|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36113039]te
"wizażanki założyły sobie YT :P ciekawe czy będą tylko komentować, czy któraś coś nagra (wątpię :P) . Uważajcie na nick Pusia z Chlewusia " -> cyt. z twittera WaniliowyMakeUp[/QUOTE]a YTuberki nie mogą zyc bez tego watku jak widac pewnie juz Pusie chcą blokowac ![]() koszmar nocny YouToubowiczek: Pusia z Chlewusia
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
![]() hahaha, ale one są na nas cięte no
|
#2613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=FMyLa...&feature=g-u-u Hahaha jakie jesteśmy sławne,nikt nie potrafi przestać nas czytać ![]() kobiet to ja chyba nigdy nie zrozumiem ![]() "wizażanki założyły sobie YT :P ciekawe czy będą tylko komentować, czy któraś coś nagra (wątpię :P) . Uważajcie na nick Pusia z Chlewusia " -> cyt. z twittera WaniliowyMakeUp[/QUOTE]obawiają się konkurencji? ![]()
Edytowane przez malachite Czas edycji: 2012-08-25 o 14:16 |
|
|
|
|
#2614 | |
|
summer vibes;)
|
I owszem.
![]() [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;36113039]t Hahaha jakie jesteśmy sławne,nikt nie potrafi przestać nas czytać ![]() kobiet to ja chyba nigdy nie zrozumiem ![]() "wizażanki założyły sobie YT :P ciekawe czy będą tylko komentować, czy któraś coś nagra (wątpię :P) . Uważajcie na nick Pusia z Chlewusia " -> cyt. z twittera WaniliowyMakeUp[/QUOTE]![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
no ba ;D skoro pusię z chlewusia będą subskrybowały tylko "gwiazdy" YouTuba
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Nie wiem czy któraś wstawiała. Nowy filmik u TheCurlyGal https://www.youtube.com/watch?v=dSWvKahoFhU&featu re=g-u-u TheKretka1 https://www.youtube.com/watch?v=dSWvKahoFhU&featu re=g-u-u Radzka https://www.youtube.com/watch?v=yLal5Padt58&featu re=g-u-u
|
#2616 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga
Olimpia zareagowała na nasze posty
|
|
|
|
#2617 |
|
Raczkowanie
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2619 | |
|
Raczkowanie
|
Gdyby któraś chciała poczytać
:Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
Hipokryzja i nic więcej. Najpierw gadanie, że nie przejmuje się tym, co o niej piszą, a potem ekscytowanie się każdym postem w tym wątku.
|
|
|
|
#2622 |
|
Raczkowanie
|
Teraz tylko czekać na "ałtfit" i zdjęcia na blogu
------------- przy okazji, znacie jakieś ciekawe kanały na YT? szukam kogoś na miejsce sary1755, która już mnie swoimi filmikami denerwuje. Ile można gadać o szmince?
|
#2623 | |
|
Rozeznanie
|
Wizażyski? Jak miło
Reszty wole nie komentować ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2624 |
|
Rozeznanie
|
"Bo nie ma sensu jednak" to ja nie wiem ona z wizażystkami jakąś wojnę toczyła i naglę się poddaje? Lubiłam ją na początku ale teraz to już przesadza. Najpierw tak strasznie się przejmuję tym co o niej mówią, potem robi sobie przerwę która trwa cały!!, uważa że już nie będzie się tak przejmować tym co piszą a tu teraz każdą dyskusję na forum na jej temat cytuje :P dziwne jak dla mnie
|
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
Olimpia chyba żyje jakimiś niespełnionymi marzeniami by nakręcić reality-show o niej
dlatego robi ałtfity w pracy, pisze i wkleja na bloga swoje prywatne zdjęcia w bieliźnie ;D
|
#2626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio szukając makijażu w stylu Brigitte Bardot znalazłam użytkowniczkę TheStyleDiet, którą też polecam. |
|
|
|
|
#2627 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w ogóle ostatnio zmniejszyła mi się liczba subów do 20 ;D i chyba niedługo będą znów czystki---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() właśnie miałam szukać jakichś zagranicznych kanałów mam tylko Fleur, siostry Pixiwoo, Tanyę, Ingrid, i Benji'ego i Judy A o siostrach Fowler nie chcę słyszeć, bo mają za piskliwe głosiki jak na moje uszy, tak samo jak ta Doncellita czy jak jej tam
