|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. VII
Dziewczyny chyba trochę przesadzacie w swoim oburzeniu, ale faktycznie zrobił się niepotrzebny off top.
Jeśli ktoś będzie chciał udzielać się na kanale to będzie to robił, jeśli nie to nie. Założyłam konto z myślą o ciekawym sposobie na wyrażanie swoich poglądów w odpowiedzi na Wasze wpisy/filmy dziewczyn na yt. Osobiście nie zamierzałam nagrywać. Skończmy off top i będzie po sprawie. Jeśli ktoś nie dostał hasła a chciałby się udzielić na kanale to wie gdzie mnie szukać. Edytowane przez otoya Czas edycji: 2012-08-25 o 21:47 |
|
|
|
#2732 |
|
Wtajemniczenie
|
No i co film na pusi był i już nie ma?. Trochę krytyki i już skasowany?
Ja nie rozumiem jak się komuś jakaś dziewczyna z yt nie podoba to się jej nie ogląda. Temat miał chyba służyć przekazywaniu linków do filmików i może jakiejś ciekawej rozmowie teraz to się robi faktycznie chlew. Czy są na wizażu podobne tematy ale bez robienia bezsensownej dramy? Jeśli tak poproszę o linki |
|
|
|
#2733 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2734 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem,czy widzialyscie: http://www.youtube.com/watch?v=053Ir4XlnFQ
|
|
|
|
#2736 |
|
BAN stały
|
Ok co do filmiku o kremie BB.
Tutaj zgodzę się z AC, która mówiła, że można punktowo dołożyć warstwę kremu tam gdzie jest gorzej. Poza tym nie sztuka zaszpachlować się jednym kosmetykiem na całej twarzy. Jeśli potrzebujesz zakryć jakieś pryszcze - zrób to dodatkowym korektorem a nie warstwą nienaturalnie wyglądającego, kryjącego podkładu. No ale kobiety zrobią jak chcą. Ja mój BB od Skin79 kocham a jak muszę coś zakryć mocniej to albo dokładam go punktowo albo sięgam po mocny korektor w takim miejscu - a cała reszta twarzy wygląda lekko i naturalnie
|
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
no patrzecie, tylko Em się wzpowiedziała i zeszło się grono podzialających zdanie. A tak to hihihi hahah wszystkim się podobało
|
|
#2738 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2739 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy ktoś już dodawał, filmik Szavki:
http://www.youtube.com/watch?v=sBnxgt88Pjs jedna z moich ulubionych youtubowiczek |
|
|
|
#2740 |
|
Rozeznanie
|
Nowy filmik u Cremedelacreme28
http://www.youtube.com/watch?v=053Ir4XlnFQ Szusz z ulubieńcami http://www.youtube.com/watch?v=XtLRpVMnSYg |
|
|
|
#2741 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez jestem fanką kremu BB z firmy Skin79 (tego różowego). Używam go na zmianę z Bobbim Brownem i myślę, że efekt jaki daje jest na tyle dobry, że po wykończeniu Bobbiego, całkiem odstawię podkłady.
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie podobało mi się to co się działo więc się nie przyłączałam do tej radosnej rozmowy. A że pojawił się głos z którym się zgadzam to go poparłam. Z BB kremów chwalę sobie BB magic cream z Etude House. Mam też zestaw miniaturek ze Skin79 ale w porównaniu z magic mniej kryją i są bardziej "tłuste". Edytowane przez Pigeons Czas edycji: 2012-08-25 o 22:15 |
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2745 |
|
Rozeznanie
|
Recenzja MsDoncellity bardzo mi się podoba
Ja natomiast bardzo chwalę sobie Misshę M Signature Real w połączeniu z pudrem sypkim- istny fotoszop na twarzy (w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu w przeciwienstwie do Missy PC i Skinfood grzybkowego, które kompletnie mi się nie sprawdziły.
Edytowane przez malachite Czas edycji: 2012-08-25 o 22:25 |
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już myślałam, że jestem jakaś dziwna, bo ta cała Pusia z Chlewusia nijak mnie nie śmieszy Żenada po prostu
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi kanał FoodDrugandCosmetics, jak dla mnie to meega pozytywna osoba z równie pozytywnymi znajomymi
![]() http://www.youtube.com/watch?v=tnLeQ...hannel&list=UL
|
|
#2748 |
|
Zadomowienie
|
Obejrzałam filmik MsDoncellity, całkiem rozsądna recenzja. I nie wiem, co Wam przeszkadza w jej głosie. Głos jak głos
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2750 |
|
now or never
|
próbuje nadrobią wątek, więc czytam co którąś wypowiedź, ale ja widzę jeden podstawowy plus kanału YT, wreszcie mam wszystko w jednym miejscu.
mam kanał na YT, ale nie wszystkie kanały subskrybuje, a tak, zawsze mogę zajrzeć
|
#2751 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ech...
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2753 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Nic interesującego jak dla mnie w sobie nie ma. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:42 ---------- Cytat:
i to nie pierwszy raz?
|
|
#2754 |
|
Raczkowanie
|
Nie klikaj w ten link,bo to wirus
|
|
|
|
#2755 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu usuń z adresu linku wpis https//, bo wrzuca się podwójnie.
|
#2757 |
|
Raczkowanie
|
Przyznaję się, że Was "poczytuję" i chcę tutaj wprost (a nie gdzieś mimochodem w filmie czy na fb) podziękować za Wasze opinie - nie wiem na czym to polega ale czasami Wasze opinie tutaj są bardziej szczere i dosadne niż niejeden komentarz pod filmem na yt.. I po Waszych opiniach przyjrzałam się sama sobie i rzeczywiście wypadam przed kamerą w sposób nico zmanierowany.. I nie dziwię się, że odebrałyście mnie jako zarozumialca
staram się być bardziej na luzie i po prostu sobą - moi widzowie już to widzą a to dzięki Wam żeby nie było za słodko, to pewnie, że czasami robi się tu chlewik ale nie jest tak źle jak by się mogło wydawać - kwestia łatki jaka do Was przylgnęła.. Pozdrawiam!
|
|
|
|
#2758 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=Wc-1lmH1o6M
Stylizacje z Figielką! |
|
|
|
#2759 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strasznie jestem z nich zadowolona mama serum intensywnie nawilzajace z kwasem hialuronowym krem intensywnie nawilzajacy z kwasem hialuronowym i jeszcze krem złuszczający z kwasami na noc |
|
|
|
|
#2760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Plus za zdrowe podejście do krytycznych komentarzy, podczas gdy ostatnio tak wiele ytbowiczek reaguje na nie niezwykle nerwowo.Ale, żeby nie było za słodko Mam przez Ciebie dylemat, farbować się dalej na rudo, czy wyrównać do naturalnego koloru i próbować rozjaśniać miodem i cytryną. Trudno mi przewidzieć, czy osiągnięcie zauważalnego efektu zajmie mi pół roku czy 5 lat.greenorchid2 - dzięki za opinię, właśnie zamówiłam krem z algami morskimi i złuszczający z kwasami )
Edytowane przez onemorepanda Czas edycji: 2012-08-26 o 10:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

. W innym filmie cały czas myliło się jej natłuszczanie z nawilżaniem, co zresztą sama przyznała poźniej w komentarzach. Także dla mnie lipa, bo nie będę sprawdzała każdej informacji, którą podaje, wolę nie oglądać.