|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż... - część 13.
Witam witam
jeszcze 21 dni i okaze sie czy udało mi sie przepedzic @ na pare miesiecy oby tak ....dzis bromek wspomaga mnie 3 dzien ale samopoczucie po nim b.kiepskie
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Nika trzymam kciuki.
Dziś jest fajny dzień Dokładnie rok temu zrobiliśmy sobie Maję
|
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
super w takim razie buziaki dla niej
jesli bedzie mi dane miec corke to bedzzie miala na imie Kaja a wybieralam miedzy Kaja a Majka
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
dzien mam dzis raczej intensywny....mieszkanie posprzatane, u babci tez, obiad zrobiony siedzi w piekarniku, lista zakupow tez zrobiona. Teraz czekam na Tzta jak wroci z pracy jedziemy do SH popatrzec bo costalam smsa ze maja nowa dostawe wiec moze cos wyhaczymy ![]() Butterku interesuje mnie ogolnie wszystko a najbardziej czy Wasza miejscowka nadaje sie na wczasy z Maja w przyszlym roku jak z kwatera itd. Bo pokazalam wczoraj Tztowi fotki i sie lekko mowiac wqrzyl bo stwierdzil ze jakbysmy wczesniej wiedzieli o takim wyjezdzie to bysmy pojechali juz w tym roku na urlop |
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale byłoby fajnie ![]() Koteczku Kochany, więc ile dokładnie nas to wyszło dopiero jak wrócimy. Są tutaj plaże z małych kamyczków, więc dla dzieci ok, płycizny jak na Chorwację też jest troszkę. Kwatera jest ok, my mamy dwie sypialnie, taras, kuchnię i łazienkę...w pobliżu są knajpki, sklep... Tylko jest potwornie gorąco...z dzieciakiem to bym pojechała dopiero w drugiej połowie września chyba. Bo za ciepło... Cieszę się,że fotki się podobają. Co do kapelusza, napiszę Ci tu, to kapelusz z Tesco za 9,90 Mam jeszcze w biało granatowe i biało pomarańczowe pasy
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
dziekuje dziewczynki, jestescie kochane Cytat:
z synem udalo sie za pierwszym, szkoda ze mam cykle w trzy swiaty bo moze latwiej bylo by wyliczyc owulacje, ja dzis wybieram sie na panienski
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, u nas dziś obniżenie temperatury, pochmurno i wietrznie, a w poniedziałek ma być 16' tylko. '
O 15:00 jedziemy do kosmetyczki mojej koleżanki przebić Julii uszy ![]() a potem z nią na kulki
|
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Metkaa no to trzymamy kciuki za ten cykl! i baw się dzisiaj dobrze. Ja swój panieński chyba odpuszczam. Wystarczy, że przy kawalerskim TŻa się na stresuje
Stokrotka niezłe przeżycia w sklepie. Faktycznie ludzie potrafią się czasami zachowywać jak bydło. Człowiek to obserwuje z boku i czuje się jak w filmie, nie? Zaaaabcia za starania przyszłoroczneFD_nika za ciebie też ![]() Madzialenka no to faktycznie jest co dzisiaj świętować! ![]() Strippi uwielbiam małe dziewczynki z kolczyczkami!Ja miałam przebijane jak miałam 5 lat i było to dla mnie ogromne przeżycie - mama tak mówi, bo ja średnio pamiętam =)) A teraz w ogóle nie noszę kolczyków bo uszy mi się psują zaraz Ja dzisiaj umieram...drugi dzień @ jest u mnie zawsze najgorszy. Muszę się przemęczyć te parę godzin...A jeszcze dzisiaj rower musze zaliczyć
|
#489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zakupie testy owulacyjne
|
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Tak bym chciałą juz nie mieć @ a lokatora w brzuszku
ale od jutra spodziewam sie owulki :-P wiec szanse są .... a tymczasem bardzo chce was wesprzec slowem dziewczyny glowa do gory bo moze to ostatnia @ a potem troszke odpoczniecie i zakiełkujecie fasolką ![]() TASIA nie dziekuje by nie zapeszać
Ciało jest moją świątynią a rodzina bogiem.... ![]() Edytowane przez FD_nika Czas edycji: 2012-08-25 o 14:34 |
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żabcia a kiedy zaczynacie staranka- może w tym samym czasie przyjdzie nam na porodówce leżeć
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
Zostawiłam Wam coś w k.