|
|
#2628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pisałyście coś że MsDoncellita usunęła jakieś fimiki? Chciałam pokazać kumpeli taką narzutkę w kropki z NL, którą pokazywała w ootd z wyjazdu do Wrocławia z chłopakiem, ale nie ma tego filmiku
teraz jak przeglądam jej filmiki to w sumie nie ma już żadnego filmiku z Alanem, dziwne, tak pokasowała
|
|
|
|
#2630 | ||
|
Raczkowanie
|
O cholercia, co na tym YouTubie mozna znaleźć
https://www.youtube.com/watch?v=bjhk7OGpn1U&featu re=channel&list=UL ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
w komentarzach pod jakimś filmikiem (nie pamiętam jakim) jedna widzka napisała Radzce, czy nie mogłaby wrócić na chwilę do starego intro, a jedna obrończyni Radzki napisała, że jak jej to intro przeszkadza to ma jej nie oglądać. Ta pioseneczka też mnie denerwuje, i czasem właśnie przez nią mam ochotę wyłączyć filmik ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|
#2631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
?takie obrończynie są cudowne ![]() nie sądzę, żeby się rozstali
|
|
#2632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. wstawiała jedno zdjęcie w bieliźnie na pingera jak była w ciąży 2. chodzi Ci o ten filmik z YT? ![]() 3. Najlepsze i tak są obrończynie Olimpii ![]() 4. Też mi się nie wydaje On jest wpatrzony w nią jak w obrazek, jakby była jakąś pięknością (a wcale nie jest), a jej to pasuje.
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Czytam was już od jakiegoś czasu namiętnie i muszę wam powiedzieć, że skutecznie poprawiacie mi humor
Uwielbiam ten wątek Ale za każdym razem jak chcę coś napisać to muszę najpierw przeczytać poprzednie 15 stron i zapominam co chciałam powiedzieć ... ^^
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Chyba mi się naprawdę nudzi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=vevY8dsJvwA&featu re=plcp
|
#2635 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Sg6ZA...UiUChMtPJoMp5w
niessia w tym filmiku mówiła, że chciałaby wrócić do PL ale 'jeszcze nie teraz' Ciekawe jakie teraz ma zdanie na ten temat
|
|
|
|
#2636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) ostatnio na twitterze pisała coś o tym, że chodzi jej po głowie przeprowadzka na drugi koniec świata, gdzie nie ma takich miast jak NYC czy jakoś tak
|
|
#2637 |
|
Rozeznanie
|
Olimpia - lubię Cię więc coś doradzę
![]() Tłumaczysz się cięgle z tego, że Ty nie będziesz się tłumaczyć ![]() Pozdrawiam
|
|
#2638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę dołączyc do chlewiku? podczytuję was od bardzo dawna i myślę, że czas w końcu dorzucic swoje 5 groszy Youtubowiczki, które lubię oglądac: Kiediska86-super dziewczyna ![]() BrunettesHeart- taka spokojna i konkretna ![]() Lola2in1- ach ta jej pozytywna energia DigitalGirl13- piękna
|
|
|
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
Mały haul a cieszy u Callmeblonieee http://www.youtube.com/watch?v=qgSaa...eature=g-all-u
Co do tej Olimpii to kiedyś widziałam pod jej filmem komentarz: "Wpadka?" a ona odpowiedziała: "Raczej w wieku 19 lat nie planowałam", więc nie rozumiem czemu teraz tak zaprzecza. |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Wyznanie blondi, że rzadko chodzi po sklepach mnie rozwaliło ...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

" -> cyt. z twittera WaniliowyMakeUp[/QUOTE]

Chwytliwe, czyż nie? 

?
oczywiście musiałam zajrzeć nie dałam rady tak na poprawę humorku 

teraz jak przeglądam jej filmiki to w sumie nie ma już żadnego filmiku z Alanem, dziwne, tak pokasowała