odebrac
Ja tez biore PRENATAL classic - na poczatku brałam vita-miner prenatal ale potem maz poszeł do apteki zamotłą sie i kupił ten no i ten biore, ale nie łykam tego codzinie bo wyniki ma wporzadku , a tam moja podwojona dawke niektórych składników wiec łykam tak co dwa dni albo jak sie mi przypomni , za 30 tabletek mąz zapłacił 29.90 drogawo ;/

12.01.2008 - nasz początek*
28.07.2010- zaręczyny
16.07.2011- ŚLUB;*
28.03.2012 - dwie wymarzone kreseczki
29.11.2012- Nasz termin
Lonia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:06   #2044
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Ja dopiero od niedawna biorę prenatal classic i płaciłam za niego 34zł w aptece, 90 tabletek
Co to jest DOZ?
Apteka internetowa Dbam o Zdrowie, zamawiasz przez neta leki, zazwyczaj taniej, za darmo dostarczaja Ci w ciagu 24-72h do apteki ktora masz w poblizu i ktora jest w tej sieci aptek, na stronie masz wpisane ktore apteki w Twoi9m miescie to apteki z tej sieci.
Dodatkowo polecam wykupic karte dla mamy i maluszka - fajne rabaty na niektore produkty
justa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:06   #2045
weronika23
Zakorzenienie

u mnie tesciowa bedzie musiala zostac z gabrysia wiec obbiawiam sie ze cala rodzina tz bedzi eteraz wiedziec ze rodze
ale w szpitalu zero odwiedzin oprocz tz i mamy i w domu po tyg jak dojdziemy do siebie toleruje jedynie zeby babcie przyjechaly obaczyc i rodzentwo a reszta po tygodniu
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:14   #2046
niteczka83
Zadomowienie

Cytat:
Wszystko do dupy ;(
W nocy zle sie czulam, wstawalam chyba z 10x do wc :/ ale spoko, szyciutko rano wstalam bo tz mial odebrac samochod brata od mechanika i nim mielismy jechac do 3 hurtowni na zakupy dzieciowe i do wawy...... przy okazji okazalo sie ze ktos na parkingu stuknal moj samochod i spier##### nie widzialam jeszcze wiec pewnie dopiero wtedy moje wkurzenie siegnie zenitu! do tego tż do tej pory siedzi u mechanika wiec z wyjazdu nici.....siedze jak ta pipa wyszykowana i wychodzi na to ze moge siedziec dalej bo nic z tego nie bedzie
bidulka

Też słyszałam o DOZ - ze jest dużo taniej
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:23   #2047
justa86
Zadomowienie

Dziewczyny Bepanthenu uzywalyscie kremu czy masci?? taka drobnostka a jednak uzywalyscie do pupy i na brodawki?? bo podejrzewam ze z brodawek trzeba zmywac przed karmieniem... a slyszalam ze dobre jest po prostu smarowanie pokarmem
Stary 2012-08-25, 13:23   #2048
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
No właśnie niby termin jest na 5 listopada ale cesarkę moga ustalić wcześniej - też jestem ciekawa jak to się planuje. No ale nic jak po 33 tygodniu zawitam do szpitala to się wszystkiego dowiem.
Cesarkę planuje się tydzień lub dwa przed terminem (zależy do szpitala no i pewno też od pomiarów dziecka na USG)
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:23   #2049
landi0909
Zakorzenienie

u mnie pewnie będą odwiedzać nas w szpitalu, ale mi to nie przeszkadza. Wiem na 100% że przyjedzie moje rodzeństwo, pewnie kuzynka i znajoma. Ale to same zaufane osoby, a jeśli będę zmęczona to po prostu ich wyproszę byle by mi babcia nie przyjechała do szpitala
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:26   #2050
Kamalika
Raczkowanie

Mi mój mąż wczoraj całą pakę odebrał z DOZ - Falvit mama, Linomag, Marimer, Tantum Rosa, kompresy jałowe itp.