|
#493 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Helloooo
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
2-3lata max.Milego rodzinnego weekendu Cytat:
Jak dobrze pojdzie to bedziemy mieli podobna roznice wieku jak u Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzieki to widac grill sie udal ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie pod wakacjach/koncem roku. Bo w lipcu planujemy do Polski leciec ![]() strippi - dziekuje
|
|
|
#494 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Mrowinko zmień mi proszę na liście 5cs. OM 24.08 następna 24.09. Niestety plamienia były coraz gorsze i wczoraj już @ się pojawiła ![]() Zadzwoniłam dziś do lekarza z pytaniem co z laparo i on mi powiedział, że spokojnie mogę przyjść 10.09 mimo, że będzie to 17 dc. Najważniejsze, żebyśmy się w tym cyklu zabezpieczali bo nie mogę być w ciąży.. no wiadomo. Mąż się śmieje ze mnie bo ja się cieszę, że idę do tego szpitala - mam nadzieję, że to coś pomoże Dziś był pogrzeb.. smutno strasznie Teraz się spakowaliśmy i idziemy spać powoli, a w nocy będziemy ruszać na urlop. Na szczęście mamy tam wifi także będę się starać być na bieżąco![]() Żabciu fajnie, że podjęliście już decyzję co do staranek ![]() klaski : taka różnica wieku między dzieciakami jest idealna. Choć ja pewnie nie odważę się na taki krok Onyks super, że czujesz już Maleństwo w brzuszku Strong śliczny Twój Kamilek jest Metko trzymam mocno kciuki, zeby w tym cyklu się udało Mrowinko i Stokrotko - udanych staranek ![]() Kotku i jak reakcja siostry? Coś Wam powiedziała, że nie przyszliście jednak na jej urodziny? Trzymajcie się dziewczyny
|
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Nika , tasia, Kasiu
![]() metka udanej zabawy. Zabcia no faktycznie z Mają tez był złoty strzał ![]() tomalinko Dziś znowu pół dnia spędziliśmy na dworze i co?? I kuźwa znowu mi się słabo zrobiło. Najpierw myślałam, ze z głodu. Ale akurat szliśmy na obiad do mojego brata , najadałam się, wracamy i co?? I znowu mi było słabo. Weszłam na wagę i kolejny kg w domu. To chyba przez to, ze tyle chudnę, ale jem sporo tylko Maja ze mnie wyciąga. |
|
|
|
#496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na Twoim miejscu poszłabym do lekarza - lepiej sprawdzić co Ci dolega.. |
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko ale ja cały czas biorę zestaw witamin, jem warzywa i owoce więc nie sądzę abym miała jakieś niedobory.Zobaczymy jak będzie dalej. Na razie to 2 dzień. Bo wczoraj wszystko było dobrze.
|
|
|
|
#498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A nie bierzesz witamin zadnych? ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Kupilam wczoraj 3 sukienki jedna na chrzest Dominika druga na chrzest do znajomych a trzecia taka zwykla do Kosciola i spodnice
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2012-08-25 o 18:45 |
|||
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Zabcia mogę do teściowej zadzwonić, bo ja się u swojego rodzinnego nie lubię leczyć
Witaminki biorę cały czas. A może jakieś ciśnienie jest nie teges??
