|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. X
Cytat:
|
|
#2102 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Ja może też sobie wymyślę bóle podpiździa żeby mąż nad tym popracował ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Wysyłam maila na PW
|
||||
|
|
|
#2103 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny jestem zrozpaczona. zginęła moja obrączka
. odłożyłam ją razem z pierścionkiem zaręczynowym na kuchenną pułkę, pierścionek jest a obrączka przepadła! ja już nie wiem gdzie jej szukać |
|
|
|
#2104 |
|
Zadomowienie
|
gusiak dziękuje
ja moge z aparatem przyjechac,ale mufinkami sie dzielisz ![]() kamalika dziekuje udanej sesyjki jutro i oczywiscie czekamy na rezultaty ma_majka dziekuje aniu a moze nie kladlas ich razem albo sie poturlala gdzies, tylko sie nie denerwuj, na pewno sie znajdzie ide z psami pospacerowac a potem filmik z tz-tem poogladamy, trzeba zrobic sobotni seans- tylko my , kolacyjka i fajne filmiki - lubie takie wieczory, trzeba korzystac poki dzidzia w srodku milego wieczorku dziewczyny i ćwiczen na "pod☠☠☠☠zie"
|
|
#2105 |
|
Rozeznanie
|
LITERATURA CIĄŻOWA
![]() Niestety nie wszystkie z Was mają poczty z przesyłem powyżej 50mb, założyłam maila: zimowemamusie@wp.pl wrzucę tam: Twoje dziecko, Język Niemowląt, Język Dwulatka, Pierwszy Rok Twojego Dziecka- tydzień po tygodniu, Poradnik Dla Mam i inne mniej znane pozycje. Hasło do poczty podaje w wiadomościach prywatnych.
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
Pamiętam bardzo dokładnie jak ściągałam oba i myślałam sobie: odkładam tutaj, bo tu nie zginą. K....a!!!
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2108 |
|
Zadomowienie
|
ale mam dzis superowy dzien,ładnie chlodno wiec troszke popsrzatalam wiecej,pomalowalismy jedno lozeczkow w koncu,poprzestawialismy pokoj dzieci trosszke a potem grill :P
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wieczoru ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Dzięki Ewelinka |
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu pewnie gdzieś się zturlała i znajdziesz dopiero jutro. A nikogo u Ciebie nie było?? moja siostra kiedyś odkładała swoją obrączkę i pierścionki nad telewizor, przyszli znajomi i złoto zniknęło. Do dziś nie odzyskała... A minęło 10 lat
|
|
|
|
#2111 | |
|
Rozeznanie
|
ZNALAZŁAM!!! znalazlam, znalazlam,znalazlam!
Nie zgadniecie gdzie. Po tym jak przeszukałam śmietnik przed kamienicą, śmietnik w domu, wszystkie kątki w kuchni na czworaka z latarką w ręce, wszystkie sprzęty kuchenne, mięsa które przygotowałam do zamrożenia - każde w osobnym woreczku z naklejką (dostałam część świnki od teściowej ), postanowiłam jeszcze w akcie rozpaczy rozp...ieprzyć cały jabłecznik który dziś upiekłam. Oczywiście rozpoczęłam od lewej strony, a moja zguba znalazła się po prawej... całe ciasto rozdrobniłam na okruszki, ale najważniejsze, że jest moja najpiękniejsza, najwspanialsza, jedyna, niepowtarzalna obrączka Booooooże jak się cieszę!!2 śmietniki zaliczyłam ![]() Cytat:
A tacy znajomi..... koszmar :/ więcej bym ich nie zaprosiła :/ w ogóle złoto trzeba trzymać w jakichś dyskretnych miejscach, żeby nikogo nie kusiło. Ludzie mają lepkie ręce :/Nawet nie wiecie jaka to radość odzyskać taką zgubę!!!
Edytowane przez AnnaEf Czas edycji: 2012-08-25 o 20:15 |
|
|
|
|
#2112 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiscie wybacz ale na dolegliwosci jako takiej nie moglam sie na poczatku skupic bo padalam po " podpiździu" Cytat:
![]() Tak juz nawiazujac do obraczek to ja swojej juz zalozyc nie moge a zaledwie 2m-ce ja nosilam i teraz sie boje zakladac bo tak palce puchna ze sciagnac nie moge nawet po naoliwkowanym palcu :/Peperonik slicznie!! brzuszek piekny, karny kutasik uroczy, a szczegolnie urzeka mnie tez to zdjecie tylko twarzyczki z zamazanym tlem na brzegu wody ahhh zna sie ten fotograf![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() Jak dobrze, że się znalazła, hehe ja nie mam takiego problemu, już jej nie mogę ściągnąć- spuchnięte łapki
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
peperonik, zapraszam, muffinki wyszły pycha
polecam przepis http://www.wielkiezarcie.com/recipe38687.htmlEwelinko, dzięki za maila Ania, współczuję nerwów. żeby się obrączka znalazła
|
#2115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak też macie coś w wersji on-line to wrzucajcie na maila
|
|
#2116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Cytat:
Cytat:
wpisywalam haslo i nie dziala![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- dobra;p dziala;] ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Ewelina skad Ty to wszystko masz??
|
|||
|
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUPER ![]() P.S. Sorki za te śmietniki
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2120 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chomik i te sprawy, koleżanka podesłała:
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje sie w 29 tyg ze jestem
i ze mam 90cm wiec od ostatniego mierzenia przybylo nam cale 2 cm kurde jak wyladowalam w 20 tc w szpitalu to balam sie czy moje dziecko przezyje0-jesli mialoby sie cos zaczac a teraz powolutku zaczynam oddychac z ulga-i zaciskam "pod☠☠☠☠zie" jak tylko mogiem![]() Wszytsko przeczytalam-na raty ale wszystko.niestety za duzo nie napisze bo za duzo ulecialo z glowy w ciagu dwoch dni Gratuluje wszytskim noworozpoczetych tygodni i trzymam kciukaski za nastepne!!byleby do 38!!! Musso kochana-50 jest baaaardzooo niemiarodajna!! w 50% przypadkow po 75 wychodzi ze jednak wsyztsko jest ok i ze sie nie ma zadnej cukrzycy!!ja Ci powiem ze mialam bardzo wysoki wynik a jem praktycznie wszytsko-oczywiscie musze sie pilnowac-czesto chodze glodna ale idzie sie przyzwyczaic.w sr bylam u cukra i kazal mi jesc pieczywo bo odstawilam tak mi cukier latal no i co najsmieszniejsze okazalo sie ze jedyne pieczywo ktore moge to zwykly bialy chleb-moge zjesc dwie male kromki na raz-nie wiecej.a po ciemnym byl sajgon nie mowiac o bulkach wczoraj zjadlam 3 kawalki pizzy i pierwszy raz ujrzalam swoj cukier powyzej 150 ale juz wiem ze nie moge i wiecej tego nie ruszam-a pozatym to jednorazowy incydent takze glowa do gory-jakby nie bylo bedzie okiej![]() Peperonik piekny brzuszek!!!! moj stary sie dzis wypuszcza.w koncu skonczyli ten remont pieprzony Ja dzis wypralam pierwsza partie ciuszkow bo trzeba juz rejon ogarniac i ciuszki poukladac na swoje miejsce jutro prasowanie-nienawidze dostalam tez od kolezanki wanienke ze stojakiem gondola zamontowana na stelarzu okryta folia czeka na malego lokatora ![]() no nic narazie to chyba tyle ![]() DeKajka odezwij sie cholero!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- a muminek Twoj rowniez sliczniusi
Edytowane przez marti86 Czas edycji: 2012-08-25 o 21:09 |
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
Z tego całego szczęścia, że znalazłam obrączkę wgrałam do albumu 3 zdjęcia brzuszkowe
w dodatku z wakacji achh... chciałabym wrócić na plaaaażę
|
|
|
|
#2123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak miałabym pełny pęcherz to pewnie popuściłabym ze śmiechu A jeśli chodzi o sam ból - to może taki być. Kości się rozchodzą i przygotowują do porodu
|
||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
mam wiadomosc od Poni
Pisze ze sie nie udziela bo ma malo czasu, a my tyle piszemy ze sie nie da nas nadrobic;p u Niej wszystko Ok skonczyla 28 tydzien i czuje sie dobrze przytyla 12kg i czuje sie ociezala jak slon;p chodzi do szkoly rodzenia i jest z niej bardzo zadowolona juz ma prawie cala wyprawke ) i pozdrawia Was i caluje )
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za hasło do maila
![]() Mail może się jeszcze przydać do przesyłania jakiś ciekawych informacji, gazetek i ksiązek ![]() |
|
|
|
#2126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) |
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu piekne zdjecia!!slicnie wydladasz!!
Super ze u Poni ok
|
|
|
|
#2129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale dziś szorujemy z mężem łazienkę i w końcu się wykąpie... 4 dniowy śmierdzielek ze mnie (mycie w misce i te sprawy).
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu cieszę się że znalazłaś. Swoją drogą, wyobraziłam sobie jak podajesz komuś ciacho, i znajduje w nim obrączkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

nawet muffinki zrobiłam, właśnie siedzą w piekarniku. Żeby mi tylko zapała nie opadł, to sobie jeszcze ładnie w łazience posprzątam

Ja może też sobie wymyślę bóle podpiździa żeby mąż nad tym popracował 

. odłożyłam ją razem z pierścionkiem zaręczynowym na kuchenną pułkę, pierścionek jest a obrączka przepadła! ja już nie wiem gdzie jej szukać

klask i:
polecam przepis
żeby się obrączka znalazła

wczoraj zjadlam 3 kawalki pizzy i pierwszy raz ujrzalam swoj cukier powyzej 150