![]() |
#3241 |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIII
ale chyba miales cos bo miales sie przeprowadzac? ![]()
#3242 |
Zakorzenienie
|
![]() Zrobiłam "sernik na zimno" - twarożek waniliowy + galaretka pomarańczowa, wymieszać i wychodzi prawie litr ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Konto usunięte
|
![]() Macham znad kawy, bolącego uba i nerwicy ![]() ![]() Weekend wolny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() W Poznaniu kilka ciekawych ofert jest ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;36113535] ![]() Macham znad kawy, bolącego uba i nerwicy ![]() ![]() Weekend wolny ![]() i ☠☠☠☠icy Jak ja chcę się stąd wyprowadzić i mieszkać najlepiej sam. Przymierać głodem ale mieć święty spokój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
Przeprowadzam się na Bielany Wrocławskie na razie do kuzynki
![]() ![]() ![]() [1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;36114147]Co Ci porobili? ![]() W Poznaniu kilka ciekawych ofert jest ![]() Ad.1 Byli wredni na koniec mojej pracy i za to że wcześniej znalazłem sobie prace ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ad.2 Poznań daleko ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
grozi wypollizowaniem
|
odkryłam ze modelki prezentujące przeźroczysye bluzeczki pozbawiane som cycków
![]() ![]()
#3250 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mógł se całego uiebać tego u dołu ![]() Zależy dla kogo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W poniedziałek do pracy wracam
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ba! Już Parabelka o tym pisała, że taka galaretka utrwali jednocześnie fryz (cukier) i będzie dodatkowo pachnieć ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Pocieszasz? przecież już nie chciałaś w domu siedzieć
![]() Fuuuuuj ![]()
#3256 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
W domu nie, ale w pracy też nie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
grozi wypollizowaniem
|
hmmm chyba gadam dzis od rzeczy
![]() musze poznać Coromadel ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- pytanie do red- jak sie montuje te nitowe ćwieki? trza iec jakąs maszyne do dtego?
#3258 |
Zakorzenienie
|
#3259 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Cytat:
te mi się bardziej podobają Cytat:
![]() muszę to nadrobić wieczorem spadamy na to dziś ostatni dzień
![]() |
#3260 |
Nindżopesz
|
HGW, nie montowalam, chyba sie wbija specjalna maszyna (ktora nie wiem jak wyglada) albo mlotkiem. Guziki do dzinsow wbijalam mlotkiem, tak sobie mi to szlo. Podobno fajne sa cwieki wkrecane, recznie sie wkreca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
i powiec czy sie podoba zalinkowana bluzka z zary wyrocznio ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- googluje ćwieki wkręcane to mi same strony o endodncji i protety ce wyskakujo ![]()
![]() |
#3263 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Bardzo mi sie podoba ![]() Cwieki tego typu: http://allegro.pl/cwieki-wkrecane-pu...584063583.html podobno sa drogie i rzeczywiscie to chyba cena za 1 sztuke ![]() A co bedziesz cwiekowac? Bo jak np. buty od srodka to na wbijane bym sie nie porywala, ciezko bedzie sie dobrac. Jeszcze sa termo dzety: http://allegro.pl/nowosc-dzety-termo...551215849.html http://allegro.pl/dzety-termo-duze-s...580928002.html http://allegro.pl/dzety-termo-kwadra...583779323.html do naprasowywania, uzywalam kiedys i nawet fajne ale dwa odpadly ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
ćwieki to zuoo, bo ciągle gubię ćwieki z pasków
![]() poza tym szaliki (mam ze 3: cienki, średni i gruby na mrozy) trzymam w szafie na półce razem z czapkami i rękawiczkami. Chust nie noszę. Oho, kulezanka-ślubomaniaczka za mąż wychodzi, już słychać jak orkiestra rzępoli parę domów dalej... ![]() i widzę, że starszych aż nosi, że kolezanki ze wsi się pożeniły, a ja nie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2012-08-25 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3266 |
Nindżopesz
|
Polly, fogle mam pomysla na modnom bluzke czy cus. Bierzesz bluzke, bierzesz cwieki takie zwykle tzn. kolce albo gladkie polokragle bo inne to chyba nie beda fajnie wygladac, kupujesz czarne skorzane laty na bazarze (5,80 za 2 szt.), ocwiekowujesz laty jak jeza albo w dowolny sposob i naszywasz calosc na ramiona jak pagony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
fajny ten cwiek..ale 2 zeta za 1??? porypało ![]() a cwiakowac chce szalik i torebkeu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Nindżopesz
|
Ale szalik to pewnie jakis dziurawy/dziergany? Utrzyma sie taki cwiek, nie bedzie zahaczac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
genialne-widzialam takom w pull and bear ![]() tylko ni mom bluzki wolnej do ocwiekowania A! widzialam szyfonową koszule z cwiakoma na kołnirzyku-w vero modzie, jakbys chciała ![]()
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
głupio tak, jak na wesele byłam proszona, a nie idę
![]() na sam ślub miałam iść, ale jakoś, choolera,nie mam ochoty na śluby i słitaśne pary się gapić ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:11.