Faktycznie z tymi odwiedzinami w szpitalu to lipa zwłaszcza że to będzie akurat sezon grypowy - też bym nie chciała wycieczek do szpitala ale niestety chyba nie da się tego uniknąć zwłaszcza że po cesarce będę tam dłużej niż 2 doby ehhhhh

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:27   #2051
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko do dupy ;(
Nie martw się, szkoda nerwów Pojedziecie kiedy indziej

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
Dziewczyny Bepanthenu uzywalyscie kremu czy masci?? taka drobnostka a jednak uzywalyscie do pupy i na brodawki?? bo podejrzewam ze z brodawek trzeba zmywac przed karmieniem... a slyszalam ze dobre jest po prostu smarowanie pokarmem
Chyba krem jeśli dobrze pamiętam, ale tylko do pupci. Na brodawki nic nie stosowałam
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:30   #2052
Kamalika
Raczkowanie

Cytat:
Od Bepanthenu lepsza i tańsza jest ziajka - dobrze zacząć nia smarować brodawki jeszcze przed porodem - nie trzeba jej zmywać przed karmieniem.
http://allegro.pl/ziajka-lano-masc-d...561136982.html

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Cesarkę planuje się tydzień lub dwa przed terminem (zależy do szpitala no i pewno też od pomiarów dziecka na USG)

No to mozliwe że się wyklujemy szybciej niż plan zakłada

Edytowane przez Kamalika
Czas edycji: 2012-08-25 o 13:33
Stary 2012-08-25, 13:31   #2053
niteczka83
Zadomowienie

Dziewczyny ja mykam na dziś Jadę do rodziców.
Nadrobię Was wieczorem
Miłego dnia
niteczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 13:39   #2054
weronika23
Zakorzenienie

ja Bepanthenu uzywalam na odparzenia u gabrysi i super sie prawdzal lepeij od sudocremu a brodawek niczym nie smarowalam i nic im nie bylo
Stary 2012-08-25, 13:47   #2055
landi0909
Zakorzenienie

ja wogóle kupiłam wreszcie tą glukozę w aptece, i tak zobaczyłam ten pojemniczek to dopiero do mnie dotarło jakie męki mnie czekają
Stary 2012-08-25, 13:49   #2056
justa86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Nie martw się, szkoda nerwów Pojedziecie kiedy indziej

Chyba krem jeśli dobrze pamiętam, ale tylko do pupci. Na brodawki nic nie stosowałam
Tylko ja juz chce miec wiekszosc z glowy.... szczerze mowiac czasem mam dosc tego siedzenia w necie i wybierania poduszeczek sreczek dupeczek to nie tak ze sie nie ciesze, po prostu tych kwestii wyboru i zakupow juz za duzo, powinnam chyba wyluzowac :/

Aaah jak by do tego bylo malo przyszedl dzis rano sasiad i mowi ze on przeprasza ale czy nam nie bedzie przeszkadzalo bo dzis bedzie kul podloge ( sasiad pietro wyzej) na co my ze luuuuz bo przeciez jedziemy do wawy! i co?? ja siedze jak pi### w domu i slucham jak koles sie tlucze non stop a tz w najlepsze od 4h poza domem......
Hormony mnie dobijaja ;( rycze i ide chyba na drzemke bo co innego

Cytat:
Od Bepanthenu lepsza i tańsza jest ziajka - dobrze zacząć nia smarować brodawki jeszcze przed porodem - nie trzeba jej zmywać przed karmieniem.

Ok wezme to pod uwage bo juz troche mnie brodawki bola :/
Stary 2012-08-25, 13:52   #2057
landi0909
Zakorzenienie

Justa współczuję hałasu... Ja byłam pół godzinki u rodziców i tata dwa otwory musiał wywiercić bo wieszał huśtawkę siostrzeńcowi, i nie mogłam znieść tego hałasu. Jak nigdy mi nie przeszkadzała głośna muzyka czy remonty, tak teraz najchętniej chodziłabym wszędzie ze stoperami w uszach!
Stary 2012-08-25, 13:56   #2058
weronika23
Zakorzenienie

kochana wspolczucie u nas dzis taaaka duchota ze ledwo zyje wymylam schody i padam

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

i wogole taaaka jestem dzis zla ze hym wszystkich........
Stary 2012-08-25, 14:17   #2059
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

o tak polecam, tanie a dobre tylko tego używałam i dawało ulge

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 14:24   #2060
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
dojotka jak masz poprane poskladane to nie widze sensu prania 2 raz
no zobaczymy jeszcze)
Cytat:
Aaah jak by do tego bylo malo przyszedl dzis rano sasiad i mowi ze on przeprasza ale czy nam nie bedzie przeszkadzalo bo dzis bedzie kul podloge ( sasiad pietro wyzej) na co my ze luuuuz bo przeciez jedziemy do wawy! i co?? ja siedze jak pi### w domu i slucham jak koles sie tlucze non stop a tz w najlepsze od 4h poza domem......
Hormony mnie dobijaja ;( rycze i ide chyba na drzemke bo co innego
Stary 2012-08-25, 14:48   #2061
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się i ja z Wami już w 31 tygodniu