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kapelutek fantastyczny i juz sobie wyobrazam te w paseczki Cytat:
no dzis dzwonila zapytac cos o komputer i trudno powiedziec czy obrazona czy nie. Za to Tz wygadal sie ze dzis idziemy do knajpy a ona ma teraz opis ze tez w tej knajpie bedzie "z dziewczynkami" ![]() uuuu ale sie narobilam moge poczestowac pasta jajeczna, tunczykowa i wedlinkowa |
||
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
Chetnie sie poczestuje ta pasta
|
|
#503 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja bym dała zaproszenia
Cytat:
Kochana, Ty uważaj na siebie i wracaj cała! A z Orsonem to ja sobie porozmawiam ![]() Cytat:
Potwierdzam Kochana, znowu? ![]() Kurcze, u mnie odpukać od ostatniego antybiotyku spokój. A jeszcze niedawno miałam 2x w m-cu. Może byś spróbowała, co? Tylko nie wiem, czy ten antybiotyk jest w Czechach dostępny. A jeśli nie, to może mama by Ci załatwiła? Ciekawe, jak Wam się wycieczka udała. Mam nadzieję, że pogoda nie popsuła Wam szyków Cytat:
Niestety nie pomogę, ale chociaż powzdycham do zdjęcia ![]() Coś czuję, że zwariuję, jak przyjdzie czas na kupowanie rzeczy dla mojego brzdąca ![]() Cytat:
![]() No ale macie jeszcze sporo czasu ![]() Cytat:
A największe chęci są podczas @ ![]() Cytat:
![]() Nie zacytowało mi wszystkiego Witam u schyłku soboty! ![]() Wczoraj po pracy w sumie nie zrobiłam nic konkretnego. Pozmywałam tylko, a poza tym było leniiiiiiiistttttwwwwoooo ... Wieczorem oglądaliśmy "Pożyczony narzeczony", ale byłam tak padnięta, że połowę filmu przespałam. Obudziłam się na końcówkę, potem znów poszłam spać. Dopiero koło 1 przetransportowałam się do sypialni ![]() Dziś od rana posprzątałam mieszkanie i w końcu wzięłam się za okna. Ja umyłam w pokoju, mąż w sypialni (sam od siebie ). Została kuchnia. Może jakoś w tygodniu machnę i będzie spokój do Świąt ![]() Tylko potem czeka mnie prasowanie firanek z pokoju i zasłonek z sypialni Potem kąpiel i tak dzień zleciał. Szok! Obiecałam sobie do końca tygodnia skończyć teorię i wysłać promotorce. Coś tego nie widzę Znów mam jakieś dni paszteta. Dziś jestem wielka jak hipo. Nienawidzę swojego nadmuchanego brzucha ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- kotek, ja poproszę jajeczną ![]() Madziu, zrób podstawowe badania dla własnego spokoju ![]() Zaaabcia, super, że z Domino już lepiej Pokaż sukienki
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
Post się zdublował
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Melduje ze zyje Wczoraj po przygodach i 2 godzinnym korku tuz przed wiazdem do naszego miasta dojechalismy szczesliwie do domu i ciagle gdzies begamy Seba w szoku )Dzis bylismy u brata na działce nad jeziorem, pływalismy łódka, Seba zachwycony a jutro jedziemy do cicoci w Bory Tucholskie![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() Onyks kochana jeszcze raz dziekuje Bika w poniedz. wysle paczke
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już ma, foch jej przeszedł i teraz taka wstydnisia jak ktoś ją spyta by pokazała haha
|
|
|
#507 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
śliczne mały książę ślicznie pozował, no i zdjęcie z twoim tz wymiata, na prawdę, widac takie emocje, superCytat:
Cytat:
Cytat:
za podjecie decyzji o starankachCytat:
a my mieliśmy miły dzionek, sprzątaliśmy, robiliśmy zakupy, spacerowaliśmy ale jakoś tak miło było niestety jeszcze tylko jutro i będę miesiąc sama na szczęście dużo pracy mam, zjazdy już będą więc mam nadzieję, że szybko minie