Ale miałam zalatany ten tydzień kosmicznie - odbierałam nowy dowód i wszędzie musiałam nanieść zmiany ehhhhh kocham takie rzeczy.
W poniedziałek zaczynamy szkole rodzenia a we wtorek mam usg to po 30 tygodniu - zobaczymy co tam to moje dziecko wyczynia.

Po ostatniej rozmowie z koleżanką, która opowiadała że zrobiła wielki błąd informując mamę i teściową o tym że rodzi i jedzie do szpitala (cały czas wydzwaniały jak oszalałe) zastanawiam się jakie Wy macie podejście. Będziecie informowały rodzinę że zaczynacie rodzić czy nie?
Ja się zastanawiam czy nie powiedzieć wszystkim że termin cesarki mam później niż faktycznie wyznaczony a dopiero po wszystkim poinformować

peproniku gratuluję wyznaczenia daty ślubu

halwaya nie martw się - mnie od trzycyfrowego wyniku na wadze dzielą gramy
Za pierwszym razem wiedziała moja mama bo z nią mieszkaliśmy, pewnie zaraz cała moja rodzina wiedziała ale byli taktowni, czekali na wieści
. Teraz planowa cesarka i nie będzie wyjścia bo ktoś będzie się musiał się zająć synkiem a gin mówiła że do szpital biorą w 38 tc (no chyba że coś się zacznie wcześniej) i za kilka dni tną więc pewnie większość się dowie.

Ja przy pierwszym nie chciałam wizyt w szpitalu, leżeliśmy ponad tydzień i TZa rodzina nie wytrzymała z ciekawości i parę osób przyszło. Wściekła byłam

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2012-08-25 o 14:50
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:26   #2062
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez peperonik Pokaż wiadomość
potwierdzam, mnie tez nie urzekla ani "188 dni i nocy " Wisniewskiego i Domagalik, szkoda kasy na obie
Moja szefowa zachwycona Wisniewskim, wiec moze reszta powiesci jakas lepsza
no jak już zaczęłam to przeczytam, ale faktycznie nie ma rewelacji. Tak chwalona, więc myślałam że będzie lepsza

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

Today - ja chusteczek nawilżanych też do wszystkiego używam zmywam makijaż, myję nimi stopy jak się śpieszę, a ostatnio nawet myłam stół nimi, bo mam taki stół że wszystko na nim widać, a te chusteczki fajnie go polerują
jeszcze są super do sprzątania w aucie
Cytat:

Kamamilka, miałam Cię zapytać a'propos firanek. Jak chcę sobie uszyć, takie do podłogi. Zmierzyłam i od żabek do podłogi jest niecałe 250cm, to jaką długość firanki najlepiej kupić, żeby u góry zostawić trochę dłużej materiału, żeby taka jakby falbanka powstała. Chcę je podwiązać na boki. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam bardzo

Cytat:
No właśnie niby termin jest na 5 listopada ale cesarkę moga ustalić wcześniej - też jestem ciekawa jak to się planuje. No ale nic jak po 33 tygodniu zawitam do szpitala to się wszystkiego dowiem.
masz termin w urodziny mojego męża
Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki !

Wpadłam przywita sie i uciekam, bo szykujemy sie dzisiaj na weselicho ! Przed nami 100 km. drogi !

My dzisiaj zaczynamy 29 t.c. Trzymajcie się
gratuluję Udanej zabawy na weselisku

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Jak zacznę rodzić to na pewno powiadomię rodzinę, żeby się nie martwili. Mamę, babcię, teściową. Nikogo więcej. Zaznaczę, że żeby nie wydzwaniali tylko czekali na wiadomość i tyle.
Do szpitala też nie chcę żeby mi się goście zwalali... bez przesady, odwiedzić mogą mnie w domu jak ich zaproszę, a nie żeby mnie jeszcze wkurzali.
też nie chciałabym tłumów, szczególnie w szpitalu

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Tu powinny zabrzmieć fanfary - prasowanie pokonane
Jestem z siebie dumna. Chyba przeżyję w przyszłości te miliony malutkich ubranek
dla Ciebie. A takie małe ubranka nawet fajnie się prasuje, wiem, bo pomagałam kiedyś szwagierce

a ja dzisiaj byłam na zakupach z tż, połaziliśmy sobie, ale nic specjalnego nie kupiłam. Potem robiliśmy domowe hot dogi na obiad i jestem mega najedzona nie mogę się ruszać, a jeszcze sprzątnie przede mną tzn część sprzątania, bo wczoraj tż mi trochę posprzątał
Stary 2012-08-25, 15:28   #2063
natallkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Apteka internetowa Dbam o Zdrowie, zamawiasz przez neta leki, zazwyczaj taniej, za darmo dostarczaja Ci w ciagu 24-72h do apteki ktora masz w poblizu i ktora jest w tej sieci aptek, na stronie masz wpisane ktore apteki w Twoi9m miescie to apteki z tej sieci.
Dodatkowo polecam wykupic karte dla mamy i maluszka - fajne rabaty na niektore produkty
też polecam DOZ ale zamawiajcie internetowo bo wtedy się opłaca, jak kupujecie od razu w tej aptece (bez zamówienia przez neta to jest drożej) - kupowałam ostatnio krem nawilżający Cetaphil - w aptece stacjonarnej ok 43zł, przez neta do odbioru na drugi dzien 34zł
Jeśli chodzi a kartę dla mamy i maluszka to jej się nie wykupuje tylko po prostu wyrabia bezpłatnie.
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
ja wogóle kupiłam wreszcie tą glukozę w aptece, i tak zobaczyłam ten pojemniczek to dopiero do mnie dotarło jakie męki mnie czekają
przyjemnie to nie jest - to fakt ale dasz radę
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:34   #2064
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

ja zawsze w tej aptece kupuję, ale nie wiedziałam, że jak się zamawia przez internet to jest taniej.
Stary 2012-08-25, 15:43   #2065
Kamalika
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Teraz planowa cesarka i nie będzie wyjścia bo ktoś będzie się musiał się zająć synkiem a gin mówiła że do szpital biorą w 38 tc (no chyba że coś się zacznie wcześniej) i za kilka dni tną więc pewnie większość się dowie.

Ja przy pierwszym nie chciałam wizyt w szpitalu, leżeliśmy ponad tydzień i TZa rodzina nie wytrzymała z ciekawości i parę osób przyszło. Wściekła byłam
Ja nawet nie próbuję tłumaczyć żeby nie odwiedzali w szpitalu, bo wiem że to niewiele da ehhhh.

U mnie w szpitalu podobno wyznaczają termin i w tym dniu trzeba się raniutko zjawić uprzednio przez 6 godzin nic nie jedząc i nie pijąc - więc przypuszczam, że tego samego dnia tną.

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
Kamamilka, miałam Cię zapytać a'propos firanek. Jak chcę sobie uszyć, takie do podłogi. Zmierzyłam i od żabek do podłogi jest niecałe 250cm, to jaką długość firanki najlepiej kupić, żeby u góry zostawić trochę dłużej materiału, żeby taka jakby falbanka powstała. Chcę je podwiązać na boki. Mam nadzieję, że nie zagmatwałam bardzo

Chodzi Ci o taką falbankę na górze jak w tym zdjęciu?
http://allegro.pl/firanki-firana-fir...442260146.html

Na tym zdjęciu na oko ta falbanka ma z 15 cm - przy dłygich firanach zrobiłam tak ze 20 cm - i standardowo dodajesz 3-4 cm na podwinięcie dołu i 3-4 cm na podwinięcie góry - łącznie wyjdzie około 176 cm - 178 cm

Stary 2012-08-25, 15:46   #2066
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
[COLOR="Navy"]

Chodzi Ci o taką falbankę na górze jak w tym zdjęciu?
http://allegro.pl/firanki-firana-fir...442260146.html

Na tym zdjęciu na oko ta falbanka ma z 15 cm - przy dłygich firanach zrobiłam tak ze 20 cm - i standardowo dodajesz 3-4 cm na podwinięcie dołu i 3-4 cm na podwinięcie góry - łącznie wyjdzie około 176 cm - 178 cm
dzięki
Stary 2012-08-25, 15:46   #2067
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi mój mąż wczoraj całą pakę odebrał z DOZ - Falvit mama, Linomag, Marimer, Tantum Rosa, kompresy jałowe itp.