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu tez zdarzają się wpadki ale z przedszkola nie rezygnuje, sprobujemy, jak nie wyjdzie - to trudno, zabiorę go i juz
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
aaby tak mi się wydaje, że najlepiej jak sobie zrobię morfologię. Ja już ci mówię - przy wybieraniu ciuszków i rzeczy dla maluszka - zwariujesz
Ja też tak miałam i nadal mam Blonde witaj ![]() stokrotko aż miesiąc?? |
|
|
|
#510 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Tomalinko, nie wiem skąd te plamienia miałaś przed @. nie znam się na tym
![]() Madzia, jutro sobie zrobię naleśniczki ![]() Aaby, szkoda że żelki nie dobre ale jeden wypad do KFC, grubaska z Ciebie nie czyni ![]() a co do pralki to ja chce mieć w pralni, bo ani w kuchni ani w łazience mi nie pasuje marzy mi się pralnia, taka z super zdarzenia, sznury na pranie, deska, radyjko, i heja takie moje centrum dowodzenia ![]() Madzia, Cytat:
![]() Onyks, przykro mi z powodu koleżanki że nas kobiety, spotykają takie nie miłe rzeczy.brawa za pierwsze ruchy ![]() Maleństwo, poproś administracje żeby drzwi poszerzyli bo bliźniaki muszą mieć wjazd ![]() Metka się ciesz że Twój syn nie spał z tym rowerkiem, bo moja mama myślała że padnie ze śmiechu jak weszła do pokoju brata a on spał z deską snowboardową i butami ![]() Agnusku, jesteś dla szefa niezastąpiona. Tasia Cytat:
![]() Żabcia, jestem w szoku że tu kolejne starania się szykują mam już wysyłać kartkę ? i cieszę się że Dominik się dobrze czuje ![]() Today, miłego rozczulania się z TŻ. Stripii, jak tam Julka w kolczykach wygląda? Bolało ją? nie wiem skąd te wymioty u Ciebie po tabletkach ![]() Żabcia, a jak w lipcu wpadniesz do Polski to to może mi coś z hameryki przywieziesz? za opłatą oczywiście ![]() Tomalinko, szkoda że @ przyszła udanego urlopu jednak życzę ![]() Cytat:
Madzia, martwi mnie te Twoje zdrowie ![]() Żabcia, pokaż sukienki ja też muszę sobie coś kupić, ale nie wiem czy nie postawię na spódnicę i bluzeczkę.Aaby, mnie też trzymie "pasztet" i to wcale nie na jeden dzień ![]() Blonde, super że Wam dobrze u rodziców ucałuj Sebusia ![]() Stripii, już doczytałam żę udało się przebić uszka brawa ![]() Strokrotko Cytat:
miesiąc sama? :szok: ja TŻ nie mam dwa dni i mi bardzo źle... współczuję. ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- napiszę co u mnie... więc dalej męczymy się z zaparciami, kolkami... ale wspieramy się z Emilką i czekamy aż minie ![]() TŻ od wczoraj jest na mazurach i tęskno mi za nim. Na zastępstwo jest u mnie kuzynka i opiekujemy się małym razem. Zdjęcia co wkleiłam w k. to część pierwsza pracy naszej pani fotograf a do kilku dni będę miała resztę to znów Wam wrzucę. Wkleję też te zaproszenia ale mam już swój typ, potrzebuje tylko potwierdzenia I jeszcze coś co mnie zastanawia to tak... jak szłam do gina w 4tyg.połogu to już nie miałam żadnych krwawień, co najwyżej śluz brązowy a teraz od trzech dni może mam normalne krwawienie jak w @. I nie wiem czy to przez tabsy? czy coś mi się tam pootwierało? co myślicie?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

jeszcze 21 dni i okaze sie czy udało mi sie przepedzic @ na pare miesiecy
oby tak ....dzis bromek wspomaga mnie 3 dzien ale samopoczucie po nim b.kiepskie

jesli bedzie mi dane miec corke to bedzzie miala na imie Kaja
a wybieralam miedzy Kaja a Majka 

za starania przyszłoroczne

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

klaski : taka różnica wieku między dzieciakami jest idealna. Choć ja pewnie nie odważę się na taki krok