Faktycznie z tymi odwiedzinami w szpitalu to lipa zwłaszcza że to będzie akurat sezon grypowy - też bym nie chciała wycieczek do szpitala ale niestety chyba nie da się tego uniknąć zwłaszcza że po cesarce będę tam dłużej niż 2 doby ehhhhh
U nas trzymaja po cc 3 4 doby zależy od tego jak sie czuje babeczka... mysle ze do wytrzymania

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:46   #2068
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Peperonik- gratulacje z okazji ustalenia terminu mam nadzieje, ze nasza wybrana data bedzie wolna

Ja dzisiaj po prostu umieram od rana kłuje mnie pod lewą piersią i ból promieniuje aż na plecy pod łopatką, z tego co wyczytałam na forum medycznym to jest to zwiazane z żołądkiem a raczej z jego przeciążeniem tłustymi potrawami teraz wychodzi codzienne jedzenia pieczonego mięcha na obiad
dziękuje,
wspolczuje bolu i zdrowka zycze, mnie tak kuje od kregoslupa czesto,jakby mi ktos obrecz na klatce piersiowej zalozyl i nozem przebijal, nic milego
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Peperonik gratulacje za wybor daty Wiec slub za 1,5 m-ca, ale bedziesz miala bebon do slubu

A ja tylko pisze ze moze mnie nie byc przez weekend tzn do wtorku bo M. ma az 3 dni wolnego i juz zapowiedzial ze bedziemy spedzac te 3 dni rodzinnie Wiec do usyszonka kochane ;*
i milego weekendu zycze
Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
super

przykre

To ja przekaże Wam pozytywna info, moja koleżanka wczoraj urodziła zdrowa dziewczynkę 49cm, 10 punktow
A jakieś 2 tyg temu inna i tez zdrowy chłopak na 10
Muminek Peperonik sliczne brzuszki

No dobra na 11 fryzjer a pózniej wesele
dziekuje
super,ze zdrowe maluszki sie urodzily nasze tez takie beda
Cytat:
[COLOR="Navy"]

peproniku gratuluję wyznaczenia daty ślubu
dziekuje i gratuluje 31 tygodnia- brawo!
Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Witam z rana,
Peperonik,
Mega oklaski- a tak sie balas ze terminy tylko w listopadzie beda
Co z DeKajka?? Karola odezwij się

Miłego dnia wszystkim
dziekuje karola, mielismy farta
Tobie tez milego dnia
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki ja tylko na chwilę dzisiaj wpadałam.

Peperoniku gratuluje!!!!!!! Super data

Dziewczynki macie śliczne brzuszki

Gratuluję rozpoczętych tygodni!!!!!

Zmykam pomagać mamie

Cytat:
Napisane przez niteczka83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
nadrobiłam Was z rana

Gratuluję że udało się z tym terminem Bardzo się cieszę

Też się martwię. Jestem z Wami dość krótko ale dziś rano jak się obudziłam to pierwsze co pomyślałam to - jak DeKajka? Mam nadzieję, że wszystko dobrze i dzielnie odpoczywa

Peperonik - a możesz przypomnieć mi gdzie planujesz rodzić?
Bo ja z tym swoim jakaś niezdecydowana jestem. I próbuję opracować plan B.

Ale Mały wciska się właśnie czymś między żebra (czymś cienkim - może to rączka lub nóżka)... Chyba chce żebym coś zjadła
dziekuje,a rodzic chce na Solcu
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:47   #2069
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Zjadłam przed chwilą obiadek i teraz mam ochote na herbatke i kawałek bloku czekoladowego

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-08-25, 15:56   #2070
madzius90
Zakorzenienie

Hejka

Zaczynamy dziś 29 tydzień

Gratuluję wszystkim Dziewczynom nowych tygodni

Chyba dziś albo jutro przysiądziemy porządnie z TŻ wieczorkiem do kompa i kupimy wyprawkę dla Bartusia i dla mnie, bo już czas najwyższy
Od paru dni siedzę na allegro i przeglądam, porównuję
Zgłupieć można od tego wszystkiego

Kamalika powiedz mi prosze ile czekałaś na nowy dowód? Cały miesiąc czy może krócej?

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-08-25 o 15:57
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości